2016 Şubat Anneleri

Yesil mercimek bize fena geliyo dene bakalim olabilir

bende dün kırmızı mercimek yedim kakamız kırmızı ve hafif mukuslu :)
arada yemek renklerinden alıyorlar sanırım

kakalara sorsak sürekli didik didik edilmekten bence bizden memnun değillerdir
ne yesek etkiliyor çocukları ya neyse vücudu yeşil mercimek ile tanışmış oldu

Sanirim benimkine de benim ictgm ilac atki etti sende de kaka yoktu demi ya ben yok kan diyorum ama var da ben mi farketmiyorum acaba kafayi yedim

Antibiyotik çok etkiliyor canım. Bizde de kan yok. Bir buçuk aydır mukus vardı. Ben de hala kakalari inceliyor koyu olsa kocama koşuyorum kannnn diye adam artık bir git diyor delirdigimi düşünuyor ve dun aksam ve bugün ilk defa daha düzgün bir kaka gordum ki diyeti bozdum...

Yesil mercimek bize fena geliyo dene bakalim ol

Sorma sorma benim adam da bikti dun o kadar.mukusu gorunce suna bak oglum ne hale gelmis dedim demez olaydim adam yeterrr diye isyan etti geliyorum b*k gidiyorm yine ayni bu muhabbet dedi ben biktim sana doktr bulmaktan diyor adam nereye dediysen goturdum dedi birak ye yemedende ayni deyip kizdi o da destek olmazsa ben kendimi yanliz hissetcem

Kizlar ben de dun cilek yedim bakalim yesil yapicak mi velet :)

Ek gidaya niye erken baslatyo canm az kilo aldgi icin mi
Evet az kilo aldığı için 4 ay dolduğunda başlıcaz bebeğim şuan 5050 gr doğum kilosu 3300 gr artış normal değil yani iki doktora gittik ikiside 4ay bitiminde ek gıda dedi canım

Sağol canım inşallah ya iki doktora gittik hele birinin çocuk 3 ayını bitirmiş hala 5 kilo sende mama vermicem bikere vericem diye diretiyorsun annesi diyip bakışını hiç unutamıyorum

Evet az kilo aldığı için 4 ay dolduğunda başlıcaz bebeğim şuan 5050 gr doğum kilosu 3300 gr artış normal değil yani iki doktora gittik ikiside 4ay bitiminde ek gıda dedi canım
Yavaş kilo almasının sebebi varmı canm.? Bizimde biraz öyle malesef. Dr lar bi idrarına bakıp sorun yoksa mama takviyesi öneriyolar. Ama sütüm var ve bebeğim doyuyor biliyorum. Ben alerjiden şüpheleniyorum. Sende bi baktır bence

Yine goturmus adam canım her yere. Biz gidemedik. Burdakilerfen biri de yeee deyince yedim ben de sukur düzeliyor gibi... Bakalım bir hafta daha verdim kakaya :) tavuk kesin dokunuyor onu anladım. Onu yediğim an kaka tamamen mukus

Pişik geçmişti. Diyetr gıda denemesi yaparken hortladı. Haaa şuan normal bebek pişiği kadar pempe ama ilerlerse diye ödüm kopuyor
Insallah ilerlemez canim bezini her degstrdgnde 10 dk acik birak rahatlasin poposu ben oyle yapyrm her seferinde cok sukur ufak pisik bile olmadi

Kil canim devami gelirse kilmazsn zaten istyosan bi daha gusul abdesti al

Ay hadi ya, harbiden ne yiyeceksin o zaman :) Ben sadece sut alerjisi sandim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…