- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Yesil kakanin bircok sebebi var cnmArkadaşlar benim oğlum da iki gündür koyu yeşil yapıyor çocuk üşüyünce yeşil kaka yapar diye biliyorum ana hiç üşümedi mamasını da soguk vermiyorum fakat ben ishal oldum doktor antibiyotik başladı onlar
Ya aslinda sutu denemistim bisey yapmadi ama antibiyotikten sonra beter simdi iyice bi duzene girsin denicem tekrarAy hadi ya, harbiden ne yiyeceksin o zaman :) Ben sadece sut alerjisi sandim..
O zamn yumurta da dokunur cnm aslinda gastroya gitmek istiyorum randevuyu bile bin eza ile aldim ama gitmek istemiyo bizimki etraftakiler abartiyo dedikce benm adaminda kafasina girdilerYine goturmus adam canım her yere. Biz gidemedik. Burdakilerfen biri de yeee deyince yedim ben de sukur düzeliyor gibi... Bakalım bir hafta daha verdim kakaya :) tavuk kesin dokunuyor onu anladım. Onu yediğim an kaka tamamen mukus
nasıl egzersizler canım?genelde tutuyor bazen yorulunca sağa sola düşmeleri oluyor hemen toparlıyor
ama karnının üstündeyken o kafa cok zor kalkıyorbu hafta birazcık tutabiliyor
doktorumuz günde 5 kere 2-3 dk egzersiz yapın dedi başladk yapmaya
yok ben açmıyorum daha cok gıdıklayıp uyarıyorum hemen avucuna poşet yada çıngırak veriyorum
çıngırak ağır geliyor sanırım hemen atıyor onu ama daha hafif şeyleri tutabiliyor
Bebisler iyi canim... Buyumeye devam ama ben en cok bu aylarini sevdim... Cok tatlilar... Sen nasilsin canim... Minik nasil...
Bence gayet iyi almış canım. 600 ile 900 arasi normal kabul ediliyor.
Iyi almis zaten.. ne bekliyorsunki.. ilk ay bayagi cok aliyorlar sonra yavasliyor.. ilerde 500 alirsa dua et :)
700 gr gayet iyi, niye üzülüyorsunuz k??
Bu alerjinin sebebi ne acaba.. cok merak ettim dogrusu ..Ya aslinda sutu denemistim bisey yapmadi ama antibiyotikten sonra beter simdi iyice bi duzene girsin denicem tekrar
Hangi sayfa canjm ?nasıl akiyoruz.benimkini kakada da süt kesici gibi şeyler oluyor.
aynen aynen, sakin verme bebegi olen vakalar cok
nasıl egzersizler canım?
benim bebegim daha 10 haftalık. doktor begenmedi kilo alımını, sürekli emiyor..
A
AA dün ben de tavuk yedim bize de mukus yaptı demek ki
kızlar merhaba,
bebegim bu ay 700 gram almış. yeterince sütüm var ve yeterince emiyor. neden oluyor böyle acabacok üzülüyorum..
Ya eşime söyledim de dinlemedi bence hiç kullanışlı değil tek başına içine koyamıyorsun ne isteyecem ki kolaylik sağlamıyor. elimde patladi desene
bizimki de uyuturken hep telefonda konuşuyor haliyle çocuk daha geç uyuyor baba yeter artık başımı ağrıttin deyip kendi kendine uyuyor garibim
sordurdum yakın cevrede doğum yapmış yok, uzun vadeli olmadığı için de bekletemiyorum
bir daha sordurayım belki çıkar yazık birde 500 gr almıştım toplam 6 ölçek içti
O zamn yumurta da dokunur cnm aslinda gastroya gitmek istiyorum randevuyu bile bin eza ile aldim ama gitmek istemiyo bizimki etraftakiler abartiyo dedikce benm adaminda kafasina girdiler
Evet uyanik kalma suresi artiyor...Maşallah onlara canım. Bence güzel gidiyorlar maşallah. Çok daha da iyi olacaklar . 4 ayı bitirdiler ne güzel5 de bitecek sanırım :)
Benim oğlum da sukur iyi. Artık tepki verip egleniyoruz :) sukur . ama artık daha çok yoruluyor insan :)
Canim 10 haftadami 700gr aldi? o zaman doktor hakli, sutun yaramiyor olabilir.. bazilarinin sutu yaramiyor, birde yediklerini degistir. Bol protein iceren gidalara yonel.. sutun iyice yaglansin ki bebegin kilo alsin. Bunlarda ise yaramiyorsa mama tavsiye edicektir doktorun.benim bebegim daha 10 haftalık. doktor begenmedi kilo alımını, sürekli emiyor..
keske derin dondurucuda saklanabilse..facebookta bi sayfa canım
https://www.kadinlarkulubu.com/312065242331227/
1 hafta içinde tükenmesi lazım sanırım kimseyi bulamicam dökeyim bende
karın üstü uzatıp oyuncaklar ile ilgisi çekiyorum
o sesli renkli oyuncakları sağa sola götürüyorum oda kafasını ceviriyor
yukarıya doğru kaldırıyorum biraz zorluyor ama hemen pes ediyordu artık eskisi gibi hemen pes etmiyor
poşet ile ses yapıp ilgisini çekmeye çalışıyorum ağlamaya başlayınca kaldırıyorum artık
Canim 10 haftadami 700gr aldi? o zaman doktor hakli, sutun yaramiyor olabilir.. bazilarinin sutu yaramiyor, birde yediklerini degistir. Bol protein iceren gidalara yonel.. sutun iyice yaglansin ki bebegin kilo alsin. Bunlarda ise yaramiyorsa mama tavsiye edicektir doktorun.
aynen 500gr bile normal kabul ediliyor .. sorun ne doktor neyi sorun etmis anlamadim bende acikcasianladığım kadarıyla bu ay 700 gr almış canım o yüzden bence gayet normal.
yani okuduğum tüm kaynaklarda ve sağlık bakanlığının anne sütü ve beslenme broşüründe bebeklerin ayda 500 ila 1000 gr alması normal kabul ediliyor. sizinki 700 gr almış daha ne olsun. doğum kilosu kaç ve şu an kaç kilo acaba?
Olabilir canım. Ben hamilelikte de tavuk yiyemiyirdum
Canım geçen ay kaç aldı yani çok az değil. Bizim 3 aylık kontrolünde de kilo alimimiz 700 ve iyi dedi.
Baba siling ya o yüzden almış olabilir
Ah bu erkekler
Canım ne kadar kaldı o zaman suresi? Sağlık ocağına sorsan
Yumurta dokunmuyor sukur canım. Ben de öyle düşündüm. İlerleyen zaman tavuğu tekrar denerim. Şimdi hala inceliyorum.
Ah o etraf... Benimki de öyleydi ama ben her kaka alisimda başıma diktim. Kaka fotolarini incelettim. Baktı vs. Yoksa bir kv bana inaniyordu
Canim 10 haftadami 700gr aldi? o zaman doktor hakli, sutun yaramiyor olabilir.. bazilarinin sutu yaramiyor, birde yediklerini degistir. Bol protein iceren gidalara yonel.. sutun iyice yaglansin ki bebegin kilo alsin. Bunlarda ise yaramiyorsa mama tavsiye edicektir doktorun.
sordurdum yakın cevrede doğum yapmış yok, uzun vadeli olmadığı için de bekletemiyorum
bir daha sordurayım belki çıkar yazık birde 500 gr almıştım toplam 6 ölçek içti
Bu alerjinin sebebi ne acaba.. cok merak ettim dogrusu ..
Hadi ya ben ilk defa duydum eşi dr olan ark.larim var lafı geçince daha fazla veremiyorlar yasak demişlerdiYok canım burda bütün arkadaşlarım aile hekiminden aldı.
Biz de aile hekimini hiç sevmiyoruz ama hemsiremiz melek gibi. Eşimle ben de iğne yaptirmamiz gerektiginde ona gidiyoruz sırf o yuzden degistirmiyoruz dr.u. halbuki bi dilekceyle dr degistirebiliriz. Eski dr.un zarari olur onlarda ne kadar hasta varsa o kadar ücret aliyorlar sanirim ya da hastasi çok azalinca sorusturma yiyorlar. Tam olarak hatirlamiyorum ama o dr. Zarar ediyorValla aklımda değiştirmek. Zaten bizim mahalle hep başka yere gidiyormuş. Biz niye oraya gidiyoruz anlamadım:/
Gebelik takibi sırasında hemşiremden çok memnundum:)
doktor:) , iyi hoş ama biraz mıymıy. Doktor demeye bin şahit gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?