2016 Şubat Anneleri

Yesil kakanin bircok sebebi var cnm

Yine goturmus adam canım her yere. Biz gidemedik. Burdakilerfen biri de yeee deyince yedim ben de sukur düzeliyor gibi... Bakalım bir hafta daha verdim kakaya :) tavuk kesin dokunuyor onu anladım. Onu yediğim an kaka tamamen mukus
O zamn yumurta da dokunur cnm aslinda gastroya gitmek istiyorum randevuyu bile bin eza ile aldim ama gitmek istemiyo bizimki etraftakiler abartiyo dedikce benm adaminda kafasina girdiler

nasıl egzersizler canım?

Bebisler iyi canim... Buyumeye devam ama ben en cok bu aylarini sevdim... Cok tatlilar... Sen nasilsin canim... Minik nasil...

Maşallah onlara canım. Bence güzel gidiyorlar maşallah. Çok daha da iyi olacaklar . 4 ayı bitirdiler ne güzel 5 de bitecek sanırım :)

Benim oğlum da sukur iyi. Artık tepki verip egleniyoruz :) sukur . ama artık daha çok yoruluyor insan :)

Hangi sayfa canjm ?nasıl akiyoruz.benimkini kakada da süt kesici gibi şeyler oluyor.

facebookta bi sayfa canım
https://www.facebook.com/groups/312065242331227/

aynen aynen, sakin verme bebegi olen vakalar cok

1 hafta içinde tükenmesi lazım sanırım kimseyi bulamicam dökeyim bende

nasıl egzersizler canım?

karın üstü uzatıp oyuncaklar ile ilgisi çekiyorum
o sesli renkli oyuncakları sağa sola götürüyorum oda kafasını ceviriyor
yukarıya doğru kaldırıyorum biraz zorluyor ama hemen pes ediyordu artık eskisi gibi hemen pes etmiyor
poşet ile ses yapıp ilgisini çekmeye çalışıyorum ağlamaya başlayınca kaldırıyorum artık

benim bebegim daha 10 haftalık. doktor begenmedi kilo alımını, sürekli emiyor..

yani okuduğum tüm kaynaklarda ve sağlık bakanlığının anne sütü ve beslenme broşüründe bebeklerin ayda 500 ila 1000 gr alması normal kabul ediliyor. sizinki 700 gr almış daha ne olsun. doğum kilosu kaç ve şu an kaç kilo acaba?

A

AA dün ben de tavuk yedim bize de mukus yaptı demek ki

Olabilir canım. Ben hamilelikte de tavuk yiyemiyirdum

kızlar merhaba,
bebegim bu ay 700 gram almış. yeterince sütüm var ve yeterince emiyor. neden oluyor böyle acaba cok üzülüyorum..

Canım geçen ay kaç aldı yani çok az değil. Bizim 3 aylık kontrolünde de kilo alimimiz 700 ve iyi dedi.

Ya eşime söyledim de dinlemedi bence hiç kullanışlı değil tek başına içine koyamıyorsun ne isteyecem ki kolaylik sağlamıyor. elimde patladi desene

Baba siling ya o yüzden almış olabilir

bizimki de uyuturken hep telefonda konuşuyor haliyle çocuk daha geç uyuyor baba yeter artık başımı ağrıttin deyip kendi kendine uyuyor garibim

Ah bu erkekler

sordurdum yakın cevrede doğum yapmış yok, uzun vadeli olmadığı için de bekletemiyorum
bir daha sordurayım belki çıkar yazık birde 500 gr almıştım toplam 6 ölçek içti

Canım ne kadar kaldı o zaman suresi? Sağlık ocağına sorsan

O zamn yumurta da dokunur cnm aslinda gastroya gitmek istiyorum randevuyu bile bin eza ile aldim ama gitmek istemiyo bizimki etraftakiler abartiyo dedikce benm adaminda kafasina girdiler

Yumurta dokunmuyor sukur canım. Ben de öyle düşündüm. İlerleyen zaman tavuğu tekrar denerim. Şimdi hala inceliyorum.

Ah o etraf... Benimki de öyleydi ama ben her kaka alisimda başıma diktim. Kaka fotolarini incelettim. Baktı vs. Yoksa bir kv bana inaniyordu

Evet uyanik kalma suresi artiyor...

benim bebegim daha 10 haftalık. doktor begenmedi kilo alımını, sürekli emiyor..
Canim 10 haftadami 700gr aldi? o zaman doktor hakli, sutun yaramiyor olabilir.. bazilarinin sutu yaramiyor, birde yediklerini degistir. Bol protein iceren gidalara yonel.. sutun iyice yaglansin ki bebegin kilo alsin. Bunlarda ise yaramiyorsa mama tavsiye edicektir doktorun.

keske derin dondurucuda saklanabilse..

anladığım kadarıyla bu ay 700 gr almış canım o yüzden bence gayet normal.

biz sünnet için gittik. hazır gitmişken kendi doktorumuza da ugradık. 6 haftalıkken tartımı 4880 idi simdi 5580.
begenmedi, ben de cok üzüldüm. dogumu 3500 idi. sütümmü az yağlı bilemedim ki.

sordurdum yakın cevrede doğum yapmış yok, uzun vadeli olmadığı için de bekletemiyorum
bir daha sordurayım belki çıkar yazık birde 500 gr almıştım toplam 6 ölçek içti

Anladım canım, benim kızım 1 ölçeği bile bitirememişti. Sevmedi mamayı, biz de birilerini bulup vermiştik. Bulamasak çöpe gidecekti mecburen. Nurse harvey gaz şurubunu da bu sebeple çöpe atmak zorunda kalmıştım, içim acımıştı resmen. Birilerine bi faydası olurdu belki

Biz de aile hekimini hiç sevmiyoruz ama hemsiremiz melek gibi. Eşimle ben de iğne yaptirmamiz gerektiginde ona gidiyoruz sırf o yuzden degistirmiyoruz dr.u. halbuki bi dilekceyle dr degistirebiliriz. Eski dr.un zarari olur onlarda ne kadar hasta varsa o kadar ücret aliyorlar sanirim ya da hastasi çok azalinca sorusturma yiyorlar. Tam olarak hatirlamiyorum ama o dr. Zarar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…