kuzum bizim kiz yumurta, patetesli yada zeytinli pogaca yada sen ekmek yiyebilirsin, domates, salatalik vs ile gecistiriyormus.. ama kattiyen sut ve peynir yemiyor sana ettemi yasak, alala ya ee bebek buyuyunce hic yiyemiyecekmi yoksa bir tek anne sutunden alincami dokunuyor?Ya o olsa sadece iyiiii...dana eti,Hayvansal yağ,köfte yasak ya...tavuk balık mı yicem sadece acaba vallahi tam da bilmiyorum ki araştırmam lazım iyice.dr yarın gel dedi.ot yicem :) patates ...acaba mercimek yesem olur mu? Ay kafam çok karıştı kız.
Hosgeldin canim :) .. bizide ihmal etme ama yanicanlarım nasılsınızzz
ay cok ozledım burayı o kadar yogunum kı gıremedım kac zamandır bebısler buyudukce yıne sayfalar almıs basını gıdıyor :) umarım herkes ıyıdır @DilberiRana @serapppp @Girlmotherbskn keryneia etıketleyemedıgım herkese bolca selamlarrrr
ay cnm tutarsa bana da yaz 3 tane emzık aldım yok anacım tutmuyorrrr:)
Canim dikkat edilirse 1 yasindan sonra sut alerjisi geciyor her alerji farkli surelerde bitiyor ayrica sut alerjisi olanlar eti yumurta alerjisi olanlar tavugu yiyemiyor sadece sut alerjisiyse iyi biz ne yesek dokundu cok sinir bozucuukuzum bizim kiz yumurta, patetesli yada zeytinli pogaca yada sen ekmek yiyebilirsin, domates, salatalik vs ile gecistiriyormus.. ama kattiyen sut ve peynir yemiyor sana ettemi yasak, alala ya ee bebek buyuyunce hic yiyemiyecekmi yoksa bir tek anne sutunden alincami dokunuyor?
Canim bizim doktor Allahtan tanidik ama bende rapor yazarmisiniz demiyorum.. midemi usutmusum gecede ateslendim filan rapor alabilirmiyim diyorum.. oda kac gunluk yazayim diye soruyor :)) cok ilgili ve iyi bir insan, ama doktorlugunu pek bilemicem, tereddutlerim var ahahaaAyni benim dr da oyle..cocugum hasta olunca okula gidemiyodum gecen yil 2 gun rapor vercek bisuru agiz eyiyodum gidip..bu yil hic gitmedim kaydim onda ama ben ordaki baska bi dr a gidiyorum skinti cikarmadi rapor hususunda....oysa kendi dr umn eside dr ayni yerde..kendi drum yokken ona gittim oglum hasta ogretmnim okula vermk icin rapor dedim olmaz dedi..ee cocugu birakcak kimsem yok dedim..oo benim sorunum degil..dedi adam..aglamistim ordan cikinca....bazisi cok miymiy korkak oluyo
Ay canim yaa.. neyse biraz sabret gecicektirCanim dikkat edilirse 1 yasindan sonra sut alerjisi geciyor her alerji farkli surelerde bitiyor ayrica sut alerjisi olanlar eti yumurta alerjisi olanlar tavugu yiyemiyor sadece sut alerjisiyse iyi biz ne yesek dokundu cok sinir bozucuu
Hehee sen de biraktin sigara yi benim yaptigim en iyi is olmustu birakmak ama zeytin ekmek yemekten booeeeegggg geldiiAy canim yaa.. neyse biraz sabret gecicektirYiyecek bir suru sey var aslinda ama iste yasak olunca onlar tatli geliyor insana, birde aliskanliklar var tabi.. ben sutsuz hayat dusunemiyorum, ne hamileligimde nede simdi kestim gaz yaparmi filan endiselenmedim, bana gaz yapmiyor bebegimede yapmadi cok sukur, ama yapsaydi mutlaka hayatimdan cikarirdim tabi. Ona zarar vermesin diye sigarayi birakmisim bunlar cokmu :) Yavrularimiz iyi olsun yeterki, pitirciklar, minikler, minik insanlar :))
Ben iyiyim cnm ufaklikta iyi cok sukur dr dr gezmekten yorulup artik evde takiliyoruz kimisi bisey yok diyo kimisi var diyo kimisi arada kalmis durumda en son gittigimde 3 haftadan once gida denemesi yapma dedi zeytin ekmek yiyorum ama mastit oldugum icin antibiyotik kullandigimdan beri kaka hic gormedigim kadar mukusluchocolate19 canim nasilsin. Ufakligin durumu nasil. Sut diyetine devam mi. Var mi bir gelisme.
Canim en son duzelmisti seninkinin kakasi sonra tekrar mi bozuldu. Bizimkide hep mukuslu. Rengi yesil degil ama mukustan kurtulamadik. Simdi kaka yapti yine iplik gibi kan vardi icinde. Ben de diyeti genisletsem mi acaba. Zeytin ekmek yesende yine mukuslumu kakasi.Ben iyiyim cnm ufaklikta iyi cok sukur dr dr gezmekten yorulup artik evde takiliyoruz kimisi bisey yok diyo kimisi var diyo kimisi arada kalmis durumda en son gittigimde 3 haftadan once gida denemesi yapma dedi zeytin ekmek yiyorum ama mastit oldugum icin antibiyotik kullandigimdan beri kaka hic gormedigim kadar mukuslu
Ay ama cesit cesit al zeytinleri, kuru biber yada domateste guzel gider yanina.. patates, ben kahvaltida grillenmis havuc ve kabakta severim, tost makinesinde grilleyebilirsin yada teflon tavada cok az zeytin yagi ile.. sonracima yumurta yiyebiliyorsan omlet yapabilirsin, yada menemen bir tek onla doyarsin zaten.. yufka al gozleme yap tavada icine sogan ve ispanak koy bolca ohh miss.. sogan gaz yapiyorsa artik varsin yapsin napican kiz can bogazdan gelir :))) Ton baligi salatasi yapabilirsin, ekmek dilimle ufak ufak ve uzerine biraz zeytinyagi, salca, kekik, mantar, zeytin, biber, domates, varsa misir.. ve tavuk yiyebiliyorum demistin tavuk jambon parcalari yada salam at firina oh mis yemede yaninda yat :)) aklima geldikce yazarim ahahaHehee sen de biraktin sigara yi benim yaptigim en iyi is olmustu birakmak ama zeytin ekmek yemekten booeeeegggg geldii
KIZLAr az bir bakın ya oğlum gürültülü kaka yapıyordu ama rengi filan normaldi bugün ishal olmuş gibi sesli yaptı yeşil gibiydi mukus vardı içinde sunuyordu yani niye böyle oldu ki hiç böyle olmuyordu dün ilk defa yeşil mercimek yedim gecede gaz yaptı biraz ondan olur mu ki
Mercimek yaparmi bilmem ama usutunce boyle oluyor..KIZLAr az bir bakın ya oğlum gürültülü kaka yapıyordu ama rengi filan normaldi bugün ishal olmuş gibi sesli yaptı yeşil gibiydi mukus vardı içinde sunuyordu yani niye böyle oldu ki hiç böyle olmuyordu dün ilk defa yeşil mercimek yedim gecede gaz yaptı biraz ondan olur mu ki
Bizim duzelmisti cnm biz hic kan gormedik sariya donmustu ve normal kivama gelmisti ben antibiyotik kullanmaya bi basladik cocuk resmen mukus yapiyoCanim en son duzelmisti seninkinin kakasi sonra tekrar mi bozuldu. Bizimkide hep mukuslu. Rengi yesil degil ama mukustan kurtulamadik. Simdi kaka yapti yine iplik gibi kan vardi icinde. Ben de diyeti genisletsem mi acaba. Zeytin ekmek yesende yine mukuslumu kakasi.
Bizim duzelmisti cnm biz hic kan gormedik sariya donmustu ve normal kivama gelmisti ben antibiyotik kullanmaya bi basladik cocuk resmen mukus yapiyo
Ohhh ne guzel saymissin da keske bu saydiklarini yiyebilsem hele de domates salatalik offff domates salatalik ispanak elma armut cilek erik oooo daha birsuru sey antibiyotik bitsin tekrar sut deneyecegim bizde sut urunleri alerjisi degilde daha cok meyve sebze alerjisi var gibi dr soyledigine gore oyle yani ama suan mukus fazla oldugu icin bisey deneyemiyorumAy ama cesit cesit al zeytinleri, kuru biber yada domateste guzel gider yanina.. patates, ben kahvaltida grillenmis havuc ve kabakta severim, tost makinesinde grilleyebilirsin yada teflon tavada cok az zeytin yagi ile.. sonracima yumurta yiyebiliyorsan omlet yapabilirsin, yada menemen bir tek onla doyarsin zaten.. yufka al gozleme yap tavada icine sogan ve ispanak koy bolca ohh miss.. sogan gaz yapiyorsa artik varsin yapsin napican kiz can bogazdan gelir :))) Ton baligi salatasi yapabilirsin, ekmek dilimle ufak ufak ve uzerine biraz zeytinyagi, salca, kekik, mantar, zeytin, biber, domates, varsa misir.. ve tavuk yiyebiliyorum demistin tavuk jambon parcalari yada salam at firina oh mis yemede yaninda yat :)) aklima geldikce yazarim ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?