2016 Şubat Anneleri

Olur tabiki..karnini sicak tutun

Cnm vazgecme benimki de almiyodu.bi sefere mahsus recele ucundan dokundurdum oyle tutmaya başladı
Burnunu mu kapatiyor.aventler biraz buyuk sanirim.bizimkini kapatmiyidu ama degiyordu azcik burnuna
Acaba makasla kessen mi o kismi biraz.

keşke alsaydı gecen de dedim ya bazı cocuklar ne yaparsan yap almayabiliyorlar
ucundan pekmeze batırdın mı, birde ilk bi kaç gün elin ile desdekle istersen
canım soothieler silindir yeri geniş biraz, ama nefes almasını engellmior

Ikizler uyumuyor büyük kız kuduruyor idare ediyoruz canım çok şükür sağlıkları yerinde seninkiler napiyor uzun zamandir yazmiyorsun galiba. Her yazilani okuyamiyorum ama genel olarak göz gezdiriyorum foruma
Canim bizimde oyle boyle geciyor zaman... Zor ama cok tatlilar kuzucuklar... Mama veriyor musun ¿ gelisimleri nadil gidiyor canim...

Biogaia diye bir damla varmis. Bozulan bagirsak yapisini guclendiriyormus.
Ben kullandim cnm 5 ml 40 tl ama verdigin paraya degmiyor. .. Bize doktor piyasadaki 4-5 ilaci bir iki kere kullan gecer dedi... Boylece zaman gecmis olur dedi... Gaz probleminin tek ilaci zamanmis...

Arkadaşlar size acil birşey sorcam ne olur yardım. Benim dusuk yapalım 1 hafta oldu beta hcg 61 şuanda. Kanama ağrı kesildi idrar yollarinda Sanirim enfeksiyon çıktı beliminağrısından duramıyorum yanıyorum hiç iyi değilim acile gitti birileri yazdı benim gibi olan varmı nolur yardım dusukten sonradoktora gidemedim

Canim lansinoh ikliyi kullaniyorum... Malum kuvez surecinde cok kullandim ikiz oldugu icin hala kullaniyorum... Kizim pek emmiyo ona genelde sagip veriyoruz... Yani memnunum ama cok kaliteli bi marka degil...

Kızlar bir akıl verin bana ya geçen de yazmıştım kilosu 5700 olmuş az kilo almış diye mama vereyim mi sma kullanıyorum ama çok acıkıp ağlarsa 40 cc veriyorum gerisi süt içmediği günler bile oluyor sizce kilo alması için düzenli mama vereyim mi bu sefer de sütüm azalır mi kafam çok karışık herkesin bebeği kocaman olmuş

Kizlar ben de dun cilek yedim bakalim yesil yapicak mi velet :)
Canım çilek dokunursa vücudunda kırmızı noktalar gözüküyor. Ben ilk çilek yediğimde oldu. Sonra yine yedim yine yedim artık olmuyor bünyesi alıştı. Birde çilek dokunmasın diye biraz da yeşil yapraklarını yemek lazımmış diye dinlemiştim. Ne kadar doğru bilemem.

Nerelerdesin kuzum ya maşallah pıtırcıklar iyi büyümüşler. Foto ekleyebiliyorsan koyarmısın? Merak ediyorum bebişlerini..
Benim minnoş 3600 doğdu şimdi 6600 olmuş. Geceleri çok şükür uyuyor ama gündüzleri tam tersi.. sadece kestiriyor
Haliyle hiiçbişey yapamıyorum.
Oyun halısını seviyor bilinçli tutmuyor ama eline birşey gelirse tutuyor. En çok saçlarımı tutmayı seviyor.
Ayrıca fazla geveze akşama kadar oturup konuşsan konuşuyor.
Ve maalesef çok anneci babasında hiç durmuyor benim sessimi takip ediyor. Odada ben varsam duruyor yoksam bagırıyor. Biz böyle orta şekerli büyümeye çalışıyoruz işte.

Canım kaç kg doğdu?

Cnm bizede doktor mama baslayin dedi ben bilerek baslamadim kilolu mu saglikli mi olsun istiyorsun... Mumkun oldugu kadar anne sutu ver ... Bende sutum bi hafta daha idare etcek gibi sonra basliycam... Ama ikiz oldugu icin... Tek bebekse ne yap et sutunu artirmaya calis...

Canım gittim ultrason temiz dedi yarın sabah gel hormon testi yapalım eğer olmazsa ilaç verrim dedi.

Cnm masallah buyumus baya... Bisey sorcam canim gece yine 3 saatte bi kalkip sut veriyor musunuz... Ypksa uyaninca mi veriyorsunuz... Yani 4-5 saat sut icmeseler gece uykusunda sorun olur mu ki¿ fotografi en kisa zamanda yuklerim... Benden once bi arkadas dogum yapmisti grubun ilk dogumu ben cok giremiyorum o arkadas hic yazdi mi merak ettim canim...

Canim avent kullandim suan kullanmiyorum ama devam edicem gibi memnundum da bendr sorun var sanirim tak tuk etti bi iki ay sonunda sonra kökten gitti makine

Canim benimki gündüz hiç uyumaz, haliyle bütün gece uyuyo hiç uyandirmiyorum sabaha karşı kendi kalkınca emziriyorum. Kilo alımı da normaldi yani problem yok

2985 gram 48 cm doğdu 3 aylik olunca 5700 60 cm oldu canım

Daha ne istiyorsun canim. Cok iyi kilo almis. Dogum kilosu 4000 falan olsa derdim az almis diye.

Benimki 3750 dogdu 3aylik olmak uzere 6200. Neredeyse benim bebise yetismis seninki masallah :) bence bosuna mama verme hazir sutun varken

karnı doyuyor zaten aç kalıp ağlasa mutlaka mama veriyorum ama süt ile de az kilo almış ne bileyim kafam karıştı ben de anne sütü alsın kilo alımı normal diyorum kendime sonra ama başkalarının bebekleri kocaman olmuş diyorum karışıyor kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…