- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Oda pahali valla icim yaniyor :)/ sen weebaby akide damakli yi denedinmi canim oglum suan onu tutuyor.
Olur tabiki..karnini sicak tutunKIZLAr az bir bakın ya oğlum gürültülü kaka yapıyordu ama rengi filan normaldi bugün ishal olmuş gibi sesli yaptı yeşil gibiydi mukus vardı içinde sunuyordu yani niye böyle oldu ki hiç böyle olmuyordu dün ilk defa yeşil mercimek yedim gecede gaz yaptı biraz ondan olur mu ki
Cnm vazgecme benimki de almiyodu.bi sefere mahsus recele ucundan dokundurdum oyle tutmaya başladıCanım gene deniyorum almıyorhuzurunmeraklisi canım bu soothie emziğin yuvarlak kısmı geniş geldi kızımın burnu kapanıyo,kızımda burun ve dudak arası mesafe çok dar, zaten tutacağı da yok bu veledin üzüldüm ya oysa ne hayallerim vardı aha gene kucağımda
Canım gene deniyorum almıyorhuzurunmeraklisi canım bu soothie emziğin yuvarlak kısmı geniş geldi kızımın burnu kapanıyo,kızımda burun ve dudak arası mesafe çok dar, zaten tutacağı da yok bu veledin üzüldüm ya oysa ne hayallerim vardı aha gene kucağımda
Canim bizimde oyle boyle geciyor zaman... Zor ama cok tatlilar kuzucuklar... Mama veriyor musun ¿ gelisimleri nadil gidiyor canim...Ikizler uyumuyor büyük kız kuduruyor idare ediyoruz canım çok şükür sağlıkları yerinde seninkiler napiyor uzun zamandir yazmiyorsun galiba. Her yazilani okuyamiyorum ama genel olarak göz gezdiriyorum foruma
Ben kullandim cnm 5 ml 40 tl ama verdigin paraya degmiyor. .. Bize doktor piyasadaki 4-5 ilaci bir iki kere kullan gecer dedi... Boylece zaman gecmis olur dedi... Gaz probleminin tek ilaci zamanmis...Biogaia diye bir damla varmis. Bozulan bagirsak yapisini guclendiriyormus.
Canim lansinoh ikliyi kullaniyorum... Malum kuvez surecinde cok kullandim ikiz oldugu icin hala kullaniyorum... Kizim pek emmiyo ona genelde sagip veriyoruz... Yani memnunum ama cok kaliteli bi marka degil...Bana süt pompası dayanmıyor cok kaynatıyorm ondan kesin .. Otomatık alayım diyorum kızım artk sık emmıyor ve tam bosaltmadan bırakıyor sagmazsam sütüm azalacak. Medela kullanan varmı? Yada otomatık kullanıp memnun olduğunuz marka varmı acaba ?
Canım çilek dokunursa vücudunda kırmızı noktalar gözüküyor. Ben ilk çilek yediğimde oldu. Sonra yine yedim yine yedim artık olmuyor bünyesi alıştı. Birde çilek dokunmasın diye biraz da yeşil yapraklarını yemek lazımmış diye dinlemiştim. Ne kadar doğru bilemem.Kizlar ben de dun cilek yedim bakalim yesil yapicak mi velet :)
Nerelerdesin kuzum yaArkadaslar bizim minikler 5,5 kilo civari 59 -60 cm boyundalar... Eger subat da dogsalardi ne kadar olurlardi diye soruyorum... Sizin kilo ve boylar nasil... Doktorumuz ortalama 2 senede yasitlarini yakalar diyor... Yani 2 seneye aralik 2015 de doganlar gibi olcakmis bebekler... Bu yuzden takibimiz duzeltilmis yas yani 23 subata gore yapiliyor... Bu arada baslarini tutuyor... Gulucukle karsilik veriyorlar... Sesleriyle tepki de veriyorlar.. Cingirak tutmaya calisiyorlar... Beni taniyorlar... Gozlemledigim kadariyla boyle... Sizinkiler nasil...
Canım kaç kg doğdu?Kızlar bir akıl verin bana ya geçen de yazmıştım kilosu 5700 olmuş az kilo almış diye mama vereyim mi sma kullanıyorum ama çok acıkıp ağlarsa 40 cc veriyorum gerisi süt içmediği günler bile oluyor sizce kilo alması için düzenli mama vereyim mi bu sefer de sütüm azalır mi kafam çok karışık herkesin bebeği kocaman olmuş
2985 gram 48 cm doğdu 3 aylik olunca 5700 60 cm oldu canımCanım kaç kg doğdu?
Cnm bizede doktor mama baslayin dedi ben bilerek baslamadim kilolu mu saglikli mi olsun istiyorsun... Mumkun oldugu kadar anne sutu ver ... Bende sutum bi hafta daha idare etcek gibi sonra basliycam... Ama ikiz oldugu icin... Tek bebekse ne yap et sutunu artirmaya calis...Kızlar bir akıl verin bana ya geçen de yazmıştım kilosu 5700 olmuş az kilo almış diye mama vereyim mi sma kullanıyorum ama çok acıkıp ağlarsa 40 cc veriyorum gerisi süt içmediği günler bile oluyor sizce kilo alması için düzenli mama vereyim mi bu sefer de sütüm azalır mi kafam çok karışık herkesin bebeği kocaman olmuş
Canım gittim ultrason temiz dedi yarın sabah gel hormon testi yapalım eğer olmazsa ilaç verrim dedi.gidemedimdoktor öğleden once beklıyordu kızım sabah 8 den öğlen 13.30 a kdr emmedi bnde gidemedim gitmiyimm diye oyun yaptı sanki ..
M mambia cıktın mı dr den cnm? Bnde Ertuğ ismine bayılırım ergenliğimden beridirbirseyın ötesi-ötesinde. Ve kıskanılacak derecede guzel olan. Genelde herkes Anadolu'da kurulan ve parayı ilk kez bulan Lidyalılardan esinlendiğimizi sanıyor ama alakası yok :) (
Cnm masallah buyumus baya... Bisey sorcam canim gece yine 3 saatte bi kalkip sut veriyor musunuz... Ypksa uyaninca mi veriyorsunuz... Yani 4-5 saat sut icmeseler gece uykusunda sorun olur mu ki¿ fotografi en kisa zamanda yuklerim... Benden once bi arkadas dogum yapmisti grubun ilk dogumu ben cok giremiyorum o arkadas hic yazdi mi merak ettim canim...Canım çilek dokunursa vücudunda kırmızı noktalar gözüküyor. Ben ilk çilek yediğimde oldu. Sonra yine yedim yine yedim artık olmuyor bünyesi alıştı. Birde çilek dokunmasın diye biraz da yeşil yapraklarını yemek lazımmış diye dinlemiştim. Ne kadar doğru bilemem.
Nerelerdesin kuzum yamaşallah pıtırcıklar iyi büyümüşler. Foto ekleyebiliyorsan koyarmısın? Merak ediyorum bebişlerini..
Benim minnoş 3600 doğdu şimdi 6600 olmuş. Geceleri çok şükür uyuyor ama gündüzleri tam tersi.. sadece kestiriyor
Haliyle hiiçbişey yapamıyorum.
Oyun halısını seviyor bilinçli tutmuyor ama eline birşey gelirse tutuyor. En çok saçlarımı tutmayı seviyor.
Ayrıca fazla gevezeakşama kadar oturup konuşsan konuşuyor.
Ve maalesef çok anneci babasında hiç durmuyor benim sessimi takip ediyor. Odada ben varsam duruyor yoksam bagırıyor. Biz böyle orta şekerli büyümeye çalışıyoruz işte.
Canim avent kullandim suan kullanmiyorum ama devam edicem gibi memnundum da bendr sorun var sanirim tak tuk etti bi iki ay sonunda sonra kökten gitti makineBana süt pompası dayanmıyor cok kaynatıyorm ondan kesin .. Otomatık alayım diyorum kızım artk sık emmıyor ve tam bosaltmadan bırakıyor sagmazsam sütüm azalacak. Medela kullanan varmı? Yada otomatık kullanıp memnun olduğunuz marka varmı acaba ?
Canim gecmis olsun... Neyin var...Canım gittim ultrason temiz dedi yarın sabah gel hormon testi yapalım eğer olmazsa ilaç verrim dedi.
Canim benimki gündüz hiç uyumaz, haliyle bütün gece uyuyo hiç uyandirmiyorum sabaha karşı kendi kalkınca emziriyorum. Kilo alımı da normaldi yani problem yokCnm masallah buyumus baya... Bisey sorcam canim gece yine 3 saatte bi kalkip sut veriyor musunuz... Ypksa uyaninca mi veriyorsunuz... Yani 4-5 saat sut icmeseler gece uykusunda sorun olur mu ki¿ fotografi en kisa zamanda yuklerim... Benden once bi arkadas dogum yapmisti grubun ilk dogumu ben cok giremiyorum o arkadas hic yazdi mi merak ettim canim...
2985 gram 48 cm doğdu 3 aylik olunca 5700 60 cm oldu canım
karnı doyuyor zaten aç kalıp ağlasa mutlaka mama veriyorum ama süt ile de az kilo almış ne bileyim kafam karıştı ben de anne sütü alsın kilo alımı normal diyorum kendime sonra ama başkalarının bebekleri kocaman olmuş diyorum karışıyor kafamCnm bizede doktor mama baslayin dedi ben bilerek baslamadim kilolu mu saglikli mi olsun istiyorsun... Mumkun oldugu kadar anne sutu ver ... Bende sutum bi hafta daha idare etcek gibi sonra basliycam... Ama ikiz oldugu icin... Tek bebekse ne yap et sutunu artirmaya calis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?