2016 Şubat Anneleri

Canim ikizlrrle nasil gidiyor...
Ikizler uyumuyor büyük kız kuduruyor idare ediyoruz canım çok şükür sağlıkları yerinde seninkiler napiyor uzun zamandir yazmiyorsun galiba. Her yazilani okuyamiyorum ama genel olarak göz gezdiriyorum foruma

Çok acikinca da yapiyorlar canim insallah birakmazlar daha cok küçükler

Canim sut ara ara azaliyor cogaliyor geri, yani bende oyle oluyor.. her azaldiginda strese girme bence.. bazende az emsin veletler napalim Hic yememezlik olmadi ama yetmezse bende mama filan veririm napalim yani, kapasitemiz bu kadar :)

Olmasın yavrum yetmemezlik hiç. Ben sagiyorum makinayla baya azaldı 3 saat yapınca 3o anca çıkıyor şimdi 6saat arayla sagiyorum 1oo çıkıyor ilaçla oda. Vallahi zaten alerjisi de var süt peynir yoğurt tereyağı ambalajlı ürünler yemiyorum. İcmesem o ilaçtan hepten bitmişti sutum ve ben bu dediklerimi yiyebilirim ama içim hiç rahat etmez öyle de

biz sünnet için gittik. hazır gitmişken kendi doktorumuza da ugradık. 6 haftalıkken tartımı 4880 idi simdi 5580.
begenmedi, ben de cok üzüldüm. dogumu 3500 idi. sütümmü az yağlı bilemedim ki.
canim gayet normal buyumus bebegin, sen doktora bakma..

Canim bazen benimde az geliyor hergun farkli yani.. bugun biri 50cc digeri 120cc birini gelirken emzirmistim bosaltti tabi haliyle.. dun mesela uc seferlik cikmisti ikisindende 140cc .. ee ne yapiyim ben simdi birakiyorum akisina yani yapicak birsey yok.. hangi ilac bu cok sut yapan ya zorla icirttireceksiniz banada ne kadar artar meraklardayim :)))

Dene canm birtek denemedigim MAM emzik kaldı ev emzikten gecilmiyor :)

Canim dr ye gittin mi merak ettim

gidemedim doktor öğleden once beklıyordu kızım sabah 8 den öğlen 13.30 a kdr emmedi bnde gidemedim gitmiyimm diye oyun yaptı sanki ..
M mambia cıktın mı dr den cnm? Bnde Ertuğ ismine bayılırım ergenliğimden beridir birseyın ötesi-ötesinde. Ve kıskanılacak derecede guzel olan. Genelde herkes Anadolu'da kurulan ve parayı ilk kez bulan Lidyalılardan esinlendiğimizi sanıyor ama alakası yok :) (

Canım ne kadar kaldı o zaman suresi? Sağlık ocağına sorsan

sağlık ocağı iyi fikir aklıma o gelmemişti
2 haftası kaldı

ahh o gaz şurubu bizde de iki tane var 40 ar lira vermiştim biri annemde biri bende su an kullanmıyoruz
bende arada gaz oluyor acaba ben mi içsem kıyamıyorum atmaya

Bana süt pompası dayanmıyor cok kaynatıyorm ondan kesin .. Otomatık alayım diyorum kızım artk sık emmıyor ve tam bosaltmadan bırakıyor sagmazsam sütüm azalacak. Medela kullanan varmı? Yada otomatık kullanıp memnun olduğunuz marka varmı acaba ?

mam emziği nereden alıyorsunuz, internetten satışı var mı acaba?
benim kız da kaç çeşit emzik denedim bir iki defa aldı sadece. ben de biraz kullansın istiyorum en azından dışarıdayken ama yok, emziği ağzına verdiğimde sakız çiğner gibi çiğnemeye başlıyor.

Aynen bnde öyle bir tek mam kaldı ama onun ucuna benzer avent aldım onuda tutmadı o yuzden muallaktayım alsammı almasammı..
Oda pahali valla icim yaniyor :)/ sen weebaby akide damakli yi denedinmi canim oglum suan onu tutuyor.

huzurunmeraklisi arkadan getirtiyor istege gore canim elinde pembe var suan bildigim kadariyla. Benim oglan pırt atiyor emzigi suan weebaby damakli akide kullanioruz idare ediyor :)

Kesinlikle medela..

Canım gene deniyorum almıyor huzurunmeraklisi canım bu soothie emziğin yuvarlak kısmı geniş geldi kızımın burnu kapanıyo,kızımda burun ve dudak arası mesafe çok dar, zaten tutacağı da yok bu veledin üzüldüm ya oysa ne hayallerim vardı aha gene kucağımda

Canlar biz doktora kontrole gidince hoc biseye bakmiyor hani soyle bir kontrol etsin bu ay soyle seylerle karsilasabilirsiniz gibisinden bilgilendirsin istiyorum ama yok. Birde hastane uzak. Dogum yaptigim hastane.

O yuzden bari yakin olsun nasilsa doktorumuzun bir ozelligi yok diye dusunuyorum. kartal pendik sancaktepe civarlarinda bildiginiz bir doktor var mi onerebileceginiz? 3 ay kontrolune yeni doktora gideyim bari

huzurunmeraklisi arkadan getirtiyor istege gore canim elinde pembe var suan bildigim kadariyla. Benim oglan pırt atiyor emzigi suan weebaby damakli akide kullanioruz idare ediyor :)

damaklı denedim, simetrik uçlu denedim, kiraz uç denedim, silikon ve kauçuk denedim... olmadı emmedi, çiğniyor atıyor. mam'ın ucu nasıl ki?

Geçenlerde Bulgurlu yeşil mercimek yemiştim süper ikili, kızım sabaha kadar saat başı uyanmıştı. Bazı şeyleri de deneyerek öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…