2016 Şubat Anneleri

Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor

Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?
sabahları ona bi şeyler anlatiyorum biraz haraket yaptırıyorum sonra uyku. bi yarım saat geçiyor uyanıyor tabi emiyor gazını çıkarıyorum hergün dinlediğimiz çocuk şarkıları var onu açıyorum söylüyorum el kuklasi eşliğinde . gene rutin uyuyor uyanıyor vs. oyun halısına bırakıyorum. ya da aynada kendini gösteriyorum ona. ayakta onunla dans ediyorum. kendi kendime de bi kaç oyun uydururuyorum öyle geçiyor:)

Annemlerin komşusu 10da yatırıyormuş 8-9gibi kalkıyormuş
Aramızda epi topu 2ay var
Ben o kadar uyuymuyorum beee
Nasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrm

Yazdan sonra taşınınca tam olarak düzeniniz oturur canım korkma, bak biz de 2 günlüğüne de olsa bu hafta sonu eşimin memleketine Kayseri'ye gideceğiz, inşallah sıkıntı yaşamayız
umarım canım ya artık düzenimızı oturturuz çok zor oluyor sil baştan. inşallah bi sorun Yaşamazsin kısa süreli bi gidis gelis olduğu için pek etkilenecegini sanmıyorum

Ya bende o kadar yorgunum ki her yerim agriyo uykuya hasret kalfm surekli bolune bolune bi anlami kalmiyo aksamda 11de yatryrm sonra ben evi toplyrm e birazda telwfonla oyalanyrm 1i buluyo yatmam
Aynen ya sırt agrisindan duramıyorum artık ne yana dönsem de uyurken rahat edemiyorum. uyku kaçıncan da pat diye uyuyamıyor ki insan

Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/

Alakcakız
Sütçü kadın
nasıl ya e benimki niye uyumuyor! hiç mi emmeye kalkmiyor bu çocuklar?

Ya bana tabsye yollamış birde, gece emzirp yatırsın ben aç yatırıyrum sanki
Bi kere acıkmasa bile memeyle tames etmeye kalkıyor. Yavaş yavaş gece emmes bıraktırmalıyız :/
Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacak korkuyorum ya normal mi ?

C nası? Dönünce mi c oluyor yattığı yerde mi?
Ben anlamam o işlerden

Çalışanların maaşı yni
Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.

Canım o sekılde de denedim o Zaman diger gögsum doluyor ve beni rahatsız edıyor
Aman canım sağ sağ.
Göğüsleri terbiye edicem diye iki haftada iki göğsümde mastit oluyordum az daha
Beceremedim terbiye işini terbiyesizler

Ayrı odalardayız epey korunuyoruz

Nasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrm
ben bilmiyrm vallahi
Diyorum ya ben o kadar uyumuyrum ki normalde

Cnm biz once devit diye damla kullandim 3-4 sise bitti gecen gun de saglik ocagindan monovit verdiler bi haftadir kullaniyoruz ama nete bakmamistim yorumlara... Neden olumsuz yorumlar var ki... Eger kotu ise devlet niye bunu veriyor... Biz bebeklere ferrum hausmann demir ilacini doduklarindan beri veriyoruz... Bizim premature oldugu icin... Ama saglik ocagi yeni ilac verdi onun icinde... Onun yorumlarina bakayim bi...

Kan ilaci niye ki ..

Benm oglanda almadi canm malesef napalm kader

damaklı denedim, simetrik uçlu denedim, kiraz uç denedim, silikon ve kauçuk denedim... olmadı emmedi, çiğniyor atıyor. mam'ın ucu nasıl ki?
Biraz degisik bi ucu var int gorsellere bakabilirsin MAM emzik yaz cikio

Tabi işkence rüzgarın esmesıyle memelerim ortalığa döküldüğünden beri emzırme önlüğünün fişini çektim
Bu arada gece emzirmesini bıraktırmak mııııı??? Bunu Nasıl yapıcazz

Hayır kuzum bakmadm ona kaucuk mu? Gidip alaym hemen yakınımda var ay Bi tutarsa varya sabaha kadar sana dua edicem :)
Silikon 4 tl bisey zaten ama sadece damakli degil uzerinde akide damakla 0-6 ay yazck. Digerleriise yaramior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…