canım tam 1 aylık ölçülmedi 2985 48cm doğdu tam 3 aylık olunca 5700 60 cm olduayda kaç gr almış canım. benim minnosunda kg si 5800 ben mama vermiyorum
Normal canim benimkide yapiyo aynsini donuyoda hatta yalnz birakmyorm korkudanOğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Laktamil anne içeceği aldım kalsiyum demir filan var içinde kuru yemiş yiyeceğim yağ yapsın diye bildiğim bunlar şu annasıl arttıracaksin canım?
sabahları ona bi şeyler anlatiyorum biraz haraket yaptırıyorum sonra uyku. bi yarım saat geçiyor uyanıyor tabi emiyor gazını çıkarıyorum hergün dinlediğimiz çocuk şarkıları var onu açıyorum söylüyorum el kuklasi eşliğinde . gene rutin uyuyor uyanıyor vs. oyun halısına bırakıyorum. ya da aynada kendini gösteriyorum ona. ayakta onunla dans ediyorum. kendi kendime de bi kaç oyun uydururuyorum öyle geçiyor:)Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor
Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?
Nasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrmAnnemlerin komşusu 10da yatırıyormuş 8-9gibi kalkıyormuş
Aramızda epi topu 2ay var
Ben o kadar uyuymuyorum beee
Hangi marka verdi size
umarım canım ya artık düzenimızı oturturuz çok zor oluyor sil baştan. inşallah bi sorun Yaşamazsin kısa süreli bi gidis gelis olduğu için pek etkilenecegini sanmıyorumYazdan sonra taşınınca tam olarak düzeniniz oturur canım korkma, bak biz de 2 günlüğüne de olsa bu hafta sonu eşimin memleketine Kayseri'ye gideceğiz, inşallah sıkıntı yaşamayız
Benim ki uzun süredir yan dönüyor döne döne gidiyor kanepenin üstünde dün akşam da yüzüstü dönmeye çalıştı zorladı zorladı olmadı bağırdıNormal canim benimkide yapiyo aynsini donuyoda hatta yalnz birakmyorm korkudan
Aynen ya sırt agrisindan duramıyorum artık ne yana dönsem de uyurken rahat edemiyorum. uyku kaçıncan da pat diye uyuyamıyor ki insanYa bende o kadar yorgunum ki her yerim agriyo uykuya hasret kalfm surekli bolune bolune bi anlami kalmiyo aksamda 11de yatryrm sonra ben evi toplyrm e birazda telwfonla oyalanyrm 1i buluyo yatmam
HahaBenim ki uzun süredir yan dönüyor döne döne gidiyor kanepenin üstünde dün akşam da yüzüstü dönmeye çalıştı zorladı zorladı olmadı bağırdı
Aynen oyle oluyo zaten ben oyle kafayi yastiga koydugu an uyuyan bi insan degldm smdi hic uyuyamyrm el parmaklarm bile agryoAynen ya sırt agrisindan duramıyorum artık ne yana dönsem de uyurken rahat edemiyorum. uyku kaçıncan da pat diye uyuyamıyor ki insan
Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/Canım ben bayadır lidyaya biberon vermıyorum (bir dönem meme reddi yasadık) o sebeple sağma işini bırakmıştım ama şimdi meme işini artık hallettik diye dusunuyorum hem gögsumu tamamen boşaltmak ıcın hemde dısarı cıktıgmda biberonla vermek daha mantıklı cunku Lidya acıktığı zaman ortalıgı ayağa kaldırıyor normal bir ağlamak degılo sırada emzırecek yer aramam Hıc degılse. Ha bu arada emzırme önlugu bana hc kullanıslı gelmedı :/
AlakcakızAyyy gece gece emdik pirt yaptık annesi değiştirdi ve babası oynayarak uykusunu açtıbıraktım tabii ki uyut diye ama benimki de gülüyor ben emziriyorum temizliuorum konusuyorum babaya şimdiden daha fazla gülüyor onu görünce çok mutlu oluyor ben sadece mama yim
nasıl yae benimki niye uyumuyor! hiç mi emmeye kalkmiyor bu çocuklar?
Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Rica ederim. Sıkıntısız olmasına sevindim canım. Evet maalesef çok tercih edilen bir doktor çok yoğun çok ameliyatı var birde yaza giriyoruz diye sünnetler çok artmış.
Bizde saatimizden erken girmiştik. Şans işte :) inş bir daha enfeksiyon olmaz
Bekir bey enfeksiyon için ne dedi
Nasıl yaabu 300 TL lik doğum parasımı başka bir paramı?
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...
Aman canım sağ sağ.Canım o sekılde de denedim o Zaman diger gögsum doluyor ve beni rahatsız edıyor
Ayrı odalardayız epey korunuyoruzPazartesi günü sağlık ocağında tetanos aşımı vurdurdum ya hala kolum ağrıyor üzerine yatamıyorum çocuğu zor tutuyorum
O gün hemşire gebelik var mı diye sordu, şaşırarak hayır dedim, 2.mi amaaaanAllah uygun zamanda versin, neyle korunuyosunuz dedi, utanarak ve gayri ihtiyari "yapmayarak" dedim sonra da bastım kahkahayı bu cadı yüzünden fırsat bulamıyoruz dedim, ne kadar edepsiz oldum ben ya olursa da eşim korunuyo hap veya spiral filan istemiyorum dedim
Doğumdan sonra acılı, sancılı 6 kez oldu ama şu aralar gene ev arkadaşı gibiyiz, o da anca yorgunum diyo, sanki akşama kadar bebek bakan o, nolcak bu halimiz
Siz neyle korunuyosunuz?
ben bilmiyrm vallahiNasl beceriyolar o kadar uyutmayi benmki en fazla 5 saat uyuyo ondafa ben uyanıyorum bu cock niye uyanmadi diye kontrol edyrm
@minnikfare
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
allah sağlık versin güç versin bizlereAynen oyle oluyo zaten ben oyle kafayi yastiga koydugu an uyuyan bi insan degldm smdi hic uyuyamyrm el parmaklarm bile agryo
Kan ilaci niye ki ..@minnikfare
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
Benm oglanda almadi canm malesefCanım gene deniyorum almıyor@huzurunmeraklisi canım bu soothie emziğin yuvarlak kısmı geniş geldi kızımın burnu kapanıyo,kızımda burun ve dudak arası mesafe çok dar, zaten tutacağı da yok bu veledin üzüldüm ya oysa ne hayallerim vardı aha gene kucağımda
Biraz degisik bi ucu var int gorsellere bakabilirsin MAM emzik yaz cikiodamaklı denedim, simetrik uçlu denedim, kiraz uç denedim, silikon ve kauçuk denedim... olmadı emmedi, çiğniyor atıyor. mam'ın ucu nasıl ki?
Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/
Alakcakız
Sütçü kadın
Ya bana tabsye yollamış birde, gece emzirp yatırsınben aç yatırıyrum sanki
Bi kere acıkmasa bile memeyle tames etmeye kalkıyor. Yavaş yavaş gece emmes bıraktırmalıyız :/
C nası? Dönünce mi c oluyor yattığı yerde mi?
Ben anlamam o işlerden
Çalışanların maaşı yni
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.
Aman canım sağ sağ.
Göğüsleri terbiye edicem diye iki haftada iki göğsümde mastit oluyordum az daha
Beceremedim terbiye işiniterbiyesizler
Ayrı odalardayız epey korunuyoruz
ben bilmiyrm vallahi
Diyorum ya ben o kadar uyumuyrum ki normalde
Benm oglanda almadi canm malesefnapalm kader
Silikon 4 tl bisey zaten ama sadece damakli degil uzerinde akide damakla 0-6 ay yazck. Digerleriise yaramior.Hayır kuzum bakmadm ona kaucuk mu? Gidip alaym hemen yakınımda var ay Bi tutarsa varya sabaha kadar sana dua edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?