Bence gayet iyi canım maşallah. bizde 3 aylık ölçtürDuk 5800 62 cm. ve bizim doğum kgmız sizden fazlaydi.canım tam 1 aylık ölçülmedi 2985 48cm doğdu tam 3 aylık olunca 5700 60 cm oldu
Ben burda konuştuktan sonra dün nette araştırdim sutun verimini arttırmak için süt ve ürünleri yumurta kuruyemiş kırmızı et balık yeşillikler kurutulmuş meyve zeytin ve zeytinyağı yenmeliymisLaktamil anne içeceği aldım kalsiyum demir filan var içinde kuru yemiş yiyeceğim yağ yapsın diye bildiğim bunlar şu an
bu arada laktamilı nerden aldın canım. arkadaşlar bira mayasındanda bahsediyor dene istersenLaktamil anne içeceği aldım kalsiyum demir filan var içinde kuru yemiş yiyeceğim yağ yapsın diye bildiğim bunlar şu an
Emzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/
Alakcakız
Sütçü kadın
Ya bana tabsye yollamış birde, gece emzirp yatırsınben aç yatırıyrum sanki
Bi kere acıkmasa bile memeyle tames etmeye kalkıyor. Yavaş yavaş gece emmes bıraktırmalıyız :/
C nası? Dönünce mi c oluyor yattığı yerde mi?
Ben anlamam o işlerden
Çalışanların maaşı yni
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.
Aman canım sağ sağ.
Göğüsleri terbiye edicem diye iki haftada iki göğsümde mastit oluyordum az daha
Beceremedim terbiye işiniterbiyesizler
Ayrı odalardayız epey korunuyoruz
ben bilmiyrm vallahi
Diyorum ya ben o kadar uyumuyrum ki normalde[/QUOTE
Gaddar anne ac ac yatırıyorsun çocuğune yaparsak yapalım her çocuk farklı bunu kabullenmek gerek toplum olarak:)
nasıl yüz üstü mü dönmeye çalışıyor?bskn dönmeye çalışırken c oluyor daha donemedi annesi engelliyor :)))
nasıl yüz üstü mü dönmeye çalışıyor?
İnek sütü alerji yapar diyorlar bütün mamalarda inek sütü var biz o yüzden bunu tercih ettik biraz araştırdık dediğin gibi iyi yorumlar okuduk digerlerine göre biraz pahalı sanirim o yüzden dr.lar önermiyor sorunca evet o daha iyi diyorlar. Benim de annem baş yardimcim. Esimin anneannesi vefat etti şehir dışına çıktık memlekette de ev var kv.lerle birlikteyiz su an. Ama anne kadar yardimci olmuyorlar tabi. Sadece cocuklari sevip salliyorlar. Ben uyuturken dinleniyordum zaten o da elimden gitti. Simdi hem ev isi hem gelen giden hem daha fazla yemek hem de cocuklarin diger tüm işleri bana kaldi. Gece uyaninca bazen uyumuyorlar bi turlu. Emzirdikten sonra annem alir sallar ben uyurdum ama bu gece 3den sonra hep cocuk salladim 6da da hepsi uyandi zaten. Ama büyük kızım çok mutlu burda. Sirf onun için cmt.ye kadar burdayiz. Yol yaklasik 10 saat. Yolda da geberdim gelirken dönüşü de kara kara düşünüyorumCanim golden goati doktor mu onerdi...genelde herkes aptamil dedi...bu mamayi ilk kez duydum...simdi okudum biraz nette iyi seyler yaziyor mama hakkinda...kizin sevdi mi mamayi...benim kizim istahsiz zorla sut veriyoruz kilo alimi cok yavasladi diye doktor gecen ay basla dedi...ben bilerek sutum varken baslamadim ama artik haftaya basliycam...marketlerde gormedim sanirim eczanelerde ve buyuk bebek magazalarinda var...aptamile gore kaliteli bi mama sanirim
Bende uyuyorm o kadar dogmdan sonra araliksiz 4 5 saat araliksiz uyumadm cock uyusa benm uykm olmuyo bu seferEmzirme önlüğü mü, bırak allah aşkına yaa, o nasıl bir işkence :/
Alakcakız
Sütçü kadın
Ya bana tabsye yollamış birde, gece emzirp yatırsınben aç yatırıyrum sanki
Bi kere acıkmasa bile memeyle tames etmeye kalkıyor. Yavaş yavaş gece emmes bıraktırmalıyız :/
C nası? Dönünce mi c oluyor yattığı yerde mi?
Ben anlamam o işlerden
Çalışanların maaşı yni
Hımm bdemek bizim gibi az olanlar var. Bizde bu arada son bi haftadır 80e geçtik.
Aman canım sağ sağ.
Göğüsleri terbiye edicem diye iki haftada iki göğsümde mastit oluyordum az daha
Beceremedim terbiye işiniterbiyesizler
Ayrı odalardayız epey korunuyoruz
ben bilmiyrm vallahi
Diyorum ya ben o kadar uyumuyrum ki normalde
Amin bizim gucumuz olsunda bebislerimize iyi bakalimallah sağlık versin güç versin bizlere
Esim korunuyo benm malum seylerden aldik ben spiral felan taktramam vallaKizlar kafayi yemek uzereyimnasil korunuosunuz. Bi turlu ne yapacagima karar veremedim 3-4 sene allahin izniyle cocuk dusunmuyoruz emzirdigim icin dogum.kontrol hapi kullanamiyorum
Arkadaslar gunduzleri kac saatte bi bebekleriniz emme istiyor... Yani kesin saat yoktur ama ortalama ne kadar surede bi... Yada gunde kac ogun¿ bi de sut sagip veren yada mama veren arkadaslar bir ogunde ne kadar yiyorlar... Yada ne kadar yemeleri gerekiyo her ogunde ve gunun toplaminda...
Bayanlarrr ayın 12 si
Sgk dan para çekmek için son 2 gün
Aiyy bugün biz 3ay olduk
3aylık annemanneliğe dair ne çok şey öğrendim bu sürede
yan koydugum saman omuzunun uzerine kalkmaya calisiyor ama.tabi bu 1 2 cm kadar bisey sonra basiyor cigligi kaldirrr beni kadiiinOğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Hep memlekete gidip gelmeler bozdu bu uyku duzenını ya ne güzel her şey yolunda gidiyordu. Haziran basi tekrar memlekete gidicez sonra ağustosta ankaraya taşınıyoruz yeni bi hayat . bebeğin düzeni tam allak bullak olacak öf ya biz ne zaman düzene oturacagiz
geçen hafta ben de grip oldum canım.oğluma geçmesin diye maske kullandım ellerimi yıkadım bol bol ama yine de bulaştı kuzuma.doktora götürdüm iyi olmış bağışıklık kazanır dedi ☺çok kuvvetliler onlar ama illa ki bulaşıyor.bulaşırsa ds üzülme sen kuzunun burnunu aç,kendin bol c vitamini bol sıvı al bir de boool bool emzir geçmiş olsunKizlar grip olmusum yaa insallah ogluma gecmez
Silikon 4 tl bisey zaten ama sadece damakli degil uzerinde akide damakla 0-6 ay yazck. Digerleriise yaramior.
Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor
Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?
Kizlar kafayi yemek uzereyimnasil korunuosunuz. Bi turlu ne yapacagima karar veremedim 3-4 sene allahin izniyle cocuk dusunmuyoruz emzirdigim icin dogum.kontrol hapi kullanamiyorum
merhaba@minnikfare
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
Kizlar yanlis anlamayin ama sut veriyorsunuz nasil gecmesin ki.. ama soylede birsey var sutte iyilestirici antikorlar olusuyor yani kisa surede duzelicektir :)geçen hafta ben de grip oldum canım.oğluma geçmesin diye maske kullandım ellerimi yıkadım bol bol ama yine de bulaştı kuzuma.doktora götürdüm iyi olmış bağışıklık kazanır dedi ☺çok kuvvetliler onlar ama illa ki bulaşıyor.bulaşırsa ds üzülme sen kuzunun burnunu aç,kendin bol c vitamini bol sıvı al bir de boool bool emzir geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?