- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
nasıl yaAnnemlerin komşusu 10da yatırıyormuş 8-9gibi kalkıyormuş
Aramızda epi topu 2ay var
Ben o kadar uyuymuyorum beee
Bu gece uyumazsa benden bil
Şakası bir yana benimki gündüz çok uyuyor. Uyutmayayım diyorum oynarken uyuyor
O an anlıyrum gece zırt pırt ayaktayIz.
Ama ne zamanki sokak gezmesindeyiz, o gece güzel uyuyor:) sanki o yürüyor
Rica ederim. Sıkıntısız olmasına sevindim canım. Evet maalesef çok tercih edilen bir doktor çok yoğun çok ameliyatı var birde yaza giriyoruz diye sünnetler çok artmış.Çok yazmisim hakikatten ilaç ilaç diye :))))))
Sen birak canım akışına maşallah senin sütlüklere :)
firkan , merhaba canım biz ptesi sünnet imizi yaptık :) bekir bey yoğun bir Dr.muş 3 randevusuna 5 de girebildik.. Ay sakinleştirici verildi yavrum öyle birmasum öyle bir sakın oldu ki anlatamam :) dün kontrole gittik herşey güzel. Ilık oturma banyoları yapicaz , inşallah sorunsuz düzelecek yaramiz.. Teşekkür ederim canım benim:)
Nasıl yaaBayanlarrr ayın 12 si
Sgk dan para çekmek için son 2 gün
Aiyy bugün biz 3ay olduk
3aylık annemanneliğe dair ne çok şey öğrendim bu sürede
Normal canımOğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Normal canımsen gördükçe düzeltirsin. Dönmeye başlayınca dönecek bagıracak beni düzelt diye düzelteceksin yine dönecek yine kızacak bagıracak
Çünkü ilk zamanlar kolunu altından kurtaramayacak yani düzeltemeyecek o yüzden döndükçe hep kızacak ama hep dönecek
Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...Benimkis normalde iştahsız bir bebe.
Az az sık sık emiyor. Hiç saat tutmadım ama saat başı diyebilirim. Her acıktığında ortalık yıkmıyor ama elini emiyor onla koymayınca yakasını kavrıyor,, falan filan... Anlıyrum ki aç, üç beş dakka emiyor sonra tamam
Biberonla verdiğimizde 80cc yi aşamadık henüz
Başta çok az diye düşünüp vermeye çalılıyordum ama anladım ki her bebek farklı.
Emzirip üzerine 120ml mama verenleri okudukça bu çocuk kesin aç diyordum
Boynunu düzelt tabi canım. Ben arada hafif poposundan ittiriveriyorum dönüyor sonra düzeltiyorum oyun gibi bayılıyor gülüyorHaha ben boynunu öyle görünce cildiriyorum. Çok geriyorben de çocuğu engelleyeceğini diye korkuyorum. Ama boyun feci. Popoyu kaldiramiyiruz :)) c pozisyonun da kalıyoruz anne boynunu görünce müdahale ediyor
Canım oturtma emi, zararı olur, daha erkenBenim oglumun kilosu normal mi
19 Şubatta 2400le boy 41cm dogdu
29 nisan aşıya gittigimde 4700 boyda 58'di haftaya 3 aylık olcaz 20 mayistada 3.asimiz var bakalım 5 kiloyu gectik mi.. Oğlum kendi kendine oturmaya yelteniyo kucagimdayken :)
Ben doğum sonrası 1 ay filan ferrum fort kullandım ama calsiyum ve vit kullanmadım, ferrum fort bende konstipasyon yaptı, komple bıraktım ama saçlarım çok dökülüyo gecen gün aile hekimliğinde tahlil yaptırdım, eğer sorun varsa arıcaz dediler aramadılar demek ki kan değerlerim normalAnnelerrr .. Kalsiyum demir vitamin vs haplarını hala kullanıyo musunuz???? Bide bebişlere d vit ne zamana kadar verilcek
Ayyy gece gece emdik pirt yaptık annesi değiştirdi ve babası oynayarak uykusunu açtıbıraktım tabii ki uyut diye ama benimki de gülüyor ben emziriyorum temizliuorum konusuyorum babaya şimdiden daha fazla gülüyor onu görünce çok mutlu oluyor ben sadece mama yim
Arkadaslar gunduzleri kac saatte bi bebekleriniz emme istiyor... Yani kesin saat yoktur ama ortalama ne kadar surede bi... Yada gunde kac ogun¿ bi de sut sagip veren yada mama veren arkadaslar bir ogunde ne kadar yiyorlar... Yada ne kadar yemeleri gerekiyo her ogunde ve gunun toplaminda...
Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacakkorkuyorum ya normal mi ?
Benimki de boşaltmıyodu azaldı sütüm bitti bitecek. Evet bende cok dusundum onu. medela ve ameda purely yours lactaline arasında kalmıştım. Medela alirsan bi hafta kullandıktan sonra yazar mısın buraya memnun kalıp kalmadıgını
Yok canım tombik gözükmüyor pek öyle boğumları yokerkek bebekler kemikden dolayı biraz daha agır olabiliyormuş. Sadece anne sütü veriyorum.
haha çok güldüm doğru bu aralar tohum atıyorduk
Canım benimkide tam boşaltmıyor ben sagmıyorum boşaltmıyorsa sonraki emzirmede yine onu veriyorum. Eğer karnı doyduğuna eminsem tekrar emmek isterse yine onu veriyorum. Hiç azalma olmadı bende.sen neden azaldığını düşünüyorsun?
Yazdan sonra taşınınca tam olarak düzeniniz oturur canım korkma, bak biz de 2 günlüğüne de olsa bu hafta sonu eşimin memleketine Kayseri'ye gideceğiz, inşallah sıkıntı yaşamayızHep memlekete gidip gelmeler bozdu bu uyku duzenını ya ne güzel her şey yolunda gidiyordu. Haziran basi tekrar memlekete gidicez sonra ağustosta ankaraya taşınıyoruz yeni bi hayat . bebeğin düzeni tam allak bullak olacak öf ya biz ne zaman düzene oturacagiz
Ben devit kullanıyorum canım günde 3 damla@minnikfare
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
Ya bende o kadar yorgunum ki her yerim agriyo uykuya hasret kalfm surekli bolune bolune bi anlami kalmiyo aksamda 11de yatryrm sonra ben evi toplyrm e birazda telwfonla oyalanyrm 1i buluyo yatmamYa benimki de öyle bi ara düzeldi dedim yine bozuldu . gece 5 sefer falan kalkıyorum ben. 6 da da gözler tam açılıyor ne zaman düzene girecek çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?