2016 Şubat Anneleri

çocuklar bizden daha çok yoruluyor açık hava mı yorgunluk getiriyor ne? ya ben 6.30 dan sonra yatırmamaya çalışıyorum 8.9 arası yatırıyorum uzun uyusun diye ve belli bi düzen olsun diye. ama gene kalkıyor gece zırt pırt ya

Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacak korkuyorum ya normal mi ?

Rica ederim. Sıkıntısız olmasına sevindim canım. Evet maalesef çok tercih edilen bir doktor çok yoğun çok ameliyatı var birde yaza giriyoruz diye sünnetler çok artmış.
Bizde saatimizden erken girmiştik. Şans işte :) inş bir daha enfeksiyon olmaz
Bekir bey enfeksiyon için ne dedi
Bayanlarrr ayın 12 si
Sgk dan para çekmek için son 2 gün

Aiyy bugün biz 3ay olduk
3aylık annemanneliğe dair ne çok şey öğrendim bu sürede
Nasıl yaa bu 300 TL lik doğum parasımı başka bir paramı?

Oğlum bir süredir dönmeye çalışıyor bazen ama resmen c pozisyonuna geliyor boynunu feci donduruyor sanki kırılacak korkuyorum ya normal mi ?
Normal canım sen gördükçe düzeltirsin. Dönmeye başlayınca dönecek bagıracak beni düzelt diye düzelteceksin yine dönecek yine kızacak bagıracak
Çünkü ilk zamanlar kolunu altından kurtaramayacak yani düzeltemeyecek o yüzden döndükçe hep kızacak ama hep dönecek

Haha ben boynunu öyle görünce cildiriyorum. Çok geriyor ben de çocuğu engelleyeceğini diye korkuyorum. Ama boyun feci. Popoyu kaldiramiyiruz :)) c pozisyonun da kalıyoruz anne boynunu görünce müdahale ediyor

Canim kizimda takip edebiliyorum sagip verdigim icin 60ml gecemedik... Toplamda yarim lt anca geciyoruz... Cok az ama yediremiyorum ... İstemiyor...

Haha ben boynunu öyle görünce cildiriyorum. Çok geriyor ben de çocuğu engelleyeceğini diye korkuyorum. Ama boyun feci. Popoyu kaldiramiyiruz :)) c pozisyonun da kalıyoruz anne boynunu görünce müdahale ediyor
Boynunu düzelt tabi canım. Ben arada hafif poposundan ittiriveriyorum dönüyor sonra düzeltiyorum oyun gibi bayılıyor gülüyor

Günaydın güzel anneler,

Canım oturtma emi, zararı olur, daha erken
Annelerrr .. Kalsiyum demir vitamin vs haplarını hala kullanıyo musunuz???? Bide bebişlere d vit ne zamana kadar verilcek
Ben doğum sonrası 1 ay filan ferrum fort kullandım ama calsiyum ve vit kullanmadım, ferrum fort bende konstipasyon yaptı, komple bıraktım ama saçlarım çok dökülüyo gecen gün aile hekimliğinde tahlil yaptırdım, eğer sorun varsa arıcaz dediler aramadılar demek ki kan değerlerim normal

Benim kızım da babasına daha çok gülüyo akşama kadar benden bıkıyo herhalde babası gelince bi değişiyo enerjisi artıyo
İtiraf :ÇOK KISKANIYORUM!!!

2 3 saatte 1 canım, sadece anne sütü alıyo

Bizde de durum aynı, korkma :)

@minnikfare

D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış

Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum

Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?

Tamam canım umarım işimize yarar..

Canım o sekılde de denedim o Zaman diger gögsum doluyor ve beni rahatsız edıyor

Pazartesi günü sağlık ocağında tetanos aşımı vurdurdum ya hala kolum ağrıyor üzerine yatamıyorum çocuğu zor tutuyorum

O gün hemşire gebelik var mı diye sordu, şaşırarak hayır dedim, 2.mi amaaaan Allah uygun zamanda versin, neyle korunuyosunuz dedi, utanarak ve gayri ihtiyari "yapmayarak" dedim sonra da bastım kahkahayı bu cadı yüzünden fırsat bulamıyoruz dedim, ne kadar edepsiz oldum ben ya olursa da eşim korunuyo hap veya spiral filan istemiyorum dedim

Doğumdan sonra acılı, sancılı 6 kez oldu ama şu aralar gene ev arkadaşı gibiyiz, o da anca yorgunum diyo, sanki akşama kadar bebek bakan o, nolcak bu halimiz

Siz neyle korunuyosunuz?

Kizlar bende oglusumu 6 ayliktan sonra sunnet ettirmeyi dusunuyorum.. ama cok pahaliymis ya :/

Hep memlekete gidip gelmeler bozdu bu uyku duzenını ya ne güzel her şey yolunda gidiyordu. Haziran basi tekrar memlekete gidicez sonra ağustosta ankaraya taşınıyoruz yeni bi hayat . bebeğin düzeni tam allak bullak olacak öf ya biz ne zaman düzene oturacagiz

Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor

Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?

Yazdan sonra taşınınca tam olarak düzeniniz oturur canım korkma, bak biz de 2 günlüğüne de olsa bu hafta sonu eşimin memleketine Kayseri'ye gideceğiz, inşallah sıkıntı yaşamayız

Ben devit kullanıyorum canım günde 3 damla

Ya benimki de öyle bi ara düzeldi dedim yine bozuldu . gece 5 sefer falan kalkıyorum ben. 6 da da gözler tam açılıyor ne zaman düzene girecek çok yorgunum
Ya bende o kadar yorgunum ki her yerim agriyo uykuya hasret kalfm surekli bolune bolune bi anlami kalmiyo aksamda 11de yatryrm sonra ben evi toplyrm e birazda telwfonla oyalanyrm 1i buluyo yatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…