- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
gunduzleri ortalama 2 saate bir bazen saat başı beyfendinin keyfine.kalmis
o zaaamaaamm 2 gun sonra da biz 3 ayligiz bu da bizi 88 günlük yaparhesaplayamiyorum da
yan koydugum saman omuzunun uzerine kalkmaya calisiyor ama.tabi bu 1 2 cm kadar bisey sonra basiyor cigligi kaldirrr beni kadiiin
ahh o yolllar sanrim en.cok yolculugu biz yapiyoruz her hafta ilceden ankaraya gidiyoruz 100 km
yazin hele asiri yoğun olacagiz bakalim nolacak
haziranin.2ci haftasida ben ankaraya tasinacagim.nasipse
[quote ="DilberiRana, post: 46457374, member: 577770"]Bebeklerin uyanık kalma süreleri giderek artıyor
Nasıl vakit geçiriyorsunuz, nasıl oyunlar oynuyorsunuz kızlar?
Rica ederim. Sıkıntısız olmasına sevindim canım. Evet maalesef çok tercih edilen bir doktor çok yoğun çok ameliyatı var birde yaza giriyoruz diye sünnetler çok artmış.
Bizde saatimizden erken girmiştik. Şans işte :) inş bir daha enfeksiyon olmaz
Bekir bey enfeksiyon için ne dedi
Nasıl yaabu 300 TL lik doğum parasımı başka bir paramı?
Biz ozel de 6oo TL ye yaptırdık canım. Erken yapın hep büyük cocuklar in anneleri skinti yaşıyordu hastanedeKizlar bende oglusumu 6 ayliktan sonra sunnet ettirmeyi dusunuyorum.. ama cok pahaliymis ya :/
Ay ne zormuş senin durum ya kaldiramiyorum ben artık yolculuk falan tahammülüm kalmamış. geçen 600 km lik yolu otobüs ile geldim bebek Çıldırdi. ya sende mı ankaraya taşınacaksin neresine canım:)
arkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
Monovit kullanıyorum ben amerika da bitkisel d vitamini varmış imkanın varsa ondan getirt yoksa burdakilerin hepsi aynı@minnikfare
D vitamini 1 yaşına kadar günde 3 damla kullanılacakmış
4.ayda kan ilacına başlanacakmış
Kızlar biz halen trio acde kullanıyoruz bitince aile hekimliğinin verdiği monovite geçecekmişiz de o ilaç hakkında olumsuz yorumlar okudum
Siz d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, kaç damla?
Geçen hafta ben annem ve eşim grip olduk çok şükür kızıma geçmedi 1 tatlı kaşığı bal biraz zencefil rendelenmiş yarım çay kaşığı karabiber yarım limon 1 bardak sıcak su bunları karıştırıp iç 2 günde iyilestim ben tabi ihlamur da gün içinde demleyip içKizlar grip olmusum yaa insallah ogluma gecmez
Bebek 3 aylık olduğunda vuruluyor canım yaptırabilirsin şu araarkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
Sagol canim zaten o kadar cok susuyorm ki anlatamam kendimi cok halsiz hissedyrmgeçen hafta ben de grip oldum canım.oğluma geçmesin diye maske kullandım ellerimi yıkadım bol bol ama yine de bulaştı kuzuma.doktora götürdüm iyi olmış bağışıklık kazanır dedi ☺çok kuvvetliler onlar ama illa ki bulaşıyor.bulaşırsa ds üzülme sen kuzunun burnunu aç,kendin bol c vitamini bol sıvı al bir de boool bool emzir geçmiş olsun
Hic birinide sevmyrmMonovit kullanıyorum ben amerika da bitkisel d vitamini varmış imkanın varsa ondan getirt yoksa burdakilerin hepsi aynı
Geçen hafta ben annem ve eşim grip olduk çok şükür kızıma geçmedi 1 tatlı kaşığı bal biraz zencefil rendelenmiş yarım çay kaşığı karabiber yarım limon 1 bardak sıcak su bunları karıştırıp iç 2 günde iyilestim ben tabi ihlamur da gün içinde demleyip iç
Bebek 3 aylık olduğunda vuruluyor canım yaptırabilirsin şu ara
@mevsimMehtap Canım bugün bakıcımdan öğrendim ki (4 gündür bakıcıda zaten :)) hiç sallamadan uyutuyormuş Toprak'ı. Hani beraber yapacaktık, sallamayacaktın. dedi. Daha denememişsindir diye düşünüyordum, dedim, şaşırdım. Ben de bu akşam evde deneyeceğim. Çok şaşırdım, doğduğundan beri kendi kendine 3 4 kere uyumuştur çünkü. Ellerini oynatmasın diye kundak yapıp yan yatırıyormuş, sonra pışpışlıyormuş sırtına hafif hafif vurarak. 5- 10 dk sürmeden uyuyakalıyormuş. İyice derin uykudayken kollarını çözüyormuş. Orda 2-3 saat kadar uyuyor, uyanmadan. Bense 1 saat sallıyorum, hemen uyanıyordu. Deneyeceğim evde, inşallah olur,amin.
Ben 500 TL ye yaptırdım hastanede.. sizin orada nekadarmış cnım.Kizlar bende oglusumu 6 ayliktan sonra sunnet ettirmeyi dusunuyorum.. ama cok pahaliymis ya :/
Bebek 3 aylık olduktan sonra demişti ebe gittim vuruldum ben canım. Sende git bu aralar. 4. Dozda tam 1 sene sonra.kızlar bu tetanozun 3.dozunu ne zaman yaptıyorsunuz.merak ettim
Üşümez inş canım. Odatı sıcak tut birde başını ıslatma vücudu suda kalsın daha kokay oluyor. Ben doktorun dediği kadar 10 dk yapmadım canım. Yumuşak kalsın yeter diye düşündüm en fazla 5 dk tuttum çıkardım. Bir sıkıntı olmadı.8 ile 14 u arası cekebiliyoruz canım bu emzirme parasını falan. Sanırım onsan ondan yazmis arkadaş. Bekir bey %90 geçer dedi :) ama bizim hafif kacagimiz var yakın takibe devam edeceğim tabii ki. Şimdi ılık su banyosu yaptırıyoruz. Korkuyorum usutecegim diye
bende kundaksız uyutmanın förmülünü arıyorum
ne zaman kundaksız uyumayı öğrenecek yada kundaksız ne zaman uzun uyuyabilecek
ya 20 yaşına kadar hep kundak isterse
ne derim elalemin kızına
canım yavaş yavaş gevşet . Ama sıkı kundakla uyutup uyurken gevşetme.
İlk uyutacagın zaman önceki haline göre hafif bol yap. Sonra ki uyutma da daha bol kundak.... gibi biranda kundaksız olursa kendini boşlukta hisseder.
İlk zamanlar zor dalacak ama sen başarırsın azimlisin
bende kundaksız uyutmanın förmülünü arıyorum
ne zaman kundaksız uyumayı öğrenecek yada kundaksız ne zaman uzun uyuyabilecek
ya 20 yaşına kadar hep kundak isterse
ne derim elalemin kızına
700 liradan basliyor canim, gerci her yere sormadik ama bakicaz :)Ben 500 TL ye yaptırdım hastanede.. sizin orada nekadarmış cnım.
Bebek 3 aylık olduktan sonra demişti ebe gittim vuruldum ben canım. Sende git bu aralar. 4. Dozda tam 1 sene sonra.
Üşümez inş canım. Odatı sıcak tut birde başını ıslatma vücudu suda kalsın daha kokay oluyor. Ben doktorun dediği kadar 10 dk yapmadım canım. Yumuşak kalsın yeter diye düşündüm en fazla 5 dk tuttum çıkardım. Bir sıkıntı olmadı.
Sünnet 600 mü olmuş vay be 2 ayda fiyat artmış. Ama geçen senenin fiyatıymmış zaten ben 500 e yaptırdım. Ne çok para yaa
Bn dün yaptırdım canım. Bebeğin 3 aylık olunca gel demiştiarkadaslar çok acil bi sorum var kimse cevap yazmıyor.tetanoz asısınının 3.dozunu vurdurdunuz mu ya da ne zaman vurduracaksınızz
Haklısın, kundağa alışması da iyi değil. Ama kendi kendine uykuya dalması benim için daha öncelikli. Yaz da geliyor, nasıl uyutacak acaba o zaman. Elleri "teslim oluyorum." der gibi yanlarda. Yüzüne vurup vurup uyanıyor. Bakıcımız 3 çocuğunu da sallamamış. Çok umutluyum. :)
Bn dün yaptırdım canım. Bebeğin 3 aylık olunca gel demişti
Biz de kundakciyiz cnm. Sicriyor yüzünü gözünü ovaliyor kundak siz e tabi uyaniyor öyle olunca . Ana gece çok terliyor napicam bilmem. Hafif sarinca çıkarıyor kolları. Geniş tül bent mi alsam acabaaa1 aydır uğraşıyorum ama yemiyorsıkı da yapmıyorum uyku da gevşetiyorum 5 dk sürüyor
sadece gece uyanmalarında direk yatağa koyuyorum öyle uyuyur
ama gündüzleri kabul etmiyor son 3 gündür kundaksız uyutmaya calısıyorum kısa sürüyor ama denicem
şu meşhur 5 günlere devam
bu arada uyku eğitimi 4cü gün elimde patladı1 hafta dinlenip bi daha denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?