- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Aynii benimki benimkide hiiiccc aramaz gidince dotunu yerim agcini yerim o kadar kaka yapinca hoooppp al degistir hani yiyodun dötünuu ordan cikani bike temizlemiyon
Gurmebebek sitesinde çok fazla tarif var canim bebe buskuvisini de oraya bakarak yapmistim ilk baslarda sulu gidalar veriyorum bugun dr.a gittik corbalara da basliyoruz az tereyag ve z.yagiyla patates ve kabagi hasliyorum su an. Meyvesuyunu simdilik sade veriyorum vücutları biraz daha alissin bebe buskuvisiyle biraz katilastiririm inek sütü kullanamadigimizdan muhallebisini suyla veya meyve suyuyla yaparim sütüm olursa muballebiyi biraz yoğun yapip anne sütüyle seyreltirim. Korkmaya gerek yok sadece bi kaç kural var onlara uymak gerek alerjenleri arastirip simdilik hiç vermemek digerlerini de 3gün kuralına göre vermek ornegin 3gün boyunca meyve olarak sadece seftali verip bebeğinin seftaliye alerjisi var mi ona bakacaksin. Ilk basta meyve suyu kivaminda vericez her seyi git gide katilastiricaz ilk basta corbalari blenderdan gecirebilirsin ama git gide biraz daha pütürlü birak ki pütürlü gidaya da alissinSaol cnm tam olarak nasıl yaptın ne koydun cicibebeye ? Bende öle yapıyım madem
Bide meyva lari sadece redelicekmiyim ?
İçine başka bişey konacak mi
Hangi meyva dan başlasam ki ilk olarak
Sebzelerin içine zeytinyağ da koydun mu
Benim ilk bebeğim bilmiyorum o yüzden nasıl yapmam gerek...
. Cnm rota bizi de etkilemedi ama bence seninki rotadan değil. 12haftalık diyince hemen yazmak istedim. Büyüme atağında bebeğin muhtemelen. Ve bu atakların en kötüsü 12 haftalıkken olan. Kimi bebekler de kolay geçerken kimi bebekler aşırı huzursuz oluyor çıldırıyor resmen. Bizim 12. Hafta çok kötüydü 4-5 gün sürdü bu çocuğa noldu böyle derken 12. Atak haftası yüzünden olduğunu öğrendik şükür eski haline döndü sonra
Valla daha cok kirgin olan biziz bir bakima.. bize geldiklerinde cok sacmaladilar, hem kalabalik ettiler, hemde isimizi zorlastirdilar.. ok sagolsunlar bebege baktilar filan ama, psikolojimide bozmayi basardilar.. uzunca sure evimde gormek istemiyorum bu yuzden :) Artik gelmezler zaten, yuzleri yok cunku.. uzaktan sirinlik yapiyorlar iste kendilerince. Aslinda ona bile gerek yok, ama birsey demiyorum kirilmasinlar diye. Bayrama filan gelicez derlerse tatile cikiyoruz diyicez. Ne esim nede ben kalabalik istemiyoruz basimizda.ona rağmen yapması daha etkileyici:)benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der
ona rağmen yapması daha etkileyici:)benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der
ona rağmen yapması daha etkileyici:)benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der
Valla daha cok kirgin olan biziz bir bakima.. bize geldiklerinde cok sacmaladilar, hem kalabalik ettiler, hemde isimizi zorlastirdilar.. ok sagolsunlar bebege baktilar filan ama, psikolojimide bozmayi basardilar.. uzunca sure evimde gormek istemiyorum bu yuzden :) Artik gelmezler zaten, yuzleri yok cunku.. uzaktan sirinlik yapiyorlar iste kendilerince. Aslinda ona bile gerek yok, ama birsey demiyorum kirilmasinlar diye. Bayrama filan gelicez derlerse tatile cikiyoruz diyicez. Ne esim nede ben kalabalik istemiyoruz basimizda.
biri bizimkinden bahsetmişuzaktan oyy babaannesi kurban oyy oğlum evimin direği o kadar
eşimde maşAllah annem cok seviyor ya , ilk torun aşık dimi diyor hııııııı yapıyorum
gözü kör ne diyim
Bize topik lazım anca içimiz rahatlar
Valla işin çok zor yaakv umurumda pek olmaz da kocalar için topikler yetmezz
şu an çok gerginim eve gelsede kavga etsek
kayınım 17 yaşında cumartesi geziye gidip 1 gece kalacakmış, bana dio yenge cumartesi işin var mı dedim çekim yok ama ofiste olucam ya memlekete gelsenize ben geziye gideceğim annem yanlız kalmasın ( anneside bildiğiniz erkek fatma gece dolaşan kadın) bakarız dedim
cumartesi oğlumun hastahanede 3 aylık randevusu var 2 haftadır gitmemişiz, pazar çekimim var bana dio ağzıyla çağırdılar mecbur bi geceliğine gideceğiz yahu ilçeden konyaya , konyadan ankaraya , ankaradan tekrar ilçeye halimiz ne olur biliyormusun diyorum, umurunda değil bir kere çağırmışlar bizi
Valla işin çok zor yaa
Ya ne zoruma gidiyordu biliyormusun, ben gelmeye yakin cay demlemiyorlardi oysaki tum gun sigaranin yanina cay koyarlar.. bende bir sure sonra demlemeyi kestim ve inadina demlemedi. Oysaki yemekten sonra mutlaka cay icerler. O gun gitsin bunlar dedim evden. Boyle kucuk hesaplar pesinde kosan insanlarla isim yok. Ilk zamanlar bebek daha SIK uyaniyordu geceleri ve henuz tam alisamamamistim.. ama kv herseyi yaptigini dusunerek, aksam bana is yikiyordu. Ben ne yaptim, evden gonderdim.. haha :)Ahh ahhh neyse yaramı deşmiyim kv görümce kp görmek bile istemiyorum ..!
ben gelen hediyeleri hurca koyup kaldırdıydım..geçen gün artık olmayanları ayırıp hediye gelenlerden çıkarttımYa ev esya dolu, hediye hediye ustune.. ben bir kac zibin ve takim aldim.. yazliklarimizda geldi kv sagolsun kargolatmis gondermis :)) kisa kisa seyler.. kaldiricam digerlerini bir suru esya suan ama giyinemiyor :/ Dedigin gibi 6 ayliklar bol oluyor ama boydan tam. Neyse 6 aylik oluncada 9 aylik giyeriz..
ben 5. ayından sonra düşünüyorum..henüz erken geliyor banakızlar ben haziran başında 4 aylık olması sebebiyle ek gıdaya başlamak istiyorum. elma püresinden başlayacağım. alt dudağını içeriye götürüyor artık.sanırım kaşığa kolay alışacak.siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
bizimki her sbah sırtına kadar yapıyor battaniye falan ne varsa batırıyorGünaydın kızlarr..
Sabah en sonunda açılışı kakayla yaptık, ama yapmaz olaydık biraz daha zorlasa boynuna kadar çıkıcakmışKızlar artık bizim 3 aylık tulumlarımız olmuyor bir sonraki 6 aylık tulumlar yada beden olanlardan alıcam 6 aylık için erken.. Ah birde kilo alsaydık neyse ay sonunda sağlık ocağı ne diyecek bakalım :/ Doktorumuzda ay başında gelin dedi artık biz ortasında gidiyorduk hesap şaşıyor haliyle..
Ne kahvaltısı yaaBu mesajım sana S serppp ya arada bunalıyor musun ben bazen çıldıracak gibi oluyorum bi tanesi çook ama çook mızmızsürekli viiik biiik ağlıo çıt desem korkup yine ağlıyo uyanıyo hemen ağlıo yani ağlamak için bahane olsun yeter ki
Çok bunaltıyor beni öbürünü kucagıma alsam basbas bagırıo garibimi hemen bırakmak zorunda kalıorımo da yazık dudak bukup ağlıo
En sonunda bende ağlıcam
Sen ne yapıyorsun
Elim hiç boş kalmıyor yaa
Söyleniyorum kendimce sonra Allah ın güvüne gider o kadar yoğun bakımda kaldı bebeğin diye kendime kıZıyorum
Çook daraldım
Hafta sonu misafirler haber vermiş biz kahvaltıya gelelim diye
Balkon çamaşır dolu
Bakıcı da işi bıraktıyapamam ben dedi gitti annem geldi akşam dönecek yeni kız kı pst gelecek
Ev pis vaktim yoken sonunda
Ay desene tatlı olan kv yok gerçekteValla daha cok kirgin olan biziz bir bakima.. bize geldiklerinde cok sacmaladilar, hem kalabalik ettiler, hemde isimizi zorlastirdilar.. ok sagolsunlar bebege baktilar filan ama, psikolojimide bozmayi basardilar.. uzunca sure evimde gormek istemiyorum bu yuzden :) Artik gelmezler zaten, yuzleri yok cunku.. uzaktan sirinlik yapiyorlar iste kendilerince. Aslinda ona bile gerek yok, ama birsey demiyorum kirilmasinlar diye. Bayrama filan gelicez derlerse tatile cikiyoruz diyicez. Ne esim nede ben kalabalik istemiyoruz basimizda.
Kv.n cok korkuyorsa o gelsin sizin coluk cocukla o kadar yolu tepmenize ne gerek var üstelik çalışıyorsun kv.nin orda çok önemli isleri mi varmışkv umurumda pek olmaz da kocalar için topikler yetmezz
şu an çok gerginim eve gelsede kavga etsek
kayınım 17 yaşında cumartesi geziye gidip 1 gece kalacakmış, bana dio yenge cumartesi işin var mı dedim çekim yok ama ofiste olucam ya memlekete gelsenize ben geziye gideceğim annem yanlız kalmasın ( anneside bildiğiniz erkek fatma gece dolaşan kadın) bakarız dedim
cumartesi oğlumun hastahanede 3 aylık randevusu var 2 haftadır gitmemişiz, pazar çekimim var bana dio ağzıyla çağırdılar mecbur bi geceliğine gideceğiz yahu ilçeden konyaya , konyadan ankaraya , ankaradan tekrar ilçeye halimiz ne olur biliyormusun diyorum, umurunda değil bir kere çağırmışlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?