2016 Şubat Anneleri

Aynii benimki benimkide hiiiccc aramaz gidince dotunu yerim agcini yerim o kadar kaka yapinca hoooppp al degistir hani yiyodun dötünuu ordan cikani bike temizlemiyon
aynen dotü birden sevmez oldunay hele biz gidince ayağına götürmezsek de gelip sevmez. iki dk taşır al emzir annesi ne şanslız ya

Gurmebebek sitesinde çok fazla tarif var canim bebe buskuvisini de oraya bakarak yapmistim ilk baslarda sulu gidalar veriyorum bugun dr.a gittik corbalara da basliyoruz az tereyag ve z.yagiyla patates ve kabagi hasliyorum su an. Meyvesuyunu simdilik sade veriyorum vücutları biraz daha alissin bebe buskuvisiyle biraz katilastiririm inek sütü kullanamadigimizdan muhallebisini suyla veya meyve suyuyla yaparim sütüm olursa muballebiyi biraz yoğun yapip anne sütüyle seyreltirim. Korkmaya gerek yok sadece bi kaç kural var onlara uymak gerek alerjenleri arastirip simdilik hiç vermemek digerlerini de 3gün kuralına göre vermek ornegin 3gün boyunca meyve olarak sadece seftali verip bebeğinin seftaliye alerjisi var mi ona bakacaksin. Ilk basta meyve suyu kivaminda vericez her seyi git gide katilastiricaz ilk basta corbalari blenderdan gecirebilirsin ama git gide biraz daha pütürlü birak ki pütürlü gidaya da alissin

Bugün kudurukluğunun 6. Günü biraz daha ii gibi, bende ataktır diye düşünmeye başladım hep emmek istiyo altını açınca gülücükler atıp susuyo onun dışında mızmız huysuz ki normalde çok sakindi kendi kendibe duruyodu ağlamadan, bikaç güne geçer inşallah,teşekkür ederim cvp yazdığın için...

ona rağmen yapması daha etkileyici:) benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der
Valla daha cok kirgin olan biziz bir bakima.. bize geldiklerinde cok sacmaladilar, hem kalabalik ettiler, hemde isimizi zorlastirdilar.. ok sagolsunlar bebege baktilar filan ama, psikolojimide bozmayi basardilar.. uzunca sure evimde gormek istemiyorum bu yuzden :) Artik gelmezler zaten, yuzleri yok cunku.. uzaktan sirinlik yapiyorlar iste kendilerince. Aslinda ona bile gerek yok, ama birsey demiyorum kirilmasinlar diye. Bayrama filan gelicez derlerse tatile cikiyoruz diyicez. Ne esim nede ben kalabalik istemiyoruz basimizda.

ona rağmen yapması daha etkileyici:) benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der

biri bizimkinden bahsetmiş uzaktan oyy babaannesi kurban oyy oğlum evimin direği o kadar
eşimde maşAllah annem cok seviyor ya , ilk torun aşık dimi diyor hııııııı yapıyorum
gözü kör ne diyim

Ahh kuzum o bile iyimiş benım kv beni daha aramadı bile bir tulum bile almadı torununa .. Ben lohusayken o tribine girdi kızım 2 haftalıktı gitti o gidiş bir daha konuşmadık Hee anneler gününde esımın hatrı için zorla aradım o kdr:)

Ahh ahhh neyse yaramı deşmiyim kv görümce kp görmek bile istemiyorum ..!

Bize topik lazım anca içimiz rahatlar

kv umurumda pek olmaz da kocalar için topikler yetmezz
şu an çok gerginim eve gelsede kavga etsek

kayınım 17 yaşında cumartesi geziye gidip 1 gece kalacakmış, bana dio yenge cumartesi işin var mı dedim çekim yok ama ofiste olucam ya memlekete gelsenize ben geziye gideceğim annem yanlız kalmasın ( anneside bildiğiniz erkek fatma gece dolaşan kadın) bakarız dedim

cumartesi oğlumun hastahanede 3 aylık randevusu var 2 haftadır gitmemişiz, pazar çekimim var bana dio ağzıyla çağırdılar mecbur bi geceliğine gideceğiz yahu ilçeden konyaya , konyadan ankaraya , ankaradan tekrar ilçeye halimiz ne olur biliyormusun diyorum, umurunda değil bir kere çağırmışlar bizi

Valla işin çok zor yaa

Valla işin çok zor yaa

hemde nasıl,
eskisi gibi bende kv de eşime cırlamıyoruz buda onda ortam rahatladı mutlu huzurluyuz intibaası uyandırdı ama değiliiiiiiizzzzzz olmakta istemiyorum, mesefa her zaman güzel devam etmesini temenni ediyorum ama bilemiyorum

Ahh ahhh neyse yaramı deşmiyim kv görümce kp görmek bile istemiyorum ..!
Ya ne zoruma gidiyordu biliyormusun, ben gelmeye yakin cay demlemiyorlardi oysaki tum gun sigaranin yanina cay koyarlar.. bende bir sure sonra demlemeyi kestim ve inadina demlemedi. Oysaki yemekten sonra mutlaka cay icerler. O gun gitsin bunlar dedim evden. Boyle kucuk hesaplar pesinde kosan insanlarla isim yok. Ilk zamanlar bebek daha SIK uyaniyordu geceleri ve henuz tam alisamamamistim.. ama kv herseyi yaptigini dusunerek, aksam bana is yikiyordu. Ben ne yaptim, evden gonderdim.. haha :)

Bu mesajım sana S serppp ya arada bunalıyor musun ben bazen çıldıracak gibi oluyorum bi tanesi çook ama çook mızmız sürekli viiik biiik ağlıo çıt desem korkup yine ağlıyo uyanıyo hemen ağlıo yani ağlamak için bahane olsun yeter ki

Çok bunaltıyor beni öbürünü kucagıma alsam basbas bagırıo garibimi hemen bırakmak zorunda kalıorım o da yazık dudak bukup ağlıo

En sonunda bende ağlıcam
Sen ne yapıyorsun

Elim hiç boş kalmıyor yaa

Söyleniyorum kendimce sonra Allah ın güvüne gider o kadar yoğun bakımda kaldı bebeğin diye kendime kıZıyorum

Çook daraldım

Hafta sonu misafirler haber vermiş biz kahvaltıya gelelim diye

Balkon çamaşır dolu
Bakıcı da işi bıraktı yapamam ben dedi gitti annem geldi akşam dönecek yeni kız kı pst gelecek

Ev pis vaktim yok en sonunda

ben gelen hediyeleri hurca koyup kaldırdıydım..geçen gün artık olmayanları ayırıp hediye gelenlerden çıkarttım
benim kıza artık 3-6 ay kıyafetleri olmuuyor..6-9 aylıklara geçtik..henüz pek giyemediğimiz hevesle aldığım 3-6 aylık 2 tane tulumu var..artık bacaklarını yukarı sıyırıp giydircem model olsun napalım

ben 5. ayından sonra düşünüyorum..henüz erken geliyor bana

bizimki her sbah sırtına kadar yapıyor battaniye falan ne varsa batırıyor
yapmadığı gün yok sağolsun..

Ne kahvaltısı yaa
Senin kahvaltı hazırlamalıl halin mi var. Bence kahvaltı sonrası kahveye gelsinler. Çocukları on dakika oyalasınlar sende rahat et .

Ay desene tatlı olan kv yok gerçekte ikinizin hem fikir olması iyi olmuş canım. Benim eşim kv lerin sözlerine çok kanıyor. yazımı berbat edecek eminki şimdiden diyor annemlere kız kardesime hemen hemen her gün götüreceGiz doysunlar bebeğe diye. öyle saçmalik olur mu benim özel hayatım yok mu her gün neden onlara gidiyorum. ay neyse benimde içim dolmuş inşallah güzel bi yaz tatili geçiririm:)

Kv.n cok korkuyorsa o gelsin sizin coluk cocukla o kadar yolu tepmenize ne gerek var üstelik çalışıyorsun kv.nin orda çok önemli isleri mi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…