Ya ev esya dolu, hediye hediye ustune.. ben bir kac zibin ve takim aldim.. yazliklarimizda geldi kv sagolsun kargolatmis gondermis :)) kisa kisa seyler.. kaldiricam digerlerini bir suru esya suan ama giyinemiyor :/ Dedigin gibi 6 ayliklar bol oluyor ama boydan tam. Neyse 6 aylik oluncada 9 aylik giyeriz..Günaydın:) ben onları rafa kaldıralı 2 hafta oldu canım:)6 aylık kullanıyorum boydan tam hatta küçük olmaya başladı enden biraz bol sadece:) bence 6 aylık al olur
Ben cocuk ceraahinin ozel muayenehanesinde yaptirdm. 400 tl ye yaptirdik. Toplam uyusmasi falan filan 45 dk ancak surdu. Ilk krem surduler 15 dk onu bekledik sonra igne vurdulae 5 dk da onu. Sonra sunneti yapti. Sunneti yaparken sürekli oyuncakla oyaladim bi ara aglayacak gibi oldu onda da sagdigim sutu verdim biberonla onu icmeye dikisi falan her islemi bitti zaten cok şükürCanı acıcak diye erteleyip duruyorum ama yaptırcam. Ramazana girmeden haftaya yaptırayım diyorum. Sen nerde yaptırdın cnm hastane de mi?
Sagol canım.Maşallah oğluna yanaklar tombul tombul benim oğlum gibibende emzirme yastığının arasına koyuyorum destek oluyor. Sizin pipi nasıl oldu iyileşti mi cnm? SıRa bize geldi şimdi . Keçi sütünden yoğurdu bende düşünüyorum. Hep ondan versek nolur. Daha doğal keçilere hormon falan da vermiyorlar. Dokunur mu acaba.
Ay ne ince bi kv mis öyle maşallah :)hep özenmisimdir öyle kvlere:) Güle giysin küçük prensin canımYa ev esya dolu, hediye hediye ustune.. ben bir kac zibin ve takim aldim.. yazliklarimizda geldi kv sagolsun kargolatmis gondermis :)) kisa kisa seyler.. kaldiricam digerlerini bir suru esya suan ama giyinemiyor :/ Dedigin gibi 6 ayliklar bol oluyor ama boydan tam. Neyse 6 aylik oluncada 9 aylik giyeriz..
Can'ım sünnetçi kremli bi gazlı bez işe pipiyi sarıyor sonrası oradan oynamadın diye etrafını gazlı bez ile kaplayıp bantlıyor. İkinci gğn kendi gelip pansuman yaptı. Üçüncü gün yani bugün biz papatyalı su ile pipiyi biraz bekletip sargı kolay çıktıktan sonra ayrı bi papatyalı su ile normal banyosunu yaptırdıktan sonra krem sürüp üstüne zarf pudradan serpip kapatıcam. Sonrada bi hafta içinde kreme devam gün aşırıda papatya banyosu ile inş bu süreç bitecek.Ne güzel atlatmışsın. İnşallah çabucak iyileşir. Şimdi bende yük önümüzde ki hafta yaptırayım diyorum. Biz de evde düşünüyoruz. Pipiyi sarıyor mu? Birşey koyuyormusnuz?değmesin falan diye.
Aramiz limoni aslinda, ama bebege cok duskundur kendisi.. ve cok sever hediye almayi, banada koli koli alirdi zamaninda ama yani ben cok secici oldugum icin begenmezdim pekAy ne ince bi kv mis öyle maşallah :)hep özenmisimdir öyle kvlere:) Güle giysin küçük prensin canım
Benim oglan kaka yapmak icin emmeyi bekliyo her sabah emerken yapiyoGünaydın kızlarr..
Sabah en sonunda açılışı kakayla yaptık, ama yapmaz olaydık biraz daha zorlasa boynuna kadar çıkıcakmışKızlar artık bizim 3 aylık tulumlarımız olmuyor bir sonraki 6 aylık tulumlar yada beden olanlardan alıcam 6 aylık için erken.. Ah birde kilo alsaydık neyse ay sonunda sağlık ocağı ne diyecek bakalım :/ Doktorumuzda ay başında gelin dedi artık biz ortasında gidiyorduk hesap şaşıyor haliyle..
Canim once debze ile baslayabilirsin ama 3 gun kuralini mutlaka uygula meyve vereceksende once pisir ez oyle ver ilk.basta kaldiramayabilirkızlar ben haziran başında 4 aylık olması sebebiyle ek gıdaya başlamak istiyorum. elma püresinden başlayacağım. alt dudağını içeriye götürüyor artık.sanırım kaşığa kolay alışacak.siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Benimkide oyle aslinda ama ne biliyim iste uc gundur yapamadi yavrum :)Benim oglan kaka yapmak icin emmeyi bekliyo her sabah emerken yapiyo
Hadi ya yapamayincada kotu oluyo bizimkide yapana kadar ikina ikina bi hal oluyo her seferndeBenimkide oyle aslinda ama ne biliyim iste uc gundur yapamadi yavrum :)
Günaydın kızlarr..
Sabah en sonunda açılışı kakayla yaptık, ama yapmaz olaydık biraz daha zorlasa boynuna kadar çıkıcakmışKızlar artık bizim 3 aylık tulumlarımız olmuyor bir sonraki 6 aylık tulumlar yada beden olanlardan alıcam 6 aylık için erken.. Ah birde kilo alsaydık neyse ay sonunda sağlık ocağı ne diyecek bakalım :/ Doktorumuzda ay başında gelin dedi artık biz ortasında gidiyorduk hesap şaşıyor haliyle..
Ayyy sorma canım yaa. Ben artık tulum giydiremiyorum. 3aylıkları zaten olmuyor. Ee 3-6 aylık tulumlar boydan iyi oluyor gibi duruyor alıyorum bacaklar kıpır kıpır o yüzden geriyor.Ya ev esya dolu, hediye hediye ustune.. ben bir kac zibin ve takim aldim.. yazliklarimizda geldi kv sagolsun kargolatmis gondermis :)) kisa kisa seyler.. kaldiricam digerlerini bir suru esya suan ama giyinemiyor :/ Dedigin gibi 6 ayliklar bol oluyor ama boydan tam. Neyse 6 aylik oluncada 9 aylik giyeriz..
kızlar ben haziran başında 4 aylık olması sebebiyle ek gıdaya başlamak istiyorum. elma püresinden başlayacağım. alt dudağını içeriye götürüyor artık.sanırım kaşığa kolay alışacak.siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Uyuştuktan sonra hissetmezler heralde ama kesilirken nasıl durdurcaz çabuk sıkılıyorlar. Sürekli ilgisini çekmek lazım. Süt bende sağayım belki emmek istemez falan biberondan veririm. Sağol cnm.Ben cocuk ceraahinin ozel muayenehanesinde yaptirdm. 400 tl ye yaptirdik. Toplam uyusmasi falan filan 45 dk ancak surdu. Ilk krem surduler 15 dk onu bekledik sonra igne vurdulae 5 dk da onu. Sonra sunneti yapti. Sunneti yaparken sürekli oyuncakla oyaladim bi ara aglayacak gibi oldu onda da sagdigim sutu verdim biberonla onu icmeye dikisi falan her islemi bitti zaten cok şükür
Beni düşündüren de o görüntü bakamam uzun süre heraldeSagol canım.
Pipi hemen 4- 5 güne iyileşti 10 gündede görüntüsü düzeldi canım. İlk günler görüntüsü biraz moral bozuyor ama sonuçta derinin altından çıkan bir et parçası.. o görüntüye fazla takılma..
Benimkine keçi sütü dokunmamıştı. Bu oğlumdada yapmayı düşünüyorum. Annesütüne en yakın süt keçi sütüymüş
İnşallah cnm. Biz de yaptıralım bakalım çıksın aradan.Can'ım sünnetçi kremli bi gazlı bez işe pipiyi sarıyor sonrası oradan oynamadın diye etrafını gazlı bez ile kaplayıp bantlıyor. İkinci gğn kendi gelip pansuman yaptı. Üçüncü gün yani bugün biz papatyalı su ile pipiyi biraz bekletip sargı kolay çıktıktan sonra ayrı bi papatyalı su ile normal banyosunu yaptırdıktan sonra krem sürüp üstüne zarf pudradan serpip kapatıcam. Sonrada bi hafta içinde kreme devam gün aşırıda papatya banyosu ile inş bu süreç bitecek.
8 9 da çok geç değil mi cnm. Ya sonra yeme de zorluk çıkartırsa. Ne 6 ay dan önce ne de sonra diyor doktorlar. Ben de kararsızım ama 5.ay da tattırmaya başlıcam heralde. Annelere bıraksan şimdiden başlıcaklar da zor tutuyomCanım emziriyo musun bilmiyorum ama eğer emziriyosan ve sütünde yetiyorsa ek gıda için acele etmeyin lütfen. Onların daha böbrekleri o kadar gelişmiş değil ve verdiğin herşey böbrekleri için artı bi yük olacak. Rabbim nasip ederse ben oğlumu 8 veya 9 da başlatmak istiyorum çünkü ek gıdayla ne kadar geç tanılırsalar o kadar ii. Üstelik meyveyle başlamayı da önermiolar. Tatlı olduğu için. Öncelik sebzelerin. Haşlama ve tuzsuz şekilde.
Tabii herkes bir fikir sahibi SuanSaol cnm bakıyorum şimdi tavsiyen ii oldu :)
İlk bebek olunca herkes bişey diyor aile den kafam karışıyor benimde
ona rağmen yapması daha etkileyici:)Aramiz limoni aslinda, ama bebege cok duskundur kendisi.. ve cok sever hediye almayi, banada koli koli alirdi zamaninda ama yani ben cok secici oldugum icin begenmezdim pek
Aynii benimki benimkide hiiiccc aramaz gidince dotunu yerim agcini yerim o kadar kaka yapinca hoooppp al degistir hani yiyodun dötünuu ordan cikani bike temizlemiyonona rağmen yapması daha etkileyici:)benim kv sadece telde ay yicem ısıracam bu çocuğu der saf kocamda yaaa bizimkiler çoook seviyor oğlumuzu der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?