yaaa bu fili çok seviyoruum ben ama artık üretilmiyormuuş..küstüm ikeayaOğlumun yeni kankisi
Seneler önce büyük oğlana oynasın diye ikeadan almıştım. İyiki almışım. Tam göbüşüne koyuyorum. Filin ayaklarınıda kollarının altından geçirince hiç düşmüyor
Demi cok sansliyiz bi arkadasin kv allahim alir verir herseyini yapar o haala dertli hic sevmez bi bakiyorum sanki gelin kv gelininjn yaninda konusamaz bile arkadasa diyorum ne sanslisn kadin seni incitmeye korkuyo bebegine ne guzel bakiyo diyorum ayy naparsa yapsin gicik kadin diyo bazilarina iyi gelin bazilarina iyi kv adaletsiz dunyaaaynen dotü birden sevmez oldun ay hele biz gidince ayağına götürmezsek de gelip sevmez. iki dk taşır al emzir annesi ne şanslız ya
Ay di mi erkeklerde bi şey görmez ya deli oluyorum. kv de kb de aynı bende sadece laf salatası ay oğlum çok seviyorum oğlunu ya gelin artıkbiri bizimkinden bahsetmişuzaktan oyy babaannesi kurban oyy oğlum evimin direği o kadar
eşimde maşAllah annem cok seviyor ya , ilk torun aşık dimi diyor hııııııı yapıyorum
gözü kör ne diyim
Bizimkiler de ayniydi canim biri mizmiz biri sakin. Gökçe sürekli kucak istiyordu ciyak ciyak agliyordu mecbur onu aliyordum kucagima bilge de yavrum sessiz sessiz dudak büküyordu ama hareketlenmeye baslayinca tam tersi oldu şimdi gökçe.yi yere yüzüstü sırtüstü koyuyoruz yarım saat belki de daha fazla oyalanıyor gökçe çok hareketli sirtustunden yuzustune dönmeye basladi bilge ise kucakci oldu cok hareketli degil o yüzden yatirinca sıkılıyor galiba. Benim annem hep yanimda birini ben alirsam digerini o aliyor. Bazen ikisini yanyana yatirip cingirak falan salliyorum parmaklarimi hareket ettiriyorum aglamayi kesiyorlar. Kahvalti işini ertele bence. Yardimcin gelince çağır. Kimse kötü bi şey anlamaz gelince yine aciklarsin guzel bi sekilde agirlamak istedim cok ters zamana denk geldi o yuzden erteledim diye. Kendini kimse için cok yorma zaten bebeklerimiz cok küçük ve fazlaBu mesajım sana S serppp ya arada bunalıyor musun ben bazen çıldıracak gibi oluyorum bi tanesi çook ama çook mızmızsürekli viiik biiik ağlıo çıt desem korkup yine ağlıyo uyanıyo hemen ağlıo yani ağlamak için bahane olsun yeter ki
Çok bunaltıyor beni öbürünü kucagıma alsam basbas bagırıo garibimi hemen bırakmak zorunda kalıorımo da yazık dudak bukup ağlıo
En sonunda bende ağlıcam
Sen ne yapıyorsun
Elim hiç boş kalmıyor yaa
Söyleniyorum kendimce sonra Allah ın güvüne gider o kadar yoğun bakımda kaldı bebeğin diye kendime kıZıyorum
Çook daraldım
Hafta sonu misafirler haber vermiş biz kahvaltıya gelelim diye
Balkon çamaşır dolu
Bakıcı da işi bıraktıyapamam ben dedi gitti annem geldi akşam dönecek yeni kız kı pst gelecek
Ev pis vaktim yoken sonunda
Oyy kuzum seninki de başka alem. Allah sabır versin bizlere :) ay benimki ben bakmam dedi sen annende çok daha rahat olursun dedi:) bırak bi zahmet ona ben karar vereyim . kendini inanılmaz iyi biri göstermeye çalışıyor demiyor ki ben yorulurum rahatımı bozamam. benimki tam taktı o da ayıp olmasın diye çünkü bizim düğünde bize ne yardım etti ne de takı taktı ve ortak olmak istedi bi de takılan takılaraAhh kuzum o bile iyimiş benım kv beni daha aramadı bile bir tulum bile almadı torununa.. Ben lohusayken o tribine girdi kızım 2 haftalıktı gitti o gidiş bir daha konuşmadık Hee anneler gününde esımın hatrı için zorla aradım o kdr:)
Ay sorma ya teyzem gelini dogum yaptiginda gitti evini temizledi bi sürü pasta börek yapti sarmalar sardi yemeklerini pisirdi geleni gideni o agirladi gelin de annesi ve kizkardesiyle sadece çocuğa bakti kendi odasindan cikmadi 3kişiDemi cok sansliyiz bi arkadasin kv allahim alir verir herseyini yapar o haala dertli hic sevmez bi bakiyorum sanki gelin kv gelininjn yaninda konusamaz bile arkadasa diyorum ne sanslisn kadin seni incitmeye korkuyo bebegine ne guzel bakiyo diyorum ayy naparsa yapsin gicik kadin diyo bazilarina iyi gelin bazilarina iyi kv adaletsiz dunyaa
Aynen .ama 1 hafta sonra memlekete gidiyorum ne yazık ki gelsin yalancı maskeler öfAhh ahhh neyse yaramı deşmiyim kv görümce kp görmek bile istemiyorum ..!
Kv.n cok korkuyorsa o gelsin sizin coluk cocukla o kadar yolu tepmenize ne gerek var üstelik çalışıyorsun kv.nin orda çok önemli isleri mi varmış
Ay di mi erkeklerde bi şey görmez ya deli oluyorum. kv de kb de aynı bende sadece laf salatası ay oğlum çok seviyorum oğlunu ya gelin artıkbenim koca da gelecez baba doyacaksiniz torununuza ay öldürün beni ya hikâyeden seçmeler işte:)
Ay ben öyle yapsam eşim nankör derdi bana. ki zaten gelip bakmadı kılıni kıpırdatmadi. 20 gün annemde kaldım hastaneden döndükten sonra gelip gördu bebeği o kadar sonrası biz ayağına götürdük MatmazelinYa ne zoruma gidiyordu biliyormusun, ben gelmeye yakin cay demlemiyorlardi oysaki tum gun sigaranin yanina cay koyarlar.. bende bir sure sonra demlemeyi kestim ve inadina demlemedi. Oysaki yemekten sonra mutlaka cay icerler. O gun gitsin bunlar dedim evden. Boyle kucuk hesaplar pesinde kosan insanlarla isim yok. Ilk zamanlar bebek daha SIK uyaniyordu geceleri ve henuz tam alisamamamistim.. ama kv herseyi yaptigini dusunerek, aksam bana is yikiyordu. Ben ne yaptim, evden gonderdim.. haha :)
O da ne kadar ayip yapmis yaaa benimki gelse bide ben ona hozmet ederim hamileyken bi geldi sozde bana bakacak evi ben supurdum yemekleri agzima maske takip ben yaptim o da ellerini bagladi oturup beni seyretti bakti ki esim bi de o basima bela oldu alip goturdu de en azindan rahat yattim cok sanssizim bu konuda hic yardim edenim yokAy sorma ya teyzem gelini dogum yaptiginda gitti evini temizledi bi sürü pasta börek yapti sarmalar sardi yemeklerini pisirdi geleni gideni o agirladi gelin de annesi ve kizkardesiyle sadece çocuğa bakti kendi odasindan cikmadi 3kişi
Aynen çok adaletsiz. iyi yapıyor boşver hep biz ezilmeyecez ya . kimbilir fırsat verse geline ne yapardı belli olmaz yaniDemi cok sansliyiz bi arkadasin kv allahim alir verir herseyini yapar o haala dertli hic sevmez bi bakiyorum sanki gelin kv gelininjn yaninda konusamaz bile arkadasa diyorum ne sanslisn kadin seni incitmeye korkuyo bebegine ne guzel bakiyo diyorum ayy naparsa yapsin gicik kadin diyo bazilarina iyi gelin bazilarina iyi kv adaletsiz dunyaa
Kizzz oyle deme bende 3 gelin annesi olcam iyi bir kv olamk istiyorum insaallahAynen çok adaletsiz. iyi yapıyor boşver hep biz ezilmeyecez ya . kimbilir fırsat verse geline ne yapardı belli olmaz yani
Kizzz oyle deme bende 3 gelin annesi olcam iyi bir kv olamk istiyorum insaallah
bu arada topik açtım kızlar sağlıklı ve düzenli diyet hakkında orda motive edelim birbirimizi
bekliyorum sizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anneyim-diyetteyim.929940/
Çok iyi düşünmüşsün canim ben varim
Yok yok sizde yasasaydiniz bunlari eminim anlardi.. bir garip tavirlara girmisti cunku. Bende biberonu meme izzahina koyup emziriyorum emdigini saniyor filan demisti orda sartellerim atmisti!!! Bu kadar asiri sevgiye hic gerek yok, benimsemeyede gerek yok.. sagliklida degil. Bir tane annesi ve bir tane babasi var. Insanlara yuz vermeye gelmiyor anliyacagin.Ay ben öyle yapsam eşim nankör derdi bana. ki zaten gelip bakmadı kılıni kıpırdatmadi. 20 gün annemde kaldım hastaneden döndükten sonra gelip gördu bebeği o kadar sonrası biz ayağına götürdük Matmazelin
Basvuruda buluysan yatmistir.. ben cekeli ohooo bayagi oluyor :)Kızlar merhaba.. Analık paranız yatmış mj? E devlt şifrenizi varsa bir kontrol edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?