2016 Şubat Anneleri

yaaa bu fili çok seviyoruum ben ama artık üretilmiyormuuş..küstüm ikeaya

aynen dotü birden sevmez oldunay hele biz gidince ayağına götürmezsek de gelip sevmez. iki dk taşır al emzir annesi ne şanslız ya
Demi cok sansliyiz bi arkadasin kv allahim alir verir herseyini yapar o haala dertli hic sevmez bi bakiyorum sanki gelin kv gelininjn yaninda konusamaz bile arkadasa diyorum ne sanslisn kadin seni incitmeye korkuyo bebegine ne guzel bakiyo diyorum ayy naparsa yapsin gicik kadin diyo bazilarina iyi gelin bazilarina iyi kv adaletsiz dunyaa

biri bizimkinden bahsetmiş uzaktan oyy babaannesi kurban oyy oğlum evimin direği o kadar
eşimde maşAllah annem cok seviyor ya , ilk torun aşık dimi diyor hııııııı yapıyorum
gözü kör ne diyim
Ay di mi erkeklerde bi şey görmez ya deli oluyorum. kv de kb de aynı bende sadece laf salatası ay oğlum çok seviyorum oğlunu ya gelin artıkbenim koca da gelecez baba doyacaksiniz torununuza ay öldürün beni ya hikâyeden seçmeler işte:)

Bizimkiler de ayniydi canim biri mizmiz biri sakin. Gökçe sürekli kucak istiyordu ciyak ciyak agliyordu mecbur onu aliyordum kucagima bilge de yavrum sessiz sessiz dudak büküyordu ama hareketlenmeye baslayinca tam tersi oldu şimdi gökçe.yi yere yüzüstü sırtüstü koyuyoruz yarım saat belki de daha fazla oyalanıyor gökçe çok hareketli sirtustunden yuzustune dönmeye basladi bilge ise kucakci oldu cok hareketli degil o yüzden yatirinca sıkılıyor galiba. Benim annem hep yanimda birini ben alirsam digerini o aliyor. Bazen ikisini yanyana yatirip cingirak falan salliyorum parmaklarimi hareket ettiriyorum aglamayi kesiyorlar. Kahvalti işini ertele bence. Yardimcin gelince çağır. Kimse kötü bi şey anlamaz gelince yine aciklarsin guzel bi sekilde agirlamak istedim cok ters zamana denk geldi o yuzden erteledim diye. Kendini kimse için cok yorma zaten bebeklerimiz cok küçük ve fazla yeterince yoruluyoruz illa agirlicam diyorsan da aksamdan hazirla kahvaltiliklari. Yanina da basit 1-2sey yap onlar gelince. Kucaklarina ver birer cocuk son hazirliklarini öyle yap

Oyy kuzum seninki de başka alem. Allah sabır versin bizlere :) ay benimki ben bakmam dedi sen annende çok daha rahat olursun dedi:) bırak bi zahmet ona ben karar vereyim . kendini inanılmaz iyi biri göstermeye çalışıyor demiyor ki ben yorulurum rahatımı bozamam. benimki tam taktı o da ayıp olmasın diye çünkü bizim düğünde bize ne yardım etti ne de takı taktı ve ortak olmak istedi bi de takılan takılara artık ömür Billah bi çorap almaz:)

Ay sorma ya teyzem gelini dogum yaptiginda gitti evini temizledi bi sürü pasta börek yapti sarmalar sardi yemeklerini pisirdi geleni gideni o agirladi gelin de annesi ve kizkardesiyle sadece çocuğa bakti kendi odasindan cikmadi 3kişi

Kv.n cok korkuyorsa o gelsin sizin coluk cocukla o kadar yolu tepmenize ne gerek var üstelik çalışıyorsun kv.nin orda çok önemli isleri mi varmış

ayyyy olur mu hiç inekleri var bırakıp gelemez inek olmasaydı da annem nasıl gelsin aman yorulur dimi annemden 2 yaş kücük maşallah annemden daha güçlü ama annemden daha cok acındırıyor kendisini

peeeehhh hepsi aynı teranee,
her zaman dua ediyorum inşAllah birbirimize muhtaç olmayız

Ay ben öyle yapsam eşim nankör derdi bana. ki zaten gelip bakmadı kılıni kıpırdatmadi. 20 gün annemde kaldım hastaneden döndükten sonra gelip gördu bebeği o kadar sonrası biz ayağına götürdük Matmazelin

O da ne kadar ayip yapmis yaaa benimki gelse bide ben ona hozmet ederim hamileyken bi geldi sozde bana bakacak evi ben supurdum yemekleri agzima maske takip ben yaptim o da ellerini bagladi oturup beni seyretti bakti ki esim bi de o basima bela oldu alip goturdu de en azindan rahat yattim cok sanssizim bu konuda hic yardim edenim yok

Aynen çok adaletsiz. iyi yapıyor boşver hep biz ezilmeyecez ya . kimbilir fırsat verse geline ne yapardı belli olmaz yani

Kızlar bebegim 3 mayısta 4 aylık olacak bugün regl oldum başladı biraz biraz sizce devamı gelirmi yoksa böyle biraz olup kesilme falan olur mu? EmZiriyorum. Göbeğim şiş biraz artık toparlansın vücudum diyet falan da yapamıyorum emzirmeden dolayı tek umudum regl olmak bir an önce :/

Kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. Bebeğimin Damağında tam ortasında sertlik var sivilve gibi yumru var. Önce yumuşaktı geçer gibi oldu sertleşti. Kemik gibi sert pazartesi Dr gitcem ama bilgisi olan varmı.

Yok yok sizde yasasaydiniz bunlari eminim anlardi.. bir garip tavirlara girmisti cunku. Bende biberonu meme izzahina koyup emziriyorum emdigini saniyor filan demisti orda sartellerim atmisti!!! Bu kadar asiri sevgiye hic gerek yok, benimsemeyede gerek yok.. sagliklida degil. Bir tane annesi ve bir tane babasi var. Insanlara yuz vermeye gelmiyor anliyacagin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…