2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Okuyunca korktum, bende yaptırcam sünnet ama korkuyorum canı çok yancak diye. Ev de mi yaptırdın cnm.
Evet Can'ım eşim evde tekbir ve dua ile kesilmesini istedi. Aslında iğneden sonra canı hiç yanmıyor kesilme işlemi yapılırken bizimki oyuncağı ile gülücükler saçıyordu. Ama sonrasın da ilk çilini yaparken hiç ağlamamış gibi bir ağlama olucak maalesef ki. O gece çiş yaptığında birazcık ağlıcak ama ilkine göre çok çok az. İyileşmesi bi haftayı bulur dedi bakalım daha üçüncü günümüz ve bugün ilk banyomuzu yapıp sargıyı çıkarıp kremlicez. İnş o kadar ağlamaz. Senin gibi bende yazdım buraya ilk keşke yaptırmasaydım diyeceksin dediler ama sonra iyi ki yaptırdım diyeceksin ki nitekim ilk niye yaptırdım dedim inş iyi ki yaptırmışımda derim. Ama erken olması gerçekten çok büyük avantaj Can'ım. Yaptır bence büyüyünce daha zor oluyor çünkü

Çok erken canım bence asla başlama. Bağırsak Florya'sına zarar veriyormuş çünkü. Sadece anne sütü veya formül mama ver onu. Dışında su bile zarar verirmiş çünkü

Benim tombik 3 aylıkları geçen hafta rafa kaldırdı. 6 aylk kısa kolluları giyiyoruz. biraz bol duruyor ama çok ta kötü değil

kızlar ben haziran başında 4 aylık olması sebebiyle ek gıdaya başlamak istiyorum. elma püresinden başlayacağım. alt dudağını içeriye götürüyor artık.sanırım kaşığa kolay alışacak.siz neler düşünüyorsunuz bu konuda

Canim inek sütü mayalandigi zaman alerjenler ortadan kalkiyor yogurt verilmesinde sorun olmuyor alerji yapmiyor ben normalde de haftada 5kg süt alip mayaliyordum bi kismini da süt olarak kullaniyordum süt olarak vermedim ikizlere ama yogurdun sulu kismindan tattirdim

Mevsim meyvelerinden baslayabilirsin canim ben günde 1defa vermeye basladim ama elmanin mevsimi degil alerjen meyveler disinda bence mevsim meyvesi tattir

Canim ben erken erken oldugunu dusunuyorum.Tabi sen kendi bebisini daha iyi bilirsin.Ben 5. Aydan sonra baslicam o da yavas yavas.Erken baslamaninda 7 aydan sonraya birakmaninda olumsuzluklari var netten bakabilirsin.

Oğlumun yeni kankisi
Seneler önce büyük oğlana oynasın diye ikeadan almıştım. İyiki almışım. Tam göbüşüne koyuyorum. Filin ayaklarınıda kollarının altından geçirince hiç düşmüyor

Eklentiler

• PhotoGrid_1464245913011.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 74

Saol cnm tam olarak nasıl yaptın ne koydun cicibebeye ? Bende öle yapıyım madem
Bide meyva lari sadece redelicekmiyim ?
İçine başka bişey konacak mi
Hangi meyva dan başlasam ki ilk olarak
Sebzelerin içine zeytinyağ da koydun mu

Benim ilk bebeğim bilmiyorum o yüzden nasıl yapmam gerek...

Ay valla bizimde 3 ayliklar olmuyor gecen 9 aylik bi kiyafet giydirdim tam oldu kaliplari dar oluyor bazilarinin bizde hiic kilo almiyoruz artik maalesef
Bize 2 yas hediyesi geldi o tulum oldu, sanirim bedende bir hata var ama onu kullaniyorum ahaha :))

Öğrendiğim iyi oldu canım. İlk oğlumda keçi sütünden mayalıyordum.

Elmayı sadece redelicekmiyim?
Başka bişey koymuyorum dimi
Önce bi az veriyim bakıyım
Tsk

Ne güzel atlatmışsın. İnşallah çabucak iyileşir. Şimdi bende yük önümüzde ki hafta yaptırayım diyorum. Biz de evde düşünüyoruz. Pipiyi sarıyor mu? Birşey koyuyormusnuz?değmesin falan diye.

Elmayı sadece redelicekmiyim?
Başka bişey koymuyorum dimi
Önce bi az veriyim bakıyım
Tsk
Canım rendele ama cam rendeyle.. o ezerek rendeliyor ve suyundan ver. İlk anda yutmada zorluk çekmesin elma rendelenince püre gibi oluyor. Bence rendele sonra suyunu süz ondan bir çay kaşığı ver.

Benim tombik 3 aylıkları geçen hafta rafa kaldırdı. 6 aylk kısa kolluları giyiyoruz. biraz bol duruyor ama çok ta kötü değil
Bende 6 ayliklara gectim, boyu filan tam oluyor.. anlamadim gitti.. bazi markalarin uzun kaliyor bazilari tam oluyor .. neyse 3 ayliklara elveda zaten :)

Maşallah oğluna yanaklar tombul tombul benim oğlum gibi bende emzirme yastığının arasına koyuyorum destek oluyor. Sizin pipi nasıl oldu iyileşti mi cnm? SıRa bize geldi şimdi. Keçi sütünden yoğurdu bende düşünüyorum. Hep ondan versek nolur. Daha doğal keçilere hormon falan da vermiyorlar. Dokunur mu acaba.

Günaydın:) ben onları rafa kaldıralı 2 hafta oldu canım:)6 aylık kullanıyorum boydan tam hatta küçük olmaya başladı enden biraz bol sadece:) bence 6 aylık al olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…