Evet canım maalesef üretilmiyormuşyaaa bu fili çok seviyoruum ben ama artık üretilmiyormuuş..küstüm ikeaya
Canim ne zaman doğum yapmistin ben 19 subat geçen hafta asi diye gittim meğer boy kilo kontrolu yapiliomus ozamanda 5600 dedi bakalım haziranın 24de 3.asisi olcakyeaahh karıştırmışım galiba kafa gitti bende
19.04 de aşı olduk o hafta ki notu bulamadım :/ 2 hafta sonra doktor kontrolüne gittik orda ki kilosu 5.900
Naptin 90 derecede mi yikadin kiz cocugu cekmis3.ay kontrolumuze bir hafta gecikmeli gittik.kilomuz 6250 boyumuz 65 cm
Bi olcemedi boyu genc bi cocuktu.ogrencimiydi neydi 55 cm dedi iki sefer olctrdm.strese soktu beni.cagrdm hemsireyi olctu neyse.israrla diyorum daha gecen ay 58 di olamaz dedim.cocuk kisaldi diyip cildiracaktim
Canim ne zaman doğum yapmistin ben 19 subat geçen hafta asi diye gittim meğer boy kilo kontrolu yapiliomus ozamanda 5600 dedi bakalım haziranın 24de 3.asisi olcak
Ayy okurken yoruldum.Allah yardmcinz olsunBu mesajım sana @serppp ya arada bunalıyor musun ben bazen çıldıracak gibi oluyorum bi tanesi çook ama çook mızmızsürekli viiik biiik ağlıo çıt desem korkup yine ağlıyo uyanıyo hemen ağlıo yani ağlamak için bahane olsun yeter ki
Çok bunaltıyor beni öbürünü kucagıma alsam basbas bagırıo garibimi hemen bırakmak zorunda kalıorımo da yazık dudak bukup ağlıo
En sonunda bende ağlıcam
Sen ne yapıyorsun
Elim hiç boş kalmıyor yaa
Söyleniyorum kendimce sonra Allah ın güvüne gider o kadar yoğun bakımda kaldı bebeğin diye kendime kıZıyorum
Çook daraldım
Hafta sonu misafirler haber vermiş biz kahvaltıya gelelim diye
Balkon çamaşır dolu
Bakıcı da işi bıraktıyapamam ben dedi gitti annem geldi akşam dönecek yeni kız kı pst gelecek
Ev pis vaktim yoken sonunda
canım bugün öylesine verdim kayısı parçası. nasıl kemirmeye çelışıyor. alıyorum elinden ağlıyor :)Canim ben erken erken oldugunu dusunuyorum.Tabi sen kendi bebisini daha iyi bilirsin.Ben 5. Aydan sonra baslicam o da yavas yavas.Erken baslamaninda 7 aydan sonraya birakmaninda olumsuzluklari var netten bakabilirsin.
emziriyorum tatlım ama ben pek geç başlatma taraftarı değilim. en geç 6.ay. habuduk gubuduk yesin herşeyi istiyorumCanım emziriyo musun bilmiyorum ama eğer emziriyosan ve sütünde yetiyorsa ek gıda için acele etmeyin lütfen. Onların daha böbrekleri o kadar gelişmiş değil ve verdiğin herşey böbrekleri için artı bi yük olacak. Rabbim nasip ederse ben oğlumu 8 veya 9 da başlatmak istiyorum çünkü ek gıdayla ne kadar geç tanılırsalar o kadar ii. Üstelik meyveyle başlamayı da önermiolar. Tatlı olduğu için. Öncelik sebzelerin. Haşlama ve tuzsuz şekilde.
Ac gözlü bunlar anacim.biktilar mi ne memedencanım bugün öylesine verdim kayısı parçası. nasıl kemirmeye çelışıyor. alıyorum elinden ağlıyor :)
15günde 300gram alması az değil.aşı da gittik işte 5.900 idi
Ay Maşallah canım ya bende böyle yaptırmak istiyorumm ne güzel güle oynaya halletmişler :))Ben cocuk ceraahinin ozel muayenehanesinde yaptirdm. 400 tl ye yaptirdik. Toplam uyusmasi falan filan 45 dk ancak surdu. Ilk krem surduler 15 dk onu bekledik sonra igne vurdulae 5 dk da onu. Sonra sunneti yapti. Sunneti yaparken sürekli oyuncakla oyaladim bi ara aglayacak gibi oldu onda da sagdigim sutu verdim biberonla onu icmeye dikisi falan her islemi bitti zaten cok şükür
Çok faydalı bilgiler var. Ben seviyorum bu siteyi. Yanlız ikinci linki açamadım ben :/Anneler, ek gidaya erken gecmeye hevesli olmayin, hele meyveyle asla baslamayin. Asagidaki linkleri okumanizi tavsiye ederim
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.gr/2015/01/aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.blogsp...start=20&by-date=false&m=0#uds-search-results
Doktor kilo için sorun etmiyosa normal diyosa sıkıntı etme canım gayet yerinde kilosu boya gitmistir :)14 şubatta doğdu canım
3240 doğmuştu, hastaneden 3.100 cıkmıştık
Evet canim simdi baktim bende acilmiyor kopyala yapistir cok zor nedense telefondan ondan screenshotlayip yeniden koydumÇok faydalı bilgiler var. Ben seviyorum bu siteyi. Yanlız ikinci linki açamadım ben :/
Cok guzel bilgiler.teşekkürler
O kadar cikarilir mi kizbizim ebe bezliymiş içi doluymuş umursamıyor
ilk hafta elbiselerle tartılalım dedi olmaz cıkarmamız lazım dedim bezine kadar cıkartmıştım
bugün gittik bezi çıkarmana gerek yok dedi ben yinede cıkartım gramaj önemli dedim
manyakmı bu kadın demiştir
Bana hic buyumems gbi geliyo gecen ay korka korka gttm kilo almadi heralde diyeBundan sonra az alir bizimki 18 gunde 100 gr almis insaallah alirlar uzulme bundan sonra yavaslicak kilo alimlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?