2016 Şubat Anneleri

3.ay kontrolumuze bir hafta gecikmeli gittik.kilomuz 6250 boyumuz 65 cm
Bi olcemedi boyu genc bi cocuktu.ogrencimiydi neydi 55 cm dedi iki sefer olctrdm.strese soktu beni.cagrdm hemsireyi olctu neyse.israrla diyorum daha gecen ay 58 di olamaz dedim.cocuk kisaldi diyip cildiracaktim

yeaahh karıştırmışım galiba kafa gitti bende
19.04 de aşı olduk o hafta ki notu bulamadım :/ 2 hafta sonra doktor kontrolüne gittik orda ki kilosu 5.900
Canim ne zaman doğum yapmistin ben 19 subat geçen hafta asi diye gittim meğer boy kilo kontrolu yapiliomus ozamanda 5600 dedi bakalım haziranın 24de 3.asisi olcak

Naptin 90 derecede mi yikadin kiz cocugu cekmis

Canim ne zaman doğum yapmistin ben 19 subat geçen hafta asi diye gittim meğer boy kilo kontrolu yapiliomus ozamanda 5600 dedi bakalım haziranın 24de 3.asisi olcak

14 şubatta doğdu canım
3240 doğmuştu, hastaneden 3.100 cıkmıştık

Ayy okurken yoruldum.Allah yardmcinz olsun
Da bacim kusura bakma da misafrlerin cok düşüncesz.o ne oyle kahvaltiya gelecez.sorsun bakalm kendinze kahvalti hazrlayabiliyor musun.bir bebekle ben saatlerce kahvalti hazrlayamiyorum sen ne yapican.insanlarin biraz anlayisli olmasi lazim ya

Canim ben erken erken oldugunu dusunuyorum.Tabi sen kendi bebisini daha iyi bilirsin.Ben 5. Aydan sonra baslicam o da yavas yavas.Erken baslamaninda 7 aydan sonraya birakmaninda olumsuzluklari var netten bakabilirsin.
canım bugün öylesine verdim kayısı parçası. nasıl kemirmeye çelışıyor. alıyorum elinden ağlıyor :)

emziriyorum tatlım ama ben pek geç başlatma taraftarı değilim. en geç 6.ay. habuduk gubuduk yesin herşeyi istiyorum

canım bugün öylesine verdim kayısı parçası. nasıl kemirmeye çelışıyor. alıyorum elinden ağlıyor :)
Ac gözlü bunlar anacim.biktilar mi ne memeden
Benim ki de bugun cilek yiyodum nasil bakti agzinin suyu aka aka.resmen dudaklarıni yaladi.gozumun icine bakti.canimi cekti ne
Dur kiz dedim daha erken sana
Memeyi verdm öyle avundu

Ay Maşallah canım ya bende böyle yaptırmak istiyorumm ne güzel güle oynaya halletmişler :))

O kadar cikarilir mi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…