2016 Şubat Anneleri

Ben analık parasını (300) çok oldu alalı yaa.
Maaşımı da kısım kısım onayladıkları için aldım birçoğunu.

15günde ne kadar almış? 3.ay kontrole gitmişmiydin

Evet 3oo ü bende çoktan aldım.canjm hatta sarılık testini yaptırmak için Hast. Giderken almistim.. Anladım.canim :) oğlus nasıl?
...

Kizlar biz bebegim kilo alsin diye bakicimiz anne sutune bir kasik mama katarak veriyor.. simdilik bir sorun olmadi bugun ilk kez denedik gerci.. Bir sorun olurmu acaba, cunku bu sekilde mama aliyor bebegim :/
Canim biliyor musun benim sutum iyice azaldı.. İlaç da etkisini pek göster!iyor
Bende çıkan az sütleri mamayla ekleyip veriyorum. Benimde kafama takiliyor

Ay gerçekten garipmis .
Ay sorma aşırı samimi olmamak lazım
Canim biliyor musun benim sutum iyice azaldı.. İlaç da etkisini pek göster!iyor
Bende çıkan az sütleri mamayla ekleyip veriyorum. Benimde kafama takiliyor
Canım sütle çözülen mamalar varmış o daha iyi böyle kabız filan olabiliyomuş bebekler dikkat etmek lazım.. Süt arttırıcı bir kaç yöntem deniyorum işe yararsa paylaşıcam canım

Çocuk parasını bende çok oldu alalı :)
Bu raporların parası yeni yatmış bana . 4 bin TL. Neye göre hesaplanıyor acaba bu ucret

Canim dogum yardımı olan 300tl yi bende aldim. Bu analik parasi ve rapor parasi dediginiz nedir calismayan annelere mi veriliyor ? Rica etsem aciklayabilir misin ?

Çok huysuzluk yaparsa bence al kucağına sakinlestır canım inşallah ise yarar

katılıyorum sana gerçekten çok samimi olmamak gerekiyor mesafe her zaman iyidir

günümz aydın, cumamız mübarek olsun kızlar..
saç dökülmesine çözümü olan var mı herşeyden tiksindirdi beni bu dökülme
Kendi saçınmı dökülüyor benimde döküldü ama şuan yavaşladı eski kullandığım vitaminlere tekrar başladım malum bizim stoklar süte gidiyor

Günaydın kızlar, süt veren anneler; sütünüz yağlansın diye bir kaç önerim var. Zeytinyağı, zeytin, kuruyemiş, dut, incir, çörekotunu balla katıştırın günde bir kaç kaşık yiyin, bol sebze be meyve. Bol protein; hergün mutlaka yumurta, et, yavuk eti veya balık. Sütlü tatlılar, kompsto.. Veee bol su içilmeli! Tabi bu anlattığım gıdalar alerjisi olmayanlar için. Hangisi alerji yapmıyorsa denenebilir Ben her kahvaltıda zeytinli açma ve yumurta yiyicem bakalım farklılıklar olucakmı. Bu arada psikolojik olarak sütüm azaldı yetmiyor demek yok bazı dönemlerde sütümüz azalıyor ve tekrar çoğalıyor.. Enzirdiğimiz sürece sütümüz kesilmeyecektir bunu unıtmayın. Azaldığı dönem sütte çözülen mama ile güçlendirilebilir
İyi emzirmeler canlarım :)

Bizim kafamız şuan rahat valla aramıyolar bile artık biz ararsak konuşuyolar :))
Ay keşke benimde öyle olsa. arıyorum beni onları çok sık değil ama. onlar her aradığında aynı muhabbet sen aramıyorsun biz arayalım dedik. e arayın ne olacak ya da öyle konuşacaksaniz hiç aramayın diyesim geliyor ama tabi diyemiyorum :)

Esim hergun konusmaya merakliydi, eski bekar hayatindan kalma bir aliskanlik, oda gordu cok mantikli bir sey olmadigini en sonunda.. simdi ara diyorum aramiyor .

Esim hergun konusmaya merakliydi, eski bekar hayatindan kalma bir aliskanlik, oda gordu cok mantikli bir sey olmadigini en sonunda.. simdi ara diyorum aramiyor .
Ya kaç yıldır evlisiniz:) benimkide hergün arama meraklısı anne baba kardeşler. uzun uzun konuşuyor haliyle sıkılıyorum ben neden surat asiyorsun diyor surat asmıyorum ki sıkılıyorum benle ilgilensin istiyorum ama anlamıyor

Benim kocam da annesine karşı bile soğuk. Kv.m beni aradikca sasirirdi bizim oglan pek sevmez tel.de konusmayi ama seni ariyor diyip dururdu beraber oturdugumuz dönemde. Kandilde bayramda zorla arattiriyorum kendi ailesini. Benimkilerle zaten hiç konusmuyor bi tek annemlerle konusuyor anneanneye teyzelere sadece selam söylüyor

Kendi saçınmı dökülüyor benimde döküldü ama şuan yavaşladı eski kullandığım vitaminlere tekrar başladım malum bizim stoklar süte gidiyor

Boyatmayi dusunuyorum sanki biraz faydasi oluyor gibi

evet ya benim saçım ama normalin üstünde sanki
makası verdim kocaya kes dedim bi daha kesti ama durmuyor orda burda her yerde bu saç
erkek saçı mı yapsam diyordum ama boya işinide düşünebilirim

hangi vitaminleri içtin canım keryneia

kan ölçümlerine baktirdin mı canım? bazen kansızlıkta saç dökülmesi yapar. malum hepimiz daha yeni doğum yaptık. ben ilk üç ay demir ilacı içmeye devam ettim dr söylemişti.

Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütün Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;

park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)

elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?

ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?

Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!

Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…