- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
Ben analık parasını (300) çok oldu alalı yaa.
Maaşımı da kısım kısım onayladıkları için aldım birçoğunu.
15günde ne kadar almış? 3.ay kontrole gitmişmiydin
Çocuk parasını bende çok oldu alalı :)ha o baska ben cocuk parasi sandim.. 300 lira olan. evet ziraat sadece 8-14 arasi veriyor
Canim biliyor musun benim sutum iyice azaldı.. İlaç da etkisini pek göster!iyorKizlar biz bebegim kilo alsin diye bakicimiz anne sutune bir kasik mama katarak veriyor.. simdilik bir sorun olmadi bugun ilk kez denedik gerci.. Bir sorun olurmu acaba, cunku bu sekilde mama aliyor bebegim :/
Ay sorma aşırı samimi olmamak lazımAy gerçekten garipmis .
Canım sütle çözülen mamalar varmış o daha iyi böyle kabız filan olabiliyomuş bebekler dikkat etmek lazım.. Süt arttırıcı bir kaç yöntem deniyorum işe yararsa paylaşıcam canımCanim biliyor musun benim sutum iyice azaldı.. İlaç da etkisini pek göster!iyor
Bende çıkan az sütleri mamayla ekleyip veriyorum. Benimde kafama takiliyor
Çocuk parasını bende çok oldu alalı :)
Bu raporların parası yeni yatmış bana . 4 bin TL. Neye göre hesaplanıyor acaba bu ucret
Çok huysuzluk yaparsa bence al kucağına sakinlestır canım inşallah ise yararbende 20 gunluk oldugundan beri deniyorum. ama olmuyor. bugunde cıkardım. gene agladı, en sonunda uyutup bıraktım arabasının içine. ben hiç almıyorum arabasından acaba bundan sebep olabilir mi? kucakta durdurmuyorum hiç
katılıyorum sana gerçekten çok samimi olmamak gerekiyor mesafe her zaman iyidirAy sorma aşırı samimi olmamak lazım
Canım sütle çözülen mamalar varmış o daha iyi böyle kabız filan olabiliyomuş bebekler dikkat etmek lazım.. Süt arttırıcı bir kaç yöntem deniyorum işe yararsa paylaşıcam canım
Kendi saçınmı dökülüyor benimde döküldü ama şuan yavaşladı eski kullandığım vitaminlere tekrar başladım malum bizim stoklar süte gidiyorgünümz aydın, cumamız mübarek olsun kızlar..
saç dökülmesine çözümü olan var mıherşeyden tiksindirdi beni bu dökülme
Bizim kafamız şuan rahat valla aramıyolar bile artık biz ararsak konuşuyolar :))katılıyorum sana gerçekten çok samimi olmamak gerekiyor mesafe her zaman iyidir
Boyatmayi dusunuyorum sanki biraz faydasi oluyor gibigünümz aydın, cumamız mübarek olsun kızlar..
saç dökülmesine çözümü olan var mıherşeyden tiksindirdi beni bu dökülme
Ay keşke benimde öyle olsa. arıyorum beni onları çok sık değil ama. onlar her aradığında aynı muhabbet sen aramıyorsun biz arayalım dedik. e arayın ne olacak ya da öyle konuşacaksaniz hiç aramayın diyesim geliyor ama tabi diyemiyorum :)Bizim kafamız şuan rahat valla aramıyolar bile artık biz ararsak konuşuyolar :))
Esim hergun konusmaya merakliydi, eski bekar hayatindan kalma bir aliskanlik, oda gordu cok mantikli bir sey olmadigini en sonunda.. simdi ara diyorum aramiyorAy keşke benimde öyle olsa. arıyorum beni onları çok sık değil ama. onlar her aradığında aynı muhabbet sen aramıyorsun biz arayalım dedik. e arayın ne olacak ya da öyle konuşacaksaniz hiç aramayın diyesim geliyor ama tabi diyemiyorum :)
Ya kaç yıldır evlisiniz:) benimkide hergün arama meraklısı anne baba kardeşler. uzun uzun konuşuyor haliyle sıkılıyorum ben neden surat asiyorsun diyor surat asmıyorum ki sıkılıyorum benle ilgilensin istiyorum ama anlamıyorEsim hergun konusmaya merakliydi, eski bekar hayatindan kalma bir aliskanlik, oda gordu cok mantikli bir sey olmadigini en sonunda.. simdi ara diyorum aramiyor.
Benim kocam da annesine karşı bile soğuk. Kv.m beni aradikca sasirirdi bizim oglan pek sevmez tel.de konusmayi ama seni ariyor diyip dururdu beraber oturdugumuz dönemde. Kandilde bayramda zorla arattiriyorum kendi ailesini. Benimkilerle zaten hiç konusmuyor bi tek annemlerle konusuyor anneanneye teyzelere sadece selam söylüyorEsim hergun konusmaya merakliydi, eski bekar hayatindan kalma bir aliskanlik, oda gordu cok mantikli bir sey olmadigini en sonunda.. simdi ara diyorum aramiyor.
Kendi saçınmı dökülüyor benimde döküldü ama şuan yavaşladı eski kullandığım vitaminlere tekrar başladım malum bizim stoklar süte gidiyor
Boyatmayi dusunuyorum sanki biraz faydasi oluyor gibi
kan ölçümlerine baktirdin mı canım? bazen kansızlıkta saç dökülmesi yapar. malum hepimiz daha yeni doğum yaptık. ben ilk üç ay demir ilacı içmeye devam ettim dr söylemişti.evet ya benim saçım ama normalin üstünde sanki
makası verdim kocaya kes dedim bi daha kesti ama durmuyor orda burda her yerde bu saç
erkek saçı mı yapsam diyordum ama boya işinide düşünebilirim
hangi vitaminleri içtin canımkeryneia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?