2016 Şubat Anneleri

Canım
Çok teşekkürler canım
canım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığın

Ay gerçekten garipmis .

15günde 300gram alması az değil.
4.aya giriyoruz. Artık ilk baştaki gibi hızlı kilo alımları olmaycak.
Eskisi gibi emip uyuma işleri yok öünkü.

kilo alımı azalacak ondan yana sıkıntı yokta birden azaldı gibi geldi bana
bu hafta ki doktor muayenemiz gerizekalı kaynımın lafı yüzünden
aptal kocamında inadından dolayı iptal oldu
hepsi öldürmek istiyorum

Doktor kilo için sorun etmiyosa normal diyosa sıkıntı etme canım gayet yerinde kilosu boya gitmistir :)

gitsek danışacam da nasip :)
O kadar cikarilir mi kiz

doktor amcamız hepsini çıkarıyor tartınca bizde ona uyuyoruz

Uyuştuktan sonra hissetmezler heralde ama kesilirken nasıl durdurcaz çabuk sıkılıyorlar. Sürekli ilgisini çekmek lazım. Süt bende sağayım belki emmek istemez falan biberondan veririm. Sağol cnm.
Canim zaten sunnet yapilirken veriyorsun biberonu onun icin o anda emziremeSin zaten

misscaglayan ben iki gün önce yaptırdım Can'ım. İğne vurulduktan sonra sakinleşmesi için hemen emzirdim. Sonrasında da. Keserken de en sevdiği oyuncağı ile oyalanıyor ki benim ki de duran bi bebe değil allah yardım ediyor inan

İnşallah cnm. Annemlerde nasıl durdurcaz diyor. Benim ki de çok hareketli sıkılıyor yatmak istemiyor. İnşallah oyalanır.

Gecen biri sormustu dugunde durur mu bebeler diye.kina gecesine gittik.o ses o gurultu bana misin demedi.cok guzel yatti benimki

Bence sabırla dene. Hatta önce apartman kapısında alıştırma yap.
Pusetini sevmiyor olabilir mi?
Kucakta dursa sever mi acaba? Güvende hissetmiyorsa diye düşündüm birden

Cik canim kucagina al gezdir arabasina koy gezdir alissin arabasina oyuncak as benimkiler de yeni yeni durmaya basladi belki de cevrelerini ancak incelemeye basladilar 20ocak dogumlular

bende 20 gunluk oldugundan beri deniyorum. ama olmuyor. bugunde cıkardım. gene agladı, en sonunda uyutup bıraktım arabasının içine. ben hiç almıyorum arabasından acaba bundan sebep olabilir mi? kucakta durdurmuyorum hiç

Olabilir canim bebekler hareketsiz oldugunda her şeyden çabuk sıkılıyor ben normalde de biraz yerde yatiriyorum biraz oyun halisinda biraz koltukta biraz kucagimda tutuyorum biraz evi geziyoruz biraz balkonda oturuyoruz biraz oyun oynuyoruz her biri en fazla 10ar dk sürüyor tekrar bastan aliyoruz

sağlık ocağına gittik oğlum 3,5 aylık cok az kilo almış
6.200 gr 63 cm olmuş
Az değil canım benim evde bebek tartım var 2 gün önce çıplak 5600 gr di 19 şubat doğumlu doğum kilosu 3440 idi boyu da 58 cm seninki maşallah iyi sadece anne sutu veriyorum ben zayıf olsun sağlıklı olsun kanaatindeyiz biz eşimle

Canim bence sadece anne sütü veriyorum. Bebek benim aldığım sütten dolayı laktoz almış oluyor. Bu nedenle süt ve içinde süt olan yoğurt, peynir hariç hicbirsey tuketmiyorum. bunun yanisira anne sütünde zaten laktoz varmiş- okuduklarıma dayanarak söylüyorum-Dr sana bunları nasıl söylemiş anlamıyorum.
Tahlile gelince ben doktora kızımın sümüklü kaka resimlerini gösterdim ve elimde yeni yapılmış numune olduğunu söyledim bunun üzerine Dr tahlile gönderdi. Tahlilde laktoz falan yazmıyor

Boyle misafire can kurban biri pide lahmacun yaptirip getirmis digeri pasta yapmis getirdi herkes kendi çayını kendi aldı hepsinin çocuğu olmasına rağmen bi de kucagimdaki cocugumu isteyip sen ye çayını iç dediler tek kötü yani maçın olmasi adamlarin tv karsisina geçip çocuk sorumluluğunu annelere bırakması. Çocuklar da uykusuz kaldigindan delirdi adamlar maçın bitmesini bekledi helak olduk

Canim tahlilde bakılan unsurları yazıyorum.
pH
Dışkıda Redüktan madde
Steatokrit
Bakılanar bunlar umarım faydalı olur. Ayrıca bu tahlil üniversite hastanesinde yapıldı hani belki her yerde yapılmıyor dur

Bezinide cikar oraya buraya isesin

Ah çok zahmet olmuş sana. Çok güzel bilgiler. Sağolasın biz zaten geç geçicez ek gıdaya

Nasıl yokmuş testi yaa.
Gaita da redüktan madde bakılıyor kaktoz intoleransı için.
Bunun pozitif çıkması halinde laktazm damla başlatılıyor.
Bir çok özel hastanede doktor istemi olmadan da bakılır. Aklında şüphen varsa yaptır. Sonuöta kan aldırma gibi can acıtı birşey değil

Yok canım ondan değildir. ben hiç almıyorum kucağıma. Hee tabi bazı zamanlar varkiiii ciyak ciyak dönğyorum eve.
mesela bir gün öahalledeki markete gittim.
Anam markette daha başladı ağlamaya. Sonra dönüş yokunda kucağıma aldım. Puseti de göbeğimle ittim
Boşa mı göbek yaptım

Ama ben başta evdeyken pısetin anakucağına yatırıyordum.
Acaba puseti mi yadırgıyor:/ evde pusetle dolaştırsan belki alışır:/

sağlık ocağına gittik oğlum 3,5 aylık cok az kilo almış
6.200 gr 63 cm olmuş
Az degil canım benimde 3.5 aylık 6240 tı kilo artışı normal seyrinde ilerliyor dedi doktor 3 aydan sonra ayda 500-600 gr falan alırmış.. Bende endişelenmiştim çünkü sütüm yetmiyor ve ısrarla mama da almıyordu az kaka yapıyordu şimdi normale döndü yarın yine tarttırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…