- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
Ayy okurken yoruldum.Allah yardmcinz olsun
Da bacim kusura bakma da misafrlerin cok düşüncesz.o ne oyle kahvaltiya gelecez.sorsun bakalm kendinze kahvalti hazrlayabiliyor musun.bir bebekle ben saatlerce kahvalti hazrlayamiyorum sen ne yapican.insanlarin biraz anlayisli olmasi lazim ya
canım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığınÇok teşekkürler canım
Ay gerçekten garipmis .Yok yok sizde yasasaydiniz bunlari eminim anlardi.. bir garip tavirlara girmisti cunku. Bende biberonu meme izzahina koyup emziriyorum emdigini saniyor filan demisti orda sartellerim atmisti!!! Bu kadar asiri sevgiye hic gerek yok, benimsemeyede gerek yok.. sagliklida degil. Bir tane annesi ve bir tane babasi var. Insanlara yuz vermeye gelmiyor anliyacagin.
15günde 300gram alması az değil.
4.aya giriyoruz. Artık ilk baştaki gibi hızlı kilo alımları olmaycak.
Eskisi gibi emip uyuma işleri yok öünkü.
Doktor kilo için sorun etmiyosa normal diyosa sıkıntı etme canım gayet yerinde kilosu boya gitmistir :)
O kadar cikarilir mi kiz
Canim zaten sunnet yapilirken veriyorsun biberonu onun icin o anda emziremeSin zatenUyuştuktan sonra hissetmezler heralde ama kesilirken nasıl durdurcaz çabuk sıkılıyorlar. Sürekli ilgisini çekmek lazım. Süt bende sağayım belki emmek istemez falan biberondan veririm. Sağol cnm.
İnşallah cnm. Annemlerde nasıl durdurcaz diyor. Benim ki de çok hareketli sıkılıyor yatmak istemiyor. İnşallah oyalanır.misscaglayan ben iki gün önce yaptırdım Can'ım. İğne vurulduktan sonra sakinleşmesi için hemen emzirdim. Sonrasında da. Keserken de en sevdiği oyuncağı ile oyalanıyor ki benim ki de duran bi bebe değil allah yardım ediyor inan
Bence sabırla dene. Hatta önce apartman kapısında alıştırma yap.
Pusetini sevmiyor olabilir mi?
Kucakta dursa sever mi acaba? Güvende hissetmiyorsa diye düşündüm birden
Cik canim kucagina al gezdir arabasina koy gezdir alissin arabasina oyuncak as benimkiler de yeni yeni durmaya basladi belki de cevrelerini ancak incelemeye basladilar 20ocak dogumlular
Evet canım ben her fırsatta çıkarıyorum ne kadar çok çıkarırsan o kadar kolay alışıyor bebisler. ben doğumundan on gün sonra bile çıkarttim bebişimi farklı bi şehire bile gittik:) allahım korusun bebeklerimızı. bi iki çıkart önce ağlar ama sonra alıştığıni göreceksin.
kızlar oyun halısı alacağım da sizce hangisini alayım
http://www.hepsiburada.com/fisher-price-oyun-dunyasi-jimnastik-merkezi-p-AILEMTTCCB70
http://www.hepsiburada.com/fisher-price-piyanolu-jimnastik-merkezi-p-AILEMTTBMH49
Olabilir canim bebekler hareketsiz oldugunda her şeyden çabuk sıkılıyor ben normalde de biraz yerde yatiriyorum biraz oyun halisinda biraz koltukta biraz kucagimda tutuyorum biraz evi geziyoruz biraz balkonda oturuyoruz biraz oyun oynuyoruz her biri en fazla 10ar dk sürüyor tekrar bastan aliyoruzbende 20 gunluk oldugundan beri deniyorum. ama olmuyor. bugunde cıkardım. gene agladı, en sonunda uyutup bıraktım arabasının içine. ben hiç almıyorum arabasından acaba bundan sebep olabilir mi? kucakta durdurmuyorum hiç
Az değil canım benim evde bebek tartım var 2 gün önce çıplak 5600 gr di 19 şubat doğumlu doğum kilosu 3440 idi boyu da 58 cm seninki maşallah iyi sadece anne sutu veriyorum ben zayıf olsun sağlıklı olsun kanaatindeyiz biz eşimlesağlık ocağına gittik oğlum 3,5 aylık cok az kilo almış
6.200 gr 63 cm olmuş
Canim bence sadece anne sütü veriyorum. Bebek benim aldığım sütten dolayı laktoz almış oluyor. Bu nedenle süt ve içinde süt olan yoğurt, peynir hariç hicbirsey tuketmiyorum. bunun yanisira anne sütünde zaten laktoz varmiş- okuduklarıma dayanarak söylüyorum-Dr sana bunları nasıl söylemiş anlamıyorum.Canımcanım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığın
Canımcanım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığın
Canim tahlilde bakılan unsurları yazıyorum.Canımcanım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığın
Bezinide cikar oraya buraya isesinkilo alımı azalacak ondan yana sıkıntı yokta birden azaldı gibi geldi bana
bu hafta ki doktor muayenemiz gerizekalı kaynımın lafı yüzünden
aptal kocamında inadından dolayı iptal oldu
hepsi öldürmek istiyorum
gitsek danışacam da nasip :)
doktor amcamız hepsini çıkarıyor tartınca bizde ona uyuyoruz
Ah çok zahmet olmuş sana. Çok güzel bilgiler. Sağolasın
Nasıl yokmuş testi yaa.Canımcanım birşey soracağım sana ben kendi doktorumuZa sordum laktoz intoleransı inek sütü alanlarda olur demişti bende salı günü dev hast bir doktora gittim bana laktoz intoleransı için tahlil yapılmıyor dedi bazı tahliller istedi ama öyle birşey yok laktozla ilgili nasıl bir tahlildi senin yaptırdığın
bende 20 gunluk oldugundan beri deniyorum. ama olmuyor. bugunde cıkardım. gene agladı, en sonunda uyutup bıraktım arabasının içine. ben hiç almıyorum arabasından acaba bundan sebep olabilir mi? kucakta durdurmuyorum hiç
sağol canım halının ebatı ve inceliği nasıl birde çok baş şişiriyor mu :)bizde piyanolu jimnastik merkezi var. bayagı seviyor :)
Az degil canım benimde 3.5 aylık 6240 tı kilo artışı normal seyrinde ilerliyor dedi doktor 3 aydan sonra ayda 500-600 gr falan alırmış.. Bende endişelenmiştim çünkü sütüm yetmiyor ve ısrarla mama da almıyordu az kaka yapıyordu şimdi normale döndü yarın yine tarttırcamsağlık ocağına gittik oğlum 3,5 aylık cok az kilo almış
6.200 gr 63 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?