2016 Şubat Anneleri

Evet 3oo ü bende çoktan aldım.canjm hatta sarılık testini yaptırmak için Hast. Giderken almistim.. Anladım.canim :) oğlus nasıl?
...
İyi çok şükür canım:) kolturuyoruz işte Renas da iyidir inşallah. Sünnetten sonra nasıl oldu toparladı mı?

günümz aydın, cumamız mübarek olsun kızlar..
saç dökülmesine çözümü olan var mı herşeyden tiksindirdi beni bu dökülme

yeminler olsun ki bir tel saçım dökülmüyordu.
Üç gün önce görümcem geldi. Veeee
"Aaa bu kadar az yemeğle iyiy saçın dökülmüyor" dedi. İki gündür ev süpürğyorım saç topluyorum resmen
Not: kendisinde saç çok çok az!

Çözüm bulan birir bana da desin

Merhaba annelerrr:) dün 4.ay aşımız vardı sağlık ocağı kan damlası verdi ama ne tahlil yapıldı ne bişey. Kan değerleri iyiyse niye kullanayım ki bunu? Kullanmaları mı sizce??

Aaa bak saç dökülmesi için aklıma geldi. Geçen yıllarda yarım şampuanımın içine maya katmıştım :)
Dökülmeyi ilk yıkamada kesmişti. Banyo deliği oluk oluk saç olurdu. Daha o yıkamada fark etmişti çben gene bi deniyeyim :)
huzurunmeraklisi

deneyim evde pusetle dolasmayı bakalım ise yarayacak mı :)

:)) biizde evde tam böyleyiz :)

Merhaba annelerrr:) dün 4.ay aşımız vardı sağlık ocağı kan damlası verdi ama ne tahlil yapıldı ne bişey. Kan değerleri iyiyse niye kullanayım ki bunu? Kullanmaları mı sizce??
Canim bir kac sayfa geride kan ilaci hakkinda bir link koymustum onu bir oku derim. Ben yurtdisinda yasiyorum, burda hic bir bebege ezbere kan ilaci verdiklerini gormedim. Ayrica saglik ocaginin verdigi kan ilaci paraben ve koruyucularla dolu. Neden bebegine bu kimyasali veresin buyuk ihtimal buna ihtiyaci bile yok. Burda doktorlar birseylerden suphelenip kan muayenesi yaptirip o zaman kan ilacina baslatiyorlar. Piyasada cokta iyi dogal kan ilaclari var, gerekirsede bunlatdan kullanmani tavsiye ederim.

Selam anneler ek gıda ya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz oğlum çok iştahsız bu aralar önceden ben mama vermemek için direniyordum şimdi o içmemek için direniyor hipp markasının 4.ay sonundan itibaren ek gıdaları var yulaflı pirinçli gibi onlardan günde bir kez yedirsem diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuya

Hamilelikte aldigimiz multivitaminler tatlim..

4 senedir beraberiz, 2,5 yildirda evliyiz canim :) .. simdi annemlerde yaslandi hic konusmaya gelmiyor diyor :) Zaten annesi arayinca aa keryneia seni istiyor veriyim diyip bana paslardi babasiyla tabi daha iyi anlasiyordu :)

Aman cok duskun olmasinlar en iyisi boyle :) .. bir yerden sonra herseye mudahele etmek istiyorlar cunku.

kan ölçümlerine baktirdin mı canım? bazen kansızlıkta saç dökülmesi yapar. malum hepimiz daha yeni doğum yaptık. ben ilk üç ay demir ilacı içmeye devam ettim dr söylemişti.

hiç baktırmadım açıkcası bu hafta gidip tahlil yaptırsam iyi olacak galiba :/

soruların altında cevap verdim

maya mı o nasıl oluyormuş ki

burda epey sözü geçti ( 5-10 sayfa geride olması lazım) coğumuz erken olduğu kanısındayız
doktoruna danış o yönlendirir seni

Hamilelikte aldigimiz multivitaminler tatlim..

decaviti bıraktım tekrar başlıyayım iyisi mi

Evet basla bencede canim bana yaradi diyebilirim.. Yada keciboynuzu pekmezi yada kremasi almistim gormussundur ondanda alabilirsin ondada cok mineral ve vitamin bulunuyor

nasıl geçti aşı canım umarım her şey yolundadir. 4. Aya girince özel çocuk doktoru da bana kullanacaz dedi tahlil yapar mı öyle direk mı verir bilmiyorum

4 senedir beraberiz, 2,5 yildirda evliyiz canim :) .. simdi annemlerde yaslandi hic konusmaya gelmiyor diyor :) Zaten annesi arayinca aa keryneia seni istiyor veriyim diyip bana paslardi babasiyla tabi daha iyi anlasiyordu :)
allah bi yastıkta kocatsin canım . biz biraz daha uzun süredir beraberiz bu durum değişmeyecek demek ki onu anladım

Senin adamda benim adam gibi odun galiba

Ben severim böyle şeyleri denemeyi

oğlum ıkına ıkına bi hal oldu
ıııııııııı ıııııııııııı ıııııııııııııııı diyip duruyor kakasını sabah 6 gibi yaptı hala da ıkınma derdinde
acaba oyunmu oynuyor yoksa hala kakası mı var onu mu ıkınıyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…