İyi çok şükür canım:) kolturuyoruz işteEvet 3oo ü bende çoktan aldım.canjm hatta sarılık testini yaptırmak için Hast. Giderken almistim.. Anladım.canim :) oğlus nasıl?
...
günümz aydın, cumamız mübarek olsun kızlar..
saç dökülmesine çözümü olan var mıherşeyden tiksindirdi beni bu dökülme
halı cok büyük değil büyük istiyorsan sayet. ses ayarı var kısarsan bas sisirmiyor :)sağol canım halının ebatı ve inceliği nasıl birde çok baş şişiriyor mu :)
deneyim evde pusetle dolasmayı bakalım ise yarayacak mı :)Ah çok zahmet olmuş sana. Çok güzel bilgiler. Sağolasınbiz zaten geç geçicez ek gıdaya
Nasıl yokmuş testi yaa.
Gaita da redüktan madde bakılıyor kaktoz intoleransı için.
Bunun pozitif çıkması halinde laktazm damla başlatılıyor.
Bir çok özel hastanede doktor istemi olmadan da bakılır. Aklında şüphen varsa yaptır. Sonuöta kan aldırma gibi can acıtı birşey değil
Yok canım ondan değildir. ben hiç almıyorum kucağıma. Hee tabi bazı zamanlar varkiiii ciyak ciyak dönğyorum eve.
mesela bir gün öahalledeki markete gittim.
Anam markette daha başladı ağlamaya. Sonra dönüş yokunda kucağıma aldım. Puseti de göbeğimle ittim
Boşa mı göbek yaptım
Ama ben başta evdeyken pısetin anakucağına yatırıyordum.
Acaba puseti mi yadırgıyor:/ evde pusetle dolaştırsan belki alışır:/
:)) biizde evde tam böyleyiz :)Olabilir canim bebekler hareketsiz oldugunda her şeyden çabuk sıkılıyor ben normalde de biraz yerde yatiriyorum biraz oyun halisinda biraz koltukta biraz kucagimda tutuyorum biraz evi geziyoruz biraz balkonda oturuyoruz biraz oyun oynuyoruz her biri en fazla 10ar dk sürüyor tekrar bastan aliyoruz
Canim bir kac sayfa geride kan ilaci hakkinda bir link koymustum onu bir oku derim. Ben yurtdisinda yasiyorum, burda hic bir bebege ezbere kan ilaci verdiklerini gormedim. Ayrica saglik ocaginin verdigi kan ilaci paraben ve koruyucularla dolu. Neden bebegine bu kimyasali veresin buyuk ihtimal buna ihtiyaci bile yok. Burda doktorlar birseylerden suphelenip kan muayenesi yaptirip o zaman kan ilacina baslatiyorlar. Piyasada cokta iyi dogal kan ilaclari var, gerekirsede bunlatdan kullanmani tavsiye ederim.Merhaba annelerrr:) dün 4.ay aşımız vardı sağlık ocağı kan damlası verdi ama ne tahlil yapıldı ne bişey. Kan değerleri iyiyse niye kullanayım ki bunu? Kullanmaları mı sizce??
Hamilelikte aldigimiz multivitaminler tatlim..evet ya benim saçım ama normalin üstünde sanki
makası verdim kocaya kes dedim bi daha kesti ama durmuyor orda burda her yerde bu saç
erkek saçı mı yapsam diyordum ama boya işinide düşünebilirim
hangi vitaminleri içtin canımkeryneia
4 senedir beraberiz, 2,5 yildirda evliyiz canim :) .. simdi annemlerde yaslandi hic konusmaya gelmiyor diyor :) Zaten annesi arayinca aa keryneia seni istiyor veriyim diyip bana paslardiYa kaç yıldır evlisiniz:) benimkide hergün arama meraklısı anne baba kardeşler. uzun uzun konuşuyor haliyle sıkılıyorum ben neden surat asiyorsun diyor surat asmıyorum ki sıkılıyorum benle ilgilensin istiyorum ama anlamıyor
Aman cok duskun olmasinlar en iyisi boyle :) .. bir yerden sonra herseye mudahele etmek istiyorlar cunku.Benim kocam da annesine karşı bile soğuk. Kv.m beni aradikca sasirirdi bizim oglan pek sevmez tel.de konusmayi ama seni ariyor diyip dururdu beraber oturdugumuz dönemde. Kandilde bayramda zorla arattiriyorum kendi ailesini. Benimkilerle zaten hiç konusmuyor bi tek annemlerle konusuyor anneanneye teyzelere sadece selam söylüyor
kan ölçümlerine baktirdin mı canım? bazen kansızlıkta saç dökülmesi yapar. malum hepimiz daha yeni doğum yaptık. ben ilk üç ay demir ilacı içmeye devam ettim dr söylemişti.
Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütünAllah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)
32 ds Sünger Aldık biz, eşimin yaptığı araştırmada o daha sağlıklıymış
elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?
ben gereksiz diye almadım ama sonra lazım oldu bazen göğüsler boşaltılmıyor yada tıkanıyor kurtarıcı oluyor lonsinoh aldım şimdilik memnunum
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
medifine aldık sevmedim buraun bak sen
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
avent camlı şişe aldım birde lansinoh un içinde 2 plastik biberen var onlar bize yetti
ama aşırı kolikler için dr brown öneriliyor
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
bizimkisi avent soothie silikonlu gayet memnunum burda bi kaç arkadaşa sattım 1ri hariç hepsi tuttu
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Aaa bak saç dökülmesi için aklıma geldi. Geçen yıllarda yarım şampuanımın içine maya katmıştım :)
Dökülmeyi ilk yıkamada kesmişti. Banyo deliği oluk oluk saç olurdu. Daha o yıkamada fark etmiştiçben gene bi deniyeyim :)
huzurunmeraklisi
Selam anneler ek gıda ya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz oğlum çok iştahsız bu aralar önceden ben mama vermemek için direniyordum şimdi o içmemek için direniyor hipp markasının 4.ay sonundan itibaren ek gıdaları var yulaflı pirinçli gibi onlardan günde bir kez yedirsem diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuya
Hamilelikte aldigimiz multivitaminler tatlim..
Evet basla bencede canim bana yaradi diyebilirim.. Yada keciboynuzu pekmezi yada kremasi almistim gormussundur ondanda alabilirsin ondada cok mineral ve vitamin bulunuyorhiç baktırmadım açıkcası bu hafta gidip tahlil yaptırsam iyi olacak galiba :/
soruların altında cevap verdim
maya mı o nasıl oluyormuş ki
burda epey sözü geçti ( 5-10 sayfa geride olması lazım) coğumuz erken olduğu kanısındayız
doktoruna danış o yönlendirir seni
decaviti bıraktım tekrar başlıyayım iyisi mi
Evet canım ben boyatiyorumKızlar saçını boyatanız var mı
nasıl geçti aşı canım umarım her şey yolundadir. 4. Aya girince özel çocuk doktoru da bana kullanacaz dedi tahlil yapar mı öyle direk mı verir bilmiyorumMerhaba annelerrr:) dün 4.ay aşımız vardı sağlık ocağı kan damlası verdi ama ne tahlil yapıldı ne bişey. Kan değerleri iyiyse niye kullanayım ki bunu? Kullanmaları mı sizce??
allah bi yastıkta kocatsin canım . biz biraz daha uzun süredir beraberiz bu durum değişmeyecek demek ki onu anladım4 senedir beraberiz, 2,5 yildirda evliyiz canim :) .. simdi annemlerde yaslandi hic konusmaya gelmiyor diyor :) Zaten annesi arayinca aa keryneia seni istiyor veriyim diyip bana paslardibabasiyla tabi daha iyi anlasiyordu :)
Senin adamda benim adam gibi odun galibaBenim kocam da annesine karşı bile soğuk. Kv.m beni aradikca sasirirdi bizim oglan pek sevmez tel.de konusmayi ama seni ariyor diyip dururdu beraber oturdugumuz dönemde. Kandilde bayramda zorla arattiriyorum kendi ailesini. Benimkilerle zaten hiç konusmuyor bi tek annemlerle konusuyor anneanneye teyzelere sadece selam söylüyor
Ben severim böyle şeyleri denemeyihiç baktırmadım açıkcası bu hafta gidip tahlil yaptırsam iyi olacak galiba :/
soruların altında cevap verdim
maya mı o nasıl oluyormuş ki
burda epey sözü geçti ( 5-10 sayfa geride olması lazım) coğumuz erken olduğu kanısındayız
doktoruna danış o yönlendirir seni
decaviti bıraktım tekrar başlıyayım iyisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?