- 17 Kasım 2015
- 287
- 299
- 18
- 32
Doğum 3640gr 52 cm. Üç buçuk aylık 6600 62cm.Yaa anneler bebeklerinizin kilosunu boyunu yazar mısınız ya , dogum kilosunuda. Eşimin gözüne sokmak istiyorum ne kadar fark oldugunu
Sütten hemen sonra verirsen pek faydasını görmezsinki.. Emzirdikten bir saat sonra verilmeli ve bir iki saat sonra da emzirilmeli demişti hemşire. Ben vermedim doktoruma danışıcam önce.Anneler selamm.. Dün 4.ay aşımızı olduk demir ilaci verdiler. Hastanedeki kendi doktorum sabah aç karnina ver dedi saglik ocagindaki doktor da emzir öyle ver midesi bulanır dedi napmam lazim siz nasıl veriyosunuz ??
İnsallah bu bebeğini de büyüt bundan sonrasını kendine ayır gez toz biraz. Hep çocuk buyutmekle geçmiş zamanın insan ister istemez yıpranıyor ama okula gitmeye başlayınca dertleri bitmese de kendimize ayırdığımız zaman artar arada bir kuaföre gitmek bile rahatlatıyor insanıAmin insaallah. Baska olmazsa tabi buyuklerin ablasi zannediyorlardi o kadar iyi duruyodu yani ama 3. De yaslandim gibi oldu ya baglattim ama korkuyorum hamile kalirsam diye adamda pek rahatladi valla
Aahh ahhh oyle bir yerdeyimki ne kuafor ne bir cafe cok sıkıcı gezecek tozacak yer de yokİnsallah bu bebeğini de büyüt bundan sonrasını kendine ayır gez toz biraz. Hep çocuk buyutmekle geçmiş zamanın insan ister istemez yıpranıyor ama okula gitmeye başlayınca dertleri bitmese de kendimize ayırdığımız zaman artar arada bir kuaföre gitmek bile rahatlatıyor insanı
Evet zumrem :))
O gün çok vakit geçirdik. Evde bir çok şey yaptık onunla. Amaaaa dışarı cikmadik. Pencereden baktık balkondan baktık vs... Belki de o yüzden öyle yaptı.
Tatlim ya kuran ayetlerini iceren bir muskayla putu nasil bir tutuyorsun şastim.taşıdığımızı varsayalım.nasıl tuvalate gireceğiz. üstü kapalı diye avunamayız. kuranında üstü kapalı tuvalate girilmesi mümkün değilse bir cüzü ile de girilemez. tamam ben muskayı her tuvalette çıkarırım dedim. iç rahatlatma olarak taşıyabilirim ancak. muskanın koruyuculuğuna inanıp taşırsam eğer, puta tapanların putlardan medet ummasına döner bu iş. zira onlarda Allahı biliyor ve inanıyor ama araya aracı koyuyorlardı. Allah korusun şirke düşerim farkına varmadan. bu konu insanın iç muhasebesinde bitiyor aslında. muskayı takıp ondan medet umut Allahın yardımına aracı koymak tehlikeli. Ama ben muskayı Allahın sözleri ve duaları niyetiyle içimi rahatlatması o sözlere yakın olmak için takıyorum denilmesi kabul edilebilir şeydir. Ama şu da varki tedavi yöntemi olarak hiçbir zaman peygamberimiz muskayı tavsiye etmemiş aksine muska takmanın şirk olduğunu rivayet bile etmiştir. Buna karşın çok yerde okuyup avuçlarına üfleyip kendine sürme yolu ile tedaviyi uygulamış ve tavsiye etmiştir. Çok tercih edilen varken neden az ve muallakta olan şeye başvurulsun ki. Bunun dışında her dk okumamak taşımayı gerektirmez. Dualar ve ayetler taşınıyor diye korunmuyor okunulduğu için koruyor.
Uzun yazdım ama umarım anlaşılabilmişimdir.
Ne dediBu bebek telszleri sadece bebegi dinlemk icin degilmis.cok amacli oldgunu gordm bugun.hoş canimi sıktı o ayrı da
Bebek yatiyordu ben mutfaktaydm uyaninca esim ve kv gitti yanina
Telsz acik tabi.konusmalarini duydum
Kv beni cekistiriyordu ogluna.o da bir guzel dinliyor tastik ediyordu.cok sinir oldum ya
Aa cok kotu olms sen dkkat et senin konsman gitmesinBu bebek telszleri sadece bebegi dinlemk icin degilmis.cok amacli oldgunu gordm bugun.hoş canimi sıktı o ayrı da
Kv beni cekistiriyordu ogluna.o da bir guzel dinliyor tastik ediyordu.cok sinir oldum ya
Ay sorma bizimkide oylr benmki zyf dogmadi 3740 dogdu ama aher ay kilo alimi 750 800 kilomuz yuzde ellinin ustundeyms normal dedi boyumuz uzunms masallah dedi ona kiloya oyle dedi dedm demk ki normal degl oyleyse sen surekli emzr sanki ac birakyrmAy benim eşim öyle ya. Doktora gitmeye lanet ediyorum artık, yanimdan da ayrilmaz. E benimki 3300 dogdu 3kiloya düştü yani zaten tosun gibi doğmadı ki.. Doktor kilo alimina her ay normal diyo bu ay da normal dedi tablodan mı bişeyden baktı ortalamanın bir tık altı dedi ama dedigim gibi 3kiloydu bu cocuk zaten kuş kadardı. Boyu vs uzun olcak diyo boydan problemimiz yok allahtan , her ay başı cıldırıyorum
Ağrısı olsun olmasın 3 gün ver dedi bize. İyileşmesi kolaylaşır dedi. Maşallah iyi genel durumu pek ağrısı yok gibi. Bir iki gün devam ederim gene açık yara sonuçta ayy bakamıom ya kıyamıyomCan'ım benimki de sünnet olmuştu ama ağrı kesici hiç vermedik Ağrı'sı yoksa bence vermene gerek yok. Bizimki tek hastanedeki şurupla durdu. Oipisine de gazlı beze pişik kremi sürüp pipinin altından yukarıya doğru hafif kaldırarak ve tam ucu kaplayacak şekilde koydurdu 4 gün boyunca sonra gerek yok dedi. Pişik kremi de içinde çinko olanlardan olması gerekiyormuş biz biobaby sürdük çok çabuk geçti yarası ama iki ay oldu sünnet olalı hala şişlikler geçmedi
3740 53 cm 6850 66 cm 4 ayligizYaa anneler bebeklerinizin kilosunu boyunu yazar mısınız ya , dogum kilosunuda. Eşimin gözüne sokmak istiyorum ne kadar fark oldugunu
Canım bi ara bana çok gelirdi ilk başta korkardım sonra amaan yine mi geldi diye okuyordum zaten ilk geldiği an ağzın açılmıyor bile felak nas ayetel kursi okudukça dilim çözülmeye başlıyor uyuyorum. Çok şükür son zamanlar gelmiyor ya da geliyorlar Çok uykusuz kaldigimdan ben hissetmiyorum
Doğum lekesine benziyor.Kizlar kizimin karninda boyle beyaz bi leke var sonradan oldu gittikce de belirginlesiyor sanki doktora goturecegim ama sizce dogum lekesi mi baska bisey gibi mi gorunuyor??Eki Görüntüle 1842287
Ay bende oyle sandm nasl alstysa artk ben cok korkyrm boyle seylerden ya lohusalikta olmadi cok sukur esime oldu gorumceme oldu ben dogm yaptgmda yanimda kalmsti bide 3 aylikken ruyamda korkuttuklarini gordm ama ruyaydi nasl uyandgimi bilemedmayy birden okuyunca sanki normal misafirden falan bahsediyon sandım. Baya alışmışsın sen cnm . Beni de kırk içinde korkuturlar aman yalnız kalma diye uyardılar hep. Bilinç altıma da yerleşti sanırım bir kaç benim de başıma geldi çok korktum yalnız kalamadım uzun süre. Ben çok etkileniyorum böyle şeylerde. O an dilim tutuluyor dualar dilimde dolanıp duruyor.
AyyBu bebek telszleri sadece bebegi dinlemk icin degilmis.cok amacli oldgunu gordm bugun.hoş canimi sıktı o ayrı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?