Ayni binada kadin herseyi sorun ediyor evimin anahtarini disari cikarken ona vermem gerekiyomus vermedim diye olay cikardiHayirdir canim bu kadar olay olacak ne yapiyor ki? Ayni evde mi yasiyorsunuz?
Amin canim saolasin taskafali olunca anlayamiyo iste ahhh nerde o firsat sabirla yola devamcnm gercekten zor bir durum... Allah islah etsin onu... cunku kimse karninda bebek varken bayilma numarasi yapmaz. bu yasina kadar gelmis anlamamis mi..... ortamdan uzaklasma en iyi cozum senin icin... umarim boyle bir firsatiniz olur...
Ben lierac kullaniyorum canim. Jel seklinde. Emilimi cok guzel. Atletine kiyafetlerine falan da bulasmiyor bu yuzden.Kızlar çatlak kremi alanınız oldu mu ben lierac mı yoksa mustela mı karar veremedim ve fiyatlarıda fazla umarım ise yararlar
Daha neler uzaga bile gitsen canin isterse kontrol etsin diye verirsin kime ne evinin anahtarindan evinden. Ben habersiz gelinmesine bile gicik oluyorum bazen insanlik hali daginikligin oluyor halin olmuyor ne evle ne baskasiyla ugrasmaya. Soyle bari de isteklerini bi kagida yazsin versin sizi de maasa baglasin. Canim insan sinirleniyor ama en iyisi sen icini bize dok ona da susup gec bi soyler iki soyler susar. Ben ilk gelin geldigimde 25 yasindaydim uni.de tek basima yurtta kalmis yemegimi kendim yapmistim ustelik annemlerin lokantasi vardi tatillerde surekli orda calisiyordum ama bana domates dograma teknikleri hakkinda bile ozel ders vermeye kalkmisti kayinvalidem ve eltim. Tamam dedim yine gozlerinin onunde bildigim gibi yaptim artik sormadan hic bi ders veemiyorlarAyni binada kadin herseyi sorun ediyor evimin anahtarini disari cikarken ona vermem gerekiyomus vermedim diye olay cikardi
Pzt stresi beni de sardi ogretmensiniz galiba programin nasil benim ikiz gebelik diye guzel program hazirlamislar Allah.tan ama haftada iki gun 4e kadar full dersteyim mutfaktan oturma odasina cayi zor goturuyorum konusurken bile nefes nefese kaliyorum o iki gunu nasil atlatcam kara kara dusunuyorum
Teşekkürler canım, markası joie, ebebekte satılıyor ingiliz markasıymış.. 499 tl şuanda birde hediye çeki veriyorlar :)Canım hergün en az 1 tane muz ye.. çok iyi geliyor
Hayırlı olsun bebiş güle güle kullansın. Fiyatı ne kadardı canım? Birde markası ne? yatagın üzerinde yazanmı?
Muz iyi geliyor arkadaşlar. Hergün mutlaka yiyin.
Ben hiç hissetmiyorum hareket falan.. Sadece ne tarafta ise ağırlığını hissediyorum bazenAynen bende de var magnezyum almak lazım siz bebekleri hissediyo Muş'unuz? Ben bazen ama sürekli değil
Banada dün gece oldu su az içmekten dolayı olduğunu biliyorum.. Suda içiyorum neden oldu anlamadım :/benim de mide yanmalarim ve bacak kramplarim basladi... gece sag bacagima 3 kere kramp girdi... nerdeyse aglayacaktim...
Hediye çeki ne kadarlik canım. ?Teşekkürler canım, markası joie, ebebekte satılıyor ingiliz markasıymış.. 499 tl şuanda birde hediye çeki veriyorlar :)
Ahhh ahhh daha neler var soylesem dudagin ucuklar ailemin g3lmesini gitmesini benim gitmemi istemiyo aksama kadar onun yaninda durup onun yaptigi dedikodulari dinleyip evet annecim diyip onaylayacakmisim o kadar terbiyesizki anlatsam sigmaz burayaDaha neler uzaga bile gitsen canin isterse kontrol etsin diye verirsin kime ne evinin anahtarindan evinden. Ben habersiz gelinmesine bile gicik oluyorum bazen insanlik hali daginikligin oluyor halin olmuyor ne evle ne baskasiyla ugrasmaya. Soyle bari de isteklerini bi kagida yazsin versin sizi de maasa baglasin. Canim insan sinirleniyor ama en iyisi sen icini bize dok ona da susup gec bi soyler iki soyler susar. Ben ilk gelin geldigimde 25 yasindaydim uni.de tek basima yurtta kalmis yemegimi kendim yapmistim ustelik annemlerin lokantasi vardi tatillerde surekli orda calisiyordum ama bana domates dograma teknikleri hakkinda bile ozel ders vermeye kalkmisti kayinvalidem ve eltim. Tamam dedim yine gozlerinin onunde bildigim gibi yaptim artik sormadan hic bi ders veemiyorlar
evet yatıılı ve çok kalabalıklardı canım. ilk günler bana hiç yardımcı olmadılar daha sonraları ben yattım artık. eşim uyarmış sağolsun onlar kalktı yaptılar yemekleri. kadın çok.neden ben yapayım hep demi. sonuçta yinede çok yoruldum ama bitti sonundaSenin yatili miydi misafirin? Benim annemlere geldi yatili misafir ben de bugun kahvaltiya aldim gittiler hic tek basima is yapmadim kizima da baktilar caylari da koydular ama ev sahibi olarak yoruluyor yine de insan. Kizimi uyutali bi saat oldu hala kalkamadim yerimden 1saattir habire yiyorum
Her 250 tl lik alisverise 50 tl diyorlardı sanirim :)Hediye çeki ne kadarlik canım. ?
Canım bebekletin hareketleri sürekli hissedilmiyor. Büyüdügünde bile.. uyudugunda hareketsz kalıyor. Birde bu kadar küçükken döndüğündeve ayaklarını karnına vurduğunda hissediyorsunHareketlerini bebeğin hissediyor Muş'unuz sürekli ?
Canım maalesef çoğu hamilede ortaya çıkan çatlak (basür degil çatlak) sendede olmuş olabilirKızlar merhaba 19 haftalık hamileyim bayadır kabizim geçen lavaboda afedersiniz ama çok zorlandım 3 gündür makattan çok hafif kanama oluyo ne zaman tuvalet kağıdına silsem iğne ucu kadarda olsa kan görüyorum doktor randevumada daha var ama çok korkuyorum ne olmuş olbilir
Teşekkür ederim canım birde ona bakayım.Teşekkürler canım, markası joie, ebebekte satılıyor ingiliz markasıymış.. 499 tl şuanda birde hediye çeki veriyorlar :)
Canım benimde oluyordu doktorum muz yiyeceksin dedi. Günde 2 tane yiyorum muz. Çokda severim :) Artık olmuyor..Banada dün gece oldu su az içmekten dolayı olduğunu biliyorum.. Suda içiyorum neden oldu anlamadım :/
Hamileligi birak normalde bile o kadar kalabalikta bizde herkes birbirine yardimci olur bu durumda bile nasil anlayissizlik yapiyorlar anlamiyorumevet yatıılı ve çok kalabalıklardı canım. ilk günler bana hiç yardımcı olmadılar daha sonraları ben yattım artık. eşim uyarmış sağolsun onlar kalktı yaptılar yemekleri. kadın çok.neden ben yapayım hep demi. sonuçta yinede çok yoruldum ama bitti sonunda
Canim hamile bi arkadaşımda gene öyle olmuştu hamilelikten ötürü olan bi şeymiş çocuk vitaminleri alıyor diye mi ne demişti banaKızlar merhabalar. Benim diş etlerimle ilgili sıkıntı var ya şişiyor kanıyor sanki aşağıya disimin üzerine iniyormus gibi geliyo .. bir de hapşururken falan batma ya da ağrı hisseden var mı
Canim ikisinin hareketleri ayri ayri ayirt edebiliyomusun. Benim bazen biri sagimda biri solumda hissediliyor ama cok zamanda sadece bir tarafimda hareket var. Mesela dunden beri sadece sag tarafimda bir faaliyet varHer hareketini hissetmiyorumdur daha ama iki tane olunca karnimda cok baski var o yuzden tek gebelige gore daha cok hissediyorum. Ozellikle hareketli bi kac saatin sonunda oturdugumda cok fazla hareket ediyorlar disardan da belli oluyor hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?