- 20 Haziran 2012
- 5.022
- 4.341
- 448
Öncelikle herkese hayırlı,huzurlu bayramlar,eve ancak geldik.Mesajlar almış başını gitmiş.Canım Kaçış olmayan kişilerle yaşıyoruz sıkıntıyı.o yüzden çok zor uzaklaşmak.hergün veya belli aralıklarla görüyoruz.olmuyor.Avrupadaki Kültüre bazen özenmiyor değilim.kimse içiçe olmak zorunda değil.bireysel özgürlükler düşünceler daha önemli.napalım çekecez.canım,dikkat et bayılma falan varsa,çok ayakta durma hatta duşu çömel de al canım.
hayırlı olsun iyi günlerde kullan ben hala besiğe karar veremedim ama park yataklara ısınamadım :/İyi bayramlar kızlar
Uzun bir araştırmadan sonra bu park yatağı aldık ve bugün eksiği var mı diye kuralım dedik çok çok memnun kaldık.. çok dolandim bir bu içime sindi, park yatak düşünenlerin aklında bulunsun bir de buna bakın derimebebek hediye çeki verdi birde..
Teşekkürler canimm, size de araba için hayırlı olsunhayırlı olsun iyi günlerde kullan ben hala besiğe karar veremedim ama park yataklara ısınamadım :/
biz bugün bebek arabasını aldık ebebekten içimize çok sindi hediye çeki de verdi ne alsak hangisinden alsak diye düşünüyoruz şimdi
Canım hangi bebek arabasını tercih ettinjz sitesinde varsa linki atabilir misin bizde araaştırma sürecindeyiz henüz kıyafet aldm sadece 5ekimde detaylı ultrson var onuda atlatalm hayrlsyla alıss verislerimz hız kazanckhayırlı olsun iyi günlerde kullan ben hala besiğe karar veremedim ama park yataklara ısınamadım :/
biz bugün bebek arabasını aldık ebebekten içimize çok sindi hediye çeki de verdi ne alsak hangisinden alsak diye düşünüyoruz şimdi
biz nuna pepp marka aldık duruşu sürüşü hafifliği flan çok hoşumuza gitti ana kucağıyla beraber net olarak hatırlamıyorum ama yaklaşık 1000 lira tuttu..200 lira da hediye çeki verdi bakalım içimize çok sindiTeşekkürler canimm, size de araba için hayırlı olsunbizde araba bakıp duruyoruz concord neo lar çok hoşumuza gidiyor ama biraz tuzlu bakalım napicaz..
Canım hangi bebek arabasını tercih ettinjz sitesinde varsa linki atabilir misin bizde araaştırma sürecindeyiz henüz kıyafet aldm sadece 5ekimde detaylı ultrson var onuda atlatalm hayrlsyla
http://mobil.e-bebek.com/nuna-pepp-luxx-bebek-arabasi_NUN-ST14014GL
linki bu canım..bende yavaş yavaş alıyorum artık kılık kıyafet bilmem ne..beşik var almamız gereken büyük eşya ah bide ona karar verebilsem
En önemlisi içinize sinmesi canım hayırlı olsun Güle güle kullanın. Bizim burada yollar çok bozuk olduğu için şişme büyük tekerlekli birşey arıyoruz inşallah bulacağızbiz nuna pepp marka aldık duruşu sürüşü hafifliği flan çok hoşumuza gitti ana kucağıyla beraber net olarak hatırlamıyorum ama yaklaşık 1000 lira tuttu..200 lira da hediye çeki verdi bakalım içimize çok sindi
Arkadaşım mustela kullandı azcık karnında catlak oldu ben lierac almayi düşünüyorum.. çoğu kişi de çatlaman ne yaparsan yap vücuduna bağlı diyor bilemedim.. şimdilik bebe yağı ile vaze lin sürüyorum. .Kızlar çatlak kremi alanınız oldu mu ben lireac mı yoks mustela mı karar veremedim ve fiyatlarıda fazla umarım ise yararlar
inşallah canımEn önemlisi içinize sinmesi canım hayırlı olsun Güle güle kullanın. Bizim burada yollar çok bozuk olduğu için şişme büyük tekerlekli birşey arıyoruz inşallah bulacağız
Bende çatlak zaten var ergenlikten oluşmuş oyüzden kesin çatlarım diyorum vazelin diyen bşka tanıdklarmda oldu sabah akşammı sürüyosun günde bi kez mi canımArkadaşım mustela kullandı azcık karnında catlak oldu ben lierac almayi düşünüyorum.. çoğu kişi de çatlaman ne yaparsan yap vücuduna bağlı diyor bilemedim.. şimdilik bebe yağı ile vaze lin sürüyorum. .
Günde bir kez sürüyorum ama şimdiden Karnım yedi aylık gibi sis oldugu icin catlayacagim gibi geliyor, yarindan itibaren ikiye çıkaracağım canımBende çatlak zaten var ergenlikten oluşmuş oyüzden kesin çatlarım diyorum vazelin diyen bşka tanıdklarmda oldu sabah akşammı sürüyosun günde bi kez mi canım
her türlü çatlayacağız bundan kaçış yok diye düşünüyorum vallaArkadaşım mustela kullandı azcık karnında catlak oldu ben lierac almayi düşünüyorum.. çoğu kişi de çatlaman ne yaparsan yap vücuduna bağlı diyor bilemedim.. şimdilik bebe yağı ile vaze lin sürüyorum. .
Valla bende geç kavuştum bebişime 1,5 yıl bekledim catlarsam catliyim diyorumher türlü çatlayacağız bundan kaçış yok diye düşünüyorum vallahiç çatlamadım diyene de inanmam o kadar şişiyoruz imkansız yani..
ben ozon yağı sürüyorum sonuçta bu kremler cildi besliyo o şekilde kotuma sağlıyo..çatlaklara falan ozon yağının iyi geldiğini okumuştum daha önce oyüzden kasmıyorum çatlarsak çatlayalım gurur duyarım ancak çatlaklarımla
Valla bende geç kavuştum bebişime 1,5 yıl bekledim catlarsam catliyim diyorumozon yagina bende bakiim. .
Suçlu olduklarını biliyor ya da farkındalarsa ne mutlu..bizimkiler üstünden zaman geçip geçip daha beter geri dönüşler yapıyorlar.bir de konuşmaktan çekinip arayamıyoruz,biz suçlu oluyoruz yine.he demek sen silmek istiyorsun bizi sil o zaman şeklinde...pes diyor insan...ben dilime alamam bunu.şsşorıyorum nasıl söyleyebiliyorlar.Yok yok artık bir zararları dokunmaz, kendileri tıpış tıpış gelip özür dilerse düşünürüzhaksız oldukları için bir müddet karşıma çıkamazlar zaten
Benim kizim cok aglamazdi kucukken uyandiginda bi sure fileli kisimdan bizi izlerdi gozumu actigimda goz goze gelirdik simdiye kadar hic oyle guzel uyanacagimi hayal edemezdim darisi basina insallahİnşallah bende memnun kalirim canım, cok düşündüm sonunda karar verip almanın mutluluğunu yaşıyorum
Pzt stresi beni de sardi ogretmensiniz galiba programin nasil benim ikiz gebelik diye guzel program hazirlamislar Allah.tan ama haftada iki gun 4e kadar full dersteyim mutfaktan oturma odasina cayi zor goturuyorum konusurken bile nefes nefese kaliyorum o iki gunu nasil atlatcam kara kara dusunuyorumKizceler... Stres sardi beni yine.. Bir hafta iş stresi yol.stresi , sabah kalkma stresi yoktu.. Şimdi tatil bitti baksaniza.. Bir ctesi bir pazar.kaldı.. Dogru duzgun dışarı çıkmadim.. Bunaldim, skildim.. Bir sahile.gidelim dedim.isime.. Karşı komsuda buldum kendimi. Yarn da evdeyim.. Pazar gunu esim.maç izlemeye gidicek o gün de evdeyim.. Ptesi. İş başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?