2016 Şubat Anneleri

Valla bende geç kavuştum bebişime 1,5 yıl bekledim catlarsam catliyim diyorum ozon yagina bende bakiim. .
Kizim ilk dogdugunda catlaklarimi gordukce depresyon atagi geciriyordum resmen ama kizim hareketlenmeye baslayinca isim artti ve catlaklara bakacak vaktim de kalmadi catlaklar da eskisi gibi goze batmaz oldu renkleri aciliyor bi sure sonra gormuyorsunuz bile. Ama yine de bu sefer de badem yagi icerikli aktardan karisim yag aldim su an karnim 8aylik gibi iki tane oldugundan bu hamileligimde de krem yerine daha dogal yaglari kullancam umarim cok fazla catlamam

Hayirdir canim bu kadar olay olacak ne yapiyor ki? Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Evet canim kramplar oluyor ve doktor engellemek icin takviye vitamin basliyor. Sık oluyorsa diger kontrolu beklemeden ara istersen.

Ay
Aynen ben de ayni durumdayim. Kramp hep sol bacagima giriyor. Gece esim ovunca geciyor Allahhtan. Yaaa ben de artik gobegimi gizleyemiyorum ((

Ay

Aynen ben de ayni durumdayim. Kramp hep sol bacagima giriyor. Gece esim ovunca geciyor Allahhtan. Yaaa ben de artik gobegimi gizleyemiyorum ((
bende hamilelikten önce de vardı sabaha karşı özellikle bıçak saplanmış gibi ağrı giriyodu..hamilelikte de yaşıyorum ama eskisi kadar çok değil..
artık gizlenenilecek hali kalmadı ki zaten göbişlerin..ben üstüme bol rahat şeyler giyen insanım dar giymem tüm kıyafetlerim darlaştı artık

Canım hergün en az 1 tane muz ye.. çok iyi geliyor
Hayırlı olsun bebiş güle güle kullansın. Fiyatı ne kadardı canım? Birde markası ne? yatagın üzerinde yazanmı?
Ay

Muz iyi geliyor arkadaşlar. Hergün mutlaka yiyin.

Günaydın arkadaşlar.. Artık birçocuğumuz yolu yarıladı. yarısı bitti tam yarısı kaldı :)
Benim doktorum hiçbir ilaç takviyesinden yana degil. Sadece demir depolarım boş diye demir ilacı verdi.
Kalsiyum magnezyum vitamin omega 3 vermiyor. Herşeyin kendisini ye diyor.
Süy yoğurt peynir -muz badem- vee tabikide haftada en az 1 kere balık...
Günde 1 hurma 2 ceviz....
Eger bunları yiyebiliyorsanız boşverin ilaçları. Kendilerinden alın vitaminleri mineralleri...
Herkese keyifli hamilelikler

Ya salla tatlım. Şunu çok iyi anladım aynı anda herkesi mutlu edemiyorsun, Annemler yanıma geldiler çokta ilgilendiler ama eşime karşı bıraz daha soğuktular, kimseye eşimi ezdiremem, aynı sevgi ve saygıyı onada bekliyorum. Yapmıyolarsa banada yapmasınlar. Ben bu konuda çok netim ve katıyım.

Ay tatlım bende 3 haftadır ilaç içmiyorum bir tek omega 3'e geri başladım. Kan tahlillerim iyi çıkmıştı ve bu yüzden çok kimyasala sarmak istemedim. Bol meyve sebze ve kırmızı et tüketiyorum, balık daha az yediğim için omega 3 içiyorum işte..
Sanada keyifli hamilelikler

Aynen.daha hamileliğin başlarıydı.bizimkiler de geldi bana bakmaya.surat beş karış...canı sıkıldı.biz ilçede oturuyoruz,yapcak bişey yok.istemedi kalmak aslında.her akşamüstü kardeşimle Yürüyüşe çıktı 2 saat :) bir haftayı zor ettiler.kardeşim sınava çalışsın diye (sanki çok çalışır da) eve gönderiyordu.ben de baktım kendisi de kıvranıyor.sen de git ben iyiyim dedim napim.öyle mi tamam dedi gitti :) zaten ben o zamandan anlamıştım bir bit yeniği çıkacağını.

Günaydın anneler. Ben de sadece decative kullaniyorum su ara. Demir ilacina başlayacağım ama ara ara kullan dedi doktorum demirin iyi cikmisti. Düşerse fark edemezsin demisti.

Pazartesi okul açılıyor. Yeni bir okul, yeni bir düzen ayrıca beni stres yapıyor. Bakalım nelerle karşılaşacağım. Yoksa okulu da çocukları da çok özledim :)

Ben biraz bol giyiyorum. Herkes bebek nerde diyor. Fazla belli değil. Valla nazar degcek birden alacağım kiloları. Zira dun gece yediğim yemeği dusununce bu kaçınılmaz.. Memlekete gelince iki kilo nerdeyse alıyorum. Tartiya çıkmaktan korkuyorum :) Ama en zevkli kilo alma bu bunu da kabul ediyorum :)

Kaynana konusunda dert yanan arkadaşlar görmezden gelin. Esinizle konusun ve gorusmeyi en aza indirin. Ben de biraz şanslı olanlardanim. Ama baştan itibaren biraz soguktum. Eşim bile annem senden korkuyor demişti bir keresinde. Normal hayatta hiç soğuk değilim oysa :)

benim de mide yanmalarim ve bacak kramplarim basladi... gece sag bacagima 3 kere kramp girdi... nerdeyse aglayacaktim...

bende tatlım kilo almadım memlekete gittim 1 ayda 3 kilo alınca doktorum hoop dedi
yediklerine dikkat et falan dedi ama geçen bi rahatsızlandım 2 günde 1 kilo verdim..zaten 1.70 boy 79 kilo ile başladığım yolculukta şuan 83 kiloyum 90 dan yukarı çıkmamam lazım

Ben de öyle ilk uç ay kilo verdim. Memleketlere gelince annem kayınvalidem sağ olsun verdiklerimi aldım. Yine boy var sizde. Ben baya Kücügüm 155 60larda kilom şimdi. 75 i gecmemem lazım. Ama 80 de kalırsam iyi :) istahim iyidir :)

kızlar nasılsınız.ben misafirlerimi yolcu ettim.şükür bu ağırlıkta son buldu. darısı hala koşturanlara...
Senin yatili miydi misafirin? Benim annemlere geldi yatili misafir ben de bugun kahvaltiya aldim gittiler hic tek basima is yapmadim kizima da baktilar caylari da koydular ama ev sahibi olarak yoruluyor yine de insan. Kizimi uyutali bi saat oldu hala kalkamadim yerimden 1saattir habire yiyorum

Hareketlerini bebeğin hissediyor Muş'unuz sürekli ?

Hareketlerini bebeğin hissediyor Muş'unuz sürekli ?
Her hareketini hissetmiyorumdur daha ama iki tane olunca karnimda cok baski var o yuzden tek gebelige gore daha cok hissediyorum. Ozellikle hareketli bi kac saatin sonunda oturdugumda cok fazla hareket ediyorlar disardan da belli oluyor hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…