Ben de de arada bir yeşil ama krem gibi bir akıntı oluyo kesik kesik mantar gibi değil koku yok kaşıntı yok ama sinir hakikaten günde 2 kere ben de degistiriyorum çamaşır .Benzer durum bende de var ama benim ki yumurtlama dönemlerinde olan akıntı ile ayni. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Doktora sordum normal olduğunu söyledi. Koku ve kaşıntı yoksa endişelenme dedi. Hiç birşey de vermedi
Yinede yaptir test ama idrar yolu enfeksiyonlarında idrar yaparken yanma ağrı sık idrara çıkma ve kasik bel ağrısı yapıyor akıntı olmuyor canımKızlar biraz önce de yazdım yeşilimsi krem gibi akıntısı olan var mı? Koku ya da kaşıntı yok mantar gibi değil ama arada bir böyle geliyor akıntım acaba bir idrar tahlili yaptırsam mı diye düşünüyorum idrar yolları iltihabında falan oluyor mu böyle? Bazen çünkü bel boşluğuma böbreğime doğru ağrı giriyor eşim test yaptır istersen dedi oraya vururmuş ağrısı bilenler bir cevap yazıversin lütfen ... bebişlerimiz sağlıkla Hayırlısıyla gelsin inşallah
Canım benim de sarımsı bi akıntım var ama bu hamile kalmadan önce de vardı şuan biraz daha arttı doktor çok önemsememişti sonra idrar testinde iltihap olduğunu öğrenince suda eritilen tek kullanımlık bi ilaç verdi. Akıntı geçmiş değil hala devam ediyor öncesinde de olduğu için çok önemli değil diye düşünüyorum ben de. Ciddi bişey olsa ona göre ilaç verirdi herhalde doktorKızlar biraz önce de yazdım yeşilimsi krem gibi akıntısı olan var mı? Koku ya da kaşıntı yok mantar gibi değil ama arada bir böyle geliyor akıntım acaba bir idrar tahlili yaptırsam mı diye düşünüyorum idrar yolları iltihabında falan oluyor mu böyle? Bazen çünkü bel boşluğuma böbreğime doğru ağrı giriyor eşim test yaptır istersen dedi oraya vururmuş ağrısı bilenler bir cevap yazıversin lütfen ... bebişlerimiz sağlıkla Hayırlısıyla gelsin inşallah
Bebislerimizi sağlıkla yatiralim insallah canim hayirli olsunBende aynisindan aldim dun mukemmel bi urun :) hediye cekiylede ortopedik yatak almayi dusunuorm :)
Canim ben alt taraflarda agrim var diye gittum dr akintin var mi diye sordu var dedim tahlil yaptirdik kum dikuyormusum iltihaplanma falan yoktu benimde ayni kasindi sizlama falan yoktu ama dr yine de bol su icmemi onerdi tek kullanimlik suda eritilen antibiyotik ve alttan fitil verdi onu kullandim bir haftaKızlar biraz önce de yazdım yeşilimsi krem gibi akıntısı olan var mı? Koku ya da kaşıntı yok mantar gibi değil ama arada bir böyle geliyor akıntım acaba bir idrar tahlili yaptırsam mı diye düşünüyorum idrar yolları iltihabında falan oluyor mu böyle? Bazen çünkü bel boşluğuma böbreğime doğru ağrı giriyor eşim test yaptır istersen dedi oraya vururmuş ağrısı bilenler bir cevap yazıversin lütfen ... bebişlerimiz sağlıkla Hayırlısıyla gelsin inşallah
Ben bebitoftan beşli set aldım geçenlerde %100 pamuk olmasına dikkat ettikten sonra marka çok aşırı önemli değil diye düşünüyorum. İdil bebe ve aziz bebe marka olarak biraz daha isim yapmış o yüzden daha pahali. İndirimlerini yakalayıp onlu seti ikisinden birinden alabilirim belki. Battaniye falan da var onlu sette o yüzden bi tane onlu alıp gerisini beşli alırım diye düşünüyorumKızlar kutulu (10lu filan) hastane çıkışı almak şart mı, çünkü bebiş hemen büyücek, boşuna para vercez, 5li zıbın alıp giydirsek yetmez mi, illa iç parçalar lazım mı, lazımsa hangi marka önerirsiniz, mesela bebitof nasıl?
Para vermiceksen bic dusunme bence. Sallamak istemiyorsan sabitlersiniz olur biter tasininca istedigin gibi alirsinEki Görüntüle 1640397
Hanımlar bu besinler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evim çok küçük ve bebeğim 6 aylıkken yani yazın bu evimizden taşinacağız. Dolayisi ile çok büyük birsey almak istemiyorum. İstesem de koyacak yerim yok. Yeni evimde yeni birsey almam gerekecek.
Bir arkadaşımız bebeğini böyle bir besikte uyuttu . Şimdi sigmiyor ve bizim de arayış içinde olduğumuzu ve şartları bildiği için bize verecek.
Ne yapmalıyım acaba?
Kizimin hediyelerle birlikte 10lu setten 5 tane olmustu ancak yetmisti bebegin camasirlarini ayri yikamistim kusuyor kakasi sivi oldugu icin sizabiliyor onlar olmasa bile her gun degistirmek gerekiyor zirt pirt makine acmaktansa bi iki tane daha alin bence. Hediye de gelecek. Ilk iki ay giymisti kizim yikayip utulemekten eskimisti zaten battaniyeye sarmak zorunda kalcaz yunluler alerji yapabilir yutabilirler tuylerini. Ilk aylarda yunluler cok onerilmiyor kat kat pamuklu giydirip battaniyelere sarcaz bebislerimiziBen bebitoftan beşli set aldım geçenlerde %100 pamuk olmasına dikkat ettikten sonra marka çok aşırı önemli değil diye düşünüyorum. İdil bebe ve aziz bebe marka olarak biraz daha isim yapmış o yüzden daha pahali. İndirimlerini yakalayıp onlu seti ikisinden birinden alabilirim belki. Battaniye falan da var onlu sette o yüzden bi tane onlu alıp gerisini beşli alırım diye düşünüyorum
Ben de ayri canta almistim ama sirt cantasi kullanmak daha rahat oldugundan cantayi bi tek uzun yolculuklarda bavul niyetine kullandikBebek bakım Çantası olarak sırt çantası kullanmıştım ilk bebegimde. Çok kullanışlı oluyor. Tavsiye ederim. Aklima geldi birden
canım 4 günde sürer 5 senede sürer. Ben ilk hamileliğimde yırtılma oldu yani çatlama.. doktora gittim fitil verdi krem verdi çok büyük olmadığı için ameliyata gerek yok dedi. Bu hastalık zaman zaman uyur zaman zaman azııcık kabız olsan ortaya çıkar dedi. 5 senedir var. Eğer kabız olmazsam problem olmuyor. Kabız olsamda Allaha şükür kabız düzelince geçiyor. Sende doktora gitsen iyi olur yırtık büyükmü küçükmü diye bakıp ilaç yazıyor. Genel cerrahiye gideceksin canım. Geçmiş olsunKanamam çok az canım ama ne zaman kontrol etsem çok ufak nokta kadarda olsa kan görüyorum makattan geliyo yırtılma olsa bu kadar uzun surermi 4 gün oldu geçmedi doktora gitmemede daha var kendiliğinden geçermi acaba çok stres yaptım
Bebitof sipariş verdim ben daha gelmedi ama gelince kalitesi hakkında bilgi veririm %100 pamuk ürünleriKızlar kutulu (10lu filan) hastane çıkışı almak şart mı, çünkü bebiş hemen büyücek, boşuna para vercez, 5li zıbın alıp giydirsek yetmez mi, illa iç parçalar lazım mı, lazımsa hangi marka önerirsiniz, mesela bebitof nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?