2016 Şubat Anneleri

çok hoş az kilo almışsınız ben daha şimdiden 5 kilo aldım ve önümüz de 20 hafta var

Merhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarım

Gunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm
Günaydın, ben geçen hafta oldum bende çok ağrı yapmadı ama arkadaşım kolunu kaldiramiyordu..

kızlar,renkli ultrasyon (doppler) için Zayenp Kamil Hastanesinden randevu alan/ yaptıran var mı?

Mhrs de 2 hafta sonraki randevular açılmıyor, ve maalesef hep dolu gösteriyor. Hastaneye gidip bir sabah muayene olup, renkli için gün alabilir miyim? ya da sadece internetten mi alınıyor

teşekkürler

dün ve önceki gün benimde tek taraflı baş ağrım vardı.
ben gece olan tutulmaya ve bayramdaki yorgunluğa bağlamıştım. Kötü birşey düşünme lütfen.
internette tırnak batması diye araştırsan kansere kadar götürüyor.
su miktarını arttırmanı tavsye ederim bende bilmiyrm ama şuan öyle yapıyorum.

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizimki de erkek

bende sana yakınım, hissetmedim hareketini. ama karnımın sağ tarafında bşy yattığını hissediyorum. sertlik var. dolu dolu geliyor elime.

kızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.

ellerim çok uyuşuyor geceleri

çok hoş az kilo almışsınız ben daha şimdiden 5 kilo aldım ve önümüz de 20 hafta var

teşekkür ederim ama son aylarda bir anda alındığı için bu ayarlarda sadece bebek için gerekli olanı almaya çalışıyorum

malesef bende sol tarafa uyumaya çalışsam da sırt üstü yatıyor, ellerim uyuşuyor ama gün içinde aşırı harekete bağlıyorum nedense, doğru bir şekilde dinlenmediğimiz için olabilir

Merhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarım

söylemsi ayıpttır tuvalette kalktığım an bi cisim hissediyorum kasığımın üstünde diyorum ki burdasın hele ses ver vermiyor

canlar ben gebeliğimin 3. ayından itibaren 2 güne bir bazen her gün tek taraflı şiddetli ağrı yaşıyorum, kafamı bile çeviremiyorum. çok uyuduğumda, az uyuduğumda çok tatlı yediğimde vb durumlarda ağrım oluyor. eğer tansiyonunda bir artış yoksa gebelik zehirlenmesinden korkma. bana migren olabilir dendi, bazen gebelik zamanında migren açığa çıkabiliyormuş. benim kv de de öyle olmuş malesef. dilerim migren değildir benimki de sizlerinki de. MR a girmem gerekiyor ama çekiniyorum bebeğe bir zararı olur diye. dr olmaz dedi ama dayanabildiğim yere kadar gidicem enseme ya da aprıyan yere buz koyarak geçiştirmeye çalışıyorum. tabi bu bende işe yarıyor dr unuza danışın bence.

bende 20 haftaligim cnm ben iki bucuk hafta once hissetmeye basladim erken yada gec hissetmek onemli degil bence bebegin saglikli olsun onemli olan o . bi yakinim 22 haftada hissetti bebegini cok sagklili simdi kucgimizda masllahi var . sakin ole olumsuz dusuncelere kapilma saglikli olsunda 1 hafta gec hissediver

Ben aldım canim 10 gün uğraştım. 12 den sonra hemen girmen lazım sisteme. 5 ekime 21+4 de

Ben aldım canim 10 gün uğraştım. 12 den sonra hemen girmen lazım sisteme. 5 ekime 21+4 de

sevindim senin adına; benim de 13-14 ekim gibi almam lazım.

8 Ekime normal randevu aldım. oraya gidip sıra alırım diye. sanırım geç oluyor. internetten deneyeceğim dediğin gibi.

Kizlar gunaydin..mesai basladi..yalniz aksamdan beri basim donuyor.yatinca gecer dedim ama sabah oldu hala ayni.yattigim yerde etraf donuyor.ayaga kalkincada ayni.neden oldu acaba
çok geçmi,ş olsun. Ben onu iki haftadır yaşıyorum düşük tansiyon yüksek nabız sebebiyle. Sabah saatlerinde özellikle de kahvaltıdan sonra oluyor. Doktor önemli değil olunca yatıp dinleneceksin dedi. Bugün işe başladım ben de çok şükür sabah bi gözüm karardı ama fenalaşmadım. Abartmamak kaydıyla tuzlu ayran iç dedi bana.

Kesinlikle canım çok haklısın her seferinde kendime söz veriyorum internetten bir şeye bakmayacağım diye ama beceremiyorum.
Ya ben fazla kilolu hamile kaldığım için gebelik zehirlenmesiyle ilgili gözümü çok korkuttular ondan evham yaptım herhalde. Her şeyi ona yoruyorum.
Benim de önce ensemde bir ağırlık oluyor sonra sadece sol tarafıma yoğunlaşıyor bazen şakaklarıma geçiyor. Dayanılmaz bir ağrı değil ama başımda genel bir ağırlık var. Aslında bikaç gündür su içmeyi çok azalttım doğru diyorsun belki onun etkisidir. Teşekkür ederim canım.

sorma canım bir haftadır uykuyu unuttum benim ikiz ve sağa yatsam pıt pıt yapıyolar sola yatsam pıt pıt. Sırt üstü yatsam hem korkuyorum hem belim ağrıyor. perişan haldeyim şimdiden. Allahtan uykum ilk zamanlardaki gibi ağır değil artık çok uyuyamasam da bi şekilde geçiriyorum geceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…