- 28 Eylül 2015
- 5.410
- 15.255
- 248
günaydın :) okulların açılmasına sanırım en cok ben seviniyorum bir öğretmen eşi olarak, duymasında 3 aydır dip dibe olmaktan sıkılmmıştım
ana ve ara öğünlerine çok dikkat et, 20 haftam 1.5 kilo aldım.
sabah öğlen ve akşam yemeklerini atlama ama arada açımlar olcağı için ara öğünlerinde hafif ama doyurucu şeyler ye
ben süt ile kahvaltılık gevreği, ceviz , tatlı meyveler , hafif çorbalar tüketmeye çalışıyorum
Merhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarımMerhaba bayanlar hamile kaldığımdan beri sizi uzaktan takip ediyordum ama artık üye olup aranıza katılmak daha hoş olacağını düşündüm.
Allah nasip ederse bende şubat annesiyim, bir oğlum olacak bu arada şubatta bir çok kişi erkek bebek bekliyormuş çok sevindim :)
20. haftayız ve oğlum çok sessiz sakin 3 4 günde bir ufacık birşey tek hissediyorum, normal oldugunu biliyorum ama bu beni biraz hüzünlendiriyor, aranızda hala hissetmeyen var mı
Günaydın, ben geçen hafta oldum bende çok ağrı yapmadı ama arkadaşım kolunu kaldiramiyordu..Gunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm
Günaydın kızlar...
Aranızda baş ağrısı yaşayan var mı?
3-4 gündür ara ara özellikle sabahları uyandığımda başım ağrıyor. Internetten bakayım dedim gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir flan yazıyordu. Allahım sen Koruiçten içe bi korku sardı valla
Merhaba bayanlar hamile kaldığımdan beri sizi uzaktan takip ediyordum ama artık üye olup aranıza katılmak daha hoş olacağını düşündüm.
Allah nasip ederse bende şubat annesiyim, bir oğlum olacak bu arada şubatta bir çok kişi erkek bebek bekliyormuş çok sevindim :)
20. haftayız ve oğlum çok sessiz sakin 3 4 günde bir ufacık birşey tek hissediyorum, normal oldugunu biliyorum ama bu beni biraz hüzünlendiriyor, aranızda hala hissetmeyen var mı
çok hoş az kilo almışsınız ben daha şimdiden 5 kilo aldım ve önümüz de 20 hafta var
kızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.
ellerim çok uyuşuyor geceleri
Merhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarım
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizimki de erkek
bende sana yakınım, hissetmedim hareketini. ama karnımın sağ tarafında bşy yattığını hissediyorum. sertlik var. dolu dolu geliyor elime.
Günaydın kızlar...
Aranızda baş ağrısı yaşayan var mı?
3-4 gündür ara ara özellikle sabahları uyandığımda başım ağrıyor. Internetten bakayım dedim gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir flan yazıyordu. Allahım sen Koruiçten içe bi korku sardı valla
canlar ben gebeliğimin 3. ayından itibaren 2 güne bir bazen her gün tek taraflı şiddetli ağrı yaşıyorum, kafamı bile çeviremiyorum. çok uyuduğumda, az uyuduğumda çok tatlı yediğimde vb durumlarda ağrım oluyor. eğer tansiyonunda bir artış yoksa gebelik zehirlenmesinden korkma. bana migren olabilir dendi, bazen gebelik zamanında migren açığa çıkabiliyormuş. benim kv de de öyle olmuş malesef. dilerim migren değildir benimki de sizlerinki de. MR a girmem gerekiyor ama çekiniyorum bebeğe bir zararı olur diye. dr olmaz dedi ama dayanabildiğim yere kadar gidicem enseme ya da aprıyan yere buz koyarak geçiştirmeye çalışıyorum. tabi bu bende işe yarıyor dr unuza danışın bence.dün ve önceki gün benimde tek taraflı baş ağrım vardı.
ben gece olan tutulmaya ve bayramdaki yorgunluğa bağlamıştım. Kötü birşey düşünme lütfen.
internette tırnak batması diye araştırsan kansere kadar götürüyor.
su miktarını arttırmanı tavsye ederim bende bilmiyrm ama şuan öyle yapıyorum.
Merhaba canım, bende daha birşey hissetmiyorum bazen sadece ne tarafta olduğunu hissediyorum.. ilk gebelik geç hissediliyor diyorlar ama bende üzülüyorum herkes hissediyor bir sorun yoktur umarım
Ben aldım canim 10 gün uğraştım. 12 den sonra hemen girmen lazım sisteme. 5 ekime 21+4 dekızlar,renkli ultrasyon (doppler) için Zayenp Kamil Hastanesinden randevu alan/ yaptıran var mı?
Mhrs de 2 hafta sonraki randevular açılmıyor, ve maalesef hep dolu gösteriyor. Hastaneye gidip bir sabah muayene olup, renkli için gün alabilir miyim? ya da sadece internetten mi alınıyor
teşekkürler
Ben aldım canim 10 gün uğraştım. 12 den sonra hemen girmen lazım sisteme. 5 ekime 21+4 de
çok geçmi,ş olsun. Ben onu iki haftadır yaşıyorumKizlar gunaydin..mesai basladi..yalniz aksamdan beri basim donuyor.yatinca gecer dedim ama sabah oldu hala ayni.yattigim yerde etraf donuyor.ayaga kalkincada ayni.neden oldu acaba
sorma canım bir haftadır uykuyu unuttumkızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.
ellerim çok uyuşuyor geceleri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tleri-ne-durumda.848038/page-11#post-42628588kizlar bebeklerimizin cinsiyet anketi vardii bulamiyrum yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?