2016 Şubat Anneleri

Oha ben radyoloji bolumunden randevu aldim 1,5 saat surucekmis 150tl .. Valla cok baska alternatifin yokmu?

Canakkale de 300 civarı bakılıyor özel hastanede canım. belki burasi da yakın olabilir

Bu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?

Günaydın canım. Benim de doktorum aynı şeyi söyledi. Gerek yok şimdilik dedi.

Kizlar gunaydin..mesai basladi..yalniz aksamdan beri basim donuyor.yatinca gecer dedim ama sabah oldu hala ayni.yattigim yerde etraf donuyor.ayaga kalkincada ayni.neden oldu acaba

Bizimki de hiç konusunu bile açmadı canım ama aynen her seferinde ayrıntılı bakıyor zaten. Çoğu Zaman ben rahatsız oluyorum acaba bu kadar uzun süre usg bebişe zararı olmaz mı deyip :) Allah sağlık sıhhat versin miniklerimize inşallah:)

Gunaydinnnnn bana da dr ayni seyi soyledi ve cihazi guzel o yuzden benim icim rahat :)

Günaydın herkese umarım herkes iyidir.bu gün veli olarak ilk günümü yaşayacağım çok heyecanlı biraz da paniğim.oğlum anasinifina başlayacak inşallah herşey yolunda gider

Ben de de arada bir yeşil ama krem gibi bir akıntı oluyo kesik kesik mantar gibi değil koku yok kaşıntı yok ama sinir hakikaten günde 2 kere ben de degistiriyorum çamaşır .
Ayni durum bende de vardi doktorum yogun mantar geciriyorsun dedi ve fitil verdi ondan sonra kalmadi cok sukur.

Merhaba bayanlar hamile kaldığımdan beri sizi uzaktan takip ediyordum ama artık üye olup aranıza katılmak daha hoş olacağını düşündüm.

Allah nasip ederse bende şubat annesiyim, bir oğlum olacak bu arada şubatta bir çok kişi erkek bebek bekliyormuş çok sevindim :)

20. haftayız ve oğlum çok sessiz sakin 3 4 günde bir ufacık birşey tek hissediyorum, normal oldugunu biliyorum ama bu beni biraz hüzünlendiriyor, aranızda hala hissetmeyen var mı

Canim bayadır giremedim senin sonuçlar çıktı mı acaba diye merak ettim sayfaları tek tek okuyordum ki bu mutlu haberle karşılaştım. O kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun. Bebeğine de sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah

Günaydın arkadaşlar bayram sonrası ilk iş günü ve eğitim öğretim yılında ilk zil çaldı ogretmenlerimize güzel bir dönem olsun :) biz zaten çalışıyorduk bize de sendromsuz bir pazartesi olsun :)

Benim iştahım pek bi açıldı Son 1 haftadır ne bulsam yiyesim sürekli acıkıyorum ve zaten yeterince kilo aldım daha da almak istemiyorum ne yapsam bilemedim

günaydın arkadaşlar.
ara ara buraya geliyordum ama 1 mart tahmini doğum tarhimiz olduğu için mart annelerinde takılıyordum. ama marta kalmayacağım kesin

sadece dün akşam öyle oldu, pencereyi kapattım soğukmu etkiledi acaba diye, pencereden serin hava giriyordu içeri, pencereyi kapatınca geçti sonra.
senin kaç gündür var? hava sizin orda da serinledimi birden bire?
evet evet buralarda da hava aniden soğudu. ondan ve yorgunluktan olduğunu düşünüyorum. doktor kontrolüne yaklaşık 10 gün sonra gideceğim. doktora söylesem de normal diyecektir eminim herşeye normal diyor çünkü

Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis

kötü bir durum teşkil ediyormuymuş? baktım yorumlarda göremedim.

ben SAT a göre hesap yapıyorum. usg kağıdında yazan her seferinde değişiiyor, her ölçüm yerine göre de değişiyor olduğu için SAT daha kolayıma geliyor. yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
ama en son gittiğimde doğum tariihi 1 marttan 20 şubata çekilmişti. o anki ölçümüne göre değşkenlik gösterebiliyor.

Kızlar çatlak kremi alanınız oldu mu ben lierac mı yoksa mustela mı karar veremedim ve fiyatlarıda fazla umarım ise yararlar

başta bepanten sürüyordum şuan da zeytin yağı kullanıyorum ben. nemli tutmak yeterli dedi doktor, krem önerdi ama istikrarlı süreceğimi sanmmıyorum

Günaydın kızlar...

Aranızda baş ağrısı yaşayan var mı?
3-4 gündür ara ara özellikle sabahları uyandığımda başım ağrıyor. Internetten bakayım dedim gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir flan yazıyordu. Allahım sen Koru içten içe bi korku sardı valla

Gunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm

günaydın :) okulların açılmasına sanırım en cok ben seviniyorum bir öğretmen eşi olarak, duymasında 3 aydır dip dibe olmaktan sıkılmmıştım

ana ve ara öğünlerine çok dikkat et, 20 haftam 1.5 kilo aldım.

sabah öğlen ve akşam yemeklerini atlama ama arada açımlar olcağı için ara öğünlerinde hafif ama doyurucu şeyler ye
ben süt ile kahvaltılık gevreği, ceviz , tatlı meyveler , hafif çorbalar tüketmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…