Oha ben radyoloji bolumunden randevu aldim 1,5 saat surucekmis 150tl .. Valla cok baska alternatifin yokmu?Kızlar gittiğim hastane de ayrıntılı renkli ultrasyona 600 600 1200 tl 50 de muayne 1250 tl istiyorlar. Ikiz olduğu için dr um 2 ay sonrada tekrarlamamı istiyor her ihtimale karşı. Fiyatta oldukça yüksek. Iki kere yaptirsam 2500 tl ye mâl oluyor. Bir doğum parası. Devletten sira almakla uğraşamicam çünki eşim her gün müsait olamıyor. Bunun için İstanbul'a yakın çevre illerde de olabilir daha uygun yaptıranınız ve memnun kalanınız var mı? Eğer bulamazsam kendi hastaneme kalıcam tabi yapacak birsey yok. Acil cvplarınızı bekliyorum. Iller Tekirdağ Kocaeli Bursa olabilir. Hem de hava almış oluruz.
Canakkale de 300 civarı bakılıyor özel hastanede canım. belki burasi da yakın olabilirKızlar gittiğim hastane de ayrıntılı renkli ultrasyona 600 600 1200 tl 50 de muayne 1250 tl istiyorlar. Ikiz olduğu için dr um 2 ay sonrada tekrarlamamı istiyor her ihtimale karşı. Fiyatta oldukça yüksek. Iki kere yaptirsam 2500 tl ye mâl oluyor. Bir doğum parası. Devletten sira almakla uğraşamicam çünki eşim her gün müsait olamıyor. Bunun için İstanbul'a yakın çevre illerde de olabilir daha uygun yaptıranınız ve memnun kalanınız var mı? Eğer bulamazsam kendi hastaneme kalıcam tabi yapacak birsey yok. Acil cvplarınızı bekliyorum. Iller Tekirdağ Kocaeli Bursa olabilir. Hem de hava almış oluruz.
Oha ben radyoloji bolumunden randevu aldim 1,5 saat surucekmis 150tl .. Valla cok baska alternatifin yokmu?
Canakkale de 300 civarı bakılıyor özel hastanede canım. belki burasi da yakın olabilir
Bu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?
Anadolu hastanesi.tlf numaralari var.arayabilirsinAraştırayım canım. Hastane ismi biliyor musun?
Bizimki de hiç konusunu bile açmadı canım ama aynen her seferinde ayrıntılı bakıyor zaten. Çoğu Zaman ben rahatsız oluyorum acaba bu kadar uzun süre usg bebişe zararı olmaz mı deyip :) Allah sağlık sıhhat versin miniklerimize inşallah:)Bu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?
Gunaydinnnnn bana da dr ayni seyi soyledi ve cihazi guzel o yuzden benim icim rahat :)Bu ayrıntılı usg için benim dr.um şöyle söyledi. Ben zaten her kontrolunuzde ayrıntılı bir şekilde tüm organlarına bakıyorum. Eğer Allah korusun bir sorundan şüphelenirsek o zaman ayrıntılıya yönlendiririm. Özelde bu dr, cihazları gerçekten çok iyi, sağolsun her muayenede 15-20 dk usg yapıyor, ayrıntılı herşeyine bakıyor, inşallah bir sorun da olmaz da Rabbimin izniyle. Herkes ayrıntılıya giriyor mu normalde, onu merak ettim ?
Ayni durum bende de vardi doktorum yogun mantar geciriyorsun dedi ve fitil verdi ondan sonra kalmadi cok sukur.Ben de de arada bir yeşil ama krem gibi bir akıntı oluyo kesik kesik mantar gibi değil koku yok kaşıntı yok ama sinir hakikaten günde 2 kere ben de degistiriyorum çamaşır .
Ben varım canım :) 7 kilo aldimKizlar masallah guzel dengeli gidiyosunuz.. hic yokmu benim gibi suan a kadar 7 kilo alan.
Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
evet evet buralarda da hava aniden soğudu. ondan ve yorgunluktan olduğunu düşünüyorum. doktor kontrolüne yaklaşık 10 gün sonra gideceğim. doktora söylesem de normal diyecektir eminimsadece dün akşam öyle oldu, pencereyi kapattım soğukmu etkiledi acaba diye, pencereden serin hava giriyordu içeri, pencereyi kapatınca geçti sonra.
senin kaç gündür var? hava sizin orda da serinledimi birden bire?
Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis
Günaydın güzel anneler :) benim bir sorum olacaktı. En son 28 agustos tarihinde doktora gittiğimde ultrasona girmeden doktor kaç haftadasın diye bilip bilmediğimi sormuştu bende ondan önceki muayenemin ultrason kagıdında yazan haftaya göre hep hesabımı yaptıgımdan o zamanlar 15+3dük söylediğimde doğru diye tasdiklemişti. Daha sonra ultrasona girdiğimde kagıtta 16+0 dı. Ve o zaman 3lü test yaptırmıştım o kagıttada 16+1 yazıyordu tabi 3lü testimde temizdi. Benim sormak istediğim Şimdi ayın 2sinde muayeneye gideceğim, bana kaçıncı hafta oldu bakalım derse ben eski 15+3e göre mi yoksa 16+1e göre mi hesap edip gitmeliyim. Aslında doktora ilk kez gittiğimde kartıma doğum tarihi 11 şubat yazmıştı ve o zamnların haftasına göre erkendi şimdi oona göre haftama baktıgımda da 16+1 tam tutuyo doğru kabul görüyo ama ilk zamanlar bebegin böyle büyüyebilcegini nasıl tahmin edip doğum tarihini cıkarttı anlayamadım. Sizce ben hangi haftayı baz almalıyım
Kızlar çatlak kremi alanınız oldu mu ben lierac mı yoksa mustela mı karar veremedim ve fiyatlarıda fazla umarım ise yararlar
Günaydın arkadaşlar bayram sonrası ilk iş günü ve eğitim öğretim yılında ilk zil çaldı ogretmenlerimize güzel bir dönem olsun :) biz zaten çalışıyorduk bize de sendromsuz bir pazartesi olsun :)
Benim iştahım pek bi açıldı Son 1 haftadır ne bulsam yiyesim sürekli acıkıyorum ve zaten yeterince kilo aldım daha da almak istemiyorum ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?