2016 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
Canım bebek arabaları her bütçeye göre var, ben fazla para harcayıp sonra sıkıntı yaşamak istemeyenlerdenim hem kaliteli hem işimi görsün kullanışlı olsun istiyorum zaten bebegimiz yaza kadar dışarı doğru düzgün çıkamayacak yaza da bi 6 aylık olacak pusetli düşünmedim o yüzden bebek arabasını yatırırım. bu yüzden 3 tekerlekli arabalarda gözüm ama 1000tlden aşagı yok normal travellerden daha pahalı Ben joie markaya bayılıyorum hem kaliteli hem her bütceye hitap ediyor bu bebek arabasını begendim 570tl bebek arabasının oturma kısmının ortasından tutup havaya kaldırınca kalkıyor. Videolarını inceleyebilirsin tentesi bacaklarına kadar kapanabiliyor ve 3 tekerlekli olması son döneme uygun kolay yönlendirilebiliyor
http://mobil.e-bebek.com/joie-litetrax-3-tekerlekli-bebek-arabasi_JOI-S1112DBMDN0

Benım tansıyon aıletı de aynı marka canım. ama evdekıyle hastanedekının o kadar fark yaratması cok sasırttı benı. Benım de evde 11-6 cıkıyor sag kolum, sol koldan olcuyordum fakat hastanede sagdan olcuyolardıye artık sagdan olcuyorum. Hastanede de 12 8 cıkmıstı. Umarım sorun yoktur sadece heyecandan yukselıyordur

Canım vücudun susuz kalmış bol bol su iç cildinin elastikliğini arttır çatlak önleyici kremini sürmeye başla her gün.

Kizlar dun gece epey bir reflu problemi yasadim, sanirim usuttugum icinde oldu biraz.. ne iyi geliyordu?

Bayanlar mide yanginim geçmiyor her yemekten sonra sade soda içiyorum. Aliskanlik yapti galiba soda icmedeb midem duzelmiyor siz neler yapıyorsunuz

Benımde cok fecı ama benım hamıle kalmadan oncede vardı. Sımdı bu haftalarda daha da arttı. Bır de demır hapı da mıde agrısı ve yanmamı arttırdı

Canım annemler verdi bana onlara da hediye geldi o yüzden bilmiyorum hiç. Internette bi araştırma yap istersen ama omron öneririm.
Ben hepsıburadadan aldım bende aynı marka var, 100du sanırım fıyatı

canım kalp 21-22 den sonra daha bir gelişmiş olduğu için o zamana randevu veriyorlar. ama senin gittiğin yer randevu verirken haftanı sorarakmı verdi?? kendi doğum doktorun problem yok derse önemli degildir merak etme

Canım 20. Haftadayım diyince tam zamanı dediler randevu verdiler. Doktorum da bişi demedi. Gerçi 3 gün sonra 21. Haftaya girecektim zaten. Neyse artık yapacak bişi yok zaten umarım bir sorun yoktur :)

Canım pusetı evde de kullanabılırsın, ben de senın gıbı dusundum dısarda kullanana kadar 6 aylık olur dıye fakat pusetı hem kendı arabanıza monte edebılıyorsun hem de evde bebegı odadan odaya tasıyabılıyorsun, mutfakta bı ısın var dıyelımkı alıp pusetıne koyabılırsın yanında durur uyanıkken

Canım pusetim var zaten bir de bu arabada da puset veriyorlar ben bebek arabasına monte edilen portbebeler den bahsettim aslında parça çok olunca araba maliyeti de fazla oluyor hem kış bebekleri olduğu için o kadar da gerek yok diye düşündüm yoksa tabiki puset şart :)

Tamam o zamna ayrı varsa gerek yok tabi. Bebek arabasına monte etmene gerek olmayacak. Ben ayrı puset almıyacagım ıcın hem bebek arabasına monte edılen hem arabada hem evde kullanıcam:) Ayrı olsaydı bende almazdım

Bayanlar mide yanginim geçmiyor her yemekten sonra sade soda içiyorum. Aliskanlik yapti galiba soda icmedeb midem duzelmiyor siz neler yapıyorsunuz
Rennie ve gaviscon tabletin bağımlısı oldum. Doğumdan sonra da alışkanlık yapar diye korkuyorum :)

Hepsini kafanda oluşturmuşsun bi liste şekline dönüştürMuşsun zaten canım bu yüzden zor olmaz senin için. Ben de henüz almadım bi kaç parça giysi haricinde yavaş yavaş almayi düşünüyorum

cnm gogus kalkani nedir... bir de sut sagma pompasi icin ne dusunuyorsun...

Göğüs kalkanı emzirme sonrası göğüs ucunu kremlemek ve çatlamasını önlemek için kullanılıyor.
iç çamaşırı içine konulup ucun çamaşıra deymesini ve hava alarak kremi emmesini sağlıyor. Emziren annelerin tavsiyesi.
göğüs ucum normalde de çok çatlar Emzirebilirsek inşallah sorun olmasın diye aldım. Chicco marka almıştım, ikilisi 15liraydı. Aventın da var ama şuan indirimsiz50tl

Ellerimde benimde uyuşma oluyor dolaşım sıkıntısı mı yoksa geceleri ters mi kalıyor kolum anlamadım.

Yaşadığın sıkıntılardan ötürü almaya başlamaman normal. Garanti olsun istiyorsundur. Biz biraz aceleci olabiliriz:) ben ileride kendimde güç bulacağıma inanmıyrm o yzden başladım.
Sağlıklı olsunlar da birlekilde eksikler tmamlanır

Catlak onleyıcı ne kullanıyorsunuz hanımlar. Ben clarıns huıle tonıs kullanıyorum, gogus ucu , gogus kenadı, bel kenarıma ve gobegıme suruyorum. Malesef cok pahalı bır urun fakat cok ıyı bır urun. Ben nornaldede kıloluyum ve normaldede catlagım cok fazla oldugu ıcın malesef ıyı bır urun kullanmam lazım yoksa gobegım dunya harıtası gıbı olur. Sızlerden de tavsıye almak ısterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…