- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Canim ben birtaneaiyle ayni sorunu yasiyorum senin ikitanesiyle cok zor olmali gercekten allah yardimcin olsun onlar uyumadan sana uyku yok galiba simdiden basladilar desene :) :)Iyi geceler kızlar. Bu saat oldu yatamıyorum. Sağa dönsem sağdaki sola dönsem soldaki rahatsız olup direniyor Karnım taş gibi oluyor. Nedense 2 gündür Karın ağrım arttı rahim büyüyor diyorlar ama hiç rahatım kalmadı. Daha kilo da almadım. Şimdiden böyle zorsa ileriyi hiç düşünemiyorum. Ben oğlum da hiç böyle değildim. Ne yapıcam bilmiyorum.
Kalp çarpıntısıyla bu hamileliğimde tanıştım ve bir ara çok zorlandım. Şimdi daha iyiyim. Ilac kullaniminiz arttiysa o bile yapabiliyor. Kolestrol çıkarsa da olabiliyor.
Süt sağma makinası avent aldim oğlum da elektrikli çok memnun kaldım. Tavsiye ederim almayi düşünenler için.
peki sesi cok mu medela icin cok sesli dediler...Lansinohun 2lisini almistim bence 2li sart degil ikisini ayni anda sagmak zaten zor oluyor cok memnun kaldim
Umarim benimki de normaldir canım, hamilelikte nabiz yuksek oluyor sanirim.. Kalbime baskı yapmasa iyi bazen nefes alamıyor gibi oluyorum :) neyse saglikli olsunlar da biz idare ederiz artik :)
Tesekkur ederim :)Selam herkese, ayrıntılıya girenler bebeklerini görenler, sağlıklı olduklarını duyup gelenler, bebeklere yeni yeni eşyalar alanlar hepiniz için hayırlı olsun
bir çok kişi erken olduğunu düşünüyor ama ben alışverişe başladım. haftasonları e bebek chicco, c&a, mothercare gezer olduk. her gördüğüm yerden bir iki zıbın aldım. zıbın işlemini kapattım gibi. zaten ara sezona denk gelecekleri için daha çok kısa kollu zıbın alıyorum, hem boyunu ayarlıyamıyorsam yazın giyer diye, hem de kolluları giydirmesi zor diye...
Belki cinsiyetini tam emin olamamak kafanı karıştırıyor olabilir, ama cinsiyet ile alakalı olmayan eşyalardan başlayabilirsin. veya en azından piyasa araştırması yapabilirsin.
termometre, sterilatör(alacaksan), çalışacaksan süt sağma makinası, kendi ihtiyaçlarından göğüs kalkanı, göğüs pedi emzirme sütyeni gibi eşyaları tedarik etmeye başlayabilirsin.
sayfanın en başına çeşitli internet üzerinden araştırma yapılabilecek siteler yazılı. oradan kontrol edebilirsin.
Şekeri 64 olan arkadaş, gayet güzel. düşük şekerde ani şekerli yiyecekler yemek sıkıntı oluyor diye biliyorum.
doktorun ne dedi bu konuda?
23. Haftada da detaylı oluyor mu ki
tetanos aşısı olan var mı ?? ne zaman olunuyor bu aşı ?? yardımcı olursanız sevinirim :)
Evet canim muhtemelen bebisler yapiyor iyi olsunlarda katlanirizCanım ara ara bende de oluyor 2 hafta önce çok oluyordu ama o zamandan beri çok yok şükür. Yorulunca flan oluyor galiba kalbim sanki ağzımdan fırlayacak gibi oluyor. Hepimizde ortak olduğuna göre bebişler yapıyor belli ki :)
Şimdi doktordan geldim,bebeğim sağlıklıymış maşallah 680 gram olmuş ama tansiyonum 18-8 çıktı ve her doktor kontrolümde bu civarlarda çıkıyor garip olansa evde hergün ölçüyorum sabah-akşam doktor tavsiyesiyle 12yi hiç geçmiyor büyük,tansiyonumun birden yükselmesi de etkilermiş bebeği ve hareketlerini ilerisi için çok daha tehlikeliymiş yüksek tansiyon,iyiki gelmişsin dedi doktorum holter takıldı 24 saat kalacakmış üstümde,yarın tekrar gidicem doktora
Önceki sayfalarda yazmıştım cnm biz eşimle uzun araştırmalar sonucunda casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık rengi kırmızı siyah ortak renk olsun diye:) fiyatı 999 tl biz n11 indirimi ile 760a aldık tavsiye ederim çok güzel herşey tek tıkla oluyor google'a adını yaz videosunu izle:)Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
Canım birebir aynı durumu yaşıyoruz. Demek ki yalnız değilmişim. Evde tansiyonum 12-8 in üzerine çıkmıyor. Hastanede en son 16-10 çıktı. Doktor Nefrolojiye yönlendirdi 15 Ekim'de bana da holter takılacak sanırım.
Hastanede tansiyonum öyle çıktıkça iyice stres oluyorum ben de daha da yükseliyor hastanenin Kapısı'ndan çıktığım anda düzeliyor çok ilginç valla. Umarım tansiyonumuz yoktur heyecandandır.
Haberlerini merakla bekliyorum canım.
Kızlar bir de 15 ekimde benim bebişim kalp EKO'su çekilecek doktor ta 1 ay önceden randevu aldırmıştı. Detaylı ultrasonda kalbin her detayına bakılamıyor diye şart dedi ama çevremde hiç duymadım. Var mı aranızda çektirecek olan?
Park yatagın guzelmıs gule gule kullan. Yatak odasına mı koyacaksın yoksa bebegın kendı odasınamıGünaydın hamişler. Bir süredir park yatak bakıyorduk. Beğendiğim model Kraft Arena idi ve e-bebek ve Kraft mağazalarında 520 TL idi. Ama e-bebek sitesinde 400 TL indirimde olunca dün hemen satın aldım. Aynı model almak isteyen varsa haber vereyim dedim. Hepimize mutlu bir gün olsun :)
Merhaba bayanlar. Bu hafta bebek arabamizi alacagiz insallah. Sizden ricam aldiginiz veya almayi dusundugunuz marka ve modelleri mesajimdan alinti yaparak yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?