2016 Şubat Anneleri

valla ben çok beğendim. tekerlekleri baya büyük ama kullanımı çok kolay. tek hareketle kapatabiliyorsun. altındaki eşya koyma yeri gayet geniş. almadan önce araştırmıştık alanlar hep çok memnundu. benim içime sindi. ben beğendim yani :)
markasi nedir cnm

peki sesi cok mu medela icin cok sesli dediler...
Cok sesi cikmiyor ancak diger markalari denemedigim icin kardilastirma yapamiyorum sagarken az cok sesi cikiyor tabi. Sagma derecesine ve sikligina da bagli olarak sesi artiyor

Valla canlıda gördüm bayıldım harika ürün ama pahalı geldi bana ne kadar araba kullanacagiz bilemiyorum çünkü ben evdeyim ve calismiyorum kışında doğacagi icin karasizim ama bayıldım bayıldım elini o kadsr rahat kullanamazsin kullanımı harika

Zaten yaza dogru bebeklerin gezme ihtiyaci artacak yazin her gun en az 1kez disari cikartacaksiniz bebisleri ben bi sabah serinliginde bi de aksam esimle gezerken kizimi gezdiriyordum yurumeye basladiktan sonra cok kullanmadik gezsin de yorulsun diye arabayla gezdirince bebek hic yorulmuyor evde yaramazliga devam ediyor anne baba yoruluyor. Bi tek alisveriste veya butun gun gezeceksem uyku zamanina denk geliyorsa kullandik

Arkadaşlar göbüşünüz kaşınıyor mu:KK1: ben çok rahatsız olmaya başladım iş yerinde tuvalette sürekli krem sürüyorum, evde bebeyağı sürüyorum cildim gene de pul pul dökülüyor gibi, geriliyor, kızarıyor, kilo alıyorum :KK43:
Benim de cok kasiniyor karisim yag kullaniyorum ben. Herhangi bi kuruluk da yok ama kasiniyor valla bugun milli egitim mudurunun karsisinda kasiya kasiyor yoruldum kendimi tv karsisinda gobek yapmis tembel adamlar gibi hissediyorum

Kizlarr kimse bebek uyku seti almayi dusunmuomu :KK43: fikri olan varmi ? Marka ve kalite olarak?

Yapı meselesi olabilir o zaman canım.. Ben lierac kullanıyorum, ablamda onu kullandı bir tane bile çatlagı yok birazda genetikle alakalı aslında bu çatlak durumu. sen yine de suyunu iç su her derde deva canım sanırım zayıfsın ya da iç karnın geniş değil
Çok zayıf da değilim, çok teşekkür ederim canım inş çatlamam:(

Kızlar sonuçlarımı aldım, çok şükür ilaç iyi gelmiş, doktorun dediği gibi böbrek yetmezliği falan yokmuş, sadece idrar yolu enfeksiyonuymuş, hala biraz varmış bol su iç dedi, ama decavit ve osteocare kullanmama rağmen kanım ve d vitamini düşük çıktı, doktor gyno ferro sanol günde iki kez ve devit3 15 damla verdi. bu ilaçları kullanan varmı? nasıl alıyorsunuz?
Gynoferrosanolu ben kullaniyorum bi kac ark.im da kullandi normalde ac karnina diyor ama hala daha ne zaman ac icsem istifra ediyorum istifradan hemen once bayilacak gibi oluyorum cikarinca rahatliyorum o yuzden ilacin prospektusunde de yaziyor yemekten 1 saat sonra icip cay kahveden kalsiyumlu yiyeceklerden 1 saat uzak duruyorum

Kizlarr kimse bebek uyku seti almayi dusunmuomu :KK43: fikri olan varmi ? Marka ve kalite olarak?
Ben aldım canım. Daha doğrusu aldığım çocuk odasının yanında hediye. Google'a aybibaby yaz uyku setlerinden bakabilirsin çok kaliteli ve garantili ufak bi şikayette bile yenisiyle değiştiriyorlarmış. Kokoş ve sindrellaydı galiba. İkisinin arasında kaldım henüz karar veremedim hangisini seçeceğime

Benim de cok kasiniyor karisim yag kullaniyorum ben. Herhangi bi kuruluk da yok ama kasiniyor valla bugun milli egitim mudurunun karsisinda kasiya kasiyor yoruldum kendimi tv karsisinda gobek yapmis tembel adamlar gibi hissediyorum
Ayy canım kıyamam çok kötü kaşınması:( inş bu yaşam kalitemizi ve iş verimimizi etkilemez

Size 2 soru sorcam hanımlar. Biri deneyiminize ve çevrenizden duymuşluğunuza göre yanıtlayabileceğiniz bir soru bununla ilgili fikriniz yoksa cevaplamasanız da olur ama 2. Soruma lütfen Allah korusun tabiki ama başınıza gelmiş olsa ne yapardınız onu düşünerek cevap verin olur mu?
1. Sorum: 2li testi güzel çıkıp down sendromlu doğan bebek duydunuz mu hiç?
2.sorum: 5 aylıkken doktorunuz size dese ki downlu doğacak bebeğin, aldırıp aldırmamak size kalmış. Ne yapardınız? Kararınız ne olurdu??

Size 2 soru sorcam hanımlar. Biri deneyiminize ve çevrenizden duymuşluğunuza göre yanıtlayabileceğiniz bir soru bununla ilgili fikriniz yoksa cevaplamasanız da olur ama 2. Soruma lütfen Allah korusun tabiki ama başınıza gelmiş olsa ne yapardınız onu düşünerek cevap verin olur mu?
2.sorum: 5 aylıkken doktorunuz size dese ki downlu doğacak bebeğin, aldırıp aldırmamak size kalmış. Ne yapardınız? Kararınız ne olurdu??

1.Canim 2 li test güzel çıkıp 4 lu taramà da bu çocuk %90 down sendromlu olacak dedikleri bir arkadasim vardı. Alma teklifinde bulundu doktoru kabul etmedi bebeği şu an 1 yaşında ve hiç birseyi yok.
2. Belki ilk aylarda olda düşünürdüm ama o zaman bile %90 aldirmazdim çünkü ben bu bebeğe zor sahip oldum ve allahın verdiği cana ben karisamam bu benim kendi inancım ve görüşüm. Mantık olarak düşündüğümde tabi daha farklı olacaktır. Bilmiyorum bu yüzden sırf taramaları yaptırmamà kararı almıştım eşimin zoru ile yaptırdım ben.

Ben ılk once baska doktorada gıderdım

Eger kesınde sunu dusunurum, ben o bebege kalıtelı bır hayat saglıyabılecekmıyım, maddı gucum onun egıtımlerıne yetecek mı? Her zaman onun yanında olabılecekmıyım, bunlar cok onemlı seyler,bunları dusunur ona gore karar verırdım ama dedıgım gıbı baska doktorlarında fıkrını alırdım once

2li testi güzel çıkıp hasta doğan ya da kötü çıkıp sapa sağlam doğan çok kişi var etrafımda.Bir tanesi de yeğenim ve test kötü çıkmıştı kardeşim askerdeydi o aptal test yüzünden amniyosentez yaptırdı gelinimiz ailecek perişan olduk. O yüzden o 2li 3lü 4lü aptal testlere hiç mi hiç güvenmiyorum ve yaptırmadım

Gynoferrosanolu ben kullaniyorum bi kac ark.im da kullandi normalde ac karnina diyor ama hala daha ne zaman ac icsem istifra ediyorum istifradan hemen once bayilacak gibi oluyorum cikarinca rahatliyorum o yuzden ilacin prospektusunde de yaziyor yemekten 1 saat sonra icip cay kahveden kalsiyumlu yiyeceklerden 1 saat uzak duruyorum
peki canım günde kaç kez alıyorsun, bana günde iki kez diye söyledi, sabah ve öğlen yemeklerden önce almayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı yaşamam senin gibi

Back
X