- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
Ayni seyi ben de yasadim cok zor gercekten aglayarak kac defa hastaneye gittim o gunleri hatirlayinca kotu oluyo insan bi. insallah ya insallahHikayelerimiz çok benzermis. Saglikla bebisleri kucagimiza alırız inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyi ben de yasadim cok zor gercekten aglayarak kac defa hastaneye gittim o gunleri hatirlayinca kotu oluyo insan bi. insallah ya insallahHikayelerimiz çok benzermis. Saglikla bebisleri kucagimiza alırız inş.
Yarın paylaş mutlaka bekliyorum :)Maşallah burnunu yerim onun.. bende yarın detaylı ultrason a girecegim bakalım bizim fotomuz nasıl olacak?
Çok güzel oluyor. Ellerine saglık![]()
Yok canım benim doktor çok pimpirikli o bile bitki caylarindan sadece ıhlamur içebilirsin dediİhlamur icmemizde bir sıkıntı var mi?
Maşallah canım burnu çenesi ne kadar da net çıkmış Allah sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar selam :) bugün detaylı ultrasona girdim herşey yolunda çok şükür. Oğlumun hareketlerini çok net hissetmeyede başladım öyleki bazı geceler uyutmuyor. Aşağıda ilk fotomuz bi maşallahınızı alırız :)
Yaa tabi olasilik 50% :))Vallaha bi kadin vardi bi akrabamin kinasinda ilk oglun olacak demisti onu bulup ultrason kagidini gozune sokasim var kiz diye bilmeyen de cok![]()
Gercektenn de erkek kiz farki diye bi sey yokmus sizde de kiz ama tatli yiyemiyosunuz benim canim tatli cekiyo tabi bazen de geceler tursu cekiyo kalkip yiyorum![]()
romerin ikizler icin de guzel urunu var... bebek arabasi... sen onu mu diyorsun cnm...
İhlamur icmemizde bir sıkıntı var mi?
Yok canım benim doktor çok pimpirikli o bile bitki caylarindan sadece ıhlamur içebilirsin dedi
Ofis sinif degil canim 2 sinifim en yukarda digerleri daha asagilarda. Inmeyim ogt.odasina diyorum bu sefer teneffuste basim agriyor sesten kasima kadar idare edicez artikWow okul çok büyük sanırım canım aman dikkat et.ofis sınıf mı sizinki de? Eğer öyleyse girişe aldırabilirsin.
M.eğitim Kitapları kötü , ben de iyi bir Kitabın alıştırmalarında akıllı tahtada kullanıcam.materyalimi hazırlamadım,bugün sınıftan sürekli çıkıp fotokopi çekmek zorunda kaldım.bir de kitap yetmedi çocuklara.o da sıkıntı.öff bize patlıyor yani.
Ilkokulda da gorevlendirme calismistim fazla geliyordu yemek. Sizin sirket biraz cimriymis galiba ucu ucuna yemek mi yollanir. Bizimkiler de ogrenci sayisina gore yolluyor ama yemeyen de oluyor baya fazla fazla da yolluyorlar sorun olmuyor bi suru yemek kaliyorNe güzel ya...bizim öğle yemeği şirketle anlaşmalı ,Taşımalı öğrenciler için.biz de kalırsa yiyoruz ama geçen sene bile zor yiyordum.bu yıl hiç yiyemem herhaldebugün koridorlardaki kokusuna bile dayanamadım.keşke Paralı olsa da alsak yani...razıyım...
Bazi yaslilar biliyor. Kirpiklerin durumundan yuruyusunden vs.sen bilmeden dr bilmeden anliyorlar. Esimin kuzeninin de haberi yoktu hamile bu kiz demisti bi teyze dalgagecmistik. Teyzeme de kayinpederi yuruyusunden erkek mi kiz mi oldugunu hemen soylemisbende rüyamda doğum yaptığımı ve bir kızım olduğunu görmüştm canım :) ama sonra erkek olduğunu öğrendk :) bide şöyle ilginç birşey yaşadm amcamın düğününde bni gören bir kadın kayınvalideme gelininin bir oğlu olacak demiş o sırada hamile olduğumu bilmiyordm annem söyleyince torun istedğinden diyor sanmıştm hala nasıl bildi attıda tuttu mu acaba diyorum![]()
kizin cok da tatli olacak tatliya da cok duskun olacak ben de kizima hamileyken cok yedim sonuc; bu yaz sicaktan oglen kizimi uyutamiyordum gozunu kapattirip cikolata veriyorduk eme eme uyuyordu cok fazla vermek istemedigimizden mi bilmiyorum tatli bi seyler gorunce acayip seviniyorBi de kiz anneleri sizin de mi caniniz tatli cekiyor ben surekli bal cikolata falan istoyorum kizim cok mu tatli olacak![]()
Raporunuzu simdiden alabilirsiniz herhangi saglik sorunu oldugunda daha erken aliniyor 24.haftadan sonrasi yasal zorunlulukBen de 22.haftadayım müdür yardımcısına nöbet yazmayın tutabilceğimi sanmıyorum dedim bahçeye nöbet yazmışlar üstelik. Koridorlarda karşılaşıyoruz görüyorlardır herhalde halimi düzgün yürüyemiyorum bile belim yüzünden topallıyorum biraz. Müdür mecburen kendi dolaşıyor arada ben tutacak durumda değilim çünkü sınıftan öğretmenler odasına zor atıyorum kendimi. 24.haftada raporu alıcam onlar da rahat etsin ben de. bu seneye kadar her tenefüsü nöbet yerinde geçirirdim millet grevdeyiz deyip tutmazdı şimdi benim geçerli bahanem var en azından
Sut degil canim o. Bi sivi gelir hamileyken sorun degil sakin gogsunu sikma. Akitma zararli olabiliyormusKızlar merhabalar uzun zamandır takip edemiyordum burayı geri döndüm artık :) hayırlısıyla 23 haftadayız oğlumla bu hafta renkli ultrasona giricez heyecan tavan :) bideee benim sütüm geliyor çok erken değil mi sütü gelen arkadaşlar var mı ?
Sagol canim bende ozdilek tac falan onlara bakiodum cok standart modelleri var skıcı. Dediklerinede bakayım.Ben aldım canım. Daha doğrusu aldığım çocuk odasının yanında hediye. Google'a aybibaby yaz uyku setlerinden bakabilirsin çok kaliteli ve garantili ufak bi şikayette bile yenisiyle değiştiriyorlarmış. Kokoş ve sindrellaydı galiba. İkisinin arasında kaldım henüz karar veremedim hangisini seçeceğime
İsimleri burda lazer kesim yapan bi yerde hazırlattım cnm tanesini 50 kuruşa veriyolarCanım şimdiden güzel bir şey ortaya cıkacaga benziyor :) bende keçeden düşündüm isim çok güzel olmuş nasıl yaptın :)
Bereket canim bereket :). Cok güzel rüya görmüssün :)Selam kızlar...7buçuk 3buçuk 10saat dersten sonra sonunda gelebildim eve. Çok yorulmuşuz... Bugün rüyamda gördüm bebişim doğmuştu emziriyodum onu günlerdir niye emzirmemişim diye söyleniyodum bir süt vardı ki böle bebeğin ağzından yüzünden akıyodu:) hayır diyelim hayır olsun inşallah :)
3 pantolon benim var canim.uste sadece gomlek aldim lcw den onun disinda suan kiyafetlerm oluo ama fazla surmez sanirim bende uste almaya baslarim buyuuo bebislerKızlar kaç tane hamiş pantolonunuz ve hamiş üstünüz var? Ben pantolon 4 tane aldım, bi arkadaşım da 1 tane verdi ama üste pek bişi almadım, halen normal giysilerimi uydurabiliyorum, sizde durumlar nasıl?