Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorum da ama almıyorum. Çok sevindim kızlar alışverişe başladınız mı neler aldınıxbünye ile ilgili gayet normal zaten bebekler bu haftalarda yarım kilo anca oluyorlar. Hiç almayanları duydum ben. Çok şanslısın benceBen de resmen nefsimi zorluyorum çok dikkat etmeme rağmen 4 kilo aldım.
bana öyle deseler sevinirdimAy çok sevindim gören hiç kilo almıyorsun diyorlar moralim bozuluyordu
Banada öyle diyorlar cnm bnm birax belli Karnım. Bebek kilo almaz zayıf olur gibisindenkilo alan arkadaşlar kiloları en çok nerenize alıyorsunuz ben 3 kilo aldm ama gören zayıflamışsn diyor yüzüm çökmüş ama geçen bi arkadaşım araba ile yanımdan geçmiş hemen msj attı hamile misin diye sanırım sadece göbeğe gidiyor yediklerim kalça ve basenler aynı
Kaynanayla kaliyorum ya ne bebek odasi) bi tek yatak alicaz9 ay mıı, gec olmazmı agırlasmazmısın
Ben de henuz bısey almadım bu ılk aldıklarım, arabayı ne alacagımı belırledım, bbek odasını da gelecek ay bakıcam
Canım art niyetle söyleyince insan sevinemiyor.bana öyle deseler sevinirdim![]()
Ben 3 ayina kadar hatta kilo kayb ettim karnim cok az buyuodu ama kilom iniyidu 3-4 kilo kayb etmisdim su an ben de eski kiloma dondum ve 3 kilo da aldim bi tek karnim buyuyor ama baska bi yerimde bi sey yok hatta benim de yuzum baya dustukilo alan arkadaşlar kiloları en çok nerenize alıyorsunuz ben 3 kilo aldm ama gören zayıflamışsn diyor yüzüm çökmüş ama geçen bi arkadaşım araba ile yanımdan geçmiş hemen msj attı hamile misin diye sanırım sadece göbeğe gidiyor yediklerim kalça ve basenler aynı
Slm kızlar nasılsınız. Bn kilo almıyorum şimdiye kadar 2 kilo aldım sizce normalmi
tabi o zaman haklısın banada önce ekşi yiyorum dediğimde kızın olacak neyse olsun diyorlardı şimdi erkek diyince de neyse olsun diyorlar bnde buna bozuluyorum :) çok takmamak gerekCanım art niyetle söyleyince insan sevinemiyor.
Oglan annesiysen normal cunki cogu sikayetci az kipirdiyo diye)
aynen bende en son 3 kilo aldığımda gülerek artk bebek mi alıyor ben mi bilemem dedim doktor o daha 450 gr diye bozdu beniNe guzel :) daha ne istiyorsun.
Bebegin gelistikten sonra senin almaman en iyisi. Soyle dusun bebegin zaten daha en fazla 500gr. Senin 5kilo almanin ona bir faydasi yok :)
Bende 500gr aldim simdiye kadar :)
İnsanları anlamıyorum.tabi o zaman haklısın banada önce ekşi yiyorum dediğimde kızın olacak neyse olsun diyorlardı şimdi erkek diyince de neyse olsun diyorlar bnde buna bozuluyorum :) çok takmamak gerek
Selam canım bende kilo almadım ama bebeğimin kilosu boyu sağlığı iyi bence bu bizim için avantaj yediklerimiz bebeğe yarıyor dr çok iyi gidiuorsun dedi bana :)Slm kızlar nasılsınız. Bn kilo almıyorum şimdiye kadar 2 kilo aldım sizce normalmi
Doktorun atladigi bebegin eside ayni oranda arti su, arti goyuslerde buyudu.. toplarsak en asagi 2,5 kilo eder.. ayrica karin bolgesinde yaglanma oluyor cocugu korumak icin.. ekle uc tamamdir senin hesapaynen bende en son 3 kilo aldığımda gülerek artk bebek mi alıyor ben mi bilemem dedim doktor o daha 450 gr diye bozdu beni![]()
Tatlım bn 6 saat geçtikten sonra yaptım sıkıntı yok iyiyim çok şükür iki gün olduCanlarım gene bir sorum var tetanoz aşısı olduğunuz günü saymazsanız kaç gün sonra banyo yaptınız? Benim 1 gün geçti yapsam bişey olur mu?
Bende öyle düşünüyorum cevremdekiler moralimi bozuyorSelam canım bende kilo almadım ama bebeğimin kilosu boyu sağlığı iyi bence bu bizim için avantaj yediklerimiz bebeğe yarıyor dr çok iyi gidiuorsun dedi bana :)