2016 Şubat Anneleri

Kızlar selam :) ebebekte 55 tl'ye mama sandalyesi var. Dün gördüm çok şaşırdım ama almadım bu kadar ucuz olması düşündürdü beni ama bi yandan bu kadar inmişken kaçırmakta istemedim gören duyan oldumu nasıl bişey?

Kızlar selam :) ebebekte 55 tl'ye mama sandalyesi var. Dün gördüm çok şaşırdım ama almadım bu kadar ucuz olması düşündürdü beni ama bi yandan bu kadar inmişken kaçırmakta istemedim gören duyan oldumu nasıl bişey?
Aslında onun için erken cnm bazı bebekler oturmuyormuş diye duydum. Canım bebek için alışverişe başladın mı

Ben 3 ayina kadar hatta kilo kayb ettim karnim cok az buyuodu ama kilom iniyidu 3-4 kilo kayb etmisdim su an ben de eski kiloma dondum ve 3 kilo da aldim bi tek karnim buyuyor ama baska bi yerimde bi sey yok hatta benim de yuzum baya dustu
ay bide bana çirkinleşmişsn diyende çok :( hamilelikten mi ne kendimi biraz saldm yüzümdende kilo verince :) bnce iyi gidiyorz şimdilik inşallah birden kilolar tavan yapmaz

Doktorun atladigi bebegin eside ayni oranda arti su, arti goyuslerde buyudu.. toplarsak en asagi 2,5 kilo eder.. ayrica karin bolgesinde yaglanma oluyor cocugu korumak icin.. ekle uc tamamdir senin hesap :KK70:
yani bencede 3 kilo normal görümcemde aynısını dedi bebeğin kendisi eşi dostu 3 kilo eder diyo :KK48: doktor değil mi işte :)

Kimse birşey almadı mı

Benim ablam ve eşimin ablası 3 ay önce doğum yaptı. Onlardan epey kıyafet, zıbın, içlik gibi eşyalar aldım. Çünkü bebek 6 aya kadar 1-2 kere aynı kıyafeti giyebiliyor. Ama onun dışında ben de beğendiğim zıbın, 2'li takım, tulum ve hırka gibi bir kaç parça kıyafet aldım. Bebek bakım ürünlerinden tırnak bakımı, deterjan, emzik gibi şeyler aldım. Yine bu gibi ürünlerden ablamdan alacaklarım var. Mesala bebek küveti ya da su biberonları gibi. Onun dışında kış için kundak ve park yatak ile nevresim takımı aldım. Bayağı almışım :) Ama bitmiyor ihtiyaçlar.

Kimse birşey almadı mı
Canım ben detaylı ultrasonu bekliyordum dün çekildik herşeyi normal çıktı ve çıkışta ilk iş odasına baktık bu ay odasını alıcaz haftaya kıyafetlerini almak için meşhur havuzlu hana gidicez. Ben çorap ayakkabı göğüs pedi ve birkaç zıbın dışında henüz bişey almadım. Bu ay başlıycam kısmetse :)

Benim ablam ve eşimin ablası 3 ay önce doğum yaptı. Onlardan epey kıyafet, zıbın, içlik gibi eşyalar aldım. Çünkü bebek 6 aya kadar 1-2 kere aynı kıyafeti giyebiliyor. Ama onun dışında ben de beğendiğim zıbın, 2'li takım, tulum ve hırka gibi bir kaç parça kıyafet aldım. Bebek bakım ürünlerinden tırnak bakımı, deterjan, emzik gibi şeyler aldım. Yine bu gibi ürünlerden ablamdan alacaklarım var. Mesala bebek küveti ya da su biberonları gibi. Onun dışında kış için kundak ve park yatak ile nevresim takımı aldım. Bayağı almışım :) Ama bitmiyor ihtiyaçlar.
Cnm alırken 0 3 ay grubu mu aldın

Ben çok almamakla birlikte 0 3 ay aldım ama dedimya az aldım ya çünkü çok minik fazla giremez diye endişe ediyorum
Bende de o endişe var cnm 3 tane tulum aldım 0 3 ay grubu bir tane 5 li takım aldım 0 3 ay grubu 7 tane zıbın aldım 0 3 ay grubu çok mu küçük alıyorum

Kızlar gecelik mi almayı düşünüyorsunuz yoksa pijama takımı mı. Ne kadar pahalı gecelik ler

yani bencede 3 kilo normal görümcemde aynısını dedi bebeğin kendisi eşi dostu 3 kilo eder diyo :KK48: doktor değil mi işte :)
korkutmak istemis seni sanirim fazla kilo alma diye.. ama yani maalesef alicaz .. hic almayanlar aslinda kilo verenler oluyor ben pek saglikli bulmuyorum..

Merhaba Arkadaşilar,

bugün kontrole gittim, en son bayram öncesi gitmiştim, 3 ve 4 lü tarama için 15 gün sonra gel dedi. ben bir kaç gün geciktirdim onları yaptırmamak için. Şimdi bana ayrıntılı ultrasona gitmen gerek dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum, bu ayrıntılı ult. hangi haftalarda yapılıyo. bide ankarada etlik yada Atatürk hastanesine git dedi, buralarda aynı gün ayrıntılı ult. yapılırmı ve sonuçlar hemen verilirmi bilen varmı. Duruma göre özele gidicem.

Merhaba Arkadaşilar,

bugün kontrole gittim, en son bayram öncesi gitmiştim, 3 ve 4 lü tarama için 15 gün sonra gel dedi. ben bir kaç gün geciktirdim onları yaptırmamak için. Şimdi bana ayrıntılı ultrasona gitmen gerek dedi. Ben devlet hastanesine gidiyorum, bu ayrıntılı ult. hangi haftalarda yapılıyo. bide ankarada etlik yada Atatürk hastanesine git dedi, buralarda aynı gün ayrıntılı ult. yapılırmı ve sonuçlar hemen verilirmi bilen varmı. Duruma göre özele gidicem.
Cnm bnm doktorum 22 haftaya kadar yaptır dedi devlette sırayı çok geç verdiler söyledim olmaz dedi bnde özelde yaptırdım hemen veriyorlar sonucu

Cnm bnm doktorum 22 haftaya kadar yaptır dedi devlette sırayı çok geç verdiler söyledim olmaz dedi bnde özelde yaptırdım hemen veriyorlar sonucu

şu an 21 haftalığım, gidip detaylı ultrason için hafyaya gün verdi , çarşamba gireceğim

Hmm çok iyi ozaman, bir kaç özelde yer buldum bende. devlette halletmeye çalışıcam olmadı haftaya gideyim özele

Merhaba Arkadaşilar,

Canım merhaba ben dün yaptırdım detaylı ultrasonu. Yaklaşık 45 dk sürüyor aynı gün yapılmayabilit büyük ihtimal randevu sistemi vardır. Bu arada kalp taramasınında yapılabilmesi için 22. Hafta gitmek en uygun ideal zamanmış. Dr.um bu şekilde yönlendirdi beni. İyikide öyle yapmışım kalp tamamen geliştiği için tüm kapakçıklara damarlara vs bakıldı. Bence sende öyle yap.

Canım merhaba ben dün yaptırdım detaylı ultrasonu. Yaklaşık 45 dk sürüyor aynı gün yapılmayabilit büyük ihtimal randevu sistemi vardır. Bu arada kalp taramasınında yapılabilmesi için 22. Hafta gitmek en uygun ideal zamanmış. Dr.um bu şekilde yönlendirdi beni. İyikide öyle yapmışım kalp tamamen geliştiği için tüm kapakçıklara damarlara vs bakıldı. Bence sende öyle yap.

hmm bunu bilmem iyi oldu kalp taramasını yeni duydum. çok saol

Ayy cok tatlilar yaa yerim ben onuuu:nazar:
Ben daha hiic bi sey almiyorum annem 9ayinda aliriz rahatca diyi:KK15:
nasıl yetiştireceksiniz yaa. ben resmen aylara böldüm harcamalarımı. anca yetişecek gibi. son ay sıkıntı olabilir

Back
X