2016 Şubat Anneleri

Canim ben de benzer seyler yasamistim tansiyonum cok dusmustu oyle bi sey olabilir mi olctunuz mu
Canım eşimin iş yerinde olduğum için ölçemedim. Ablamla konuştum tansiyonun düşmüş dedi senin gibi ne kötü birşeymiş, çıkardı benim genelde. düşmesi de ayrı betermiş kahvaltımı felanda yapmıştım neye dayanarak oluştu hiç aklım almıyor inşallah yaşamam bir daha sadece göz kararmıyor çünkü dünyadan koptum bir an kimbilir kaça düşmüştü

canım bu göğüspompasını biçok kşiden duydum alan ama niye kullanılıyor bu? hemen lazım olan birşey mi.
Sutun olmazsa sut getirmek icin kullaniliyor bebegin cene kaslari kuvvetli olmadigi icin sutu getiremeyebiliyor sutun varsa da yine az emdigi icin sut kanallarin tikanip atesin 40a cikabiliyor yani %90 ihtiyacin olacak

Canım eşimin iş yerinde olduğum için ölçemedim. Ablamla konuştum tansiyonun düşmüş dedi senin gibi ne kötü birşeymiş, çıkardı benim genelde. düşmesi de ayrı betermiş kahvaltımı felanda yapmıştım neye dayanarak oluştu hiç aklım almıyor inşallah yaşamam bir daha sadece göz kararmıyor çünkü dünyadan koptum bir an kimbilir kaça düşmüştü
Ben de kendime geldigimde olcturmustum 9/5 falan cikiyordu kimbilir o anda olcseler ne cikacak

Kızlar yardım öğretmenim öksürüyorum bi haftadır Nasıl geçicek bu ya
Kestane balina zencefil kat ic. Kara turp bulabilirsen icini oy altina da kucucuk delik acip bardaga otuttur icine bal koyup 1gece beklet ic. Ses tellerini de cok yorma canim surekli su icmeyi unutma derste. Ben susuz girmiyorum derse gerci bu sefer de teneffusler tuvalette geciyor :KK45:

ya aynen ben de o durumdayım.demir ilacı kullanıyorum ben de.3 gün içmemiştim geçmişti soracağım doktora gittiğimde.rahatsız edici.brde uzun süre olunca vitaminsiz kalmaktan korkuyorum
Canim doktorumla konustum. Magnezyum ishal yapar bir sure kesip durumu takip edelim dedi. Benimde korkum vucutta cok fazla su ve minarel kaybinin olmasi. Bildigin işer gibi yapiyorum buyuk tuvaletimi. Gaz sancisindan 2 gundur uykular haram oldu. Karnim gurul gurul.

Ayrintilida da baska dr yine aynisini dedi acikcasi ikisini de tatmak isterdim ama kizimin da mutlaka kiz kardesi olsun istedim hayirla saglikla gelsinler ins. Ve ilk 6ay hemen gecsin istiyorum 3 cocukla ikisini sadece emzirerek beslemek cok zor olacak
Insallah canim kolay gelsin hepimize en cok da sana. Ya kizlar benim kizim kac gundur cok haraketli bu gun tik yok cok endiselendim benim bogazin falan agriyor bu gun sabah hasta uyandim acaba onunla ilgili mi diye endiseleniyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar cok yogun ishal oldum. 3 gundur boyleyim. İctigimnilaclar : demir, vitamin, magnezyum ve balik yagi. Acaba bu ilaclardan biri mi ishale sebep oldu.

ya aynen ben de o durumdayım.demir ilacı kullanıyorum ben de.3 gün içmemiştim geçmişti soracağım doktora gittiğimde.rahatsız edici.brde uzun süre olunca vitaminsiz
Canim doktorumla konustum. Magnezyum ishal yapar bir sure kesip durumu takip edelim dedi. Benimde korkum vucutta cok fazla su ve minarel kaybinin olmasi. Bildigin işer gibi yapiyorum buyuk tuvaletimi. Gaz sancisindan 2 gundur uykular haram oldu. Karnim gurul gurul.

ben magnezyum da almıyorum ki neden oluyo acep:KK43: şiddetli gaz sancısı bende de oluyor netten brz arastırdım bağırsak paraziti işaretiymiş bunlar oooff umarım değildir:KK43:

Annisler hastane cikisini hangi marka aldiniz? Birkac magaza gezdim fakat netten almayi planliyorum bildiginiz onereceginiz markalar hangileri?

Arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadım :KK43: yaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum :KK43:
geçmiş olsun canım o hissi biliyorum 2 li testi yaptırdığım dönemde alışveriş merkezinde kasada bayılmıştım :110: sen ve bebeğin iyisiniz çok şükür

Benimde kızimda çentik vardı ama 32. Haftada fark ettik kilo almıyordu 32. Haftadaki kilosuyla 36. Haftada doğum yaptım... fazla kafana takma kilosu iyiymis.. Şimdiki bebegimde ben 10 gün önce detaylı ya girdigimde yanı 21+0 da 378 gr di seninki benimkindende iyi sağlıkla kucağına alacağın günleri dusun gerisini kafana takma...
canım çok teşekkür ederim Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Insallah canim kolay gelsin hepimize en cok da sana. Ya kizlar benim kizim kac gundur cok haraketli bu gun tik yok cok endiselendim benim bogazin falan agriyor bu gun sabah hasta uyandim acaba onunla ilgili mi diye endiseleniyorum
Benimkiler de bazen asiri hareketli bazen cok sakin oluyorlar dert etme sen hastalandiginda bebisin de bagisiklik saglar kisin dogdugunda hasta olmaz bu senenin gribine simdiden uyum saglar. Bebisler annenin hareketli oldugu gunlerde daha sakin olurmus anne karninda besik gibi sallandigindan

Benimkiler de bazen asiri hareketli bazen cok sakin oluyorlar dert etme sen hastalandiginda bebisin de bagisiklik saglar kisin dogdugunda hasta olmaz bu senenin gribine simdiden uyum saglar. Bebisler annenin hareketli oldugu gunlerde daha sakin olurmus anne karninda besik gibi sallandigindan
Evet bu gun chok haraketliydim ondan oyle olmustur belki. Icimi rahatlatdin :KK33:

Annisler hastane cikisini hangi marka aldiniz? Birkac magaza gezdim fakat netten almayi planliyorum bildiginiz onereceginiz markalar hangileri?
Benim bebis erkek olacak. Çok farklı çeşit yok ama şirin bişey olsun istiyorum. Mickey mausenin takımları zihinleri var onlardan olabilir. Kuz bebekler için çok çeşit var ilki de erkek benim.

KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.
Hoşgeldin canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah bilgilerini yaz istersen es-er i etiketleyerek müsait olduğunda ekler listeye

Ogluma alt degistirme minderi yaptim

Eline sağlık canım, el emeğinin değeri bir başka:)

Tatlım ben bebitof aldım ve %100 antialerjenik ve pamuk, önemli olan zaten pamuk olması, 40 liraya da var ancak polyester karışımı, bebitof piyasanın orta sınıf bi markası ben 65e aldım ama gerçekten hastane çıkışları çok küçük oluyor ve dünya para verip aziz bebe, idil baby falan fişman almaya gerek yok, en uzun süre battaniyesini kullancaz zaten, hem de ortak renk al bence, oğlumuz olursa gene kullanırız çünkü eskimez, ben pembe değil yeşil aldım mesela

Eklentiler

• 20151012_191635_HDR.webp
    20151012_191635_HDR.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 70
Eline sağlık canım, el emeğinin değeri bir başka:)

Tatlım ben bebitof aldım ve %100 antialerjenik ve pamuk, önemli olan zaten pamuk olması, 40 liraya da var ancak polyester karışımı, bebitof piyasanın orta sınıf bi markası ben 65e aldım ama gerçekten hastane çıkışları çok küçük oluyor ve dünya para verip aziz bebe, idil baby falan fişman almaya gerek yok, en uzun süre battaniyesini kullancaz zaten, hem de ortak renk al bence, oğlumuz olursa gene kullanırız çünkü eskimez, ben pembe değil yeşil aldım mesela
CANIM kaç parça hayırlı olsun

Back
X