- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
Hosgeldiin cnm :))KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldiin cnm :))KimSe görmedi beni sanırım :) gruba bende katilmak istiyorum .18+3 günlük hamleyim ama şubatta olacak doğum. Sezaryan olacağım için.
Hoşgeldin canım 23. Haftaya kadar yaptırabiliyorsun . En iyisi 21. Haftayı doldurduktan sonra....
Senin alerjine gore bi asi oluyo cnm..ben ozelde bi profa gidiorum 3 yildir..azaldi cok ciddi sekilde...eczanede falan olan bi asi degil..Nasıl bir aşı canım bn de de var hamileyken vuruluyor öu
20+1de 325 gr di benim normal dedi doktorGunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?
Canım şikayetin neydiSenin alerjine gore bi asi oluyo cnm..ben ozelde bi profa gidiorum 3 yildir..azaldi cok ciddi sekilde...eczanede falan olan bi asi degil..
Yok cnm gayet güzelGunaydin annisler az once kontrolden ciktim 20+3 ve 358 gr doktor iyi dedi ama az sanki. Sizce de oyle mi? Bi de bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilacakmis aklim karma karisik. Yapilmali mi sizce?
Anam o ne öyle Prof e mi aldımBüyük şehirde yaşayanlar ayrıntılı ultrason fiyatlarınıza bakıyorum da bu konuda şanslısınız gerçekten. Ben bu hafta 800 TL ödeyerek muayene olacağım.
ilk doğumum sezaryan oldu bu ikinci bebegim aslında üç ama ilki 2011 yılında 5 aylıkken sonlandırılmisti.sonra Bi oğlum oldu buda allahın izniyle oğlan olacak.k.neden sezeryan?
bendede çok oluyor sürekli kasik agrisi bel agrisi ve alt tarafta baskı gibiKızlar bazen vajinamda bir ağrı oluyo böyle zonklama gibi çok uzun sürmüyor gerçi ama olan yaşayan var mı bu durumu?
mber: 644640"]hosbulduk canım.hoşgeldin canım.![]()
Anam o ne öyle Prof e mi aldım
Nerdesin canın senRadyolog :) Şehirde toplam 3 adet cihaz var. Rekabet yaratmamak için hepsi hemen hemen aynı fiyattan bakıyor.
N
Nerdesin canın sen
Anladım cnm.Trabzon'da yaşıyorum.
Valla benimkide bahsetmiyor.yaptirmayacak mi acaba.bende sesimi cikarmadimKızlar bnm doktorum şeker yüklemesi nden bahsetmedi kan değerleri de istemiyor sizinkiler
Hiç duymadım canım geçmiş olsun ..Slm kızlar perşembe günü kontrolüm vardı ve dr. Rahim boyundaki mesafenin sınırda olduğunu bu haftada 2.5 ve 3 cm gibi olması gerektiğini söyledi bnmki 2.3 müş sınırda ce buda erken doğum riski var dwmktir dedi yatman lazımmış sürekli çık ciddi bi problem sürekli bumu ölçmem lazım dedi korkmaya başladım bnm ikizlerimde erken doğmuştu annesi gibi sabırsız bebişlerim var bnm inşallah bu vaktinde gelir korkuyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda
tetanoz aşısı da ayrı bir işHoşbuldum canım.. haklısın galiba en iyisi ben 21. haftamda gideyim..
Yarın da tetanoz aşısı olcam.. ilk doz bakalım nasıl olacak ...