2016 Şubat Anneleri

Canım su emla krem var ondan alsana agdaya gıtmeden. son aya kadar agdaya gıdebılırsın o sekılde

Ben kendım makıneyle alıyorum sımdı ama bundan sonra makıneyle orayı gormem zor cunku cok egılmek de zararlı karnıma baskı yapıyor. Ben hıc agdaya gıtmedım ckeınıyorum ama mecbur gıdıcem gıbı. Ya da tuy dokucu kremle alırım doguma kadar
Krem kimyasal oldugu icin zararli canim.bn eldiven ile canim sikildikca yoluyorum :D uzamasina firsat vermiyorum

Arkadaşımın doktoru her ay istiyormuş kafam karıştı
Benim gittigim baska bi doktor da öyle istiyordu.baktim psikopata bağlamış vaziyette.yasli neneler gibi hapa boguyor beni.biraktim o doktoru :P

Almıyorum cnm ama bende tüyler më oldu sinirimi bozuyor
Bosver alma bide onu dert etme. Dogumdan cok kisa sure sonra dökülüyor mus onlar.benim dudak üstü arttı. hatta sertlesti.o tüyler daha basa bela.

Hiç duymadım canım geçmiş olsun ..

tetanoz aşısı da ayrı bir iş :KK48: ben 2 ekim de oldum kolumda aşı yeri hala acıyor. Allaha şükür agrısı kalmadı ama yeri kendini unutturmuyor. İnş seninki öyle olmaz

Ayy inşallah canımm... Benim şimdi 20+2 oldu.. bebek harekt ediyor mu etmiyor mu bazen anlayamıyorum. mesela bi an geliyor karnımın içinde acı oluyor sanki bebek sürtünüyor gibi ... bi anlayamadım şu hareketlerini...

Kızlar göbüşünüz tüyler di mi

benim az bşy tüylendi yaaa ... ama çok değil allahtan tabi ilerieleyn aylarda nasıl olur bilmiyorum. çatlamadım da şuan ve doktorum lierac jel verdi onu sürüyorum gece yatmadan çatlamasın diye. yalnız göbek deşiği gittikçe düzleşiyor ve biraz yarıldı iğne ucu kadar dün gece jeli dürrken biraz yandı yani...

bir de göbeğimin alt kısmından yukarıya doğru bi çizgi var böyle damar gibi o ne anlama geliyır? bebeğin boyu mu?

Artik her firsatta uzanip ayaginin altina yuksek bi seyler koy. Karninla bacaklarin arasi yaklasik 90derece olacak. Iyi gelir. Bi de daha yeni bi ark. Yazmisti az topuklu ayakkabi giymek gerekiyormus ben okulda dolgu topuklularimi giymeye baslicam tekrar belki daha iyi olur
Sagol canım benim uygulayacam allaha şükür şimdi biraz geçti gibi sırtım mı genişliyor acaba? Hamile iken çalışmakta zor allah kolaylik versin

benim az bşy tüylendi yaaa ... ama çok değil allahtan tabi ilerieleyn aylarda nasıl olur bilmiyorum. çatlamadım da şuan ve doktorum lierac jel verdi onu sürüyorum gece yatmadan çatlamasın diye. yalnız göbek deşiği gittikçe düzleşiyor ve biraz yarıldı iğne ucu kadar dün gece jeli dürrken biraz yandı yani...

bir de göbeğimin alt kısmından yukarıya doğru bi çizgi var böyle damar gibi o ne anlama geliyır? bebeğin boyu mu?
Kahverengi cizgi mi cnm

iyim cnm tesekkur ederim simdi daha dikkatliyim yoruldugumu hisettigim an hemen oturuyorum aman sizde kendinizi sakin yormayin sizede bebislerimize de bisey olmasin allah korusun
Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun yorulunca çok dikkate almıyoruz çoğu zaman. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin bebislerimızi

Back
X