2016 Şubat Anneleri

Her hareketinde tuvalete gidesim geliyor.Allah korusun sanki çıkacak gibi yani o kadar aşağıda hissediyorum...:KK43:
Bende bugunlerde baya asagida hissediyorum,sanki tekmeyi vurdumu firlayip cikacak gibi. Ama zannetmiyorum kotu birsey oldugunu bebekler artik baya buyudu ondan boyle olabilir,ama druna sor sen canim icin rahat etsin.

:) musab bende cok istitordum ama musa derler istedigim ismin anlami olma die vazgecim degistm affanda cok guzel isimleriyle yasasinlar insaallah :) sizede benim gibi sacma sapan tepkiler veren oluomu sinirlerimi bozuolar:KK34:
ayyy evettt :) musab diyorum mubarek zat dıyorum ... amannn musaffff derler kızzzz dıyenler oluyor :) aslında affan ı ben cok ıstıyorum musabı da esım sahabe efendımıze olan hayranlıgından dolayı koymak ıstıyor . ama kımseyı takmıyorum cunku kocaman bı lıste yaptık ınan kı herkes bı kulp buldu mılletı memnun edemeyızz

ayyy evettt :) musab diyorum mubarek zat dıyorum ... amannn musaffff derler kızzzz dıyenler oluyor :) aslında affan ı ben cok ıstıyorum musabı da esım sahabe efendımıze olan hayranlıgından dolayı koymak ıstıyor . ama kımseyı takmıyorum cunku kocaman bı lıste yaptık ınan kı herkes bı kulp buldu mılletı memnun edemeyızz
Esimin Yasir diye bi kuzeni var kimse ona Yasin demiyor mesela dikkat ettim de :) Bosver sen millete aldirma bi laf ediyorlar insanin tum hevesi kaciyor.Bende karar aldim esimle bir isme karar verirsem kimseye bakmayacagim:63:

Yılan katar gibi hiç hissetmedim ÇOK ŞÜKÜR IYIYMIŞ AMA HAREKETLERINI HISSETMEYI ÇOK ISTIYORUM CANIM
aaaa canım merhaba tevafuga bak ya :) sen de mi hamilesin vajinismus topiğinden hatırladım seni ben yenemeden hamıle kaldım Allah evladını kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsın

Elimi ne zaman karnıma koysam bebiş hareketli oluyor.iş yaparken falan da hissediyorum çok hareketli bir bebek bende çok merak ediyorum bnmki gibi olan var mı :KK64:gebe kalmadn önce hiç göbeğim yoktu bu yüzden hareketlerini erken hissettm doktorda bebeğin çok hareketli hissetmn normal demişti o zmanlar acaba neden bu kadar hareketli :KK46:tabi buna seviniyorm ama normal mi diye merak ettm
Benimde aynı.. İlk hamileliğim 24. Haftaya girdik artık dün gece uyandırdı resmen çok güçlenmiş :) sürekli karnımda hareket var valla ne yapacaksam böyle :)

Oy kuzummmm ay doğumdan sonrada devam ederse naparım bilmiyorum canım. Bn ilk üç ay 11 kilo verdim cnm

Ne zordur bilirim. Oğlumu eksi 11 ile doğurdum. Rabbim yardımcın olsun. Kusarken dikkat et. Ben 36. Haftamda zorlandim gece 4 te kanamam başladı. Sıkma kendini ve fazla eğilme.

Her hareketinde tuvalete gidesim geliyor.Allah korusun sanki çıkacak gibi yani o kadar aşağıda hissediyorum...:KK43:
Benimkilerin biri sagda biri solda birinin kafasi digerinin ayaklari gobek deligimin baya ustunde. Kafasi ustte olanin ayaklari dedigin gibi disari cikacakmis kadar altta. Uzun zamandir boyle. Cuma gunu gitmistim dr.a bi sorun yoktu canim. Sanirim bebekler buyudugunden daha genis alana yayildilar yaklasik 700gr.dilar. kocaman oldular :KK19:

Sagol cnm tesekkur ederiz...alt katta farkli bir doktor bakiyor 10 dk felan surdu herhangi ekstra ücret istemediler 62 lira disinda..aslina bakarsan gereksiz bir uygulamaymis taylan bey zaten gayet detayli bakiyor ..ben ondan farkli bi cihazla bakilcak sanmistim ama ayni ultrason cihaziyla farkli bir doktor bakiyor.7 kasima bida gitcez yalniz cok sık cagiriyo degilmi 3 haftada bir ...
Canım ben o kadar sık gitmiyorum. İkincide biraz daha tecrübeli olunuyormuş gerçekten :) ayda bir gidiyorum. Hatta bu ay detaylıya girdim diye kendi doktoruma gitmedim. Kasıma aldım randevu.. Allaha şükür problem yoksa çok sık gitmeye gerek yok. Tahlil zamanlarına bakıyoru. Tahlili kaçırmadan randevu alıyorum :)
Kızlar yaaa bende birkaç gündür karnımda gaz sancısı gibi ağrılar var Afedersiniz wc de oturmaya çalışırken yada namaz kılarken secdeye egilirken bu sancı dahada artıyor birden, sonra ayağa kalkınca hafifliyor şuan da çok yoğun yaşıyorum ama bu normal mi bilmiyorum:KK43: űşütmemek için elimden geleni yapıyorum evin icinde bile iki hırka giyip dolasiyorum :KK34:buna rağmen bu gaz sancısı mi bilmiyorum:KK64: varmı aramizda benim gibi durumda olan?
Üstelik halen bebisimin hareketlerini net olarak hissedemedim çok da merak ediyorum :KK42: bazen elimi uzun süre karnımda gezdirip bekliyorum bi damar atar gibi oluyo okadar yinede ondan bile emin değilim :110:
canım gaz sancısıdır merak etme.. gaz varken hareketleride pek hissetmezsin. Doktora gittiğinde gazın için birşey iste. Bazı durumlar ilaçsız geçmiyor. Bende vitamine vaşlayınca midemde çok gaz birikti. Uyuyamıyordum yürüyemiyordum. Mide ilacı kullanmaya başlayınca düzeldim. Maalesef bazen ilaçlar gerekli :KK43:
etrafındakileri boşver herşeye bir laf soylerler. Hz. Musab ayrıca peygamberimize (SAV) en çok benzeyen sahabiymiş. Harika bir isim amabenim yakınımda var. Ondan koyamıyorum. İnş. Emir Said koyacagız.
Emir: Peygamber soyundan gelen, kumandan
Said: hem peygamberimizin ismi hemde kutlu -mutlu demekmiş.

Kizlar benim bebisin haraketleri grip oldugumdan beri cok yavasladi nerdeyse hiss edilmeyecek derecede gunde bi iki kere falan tedirgin olmaya basladm ben :(

Kızlar günaydın. 3 gündür çok hastaym grip olmuşum sağlık ocağında tetrnoz aşısı yaptırmadm henüz. Yarın 21+1 olacağm yarın gitsem sorun olur mu .. 20. Haftada yapıldığını öğrendim burdan ama hasta olunca gidemedm. Bugün eşimde tüm gün evde yok yanlızda gidemem

Kızlar günaydın. 3 gündür çok hastaym grip olmuşum sağlık ocağında tetrnoz aşısı yaptırmadm henüz. Yarın 21+1 olacağm yarın gitsem sorun olur mu .. 20. Haftada yapıldığını öğrendim burdan ama hasta olunca gidemedm. Bugün eşimde tüm gün evde yok yanlızda gidemem
20. Haftadan sonra yaptirabilirsin geç değil önemli olan aralarinda 1 ay olması ve doğumdan 3 ay once olmasiymis

Günaydın güzel anneler :KK200: facebookta arkadaşım paylaşmış belki ilginizi çeker kalitesini bilmiyorum ama fiyatlar çok uygun görünüyor bakmakta yarar var sanki :KK19:

Eklentiler

• FB_IMG_1444854994391.webp
    FB_IMG_1444854994391.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 84
  • FB_IMG_1444854985814.webp
    FB_IMG_1444854985814.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 94
Back
X