2016 Şubat Anneleri

slm canlar bızde şeker yuklemesı yapıldı bır sorun yok çok sukur ama b12 89 a dusmus ıgneye baslayacaz hap bıle yetersız kalır dedı drum ayn durumu yaşayan varmıdır acaba bıde kızım aşagıdaydı hep sımdıden dogum pozısyonunu almıs ama kanal kapalı cok sukur işallah erken dogum olmaz :KK43:

kızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu

ben daha başlayamadım yaaaaa, kocam 4a bastırp getiremedi kalıpları
sabırsızlıkla bekliyorum kesip biçmeyi :KK70:
Iyi bari sende haftasonu baslarsin artik :)) ben kendim kartondan baski yapicam olmadi elimle cizerim bilemiyorum basit benimkisi cunku bulut ve daire cizicem o kadar

KIZLAR DUN SORMUSTUM AMA BİR ARKADAS YAZMISTI... SİZCE TEPE HOME KARYOLA NASILDIR 70*140

BİR DE KARYOLA ALANLAR KARYOLA+ YATAK ORTALAMA NE KADARA ALDI

Ohh maşallah inşallah hep öyle devam eder...

aynen çok haklısın ilk günün sonunda bmamaya geçmek bencede anlamsız.. mamanın tadını alıp bir daha memeyi hiç istemez diye korkuyorum bende o yüzden...

bir de kayınvalidem bebeğe doğduktan hemne sonra emzik verilmeliymiş yoksa memeyi tutmazmış bu doğru mu?
Ben sağlıkcı olarak kesinlikle emziğe karsı değilim emme kaslarını güçlendiriyor ve cocuklarda emme duyusu uyarılması önemli ama meme tutmaya direkt etkisini bilmiyorum ama en önemlisi tuş gibi veriyorsun susuyor :)) inşallah tutar benimki ve ileri yaslarda devam etmediği sürece damak ve diş gelişimine hiç zararı yok

kızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu
Canim bosu bosuna begnini bulandirma.. testler riskli yada risksiz ciksa ne yazar, zaten kesin bir tani verilmiyor, suphelenilirse diger ileri tetkitler testler uygulaniyor.. Zaten artik yapsanda birsey farketmez, doguma az kalmis yani ;).. detayli ultrasonun iyi ciktiysa korkma hic birseyden canim

Canım benimde 2 li test yapıldı sonuç iyiydi diye ne 3lü ne 4lüyü doktorum gerek görmedi. Eğer sende ayrıntılı ultrason yaptırdıysan ve orda da bi sorum yoksa hiç kafana takma canını sıkma

Canim bosu bosuna begnini bulandirma.. testler riskli yada risksiz ciksa ne yazar, zaten kesin bir tani verilmiyor, suphelenilirse diger ileri tetkitler testler uygulaniyor.. Zaten artik yapsanda birsey farketmez, doguma az kalmis yani :KK66:.. detayli ultrasonun iyi ciktiysa korkma hic birseyden canim

detaylıda normaldi canım çok şükür ölçümlerdede normaldi zaten 4 lü olacağı hafta tekmelerini hissetmeye başlamıstım
o yüzden yaptırmamıştık allah kararlamıştır herşeyi hayırlısı olsun

ben 2li tarama yapmadım sadece detaylı ultrasyona girdim
doktor neden 2li yaptırmıyorsun dediğinde gerek yok, öyle yada böyle benim evladım bilmek istemiyorum demiştim
sen bilirsin ama girersen seviniriz dedi umursamadım, detaylıda da hamd olsun bi sıkıntı çıkmadı

İdrar yollarimda enfeksiyon cikti kizlar :( İlac verdi doktor iki tane. Cefurol ve manurol sanirim. Kullanan var mi bu ilaclari. Geçer mi ki :(

Ben sağlıkcı olarak kesinlikle emziğe karsı değilim emme kaslarını güçlendiriyor ve cocuklarda emme duyusu uyarılması önemli ama meme tutmaya direkt etkisini bilmiyorum ama en önemlisi tuş gibi veriyorsun susuyor :)) inşallah tutar benimki ve ileri yaslarda devam etmediği sürece damak ve diş gelişimine hiç zararı yok

tabi emzik bebek sussun diye veriliyor genel olarak ama meme tutmayla alakası nedir onu anlayamadığım için merak ettim açıkcası =) ewet fazlası zarar ama bi süre verilse iyi olur tabi...

bu arada hamilelikte okuduğunuz kitaplar var mı? mesela hamilelikte bebeğin beyin gelişimi için kitaplar okunabilirmiş ve henüz ben ne okuycağımı bilemiyorum... bir arkadaşım tavsiye etti "oyuncu anne" ve "başlarım şimdi anneliğe" kitapları.. iyi dedi ama başka ne okunabilirki?

Kızlar bugün sabah eşimi işe göndermek için yatağımdan kalktım lavaboya gittm sonra rahimden mi geldi idrar mıydı bilmiyorum ama 4 5 damla su geldi.İnşallah idrardır ama öyle idrarada sıkışık değildim ne ola ki acaba :110:
Benim sorum arada kaynadı kızlar doktora gitmeli miyim netten baktım erken doğum falan diyor Allah korusun

slm canlar bızde şeker yuklemesı yapıldı bır sorun yok çok sukur ama b12 89 a dusmus ıgneye baslayacaz hap bıle yetersız kalır dedı drum ayn durumu yaşayan varmıdır acaba bıde kızım aşagıdaydı hep sımdıden dogum pozısyonunu almıs ama kanal kapalı cok sukur işallah erken dogum olmaz :KK43:
Ay kuzum yanlis anlayip uzuyorsunuz kendi kendinizi.. dogum pozisyonu derken bebek asagilanmismi yani doguma hazir durumdami yoksa sadece kafasimi asagida?? .. ikisi cok farkli seyler cunku

Canım hiç dert etme. Çok da düşünme bunları. Unutma riskli çıkıp hiçbir sorunu olmayan ya da testte hiçbir sorun gozukmezken sağlık sorunlarıyla doğan onlarca bebek var. Çok da net değil bu sonuçlar. Hem ayrıntılı da her şey yolunda ymis. Ben ikili yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Sorun yok diye ne 3lü ne de4 lü yaptırdık. Doktorum da hiç umursamadi.

Back
X