- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Canim yayla corbasi ve ispanak yap :)biri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yayla corbasi ve ispanak yap :)biri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki![]()
Mercimek çorbası balık salata :)biri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki![]()
Ben sadece 2 li yaptırdım diğerlerine gerek görmedi doktor.kızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu
Olabilir canım gönderirsen sevinirim. Önümüzdeki hafta ataşehir agız ve diş saglıgına gidecegim oradada yapmazlarsa özele gidecegim.Canım göztepe minibüs yolu üzerinde bildiğim ve çok güvendiğim özel bir doktor var. ilgilenirsen iletişim bilgilerini vereyim.
Bizde yoğurt çorbası ve bamya varbiri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki![]()
Canim bir kereligine yuksek ciktiysa 3un de uzerinde olmadigi icin onemsememistir dr belki. O anki strese bagli olarak yuksek cikmis olabilir icini ferah tut
cherry_pie
Canim bende de var tiroid. 8 cikti ilac kullaniyorum. Ablamin hamileyken 4 cikmisti ilac vermemisti doktoru. Yigenim masallah 3. Sinifa gidiyor . çok akilli çok zeki. Hic sikinti yapma değerin iyi bence
canım bende de haşimato tiroidi çıktı ilk kontrolümde kan testinde öğrendim. TSH 6.28 çıktı. Haşimato ile ilgili internetten birsürü şey okudum gelişim geriliğinden düşüğe zeka geriliğine neler neler yazmışlar. Mahvoldum tüm gün moralim bozuktu ağlamaktan mahvolmuştum. O akşam bi akrabam misafirliğe geldi onda da yıllardır tiroit rahatsızlığı varmış günde 100 mcg ilaç kullanıyormuş. İki kızı var biri matematik öğretmeni, diğeri tıp okuyor hem de en iyi üniversitelerden birinde ve Türkiye derecesi ile girdi. İnşallah bizde de bi sıkıntı olamyacak. İnternetteki bilgilere bakarsan eğer tiroit hastalarının hamile kalma ihtimali de düşük diyor. Çok şükür ben ilk istediğimde hamile kaldım. Hamilelik sürecimiz de güzel gidiyor sonu da güzel olacak bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle içini ferah tut![]()
Canim yayla corbasi ve ispanak yap :)
Mercimek çorbası balık salata :)
Bizde yoğurt çorbası ve bamya var![]()
patates kavurması yanında fırınlanmış tavukmenüler tam benim ağzıma layık
ama kocam balık ve bamya sevmez
en güzeli ıspanak yapayım uzun zaman oldu yemeyeli yanına mercimek salatası miss
patates kavurması yanında fırınlanmış tavuk![]()
Canim sanirim bu soganla oluyor kup seklinde dogranip once sogan kavruluyor sonra patatesler ilave ediliyor ogle galiba sanirsampatates kavurması diye bi yemek mi varmış dicem ayıp olacak![]()
oyy maşallahh ellerinize sağlık canım.Sağlıkla sıhatle giyer inşallah :) bizimkilerde 2 valiz yapmışlar yüne doyacak bizim kızda :) kayınvalidemle annem saolsun her yaşına göre yapmışlar :)Kızımın son yapılan örgüleri
Sağlıklı gebelik rehberi die Bi kitap elimin altında bide sağlık bakanlığının dökümanları hep elimin altında ama ben cocuk için kitap hiç duymadım :)
aşagıdaydı zaten dogum pozısyonua gelmıs doktorumda bı panıkledı sonra servıks boyu 3,5cm olunca dınlen bıraz cıksın dedı kuzumAy kuzum yanlis anlayip uzuyorsunuz kendi kendinizi.. dogum pozisyonu derken bebek asagilanmismi yani doguma hazir durumdami yoksa sadece kafasimi asagida?? .. ikisi cok farkli seyler cunku
Alala .. o zaman bol bol uzan duzelir diye tahmin ediyorum canim.. ne tetiklemis olabilir ki acaba birsey soyledimi doktorun?aşagıdaydı zaten dogum pozısyonua gelmıs doktorumda bı panıkledı sonra servıks boyu 3,5cm olunca dınlen bıraz cıksın dedı kuzum
Benim sağlık ocağımda idrar tahlili yapmıyormuş sadece kan verebildim canım devletten randevu almak gerek yada gittiğin hastanede yaptırabilirsinBu idrar tahlili yaptıranlar saglık ocagındamı yaptırıyor. Bizimki yapmıyormuş.![]()
ataşehirde mi oturuyorsun :=)Ben sadece 2 li yaptırdım diğerlerine gerek görmedi doktor.
Olabilir canım gönderirsen sevinirim. Önümüzdeki hafta ataşehir agız ve diş saglıgına gidecegim oradada yapmazlarsa özele gidecegim.
Bizde yoğurt çorbası ve bamya var![]()
Doktor ihlamur ve nane limon icebilirsin dedi bana baska bisey kullanilabiliyomu bilmiyorumkizlarr bikac gundur acayip oksuruyorum ve balgam cikarmaya calsiyorum bildiginiz bitkisel caylari tavsiye edermisiniz