2016 Şubat Anneleri

İyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi :KK43:
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...

Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.

Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktarda :KK43: çıkmış.
Lökosit bol miktarda :KK43: ve bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile :KK43:
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri :KK43:
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan :KK43:
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acaba :KK43: çok korkuyorum ya...
:'(
keton ve bolca lökosit bendede çıktı canım. 2 çeşit antibiyotik verdi dr.um. ama protein için sen hemen git dr.a umarım önemli derecede değildir. sonuçta onunda bir sınırı var.

heyecan, korku, mutluluk tarif edemiyorum :) öyle sabırsızlanıyorumki diyorum keşke hayırlısıysa tabi 37. haftada doğsa bebiş. ama tabi sağlıklı olacaksa. 40. haftayı beklemek çok zor :)
Bu düşüncede birtek ben varım saniyordum :D neden 37 yse. 38e taşmasın istiyorum

Bu düşüncede birtek ben varım saniyordum :KK70: neden 37 yse. 38e taşmasın istiyorum
aynen canım ya :KK48: 36. haftada sınavlarım var. tam bitiyor sonra 37. hafta geliyor. 38 bile değil hayalim hep 37. hafta. hem bebek çok kilo almamış olur. zaten bir hafta ileride. çok kilolu olursa nasıl doğcak :) ama tabi e büyük sebep onu hemen kucağıma alıp sımsıkı sarılmak :):KK46::nazar:

Kızlar özel olacak ama merak ediyorum cinsel durumlarla aranız nasıl 2 ben 2 ay öncesine kadar cok istekliydim hatta insanlar son ana kadar devam ediyor felan deyince normal karşılıyordum ama iki aydır o kadar soğuğum ki birden böyle olması normal mi acaba :( esimede üzülüyorum o cok anlayışlı hiç birşey hissettirmiyor ama ne bileyim :( birdaha hiç düzelmez mi die düşünüyorum arada

Kızlar özel olacak ama merak ediyorum cinsel durumlarla aranız nasıl 2 ben 2 ay öncesine kadar cok istekliydim hatta insanlar son ana kadar devam ediyor felan deyince normal karşılıyordum ama iki aydır o kadar soğuğum ki birden böyle olması normal mi acaba :KK43: esimede üzülüyorum o cok anlayışlı hiç birşey hissettirmiyor ama ne bileyim :KK43: birdaha hiç düzelmez mi die düşünüyorum arada
Cnm üzülme bn hamile kaldığından itibaren eşim hiç yanaşmadı

cherry_pie cherry_pie canım inşallah bir hal çaresi vardır üzüldüm gerçekten :( bende de bol bakteri epitel lökosit diyordu doktorum enfeksiyon dedi ama genelde tuvaletimizi yaparken akıntımızda karışıyor ya onunda etkisi oluyormuş sonuca enfeksiyon geçici durum ama diğerini gerçekten bilmiyorum. umarım tez vakit atlatırsın bol su iç gerçekten o herşeye şifa zaten ama bildiğim kadarıyla idrar yollarından ciddi anlamda sıkıntı olunca bebek ya başta ilk haftalar gelişmeden ölüyor ya da erken doğuma sebebiyet verebiliyor sen dua et.. Gerisi Allahtan. Çok geçmiş olsun

Buz koyda ağrın olursa kolonyalı pamukla azıcık masaj yap. Rahatlatıyor.

Yok canım maalesef belirti olmadanda yüksek çıkan var kuzenimde hamile Aralıkta doğum yapacak onun şekeri çok yüksek çıktı. Riskli gebelik durumunda.. sıkı diyet yapıyor. Hiç belirti yoktu. Tatlıya düşkünlüğüde yoktu. Herşeyi normal giderken yaptırdı. Onunkini bu kadar yüksek görünce ve ben tatlıdan vazgeçemeyince yüklemeye karar verdim yaptırdım çok şükür şeker çıkmadı. Ben çok şekerli şeyler yiyorum. Tutamıyorum kendimi devamlı tatlı şeyler istiyorum. Bundan korkmuştum bende... Allahtan çıkmadı :/
Dogru diyorsun oyle kiloya sekeri olup olmayana bakmiyor bu durum, hep tetikte olmak lazim :)) sende cok dadanma tatliya ne olur ne olmaz garantisi yok sonradanda cikabilir ;)
İyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi :KK43:
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...

Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.

Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktarda :KK43: çıkmış.
Lökosit bol miktarda :KK43: ve bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile :KK43:
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri :KK43:
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan :KK43:
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acaba :KK43: çok korkuyorum ya...
:'(
Canim dur hele doktor riskli buldumu olcuyu sen bilemezsinki.. Sen birde devlette yaptir ozellere ben nedense cokta guvenmiyorum, olmadi en hizli aile doktoruna git birde o yapsin..
Cok gecmis olsun canim..

Kızlar özel olacak ama merak ediyorum cinsel durumlarla aranız nasıl 2 ben 2 ay öncesine kadar cok istekliydim hatta insanlar son ana kadar devam ediyor felan deyince normal karşılıyordum ama iki aydır o kadar soğuğum ki birden böyle olması normal mi acaba :KK43: esimede üzülüyorum o cok anlayışlı hiç birşey hissettirmiyor ama ne bileyim :KK43: birdaha hiç düzelmez mi die düşünüyorum arada
Merak etme sonra düzeliyor canım. ;)

Lierac kullanan var mi.? Son kullanma tarihi nerede yazıyr? İnternetten aldım. Bulamadım. İçim rahat etmedi.

Lierac kullanan var mi.? Son kullanma tarihi nerede yazıyr? İnternetten aldım. Bulamadım. İçim rahat etmedi.
ben kullanıyorum 2 şişe bitti 2 tane ddaha istedim son kullanma tarihi olmuyor kozmetiklerin kapağı acıldıktan saonra 6 ay lierac ınki şişenin arkasında kavanoz resminde 6mvar ya o anlama geliyo cnm

ben kullanıyorum 2 şişe bitti 2 tane ddaha istedim son kullanma tarihi olmuyor kozmetiklerin kapağı acıldıktan saonra 6 ay lierac ınki şişenin arkasında kavanoz resminde 6mvar ya o anlama geliyo cnm

Himm anladım canım. Koruyucu kapak yok sanırım canım. Ay netten hiç almadim kozmetik. İçim rahat olmadı. Buralarda da çok pahaliydi

Canım yoktur birşey bazen oluyor öyle benim 4-5 gündür neredeyse hiç kıpırdamıyordu.

Sakin korkma canim benim.. aynem bende senin gibi oluyorum..hergun pit pit vuran kizim gun geliyor bir kere bile kipirdamadigi oluyor.. sanirim anne gerginken ki kipirdamayinca gergin olmamak mumkun degil.. ve de yorgunken kipirdamiyorlar..
Endiselenme hic...

Allah sag saglim kucaginda gostersinn..hepimize insallahh:anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Çok sağolun kızlar nasıl rahatladım anlatamam. O kadar alışmışız ki sürekli pıtır pıtır vuruşlarına çok sıkıcı ve bomboş bir gün geçti yine eskisi gibi olur inşallah çok sağolun

Himm anladım canım. Koruyucu kapak yok sanırım canım. Ay netten hiç almadim kozmetik. İçim rahat olmadı. Buralarda da çok pahaliydi
evet yok sadece kutu uzerinde urun korum bandı var o kadar baska güvenlik yok bide ambalajı janjanlı olmayınca bende elime alınca söyle bi baktım :)

evet yok sadece kutu uzerinde urun korum bandı var o kadar baska güvenlik yok bide ambalajı janjanlı olmayınca bende elime alınca söyle bi baktım :)

Haha ben de o kadar para verip :)) 200 ml babymalden 99 liraya aldım canım. Çok sağ ol içim rahat etti :)

Back
X