2016 Şubat Anneleri

Cnm doktorundan memnunsan değiştirme. Bn kadın doktoru sevmiyorum başıma bir kaç olay geldi kadın doğumcu kadın doktorunu sevmiyorum
Ya benim bi tecrubem yok ama erkek daha ehildir diye gittik.bayanda cok sevimli gozukuyor .ozel hastane yoksa haftayada ona gider bi denerdim ama bida muayene ucreti vs zaman gerekli

Ayda iki kere giriyorum canım, hatta perşembe günü benimki yüzünü göstermedi diye dr inat etti 3 kere baktı :KK53:
Gösterdi mi bu sefer canım bnm ki de göstermiyor en son gittiğimde uğraştı ama net görüntü alamadıkk:KK43:

Nie önermiyor cnm bir sakıncası yok kş
Canim gercekten de her dk un onerisi baska oluyor. Iki doktor degistim birincisi sakincasi yok diyordu ve ben o doktorda bebegimi kayb etme tehlikesi yasiyordum ondan doktorumu degistim ve sonuc cok sukur Rabbime kan olaylari 4ayda bitdi
Ayda iki kere giriyorum canım, hatta perşembe günü benimki yüzünü göstermedi diye dr inat etti 3 kere baktı :KK53:
benimki de ilkinde gostermiyordu kalkdim bir az dans falan kizim hemen dondu :KK70:

Canim gercekten de her dk un onerisi baska oluyor. Iki doktor degistim birincisi sakincasi yok diyordu ve ben o doktorda bebegimi kayb etme tehlikesi yasiyordum ondan doktorumu degistim ve sonuc cok sukur Rabbime kan olaylari 4ayda bitdi

benimki de ilkinde gostermiyordu kalkdim bir az dans falan kizim hemen dondu :KK70:
Bnm ki yüz görümlüğü istiyor galiba her defasında yok.

Kızlar geçen hafta odayı boyadık ve perdesini astik bir de mobilyası gelseydi süper olacaktı. . İnsan ne kadar heves ediyormuş sağlıkla gelsinler inşallah :KK200::nazar:

Eklentiler

• IMG-20151102-WA0004.webp
    IMG-20151102-WA0004.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 115
Benim doktorum pek onermiyo kizlar ondan her ay girmiyorumo_O
eee nasıl ölçülüp biçiliyor canım peki bebek ? sonuçta çok uzun tutmuyorlar zaten ayrıntılı dışında. sakıncası yok bence. olsaydı bütün doğan bebekler, istisnalar dışında, problemli olurdu. helede son 3 aya girdik. Allah korusun kordon dolanması falanda kontrol edilecek. benim yeğenimde oldu dolanma. sürekli kordon kontrol edildi ve çok zor bir doğum oldu. keşke sezeryan olsaymış. hem bebeğimi görmezsem ben stresten ölürüm. bebeğede banda zarar yani. her muayene çıkışı havalarda oluyorum çünkü.

Canım bende tatlı yedim epey dolaştım birazcık gösterdi sanırım o gün rahatsız edilmek istemedi :KK70:

Eklentiler

• 20151105_112532.webp
    20151105_112532.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 128
Back
X