2016 Şubat Anneleri

Kızlar bulunduğum ilde doğum yapmaya karar verdik eşimle çünkü memleket 15saat uzaklıkta yeni doğan bebeğime kıyamadım. Ama herşeyde en güzel haliyle olsun istiyorum bebek şekeri ev süslemesi falan.. kızımın bi odası yok maalesef evim çok küçük kendi yatak odama park yatak aldık ve sadece en yakınlarımz gelecek yanımıza ama yinede evimde süslü püslü olsun istiyorum :) Ne yapabilirm sizce

Kızlar birşey sorucam size böyle bi anda durduk yere elim ayağım boşalır gibi Oluyo sanki bayılacak gibi sizinde öyle Oluyo mu :( gidip uzanmasam sanki düşcem gibi yani

Kızlar birşey sorucam size böyle bi anda durduk yere elim ayağım boşalır gibi Oluyo sanki bayılacak gibi sizinde öyle Oluyo mu :KK43: gidip uzanmasam sanki düşcem gibi yani

Evet benimde surekli oluyor :KK43:
Bende olmuyor hiç muhtemelen o sırada ya tansiyonunuz yada sekeriniz düşüyordur günlük 5-6 öğün (az ve sık yani) beslenin ve ara ara tansiyonunuzu ölçün

Bende olmuyor hiç muhtemelen o sırada ya tansiyonunuz yada sekeriniz düşüyordur günlük 5-6 öğün (az ve sık yani) beslenin ve ara ara tansiyonunuzu ölçün

Tavsiyeniz için teşekkürler sanırım biraz aç bıraktım kendimi ama o an çok kötü oldum :( inşallah daha da olmaz bayılma hissi çok zor bi durum

Birde kızlar grip için önerebileceğiniz birşey varmı ıhlamur çayı dışında
1 su bardağı sıcak suya yarıma yakın limon sık canım ve 1 tatlı kaşığı bal. zencefilde katabilirsin seviyorsan. eşimin mucizevi formülü :) ben böyle ayakta atlattım hep 5. ayda grip olmuştum. arada yapıyorum grip olmayım diye. tavsiye ederim. öyle rahim kasılması vs. falan yapmıyor. rahatlıkla günde 3 defa içebilirsin.

Kizlar tedi de agiz mendilleri 6 tl ben baska 10 12 tl den asagi gormedim,aklinizda bulunsun.
benim annemin beyaz tülbentleri var birsürü çeyizden. onlardan yaptı hep iğne oyası yaptı birde kenarlarına minik minik çok şirinler. Allah razı olsun. her şey pahalı gerçekten.

Merhaba arkadaşlar bunlarda bnim kızımın cicileri...

Eklentiler

• 20151106_123321.webp
    20151106_123321.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 124
  • 20151106_123344.webp
    20151106_123344.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 108
1 su bardağı sıcak suya yarıma yakın limon sık canım ve 1 tatlı kaşığı bal. zencefilde katabilirsin seviyorsan. eşimin mucizevi formülü :) ben böyle ayakta atlattım hep 5. ayda grip olmuştum. arada yapıyorum grip olmayım diye. tavsiye ederim. öyle rahim kasılması vs. falan yapmıyor. rahatlıkla günde 3 defa içebilirsin.

Çok sağol Can'ım mutlaka denicem karabiberli limonlu ıhlamur çayı yaptım ama çokta bitki çayı önerilmediği için abartmak istemiyorum

Çok sağol Can'ım mutlaka denicem karabiberli limonlu ıhlamur çayı yaptım ama çokta bitki çayı önerilmediği için abartmak istemiyorum
evet canım bitki çayını çok kullanma. buna güvenebilirsin. tadıda hoş hem.

Back
X