- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
Yok zaten yemiyorum limon nar mandalina portakal hepsi cok az tuketilmeli benim bi dilim limon bile fazlasiya dusuruyor tansiyinumuBnm ki ile aynı canım bnm de 9o 60 oluyor sarımsak yememeye çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok zaten yemiyorum limon nar mandalina portakal hepsi cok az tuketilmeli benim bi dilim limon bile fazlasiya dusuruyor tansiyinumuBnm ki ile aynı canım bnm de 9o 60 oluyor sarımsak yememeye çalışıyorum
Yüksek olmasın da cnmYok zaten yemiyorum limon nar mandalina portakal hepsi cok az tuketilmeli benim bi dilim limon bile fazlasiya dusuruyor tansiyinumu
Evet benimde surekli oluyorKızlar birşey sorucam size böyle bi anda durduk yere elim ayağım boşalır gibi Oluyo sanki bayılacak gibi sizinde öyle Oluyo mugidip uzanmasam sanki düşcem gibi yani
Kızlar birşey sorucam size böyle bi anda durduk yere elim ayağım boşalır gibi Oluyo sanki bayılacak gibi sizinde öyle Oluyo mugidip uzanmasam sanki düşcem gibi yani
Bende olmuyor hiç muhtemelen o sırada ya tansiyonunuz yada sekeriniz düşüyordur günlük 5-6 öğün (az ve sık yani) beslenin ve ara ara tansiyonunuzu ölçünEvet benimde surekli oluyor![]()
Evet dikkat etmemiz lazimBende olmuyor hiç muhtemelen o sırada ya tansiyonunuz yada sekeriniz düşüyordur günlük 5-6 öğün (az ve sık yani) beslenin ve ara ara tansiyonunuzu ölçün
Bende olmuyor hiç muhtemelen o sırada ya tansiyonunuz yada sekeriniz düşüyordur günlük 5-6 öğün (az ve sık yani) beslenin ve ara ara tansiyonunuzu ölçün
Cnm ben beyaz yazma aldım 16 mendil çıktı bir yazmadan kenarını çevirdimKizlar tedi de agiz mendilleri 6 tl ben baska 10 12 tl den asagi gormedim,aklinizda bulunsun.
1 su bardağı sıcak suya yarıma yakın limon sık canım ve 1 tatlı kaşığı bal. zencefilde katabilirsin seviyorsan. eşimin mucizevi formülü :) ben böyle ayakta atlattım hep 5. ayda grip olmuştum. arada yapıyorum grip olmayım diye. tavsiye ederim. öyle rahim kasılması vs. falan yapmıyor. rahatlıkla günde 3 defa içebilirsin.Birde kızlar grip için önerebileceğiniz birşey varmı ıhlamur çayı dışında
Cok iyi fikir valla,el kadar seyler bile bi suru paraCnm ben beyaz yazma aldım 16 mendil çıktı bir yazmadan kenarını çevirdim
Ewet canım ben 5 tl yenildim 16 mendil çıktıCok iyi fikir valla,el kadar seyler bile bi suru para
benim annemin beyaz tülbentleri var birsürü çeyizden. onlardan yaptı hep iğne oyası yaptı birde kenarlarına minik minik çok şirinler. Allah razı olsun. her şey pahalı gerçekten.Kizlar tedi de agiz mendilleri 6 tl ben baska 10 12 tl den asagi gormedim,aklinizda bulunsun.
Canım 5 tl ye aldım. 16 mendil çıktıCok iyi fikir valla,el kadar seyler bile bi suru para
1 su bardağı sıcak suya yarıma yakın limon sık canım ve 1 tatlı kaşığı bal. zencefilde katabilirsin seviyorsan. eşimin mucizevi formülü :) ben böyle ayakta atlattım hep 5. ayda grip olmuştum. arada yapıyorum grip olmayım diye. tavsiye ederim. öyle rahim kasılması vs. falan yapmıyor. rahatlıkla günde 3 defa içebilirsin.
Çok güzelmiş güle güle giyinsin. Kızlara çok güzel şeyler var erkeklere yokMerhaba arkadaşlar bunlarda bnim kızımın cicileri...
evet canım bitki çayını çok kullanma. buna güvenebilirsin. tadıda hoş hem.Çok sağol Can'ım mutlaka denicem karabiberli limonlu ıhlamur çayı yaptım ama çokta bitki çayı önerilmediği için abartmak istemiyorum