2016 Şubat Anneleri

Oy okuma internette :KK43:
Tırnak batmasını bile kansere kadar götüren bilgiler var :KK43:
Gebelikte alerjik problemler artabiliyormuş. Bnim ilk aylarımda çok tetiklemişti. İyi düşün, en hafifini düşün :) inşallah başka sebep çıkmaz :*

İnşallah kuzumm sağol. Dediğin gibi En güzelini düşünmek lazım :)

Kızlar bebeğim yine esniyor, kasılıyor birşeyler yapıyor.. İki saat olucak durmadı, endişelenmeliyim bilemedim, içerde kıpır kıpır Allahımmmmm biraz dinlensinnnn :(

Kızlar bebeğim yine esniyor, kasılıyor birşeyler yapıyor.. İki saat olucak durmadı, endişelenmeliyim bilemedim, içerde kıpır kıpır Allahımmmmm biraz dinlensinnnn :KK43:
Canim benimkide cok kipirdiyor bugün sağlık ocağına gitmiştim ebe beni korkuttu saatte 10 defa hareket edeceksin benimki ohooooo..fazlasına zarar dedi.öf..

Kızlar bebeğim yine esniyor, kasılıyor birşeyler yapıyor.. İki saat olucak durmadı, endişelenmeliyim bilemedim, içerde kıpır kıpır Allahımmmmm biraz dinlensinnnn :KK43:
Benimki de bugun pek hareketsiz biraz tepişse de ben burdayim dese :KK51:

Ben hiç birşey istemedim alacağını cok sanmıyorum acıkcası... pırlanta cok önemliydi benim için kendime alıyordum bi keresinde hatta bekarken derdim evleneceğim kişi pırlanta hediyeler almazsa olmaz diye ama işte eşimle tanıştım insan tüm düşüncelerini değiştiriyor... Alyansımdan baska hiç birşeyim yok... Eşiminde cok öyle değerli hediye düşünceleri yok :KK43: beklemiyorum bile o yuzden... Asla da dile getirip istemem hiç bir anlamı kalmaz benim için... Sağlık olsun ne diyelim

İnşallahh canımmm :) içine Nasıl yatak alacaksın inceler alçak kalıyor sezeryan olursa eğilmek sıkıntı olacak gibi geldi bana ve kademeyi aşşağıya indirince kalın kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben kalın aldım normal yatak gibi aklında olsn canımm
Canım ben de kalın yatak aldım :)

Ben hiç birşey istemedim alacağını cok sanmıyorum acıkcası... pırlanta cok önemliydi benim için kendime alıyordum bi keresinde hatta bekarken derdim evleneceğim kişi pırlanta hediyeler almazsa olmaz diye ama işte eşimle tanıştım insan tüm düşüncelerini değiştiriyor... Alyansımdan baska hiç birşeyim yok... Eşiminde cok öyle değerli hediye düşünceleri yok :KK43: beklemiyorum bile o yuzden... Asla da dile getirip istemem hiç bir anlamı kalmaz benim için... Sağlık olsun ne diyelim
Canım,geçen sen yazmıştın değil mi işte bu doğum ve sonrası stresi ya da hamilelik depresyonu vs ? Şimdi nasılsın?

Canim benimkide cok kipirdiyor bugün sağlık ocağına gitmiştim ebe beni korkuttu saatte 10 defa hareket edeceksin benimki ohooooo..fazlasına zarar dedi.öf..
Beni bir hayli yordu şimdi duruldu çok şükür.. Terletiyor annesini, doğuruyorum sandım, sanırım yalancı kasılmalarla birleşti :( neyse artık uyusam fena olmucak .. Pff :/

Canım,geçen sen yazmıştın değil mi işte bu doğum ve sonrası stresi ya da hamilelik depresyonu vs ? Şimdi nasılsın?
Evet benim canım... Değişen bişey yok aynen devam işte 2 ay geçsin diye bekliyorum elimden hiç bişey gelmiyor hakkımda hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için :)

Hanımlar birmaxdan siparis verdim havale yada eft ile ödeme varmis ne sacma. Yarın eft yapicaz yalnız ne kadar zamanda geldi size kargo eft yaptıkdan sonra ?????
Normalde ertesi gün geliyor canım ben aksilik yaşamıştım ama 1 hafta geç geldi ama ilgililer sorun cozuyorlar

Hadiiii :)) ayy ne istedin pekim. Özel olmayacaksa.. Fikir olsun bana da
Benim kocamda almış hediyesini geçen dayanamadı gösterdi televizyonda zen pırlanta reklamı var ya 5 taş yüzük indirimde olan onu almış icine de kızımızın adını yazdırmış inci diye kızımın bana doğum hediyesi olacakmış gösterdi ama takmama izin vermedi geri sakladi

Ya kaldımı böyle şeyler yani ben açıkçası bebek doğurma makinesi olarak görmüyorum kendimi bir zorunluluğumda yok, biz istedik ve o dünyaya gelicek İnşallah bu yüzden eşim bana borçlu filan değil, isterse güzel bir çiçek alabilir kuzucuğum :)

maşallah ne güzel işte canim, benimkide hiç durmuyodu iki gündür haraketsiz ben endişeleniyorum
niye haraketsiz diye

En az 10 defa hareket etmeli deniyor da üst sınırı olmaz bence çok saçmalamış o ebe canım bazen coşuyolar bazen duruluyorlar normal değil mi? Yediklerimiz bile etkiliyo hareketlerini şekerli şeyler yediğimizde coşuyolar mesela :)

Ya kaldımı böyle şeyler yani ben açıkçası bebek doğurma makinesi olarak görmüyorum kendimi bir zorunluluğumda yok, biz istedik ve o dünyaya gelicek İnşallah bu yüzden eşim bana borçlu filan değil, isterse güzel bir çiçek alabilir kuzucuğum :)
Bende işte diyorum ya asla istemem bi anlamı kalmaz diye... Ama dusunurde birşey alırsa o ayrı bir mutluluk olur değeri olur

Evet benim canım... Değişen bişey yok aynen devam işte 2 ay geçsin diye bekliyorum elimden hiç bişey gelmiyor hakkımda hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için :)
rica ederim canım.naif Karakterler bu dolambaçlı işlere daha çabuk kapılıyor.depresyondur yok bilmem nedir...Kasım annelerini okuma.sana iyi gelmez.bir sürü kötü senaryo da var orda iyiler kadar.sağlık sektöründeydin dimi? Derin düşünmemek o yüzden daha zor olabilir,bu işlerin nasıl olduğunu her gün gördüğünden...
Her sabah ben değerliğim de kendine.yeni hobi edin...ne bilim,yabancı dizi sever misin bilmem ama başlayabilirsin ya da şu BÜYÜKLER için olan boyama Kitaplarından al...renkli boya kalemleri al.çok zevkli uğraşması.hem müzik dinle hem boya.
Hadi iyi geceler.

rica ederim canım.naif Karakterler bu dolambaçlı işlere daha çabuk kapılıyor.depresyondur yok bilmem nedir...Kasım annelerini okuma.sana iyi gelmez.bir sürü kötü senaryo da var orda iyiler kadar.sağlık sektöründeydin dimi? Derin düşünmemek o yüzden daha zor olabilir,bu işlerin nasıl olduğunu her gün gördüğünden...
Her sabah ben değerliğim de kendine.yeni hobi edin...ne bilim,yabancı dizi sever misin bilmem ama başlayabilirsin ya da şu BÜYÜKLER için olan boyama Kitaplarından al...renkli boya kalemleri al.çok zevkli uğraşması.hem müzik dinle hem boya.
Hadi iyi geceler.
Doğru söylüyorsun canım :) evet öyleyim... Cok teşekkür ederim dizi işini düşüneyim ben en iyisi teşekkür ederim iyi geceler :)

Back
X