- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Der der biraz daha sabret 30. 31. Haftadan itibaren çokta güçleniyolar, nefesini kesicek daha :))Benimki de bugun pek hareketsiz biraz tepişse de ben burdayim dese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Der der biraz daha sabret 30. 31. Haftadan itibaren çokta güçleniyolar, nefesini kesicek daha :))Benimki de bugun pek hareketsiz biraz tepişse de ben burdayim dese![]()
sakın canım en büyük hatayı nete bakmakta yapıyoruz gereksiz stres oluyoruz sonra.alerjik bi durum gibiEvet dün gece de böyleydi ama bu kadar degıl sabah kızarıklık yoktu yine oldu( bişeyler okudum okumaz olaydım yine bu internetteki bilgilere bakarsak öldük
Kizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Ben esimden hediye istiyorum sizlerde hediye istiyor musunuz
Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilimKizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .Ben hiç birşey istemedim alacağını cok sanmıyorum acıkcası... pırlanta cok önemliydi benim için kendime alıyordum bi keresinde hatta bekarken derdim evleneceğim kişi pırlanta hediyeler almazsa olmaz diye ama işte eşimle tanıştım insan tüm düşüncelerini değiştiriyor... Alyansımdan baska hiç birşeyim yok... Eşiminde cok öyle değerli hediye düşünceleri yokbeklemiyorum bile o yuzden... Asla da dile getirip istemem hiç bir anlamı kalmaz benim için... Sağlık olsun ne diyelim
Çok hoş sun yaYa ben bugüne kadar şunu istiyorum demedim.. Altın birşey alacaksın diyordum.. Bugün tamtur altinyuzukler var ya onu söyledim. Oda öyle söyledi :)/ pirlanta istemiyorum ben ama sana pırlanta veriyorum dedim :)))
Ayfon u batsin emiiiiiiiii... Hih![]()
Canım daha önce etiketledim ismini ama tekrar yazayım dedim yasin-i okudum ben haftasonu arkadaşın için inşallah çok güzel haberler alır,bizi de habersiz bırakmaÇok hoş sun ya![]()
Masallah onlara buyuttuk bebisleri cabuk geciyor zaman benimkilerden birinin kafasi asagidaydi digeri yukardaydi en son gittigimde ikisinin de kafasi asagidaydi nasil dondu bu darlikta anlamadim
maşallah canım sağlıkla kucağına al inş:)
ya ben şeyi merak ettim hangisinin alya hangisinin asya olduğunu nerden biliyosun belki asya 1300 grdır![]()
Dogum hediyesi mi canim ben kizimda beklemistim gitti kendi tel.ini yeniledi laf soyleye soyleye bi hal oldum bakalim bunlarda ne yapacakKizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Tatlim öyle düşünme bence cok ozelsin.milyonlarca insanin olmak istedigi konumdasin.cok kutsal cok ozel bisey yasiyorsun.benim bu ikinci gebelgm ve 4 yil ugrastim.olmasi bile mucize oldu.o surecte gerek bu sitede gerek reelde cocuk sahibi olamayan olmak icin turlu mucadeleler veren bircok insan tanidim.Allahim nasil bi mucizeye sahipmisiz ilkinde kolay hamile kaldgim icin bilememistim.bir evlat kokusu icin ne igneler ne hormonlar ne tedaviler.ne agir psikolojik süreçler gecirenler var.anne olma istegi icgudusel birseyken yanip tutustugu halde kucağinin bos kalmasi,bir turlu olmamasiKızlar ben kendimi varil gibi hissediyorum... Göbek ve göğüsten ibadetim hiç olmadığım kadar sivilceliyim kaşlarım seyreldi ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum sürekli yiyorum arada altıma kaçırıyorum özgüven 0 durumda eşim seviyor Vs ama cinsel olarak tamamen bitireli cok oldu arzulanmıyorum yani ve gerçek anlamda depresyondayımherşey cok kötü olacak bir daha ben ve bana ait hiç birşey olmayacak gibi geliyor sanki uyuyamayacağım hiç gibi geliyo hep uyuyorum baska bişey yapmıyorum calısma ortamım rahat ve yalnız oldugum için bırakın makyajı saçımı bile taramıyorum eşofmanla duruyorum bir tane bile hamile kıyafeti dahi almadım ne olacak bu halim bilmiyorum sizden başka konuşacak kimsem yok ailemle ve akrabalarımla görüşmüyorum..
Gecen bebek psikososyal eğitimine gittim bebeğin anne karnında etkilenmeleri Vs konuşuldu işte stresli üzgun hamileliklerde cocuklar 4_5yaşlarında hiperaktivite Vs görülüyormuş dikkat eksikliği felan... Vicdan azabı cektim ama elimde de değil.. Beslenmemde dengesizleşti yumurta felan hiç yemez oldum ne olacak bu halim bilmiyorum... İçimi de döktüm burda![]()
Borc meselesi degil canim insan hamileyken dogum sonrasi cok sey yasiyor duygularimiz hormonlar yuzunden allak bullak oluyor uykusuzluk yorgunluk desen simdiden basladi trabzon seti olmasa da baktikca kocamin beni dusundugunu hatirlayabilecegim depresif duygularimi frenleyebilecegim bi hediye cok hos olurdu ama benimki iyi hos ama biraz odunYa kaldımı böyle şeyler yani ben açıkçası bebek doğurma makinesi olarak görmüyorum kendimi bir zorunluluğumda yok, biz istedik ve o dünyaya gelicek İnşallah bu yüzden eşim bana borçlu filan değil, isterse güzel bir çiçek alabilir kuzucuğum :)
Canım o süre içerisinde izin alorsan çalışmadığın için o üç haftayı atamıyorsun diye biliyorum. fiilen çalışman gerekiyor arkaya atacak haftaları. sen bir araştır istersin sonra sürpriz olmasınmerhabalar kızlar bende 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam.ama yanacak 3 hafta iznim var raporumu bozmadan 3 haftayı kullanacam.böylece 5 haftayı doğum sonrasına atmış olucam
Ben aldım canım çok güzel geldi :)bir sıkıntı yaşamadım :)zaten bildiğin markalardan alınca sorun olmuyor tavsiye ederimGunaydin anneler
Butikbebe den bisey alan var mi acaba.urunler hosuma gitti de kalitesi nasil siparişler nasıl geliyor bilgisi olan varsa paylasrsa sevinirim:)
kizlar gunaydin hepinize ayyy bende bakayim dedim anca 2 tanesine bakabildim aglamaktan
Doktor ne dediki canım bebek hıçkırmazmı dedi.ama netten bakmıştm amnion sıvısını yutar anne karnında hıçkırır falan diye de bilemedim ki neyse doktor sonuçta onun dediği doğrudur :)