2016 Şubat Anneleri

kızlar ben iki haftada hiç kilo almamışm çok şaşırdm sanırım yürüyüşe başlamam da atkili oldu yoksa şimdye kadar 8 kilo almıştm inşallah böyle devam eder.29+3 te 1500 gr oğluşta.ha bide çatı muayenesi ne zmn oluyo diye sordm daha erken 37. 38. haftalarda bakacaz dedi

Kizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Ben esimden hediye istiyorum sizlerde hediye istiyor musunuz
Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Ben hiç birşey istemedim alacağını cok sanmıyorum acıkcası... pırlanta cok önemliydi benim için kendime alıyordum bi keresinde hatta bekarken derdim evleneceğim kişi pırlanta hediyeler almazsa olmaz diye ama işte eşimle tanıştım insan tüm düşüncelerini değiştiriyor... Alyansımdan baska hiç birşeyim yok... Eşiminde cok öyle değerli hediye düşünceleri yok :KK43: beklemiyorum bile o yuzden... Asla da dile getirip istemem hiç bir anlamı kalmaz benim için... Sağlık olsun ne diyelim
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .

Masallah onlara buyuttuk bebisleri cabuk geciyor zaman benimkilerden birinin kafasi asagidaydi digeri yukardaydi en son gittigimde ikisinin de kafasi asagidaydi nasil dondu bu darlikta anlamadim

Evet büyüttük çok şükür. Allah nazarlardan korusun hepsini.

Valla ben de şok oldum. Benimkiler çok farkli yatıyorlardi nasıl oldu da ikisinin kafasi yukarı denk geldi. Ama dr a gitmeden son 3 gün önce döndü. Ikisininde kafasini hissediyorum elimle.

maşallah canım sağlıkla kucağına al inş:):KK68:

ya ben şeyi merak ettim hangisinin alya hangisinin asya olduğunu nerden biliyosun belki asya 1300 grdır :KK22:

Sağol canım. Hepimize nasip olsun inşallah :KK68:
Canim ben sık kontrole gidiyorum. 1 hafta 10 gün de bir. Alya 4 gün daha büyük ordan anlıyoruz. Belki ayda bir gitsem ben de takip edemem.

Saat 6 ya geliyor ve ben daha hiç uyumadım :eek:

Ikizler daha şimdiden bana ne kadar yorucu olacaklarını göstermeye çalışıyorlar :KK12:

Günaydın arkadaşlar.
Dün cilt lekesi olan bir arkadaşı kafaya taktım yorum yazacaktım ama araya kaynamış. Etiketleyemiyorum ismini hatırlayamadım :(

Ben gebeyken cilt bakımı yaptırıyordum. Tabi benim durum ile aynı değil, benim cilt lekelerim falan vardı yara izlerim bu yüzden gidiyordum.
Son hakkımı kullanmasak mı diye düşünmüştüm. Gebe lekesi olursan kesnlikle gel baştan önlem alırsak hafif atlatırsın doğum sonrası da rahat açılır demişti. Bence bir güzellik merkezine gidip leke açıcıc maske yaptırabilirsin. Veya maskeleri kendin de yapabilirsin;)
A tabi hiç birşey yapamasan da doğum sonrası lekeler zaten hafifliyor, çok iz kalırsa lekeleri yakma ile siliyorlar ;)

Kızlar ben kendimi varil gibi hissediyorum... Göbek ve göğüsten ibadetim hiç olmadığım kadar sivilceliyim kaşlarım seyreldi ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum sürekli yiyorum arada altıma kaçırıyorum özgüven 0 durumda eşim seviyor Vs ama cinsel olarak tamamen bitireli cok oldu arzulanmıyorum yani ve gerçek anlamda depresyondayım :KK43: herşey cok kötü olacak bir daha ben ve bana ait hiç birşey olmayacak gibi geliyor sanki uyuyamayacağım hiç gibi geliyo hep uyuyorum baska bişey yapmıyorum calısma ortamım rahat ve yalnız oldugum için bırakın makyajı saçımı bile taramıyorum eşofmanla duruyorum bir tane bile hamile kıyafeti dahi almadım ne olacak bu halim bilmiyorum sizden başka konuşacak kimsem yok ailemle ve akrabalarımla görüşmüyorum..
Gecen bebek psikososyal eğitimine gittim bebeğin anne karnında etkilenmeleri Vs konuşuldu işte stresli üzgun hamileliklerde cocuklar 4_5yaşlarında hiperaktivite Vs görülüyormuş dikkat eksikliği felan... Vicdan azabı cektim ama elimde de değil.. Beslenmemde dengesizleşti yumurta felan hiç yemez oldum ne olacak bu halim bilmiyorum... İçimi de döktüm burda :KK43:
Tatlim öyle düşünme bence cok ozelsin.milyonlarca insanin olmak istedigi konumdasin.cok kutsal cok ozel bisey yasiyorsun.benim bu ikinci gebelgm ve 4 yil ugrastim.olmasi bile mucize oldu.o surecte gerek bu sitede gerek reelde cocuk sahibi olamayan olmak icin turlu mucadeleler veren bircok insan tanidim.Allahim nasil bi mucizeye sahipmisiz ilkinde kolay hamile kaldgim icin bilememistim.bir evlat kokusu icin ne igneler ne hormonlar ne tedaviler.ne agir psikolojik süreçler gecirenler var.anne olma istegi icgudusel birseyken yanip tutustugu halde kucağinin bos kalmasi,bir turlu olmamasi
Velhasil cok agir cok zor bi sinav
Onun icin bizler sahip oldgumuz bu mucizenin kiymetini bilmeliyz.gercekten evlat sahibi olmak mucize.olmamasi degil
Bu fiziksel degsmler gececek elbet sunun surasinda iki ay kaldi.o cennet kokuluyu kucagina aldginda ne sivilceymis ne kiloymus hicbisey umrunda olmicak
Bunlari dusunup te kendini uzme bos yere.sen guzel ve ozel bi annesin...
Bu tombik hallerini de ozlersin gun gelir :)

Ya kaldımı böyle şeyler yani ben açıkçası bebek doğurma makinesi olarak görmüyorum kendimi bir zorunluluğumda yok, biz istedik ve o dünyaya gelicek İnşallah bu yüzden eşim bana borçlu filan değil, isterse güzel bir çiçek alabilir kuzucuğum :)
Borc meselesi degil canim insan hamileyken dogum sonrasi cok sey yasiyor duygularimiz hormonlar yuzunden allak bullak oluyor uykusuzluk yorgunluk desen simdiden basladi trabzon seti olmasa da baktikca kocamin beni dusundugunu hatirlayabilecegim depresif duygularimi frenleyebilecegim bi hediye cok hos olurdu ama benimki iyi hos ama biraz odun :KK11: ne bileyim hangisini begenceksin git kendin al diyor :KK57:

merhabalar kızlar bende 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam.ama yanacak 3 hafta iznim var raporumu bozmadan 3 haftayı kullanacam.böylece 5 haftayı doğum sonrasına atmış olucam
Canım o süre içerisinde izin alorsan çalışmadığın için o üç haftayı atamıyorsun diye biliyorum. fiilen çalışman gerekiyor arkaya atacak haftaları. sen bir araştır istersin sonra sürpriz olmasın

Gunaydin anneler
Butikbebe den bisey alan var mi acaba.urunler hosuma gitti de kalitesi nasil siparişler nasıl geliyor bilgisi olan varsa paylasrsa sevinirim:)
Ben aldım canım çok güzel geldi :)bir sıkıntı yaşamadım :)zaten bildiğin markalardan alınca sorun olmuyor tavsiye ederim

Annişler bugun kızımla dr randevumuz var 31. Haftaya merhaba dedik

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 122
ama netten bakmıştm amnion sıvısını yutar anne karnında hıçkırır falan diye de bilemedim ki neyse doktor sonuçta onun dediği doğrudur :)
Doktor ne dediki canım bebek hıçkırmazmı dedi. :KK53:
Öylede bir hıçkırıyorlarki geçen eşim bile acayip hissetti. Biz nasıl hıçkırıyoruz gögsümüz kalkıp iniyor .. işte öyle oluyor. Saydık bile.. Toplam 6 kere hıçkırdı hemde... karnın bariz kalkıp iniyor :KK70::KK70:

Back
X