- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
Bazen Düşüyor insanın aklına işte hele evde yalnız kalınca....benim annem de öyle,ay dayımın eşini rahat ettirmek için delirir...ay ben 9.-10. Haftamda mı ne bir hafta kaldım annemde.hormonlar alt üst zaten.adet de olamayınca çok hassas oluyor insan..neden surat asıyormuşum ben ona mı asmışım ben Doğumu yalnız yaparmışım gelmezmiş böyle olursa,sanki geldi de çok...babamın yanında yerlere Attı kendini,tabii hep toparlıyor o çünkü onu...sebep de benim tüm gün asık suratla yatmayı istemem.napim kafam kalkmadı yani.suratımın da inan yani başıma bunların gelmeni bilsem sahteden sırıtırdım:)Sanki kendi yazdıklarımı okudum
İnan annem ne nişanıma ne düğünüme adapte olmuştu. Çalışıyor olmasına verdim, psikolojik karmaşaya verdim, çok acele evlenme kararı almamıza verdim. Verdim de verdim :) napıcan başka...
Hamileliğim başlarında o kadar istedim ki annem sık sık arasın napıyorsun desin. Aramadı. Napayım aramazsan arama dedimhep hayalimdi annemlerde doğum yapacaktım, annem bakacaktı. Kv yok zaten görümcelerde ilgisiz çalışıyorlar zaten anne yerini tutar mı hiç. Annem baksın istesin ama ışık almayınca burada tek başıma doğum yapmaya karar verdim.
Annemin ilgisizliğini bir gün teyzemlerle konuşurken isyan ettim dile getirdim. Yıllardır dert yanarım şu eve yerleşemedim bir gelip düzen at bana diye. Evime 3 yılda 3kez geldiaramız 45dakika hee öyle çok da değil :)
Sanki komşu kızıyım, herkesin yardımına koşan annem benim ihtiyacıma koşmuyor diye çok üzgündüm.
Teyzem hala gel burada doğum yap diyor ama annemlerin evinde de kimsesiz olmaktansa, bir de orada gelen gidene hizmet etmektense kendi evimde doğururum gelenim gidenim olmazsa da olmaz olursa da olur :/
Ay neyse sana teselli verecektim konuyu dağıttım:)
Teyzemlere serzenişte bulunduktan sonra sanırım onlarda ilgi beklediğimi dile getirmişler.
annem geçen hafta bize geldiler. Yatılı kalmaya geldiler hemde.
İzin almış , evimi temizlemiş :) o kdar mutlu oldum ki kirlenecek diye kıyamıyorum
Ha tabii otururken baksana tekme atıyor dedim ay kalkamıcam şimdi dedi
Galiba onlara normal geliyor bu durum.
Boşver bak senin kv kp ilgili en azından :) ne güzel onlarla paylaş mutluluğunu :)
Rabbim annelerimize de inci düşünce nasip etsin inşallah :)
Sonradan daha yeni anlıyorum salak ben.sebep o olamaz.sebep ne..huzursuzluk ile bebeğin sorumluluğundan uzaklaşmak...imkansız yani bağların o sebeple kopması..sonradan aylar sonra fark ettim ki ben yıllarca aramışım,ben gitmişim vs vs...kestim bunları aaa bi de baktım 10 gün aramasam haberleri olmıcak bişey olsa.çok geç anladım ama olsun...