2016 Şubat Anneleri

Bugün eşimle civilde gezdik

Aldıklarımız

Emzirme atleti
Bebişime külotlu çorap ve saç bandı
8li zıbın takımı
Takı yastığı
Dalan roxy sabun tozu
3 tane tek alt
Alez
burda civil yok malesef :KK43: bende dün netten sipariş verdm civilin sitesinden.güle güle kullanın canım aldıklarınızı

Hele nefes almadaki zorlugu soglemiyorum canim kipirdayinca ani sancilar da oluyor dka sorsammi acaba sizde de oluyormu ogle?
Bende nefes çok zor alıyorum canım Ewet hareket ettiğinde bnm de ağrılarım oluyor. Artık baya büyüdüler canım o yüzden bende astım da var nefeste baya zorlanıyorum. Öksürürken Gögüs altımı ağırttım kımıldayamıyorum

Tıbbı olarak ne kadar bilgi versem boş size göre ihtimaller olduğu sürece tabiki istediğinizi yapmakta özgürsünüz hayırlı doğumlar...
Burda herkes uzman sekerim :)) bazen arkadaslara okuyorum yorumlari gulmekten oluyoruz. Bazen de insani delirtiyorlar mesela benimde en delirdiklerim: basta ikiz bebegim vardi biri oburunu yemis! Tetenoz asisi yaptirmiycam doktorum bebek sakat olur dedi! Edim arada diyor ki bi hesap ac sen de onlari trolle. Valka ben burayi baska bir baslikta kesfettim ve ordaki kizlari tanimasamda benim icin cok degerliler. Bebekten sonrada aliskanlik yapti hamile basliklarini takip ediyorum bide ciddi aliskanlik yapti bende O yuzden cikamiyirum da. Ama bazilari hakkaten adami delirtiyor onlari da okumadan geciyorum artik okursam da turkiyenin boyle bir gercegi var diyorum. İlk iki kontrole zekai tahurin riskli gebeligine gittim ve gercekten buradaki o garip karakterlerin gerceklerini gozumle gordum

Şubat annelerinin en çok soru soran anne adayı olarak yine bir sorum olacak :KK22: 31. Haftadayız ama bebeğim hala dönmemiş kızlar yan duruyor kafası sağda.döner mi yada bi egzersiz varmış bn onlara mı başlayım.ayrıca dün gece hastaneye gittik bebek hareket etmeynce nst ye aldı ama kalp atışlarını tam duyamadk haftası küçük olduğu için dedi ama nasıl korktm anlatamam çok ağladm :( sonra hareket etti kuzum da Rahatladım. Bide 35 haftalık yeni doğmuş bir bebek gördüm erken gelmiş ama kilosu iyiydi Allahtan 2600 doğmuş çok tatlıydı. :)

Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum ben :( eşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi

Eklentiler

• IMG_20151206_131928.webp
    IMG_20151206_131928.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 106
Şubat annelerinin en çok soru soran anne adayı olarak yine bir sorum olacak :KK22: 31. Haftadayız ama bebeğim hala dönmemiş kızlar yan duruyor kafası sağda.döner mi yada bi egzersiz varmış bn onlara mı başlayım.ayrıca dün gece hastaneye gittik bebek hareket etmeynce nst ye aldı ama kalp atışlarını tam duyamadk haftası küçük olduğu için dedi ama nasıl korktm anlatamam çok ağladm :KK43: sonra hareket etti kuzum da Rahatladım. Bide 35 haftalık yeni doğmuş bir bebek gördüm erken gelmiş ama kilosu iyiydi Allahtan 2600 doğmuş çok tatlıydı. :)
Canım bnm de bebeğim in kafası sağda yarın gidecem doktora doktor 34. Haftaya kadar dönebilir demişti

Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum ben :KK43: eşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Canım içine sinmediyse al beşik. Küçük Beşikte alabilirsin canım sallananlardan.

Canım bnm de bebeğim in kafası sağda yarın gidecem doktora doktor 34. Haftaya kadar dönebilir demişti
Canım senin bebeğinin hareketleri nasıl sanki bu pozisyona geçtiğinden beri hareketini az hissediyorm bn.banada 34 35. Haftaya kadar dedi inşallah dönerler

Bende nefes çok zor alıyorum canım Ewet hareket ettiğinde bnm de ağrılarım oluyor. Artık baya büyüdüler canım o yüzden bende astım da var nefeste baya zorlanıyorum. Öksürürken Gögüs altımı ağırttım kımıldayamıyorum
Allah yardimcimiz olsun annem bana bakiyor biz hic sizin gibi deyildik kizim diyor siz zor geciriyorsunuz diyor:)

Kızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum ben :KK43: eşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Beşik taze ise kullan canım ve vicdanın rahat olsun eski bişey kullanıyorm diye düşünme ona vereceğin parayı yine bebeğin için harcar başka eksiklerini alırsn.sallanmaması sorun olur mu bilmiyorm ama

Bu akşam belim çok agrıyor yaa.. resmen ağrıdan aglıyorum tutamıyorum kendimi :KK61: ne tarafa yatsam geçmiyor :KK61:

Bu beşik olmasaydı ne almayı düşünüyordun?
Bunlar çok hafif oluyor sağa sola taşınma konusunda rahat edersin. Amaaa sallanma kısmı tabiki muamma.
Bir orta yol bulunmaz mı

Sende odayı erol mobilyadan mı almıştın? :) gelen giden yok dimi :(

Canım senin bebeğinin hareketleri nasıl sanki bu pozisyona geçtiğinden beri hareketini az hissediyorm bn.banada 34 35. Haftaya kadar dedi inşallah dönerler
İlk başlarda azdı canım iki gündür hareketli ama aynı yerlerde hissediyorum dönmedi daha doktor o rahattır hiç korkma dedi

İlk başlarda azdı canım iki gündür hareketli ama aynı yerlerde hissediyorum dönmedi daha doktor o rahattır hiç korkma dedi
Anladm canım benimki ayağını ta yüzüne getirmiş nasıl duruyor öyle bilmiyorm doktor sorun yok dedi ama duruşu endişelendirdi beni.

Kızlar indirim kodunu gönderdm 30 Tl indirim geldi ama maalesef alışveriş yapmayacağm öyle bi şansımı denemiştm :D

Back
X