Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzme canım kendini ve bebeğini. En iyisini en güzelini sen daha iyi bilirsin canım.Canım , dursun beşik biraz. Baktim yok sevemedim
Dediğin gibi sallananlardan alicam yanibasima. Moralimi bozmiycam. Bugün hep suratsızdim .. Yavrumu da uzdum![]()
Sağol canım iyiyim. Salonda bi de yatak odasinda klima var insallah yeterli olur 24 saat acik tutacağız mecbur.. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Becerebilsem aslinda soba super isitirTIRMIK Canm nasılsın. Bebek doğduktan sonra ısınma işini nasıl yapacaksın. Klima yeterli olur mu sence
Hangi şehirde sin cnmSağol canım iyiyim. Salonda bi de yatak odasinda klima var insallah yeterli olur 24 saat acik tutacağız mecbur.. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Becerebilsem aslinda soba super isitir![]()
36. Haftada cati muayenesi yapiliyor canım, benim dr o zaman yapiyor..Kızlar alttan muayene kaçıncı haftada yapılıyor
Ondan önce yapmaz demi canım pek müsait değilim de36. Haftada cati muayenesi yapiliyor canım, benim dr o zaman yapiyor..
Aynen canm klima. Rüzgar çok sert esiyor Allah korusun zehirler falan bişey olur ondan çok korkuyorum ..Sağol canım iyiyim. Salonda bi de yatak odasinda klima var insallah yeterli olur 24 saat acik tutacağız mecbur.. Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Becerebilsem aslinda soba super isitir![]()
Çok sagol canimm..Üzme canım kendini ve bebeğini. En iyisini en güzelini sen daha iyi bilirsin canım.
Benimki soylemisti arkadasa haftaya geldiginde catiya bakacagim diye ama seninki der mi bilmiyorum canimOndan önce yapmaz demi canım pek müsait değilim de
Mugla bodrumHangi şehirde sin cnm
Aynen kuzum bende ondan korkuyorum bir de benim bogazim sobali evde hemen yanmaya basliyor bebegi hic dusunemiyorum.. İnsallah sicacik buyurler zor olacak biraz..Aynen canm klima. Rüzgar çok sert esiyor Allah korusun zehirler falan bişey olur ondan çok korkuyorum ..
Hiç belli olmaz canım bir problem görürse bakmak isteyebilir. Ama normalde 36. Haftada çatı muayenesi yapılıyor.ben her gidişte temizlenip gidiyorum ne olur ne olmaz diye..Ondan önce yapmaz demi canım pek müsait değilim de
Canim her konuda oldugu gibi hamilelikte de en cok yapmamiz gereken rahat olmak. 34e kadar donme sansi var donmezse de sez.la alirlar eskisi gibi degil anne bebek olumleri onceden cok oluyormus ama su anki teknoloniyle bebisin saglikla dogsun normal yada sez.farketmezŞubat annelerinin en çok soru soran anne adayı olarak yine bir sorum olacak31. Haftadayız ama bebeğim hala dönmemiş kızlar yan duruyor kafası sağda.döner mi yada bi egzersiz varmış bn onlara mı başlayım.ayrıca dün gece hastaneye gittik bebek hareket etmeynce nst ye aldı ama kalp atışlarını tam duyamadk haftası küçük olduğu için dedi ama nasıl korktm anlatamam çok ağladm
sonra hareket etti kuzum da Rahatladım. Bide 35 haftalık yeni doğmuş bir bebek gördüm erken gelmiş ama kilosu iyiydi Allahtan 2600 doğmuş çok tatlıydı. :)
ben alabilirim canım. siteye giremiyorum maalesef indirim alamadım :)Kızlar pazartesi 23.59a kadar 30 Lira indirim kodu geldi. İsteyene verebilirim
Canim ark.im kullaniyor gayet memnun. Neden sallanan bi sey istiyorsunuz bebegin beyin gelisimi icin sallamayi hic onermiyorlar ozellikle ilk aylarda. Aldigim park yatagin sallama aparati vardi hic kullanmadim ben. Madem ark.in vermis bence kullan bebegin sallamadan uyumazsa o zaman alirsin istedigin gibi bi besik. Hatta bazi bebekler oyle luks yataklari da sevmiyor cingene salincagi kuran taniyorum bebek baska bi yerde uyumuyor yatmiyorduKızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum beneşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi
Özelden gönderiyorm canm :)ben alabilirim canım. siteye giremiyorum maalesef indirim alamadım :)
Canm tehlikeli görüyorm ben yani bebek varken zamanında zehirlenmiştm çünkü sobadanAynen kuzum bende ondan korkuyorum bir de benim bogazim sobali evde hemen yanmaya basliyor bebegi hic dusunemiyorum.. İnsallah sicacik buyurler zor olacak biraz..
bu mıde yanması benı mahvettı bıtırdı oyle boyle degıl yanı
Allaha sukur sırt agrılarım gectı kendımı cok ıyı hıssedıyorum ama bu mıde yanması ondan betermıs
bır haftadır bıse yıyemıyorum resmen yedıgım cıkıyor oturarak uyuyorum sfra suyu gelmesın dıye
dahılıyeye gıdıcem oglusum beslenemedı dıye endıse edıyorum![]()
Beşik temiz, ama sallanmiyor işte
. esimde başka bir eksiğini aliriz diyor, ama ben sanırım yeni almak istiyorum![]()
Benim de oyle ya. Baya is yaptim evde sonra da disari ciktik sandalye tepesinde iyice belim agridi. Bu hafta en ufak bi seyde agriyor belimBu akşam belim çok agrıyor yaa.. resmen ağrıdan aglıyorum tutamıyorum kendimine tarafa yatsam geçmiyor
![]()