2016 Şubat Anneleri

Canim ark.im kullaniyor gayet memnun. Neden sallanan bi sey istiyorsunuz bebegin beyin gelisimi icin sallamayi hic onermiyorlar ozellikle ilk aylarda. Aldigim park yatagin sallama aparati vardi hic kullanmadim ben. Madem ark.in vermis bence kullan bebegin sallamadan uyumazsa o zaman alirsin istedigin gibi bi besik. Hatta bazi bebekler oyle luks yataklari da sevmiyor cingene salincagi kuran taniyorum bebek baska bi yerde uyumuyor yatmiyordu :KK48:
Canım bebeği hafif hafif sallayacagim , biliyorum sallamanin zararlı olduğunu ama hep bebekler sallanarak uyur ya öyle gordum bende.. O yüzden sallanan istiyordum.
Bakiyim bi hele.. Belki yatak nevresim yıkanıp serdigimde daha hoşuma gider. Sagol canım.. Çok tesekkur ederim.
Evet olmadı sallananlardan alacagim

Canım bebeği hafif hafif sallayacagim , biliyorum sallamanin zararlı olduğunu ama hep bebekler sallanarak uyur ya öyle gordum bende.. O yüzden sallanan istiyordum.
Bakiyim bi hele.. Belki yatak nevresim yıkanıp serdigimde daha hoşuma gider. Sagol canım.. Çok tesekkur ederim.
Ben uzun sure sallamadan uyuttum kizimi. Annem sallamaya cok hevesliydi ben hic istemiyordum ama bu yaz sicaktan uyutamadim oglenleri mecbur salladim artik 2yasina girmisti :KK46: keske alismasaydi sallamak gercekten cok yorucuymus

bu mıde yanması benı mahvettı bıtırdı oyle boyle degıl yanı
Allaha sukur sırt agrılarım gectı kendımı cok ıyı hıssedıyorum ama bu mıde yanması ondan betermıs
bır haftadır bıse yıyemıyorum resmen yedıgım cıkıyor oturarak uyuyorum sfra suyu gelmesın dıye
dahılıyeye gıdıcem oglusum beslenemedı dıye endıse edıyorum :KK43:
Bebekler cok buyudugunden mideye baski mi yapiyor acaba? Benim de 2 gundur cikaracakmisim gibi surekli safra tadi kokusu var agzimda

Benim de oyle ya. Baya is yaptim evde sonra da disari ciktik sandalye tepesinde iyice belim agridi. Bu hafta en ufak bi seyde agriyor belim
:( Allah yardımcımız olsun canım.
Canım o beşik gayet güzel şahsen bana gelseydi ben başka almazdım. Sallama işine çok takılma bence. Alıştırmaya bağlı.. hemde birçok kişinin dediği gibi biz yatak aldık ama bebişlerin yatıp yatmayacagını bilmiyoruz. Bazı bebekler parkyatagı hiç kabul etmiyor. Bazıları beşiği kabul etmiyor. Canını sıkma maddi problemin varsa şimdilik alma yatak. Baktın olmuyor ilerde alırsın. İlla sallanan istitorsan çok uugun parkyataklar var benim aldığım 250 TL mesela.. onunda üst kısmı sallanıyor. Alta geçtiğindede sallama aparatları var ;) Ben imkanım olduğu halde pahalı yatak almadım. Çünkü ne kadar yatacagı belli degil. İlerde oda yapacagım zaten. Sende bakarsın durumun düzelir ilerde çok tatlı bir oda yaparsın ;) şimdi bunlarla canını sıkma..

Benmde bugn aşırı derecede agridi hep otrmam lazm bu gidişle tutulmuş gibi eğilip kalkamyrm

36.hf.da yapilmisti ilk gebeligimde. Ozel riskli bi durumun yoksa o siralar yaparlar
Nette bayagı bir araştırdım bu bel agrısı için ne yapalım diye.. hep aynı şeyler ama sırtüstü yatmayın diyor. Yan yatıp bacagınızın arasına ve belinizin arkasına destek minder koyun diyor. Bacak arası koyuyordum ama yan yatarken belime yastık koymuyordum hiç. 10.15 dk dır öyle destekli yatıyorum. Çok şükür hafifledi..

Bnm bebeğim de öyle canım hatta foto sunu bile verdi ayakları cenesinde doktor hiç korkma o öyle rahat ediyor dedi
Çok acaip demi nasıl duruyorlarsa öyle benimkide böyle rahat ediyor dedi :)

Beşik temiz, ama sallanmiyor işte
. esimde başka bir eksiğini aliriz diyor, ama ben sanırım yeni almak istiyorum :KK43:
Önemli olan senin düşüncen canım. Baktn alışamıyorsn beşiğe gider yenisini alırsn ayrıca kocalara kalırsak çoğu şey gereksiz ve eskiden onlar mı vardı diyip çıkıyorlar. :KK34:

Nette bayagı bir araştırdım bu bel agrısı için ne yapalım diye.. hep aynı şeyler ama sırtüstü yatmayın diyor. Yan yatıp bacagınızın arasına ve belinizin arkasına destek minder koyun diyor. Bacak arası koyuyordum ama yan yatarken belime yastık koymuyordum hiç. 10.15 dk dır öyle destekli yatıyorum. Çok şükür hafifledi..
Sırt üstü yatmak dahada agrtyo bende hep sagima yatyrm iyi geliyo ama ayağa kalknca yine aynı

:KK43: Allah yardımcımız olsun canım.

Canım o beşik gayet güzel şahsen bana gelseydi ben başka almazdım. Sallama işine çok takılma bence. Alıştırmaya bağlı.. hemde birçok kişinin dediği gibi biz yatak aldık ama bebişlerin yatıp yatmayacagını bilmiyoruz. Bazı bebekler parkyatagı hiç kabul etmiyor. Bazıları beşiği kabul etmiyor. Canını sıkma maddi problemin varsa şimdilik alma yatak. Baktın olmuyor ilerde alırsın. İlla sallanan istitorsan çok uugun parkyataklar var benim aldığım 250 TL mesela.. onunda üst kısmı sallanıyor. Alta geçtiğindede sallama aparatları var :KK66: Ben imkanım olduğu halde pahalı yatak almadım. Çünkü ne kadar yatacagı belli degil. İlerde oda yapacagım zaten. Sende bakarsın durumun düzelir ilerde çok tatlı bir oda yaparsın :KK66: şimdi bunlarla canını sıkma..

Çok sagol canım. Şimdilik kalsin dedim be de kendi kendime.. Belki alisirim. Evet, pişman oldum bende.. Bütün gün üzüldüğume :(../ ama sağolsun burada ki arkadaşlar, rahatlattilar beni. Daha sakinim.
Onun on tarafı açılıyor. Belki oyle yatagimin kenarına da koyabilirim

Sırt üstü yatmak dahada agrtyo bende hep sagima yatyrm iyi geliyo ama ayağa kalknca yine aynı
Hep yan yatamıyorum ben :KK43: birde artık iyice agrlaşıyor bebekler hepimizinki 1 kiloyu geçti. Yaklaşık 2 kg oldular Normal zamanda bile akşama kadar bir kiloyu kucagımızda taşısak kollarımız belimiz agrıyor. 24 saat taşıyoruz. Ayakta çok zorluyor :KK43: Allah yardımcımız olsun. Dahada ağırlaşacaklar. Belimize baskı gün geçtikçe artıyor. :KK43:

Çok sagol canım. Şimdilik kalsin dedim be de kendi kendime.. Belki alisirim. Evet, pişman oldum bende.. Bütün gün üzüldüğume :KK43:../ ama sağolsun burada ki arkadaşlar, rahatlattilar beni. Daha sakinim.
Onun on tarafı açılıyor. Belki oyle yatagimin kenarına da koyabilirim
Çok iyi işte yan tarafı açıp yatagının yanına koyarsın ;) çok kullanışlı hep anne yatagı yanı beşikleri hoşuma gitmiştir :)

Çok acaip demi nasıl duruyorlarsa öyle benimkide böyle rahat ediyor dedi :)

Önemli olan senin düşüncen canım. Baktn alışamıyorsn beşiğe gider yenisini alırsn ayrıca kocalara kalırsak çoğu şey gereksiz ve eskiden onlar mı vardı diyip çıkıyorlar. :KK34:
Aynen canım. Biraz kalsın beşik. Alisirsam, devm yoksa yeni birşeyler alırım. Evet , o na gerek yok buna gerek yok..

Hep yan yatamıyorum ben :KK43: birde artık iyice agrlaşıyor bebekler hepimizinki 1 kiloyu geçti. Yaklaşık 2 kg oldular Normal zamanda bile akşama kadar bir kiloyu kucagımızda taşısak kollarımız belimiz agrıyor. 24 saat taşıyoruz. Ayakta çok zorluyor :KK43: Allah yardımcımız olsun. Dahada ağırlaşacaklar. Belimize baskı gün geçtikçe artıyor. :KK43:
Sabaha kadar bacagim uysmus oluyo hatta agriyo ama yapcak bsy yok donyrm arada ama genelde sağ tarafıma yatyrm

Back
X