2016 Şubat Anneleri

en son 9 gün önce kontrolum vardı rahim ağzı kapalı dedi.
ama benım karnımın her yeri değil de kısım kısım oluyo
ve hergün olmuyo
o 20 kez oldugunda çokkk az su içmiştim ona bağladım :KK43:
Söyle ki gerçek kasılmalar ara verip verip giriyor canım öyle günde 2 kez filan değil. Günde iki kezse panik yapma. Ama takibini yap. Druna da şöyle mutlaka benimki neden söylemedin diye kızdı hatta

bende de oluyo mesajı görünce nasıl seviniyorum normal diye..
bu arada meslektaşız heralde hocam, branş ne :)
Normal herhalde...çoğu kişide olduğuna göre son haftalarda hep olacak sanırım.çok yorulmamalı ama koşuşturma işte...ingilizce...senin?

Söyle ki gerçek kasılmalar ara verip verip giriyor canım öyle günde 2 kez filan değil. Günde iki kezse panik yapma. Ama takibini yap. Druna da şöyle mutlaka benimki neden söylemedin diye kızdı hatta
tamam mutlaka söyleyeceğim
yok 2 kez olunca endişelenmedim de
bisefer suyu çok az içmiştim herlade ondan mı 20 kez oldu sonra bida oyle sık olmadı
bakalım ne diycek doktor
burası iyi var ya
insan tek bende sanıp kafayı yer..

Normal herhalde...çoğu kişide olduğuna göre son haftalarda hep olacak sanırım.çok yorulmamalı ama koşuşturma işte...ingilizce...senin?
aynen biçok kişide olduğunu duyunca rahatlıyorsun.
tabi yine tedbiri elden bırakmamak lazım

fen ve teknoloji benimde

EVET EVET ÖYLE YAPACAĞIM.
GİDERİM ŞİMDİ BİDE 1 HAFTA KALACAĞIZ KENDIMI YERİM BEN ORDA
of büyük yazmışım çok pardon canım üşendim de silmeye :)
Önemli degil canım. Bende araştırdım nette bayagı kötü şeylerde yazıyorda ben takılmıyorum. Yok plesanta ayrılurmış falan... iyide bebek bayagı bir hareketli zaten.. ablamdan biliyorum doğum yakınken kasılmalar başladığında bebekde harekette azalıyor.... diyorum harekette ediyor prıblem yoktur herhalde...
nnagihan nnagihan senin bebek hareketkerinde azaalma falan varmıydı canım?
Haha aynı ben. İki damla kanla doktora kostum ve alttan muayene ile kaldım ki çok korktum :) normal yapamam ben diye gezdim ortalarda :KK66: kasılmalar var aramaya korkuyorum doktoru kesin gel der diye :)
Öff en büyük korkum o işte benim şimdi akşam gitsem acilde alttanda bakarlar. İstemiyorum hiiiçç ... en büyük korkum o alet :( :(

Siz nerde yasiosunuz. Valla resmen bizim.buralar köy ya sinir oldum.... Burda ozel hast. Hafta ici mesai saati icinde dogum yapabiliyosun ayh bayilcam simdi
İzmirde yaşıyorum ben,o nasıl şey anlamadım canım ya gece vakti yada hafta sonu başlarsa doğum ne olacak sen nerde yaşıyorsun canım

Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidaydi :KK43: tecrübesiz olmak çok kötü:KK17:
Canım kafası asagıda olması problem degilki. Zaten rahat olan pozisyonu o... benimde aşagı dönmüştü ama doğum kanalında degil merak etme. Rahatına düşkün erken dönmüş demişti doktor. Kasılmaları hissetmeme ihtimalin yok. Nasıl miden gaz dolu olup semsert olur. Öyle işte.. karnının bir yeri yada heryeri semsert oluyor geriliyor.

selam geçmiş olsun .benimde gçn hafta başladı merdiven çıktıktan sonra başım döner kalp atışlarım baya bı hızlanırdı. kontrolde söledim doktoruma kan aldılar ...kansızlık çıktı ...önceleri gynno ferro demir hapı kullanırdım ...doktor demir hapımı değiştirdi küçük şişe şeklinde şurup oligofer fol verdi vişne tadında aç karına içiliyor daha etkiliymiş ... bakalım faydası olur inşallah
Canım ben çok az su içiyorum günde 1bardak belki iyice abarttım buara.. Ve hiç ilaç kullanmıyorum ama çarpıntı olmuyo bende sadece baş dönmesi..

Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidaydi :KK43: tecrübesiz olmak çok kötü:KK17:
Canim o konuda ben de tecrubesizim ama dr.um sunu soylemisti ilk kizimda sancin olursa hehhh kesin sancim var dersin :KK51:

Canım kafası asagıda olması problem degilki. Zaten rahat olan pozisyonu o... benimde aşagı dönmüştü ama doğum kanalında degil merak etme. Rahatına düşkün erken dönmüş demişti doktor. Kasılmaları hissetmeme ihtimalin yok. Nasıl miden gaz dolu olup semsert olur. Öyle işte.. karnının bir yeri yada heryeri semsert oluyor geriliyor.
Dr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acaba o_O

Dr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acaba o_O
İlginç bebeklerin çoğu kafası aşagıda durur normal pozisyonu bu daha degişiklikde olur. Ama banada kafası asagıda deyince çok tesirgin olmuştum. 26. Haftaydı hemde.. problem yok kanala inerse problemdir demişti. İnş bişeycik olmaz bikaç haftada sabretseler yeter.. en azından şu 34 35 i geçsek ..

İlginç bebeklerin çoğu kafası aşagıda durur normal pozisyonu bu daha degişiklikde olur. Ama banada kafası asagıda deyince çok tesirgin olmuştum. 26. Haftaydı hemde.. problem yok kanala inerse problemdir demişti. İnş bişeycik olmaz bikaç haftada sabretseler yeter.. en azından şu 34 35 i geçsek ..
Insallah canim hepimiz sağlıkla alalim kucaklarimiza :KK37:

Back
X