2016 Şubat Anneleri

kv aradı kocamı !! sarı yelek örmüşde cocuk sarılık olmasın diye :KK12: arkasına isim yazacakmış
eeee isim ne koydunuz diye sordu bizimkisi isimsiz dedi, bişy sordu artık her neyse yok o değil dedi
bu isim konusunda artık nefret ediyorum kimliğe anası babası ninesi yüzünden isimsizdir yazdırcam :63:

aynı durumdayız canım ne yapacagız bilmiyorum.. dugunumdede hersey paldır kuldur oldu şimdide öyle olacak ve ben bu duruma cok uzuluyorum..:KK43: böyle keyifle yavas yavas elbirliği ile hiçbişeyim olmadı olmuyor :KK43: herşey tek bana bakıyor ve son ana kalıyor :KK43:
Canim benimde öyle oluyor işlerim böyle hep son dakika bu kez erkenden söylenmeye başladım bu sayede.o yüzden bi çok isim bitti.kendime olanlar kaldı.benimde eşim ağır böyle.onlar bizim gibi olmuyor lar bişey almaya gidiyor atıyor kapida bekliyor sigara içiyor falansıkılıyorum diyor alisveristen

Ustumden tir gecmis gibiyim..okulda cocuklar cok sinirlendiriyo beni yahuu..5 ve 6 lar durdan anlamiyor.bilgisayar ogretmeniyim derste vok yoruluyorum artik.aksam oglumu kresten alip eve gelip zar zor yemek hazirliyorum.ayakta kalmaktan kalcalarimin uzerine dogru bi agri vuruyo ..donemin sonunu getiririm insallah.bide kiz erken gelir diyolar daga bebek alisverisim yapilcak yikancak oofff offf ayin 15ini bekliyorum..bu gidisle netten alicam herseyi

Ustumden tir gecmis gibiyim..okulda cocuklar cok sinirlendiriyo beni yahuu..5 ve 6 lar durdan anlamiyor.bilgisayar ogretmeniyim derste vok yoruluyorum artik.aksam oglumu kresten alip eve gelip zar zor yemek hazirliyorum.ayakta kalmaktan kalcalarimin uzerine dogru bi agri vuruyo ..donemin sonunu getiririm insallah.bide kiz erken gelir diyolar daga bebek alisverisim yapilcak yikancak oofff offf ayin 15ini bekliyorum..bu gidisle netten alicam herseyi

bende çoğu şeyimi netten aldım, alış verişi sevmeyen mağzaya girdiği an hadi ya eve gidelim diyen bi kocam var sağolsun :)
bende netten tek tek alıyorum listeme bakarak, beşik kaldı şu an

Topitikk Topitikk tek sen degilsin benimde iki alt pijamasi ve ikide icine zibini var daha..hastane cikisi kendim icin pijamam vs hic bisey yok ortada.bide oglum var busene krese basladi masrafi var yine hergun ikiposta ust degisiyo surekli ona kiyafet aldim haftada iki makine yikiyom sadece onun icin..henuz karnimdakine sura gelmedi .maddi olarak skintidan alamadik bizde insallah bu ay bisekilde azcok alucax ama ben gercekten yoruldum alisveris pesinde hevesle gezicek halim yok..

Senin ilk bebis sanirim...bisey yapmiycam deme maddi olarak sorun yoksa ac netten ver siparislerini.bende oglumda doguda kucuk bi ilcedeydim ve herseyini netten almistim.ikincide istesende yetistiremeyebiliyorsun..

Ay canım bir de çocuk var ki ben yokken bu kadar yoruluyorum.zor olmalı.okul benim Gözüme çok geliyor bu aralar.eskiden olsa disiplin sağlamam daha kolaydı ama artık enerjim yok.11 Kişilik bir Sınıfa girdim geçen gün,sanırsın ki kolay ama 2 tane kitap vardı koca Sınıfta.ikiye bölünüp birer kitaba baktırdım ama söööözdeeee...dır dır dır...bi de son saatlerdeydi.enerji Sıfır.artık çaresizlikten sesim içime kaçtı :D

Canım ben nerdeyse her şeyi netten aldım. İyi kötü artık alıyorum. :) ben de bu hafta çok yoruluyorum. Yavrucaklar iyi sukur de :) ben iyi değilim. Az kaldı inşallah.

kv aradı kocamı !! sarı yelek örmüşde cocuk sarılık olmasın diye :KK12: arkasına isim yazacakmış
eeee isim ne koydunuz diye sordu bizimkisi isimsiz dedi, bişy sordu artık her neyse yok o değil dedi
bu isim konusunda artık nefret ediyorum kimliğe anası babası ninesi yüzünden isimsizdir yazdırcam :63:
:KK53: İsmi öğrenmek için bu kadar zahmete değermi yaw :KK70: :KK70:

evet bu n. alan konusunu konuşmuştuk seninle.

aslında beklemelerin çok oluşu, insanların tavırları o izlenimi bıraktı.
en son şeker yüklemesi için gittiğimde inan etrafta peşlerinde ağlayan çocukların dolaştığı araplar, içler acısı durumda olan suriyeliler, eh tabi bizim dünya yansa umursamaz milletimiz çok vardı...
herkes bir geniş, ben özel hastaneye geldim tamam oldum havasındaydılar açıkcası. şaşkınlıkla inceledim etrafımı. hatta o gün kontrol hakkım vardı ama girmeyi unuttum düşün :KK57: hatta o gün yanımda gelinimiz vardı, sürekli birbirimize bakıp şaşırdık :KK45:

valla yalovada doğum yapma işine kendimi ve eşimi ikna edebilsem devlet hastanesinde olacağım. buradaki özellere bin basar :KK66:
Evet canım beklentilerimiz haliyle fazla.. ama dediğim gibi aynı şeyleri yapan hastanelerden daha uygun.. doğuma 4000 5000 verecegime çocuga yüz tane kıyafet alırım daha iyi :KK48: eğer ihtimalin varsa yalovada yaparsın inş ;)
çocuk ve doğum hastanesi olarak iyi olduğunu herkes söylüyor ama benim ters tarafıma geldi sanırım. bir de yoğun bakım ünitesi olması çok iyi. doktorları da hep bayan. yani bana göre daha iyi. nöbetçi doktorlarda hep bayan oluyor. Çok tercih edilmesinin nedeni bir de bu sanırım. çünkü tesettürlü bayanlar çoğunlukta sanki.

neyse bakıcaz sağlık olsun biraz sabredicez artık bizde.
Evet bu konuda bende hassasım erkek istemiyorum.. bende ilk araştırma yaparken yenidoğan yoğun bakım olsun istemiştim. Hemşirelerde çok ilgiliydi. İnş. Yine öyle olurlar. Bebegim 15 günlükken tıkanmıştı acile götürmüştüm. Acilde bebek rahatsız olmasın diye yukarı odaya alıp buhar verip rahatlatmışlardı bizi.. ayrıca doğumdan sonra odaya en az 2.3 kez hasta sorumlusu bir bayan gelip memnun olup olmadığımızı bir istegimiz varmı gibi sorular sormuştu hep.. inş aynı düzen devam ediyordur.

Canim bebisin gelisimi iyiyse hic uzulme. Kiloyu cok almak anne icin de bebek icin de iyi bi sey degil tahlillerinde degerlerin iyi cikiyorsa kimseyi takma kafana rahat ol:KK51:

hiç üzülme canım bende öyle oldum çünkü...gerekli şeyleri yediğin sürece demir ilacını vitamin ilacını magnezyumunu kullandıgın sürece korkma.senin kilonla çocugun saglıgının ılgısı yok doktor kontrolundeyken :)

coook tesekk]rler içime su serptinizz :KK200::KK200:

Biliyorum canım. Kanama falan başka bir problemim yok diye bekliyorum pzrts bakalım ne olacak??

Canım aramızda en önde olan sensin galiba senden başka 33. Hafta görmedim.

Ekstradan küçük kolonya tavsiye ederim. Sezeryan olup 2 gün hastanede kalınca insan kendini pis gibi hissediyor kolonya iyi geliyor. Ayrıca kagıt havlu peçetede koy herhangi birşey için çok lazım olabiliyor. Habire banyodan gir çık al zor olmasın. Saçını taramak için tarakda koy.insan kendini çok bakımsız hissediyor. :KK16: bu dediklerim sezeryan olacaklar için.. 2 gün hastanede kalıyorsun ya ondan :KK66: :KK66:

Kasılmalarım varmış epeydir. Ve bel agrısı yla da giriyor meret. Bel agrımi da anlamamistim. Ve o kasılmalar sanırım acilmama sebep olmuş. Ödüm patlıyor şimdi kendimi dinleyip duruyorum. Çok zormuş:110:

inanılmaz moralim bozuldu ve panikledim şuan..
telefonumda gebelik takibi diye bir program var
orda annelerin sohbet alannı var girip burdaki gibi yazışıyoruz
az önce biri şu kasılmalardan bahsediyordu bende de oluyor gün içinde dedim ama onların haftaları ileriymiş 36 37 hep
senin ki çok erken erken doğum riski dediler aklım çıktı şuan

Kasılmalarım varmış epeydir. Ve bel agrısı yla da giriyor meret. Bel agrımi da anlamamistim. Ve o kasılmalar sanırım acilmama sebep olmuş. Ödüm patlıyor şimdi kendimi dinleyip duruyorum. Çok zormuş:110:

aman allahım tam da bunu soruyordum ki aynı şeyden bahsediyoruz şuan sanırım :(
off bende de oluoyr o kasılmalar ben normal yalancı doğum sancısı sanıyordum onu?
hatta geçen gün rahat 20 sefer olmuştur erken doğum riski mi bu?
ama bugün en çok 2 oldu hadi 3

neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
yarın da memlekete gitmemiz gerek
sizde olmuyor mu bu hani top gibi oluyo bikaç sanıye sürüyo dağılıyo?
bigün çok oluyo bigün az..

Kızlar buara benm başım dönmeye başladı sık sık napmam gerek sizce :KK43:
selam geçmiş olsun .benimde gçn hafta başladı merdiven çıktıktan sonra başım döner kalp atışlarım baya bı hızlanırdı. kontrolde söledim doktoruma kan aldılar ...kansızlık çıktı ...önceleri gynno ferro demir hapı kullanırdım ...doktor demir hapımı değiştirdi küçük şişe şeklinde şurup oligofer fol verdi vişne tadında aç karına içiliyor daha etkiliymiş ... bakalım faydası olur inşallah

neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
yarın da memlekete gitmemiz gerek
sizde olmuyor mu bu hani top gibi oluyo bikaç sanıye sürüyo dağılıyo?
bigün çok oluyo bigün az..
Bende böyleyim bilmiyorum yaa.. bazen sık sık oluyor.. :/ yalancu sancılar olacak da açılma olacak kadar oluyormuymuş bilmiyorum... senin 21 aralıka çok var canım ya. Benim pzrtsi kontrolum

Bende böyleyim bilmiyorum yaa.. bazen sık sık oluyor.. :/ yalancu sancılar olacak da açılma olacak kadar oluyormuymuş bilmiyorum... senin 21 aralıka çok var canım ya. Benim pzrtsi kontrolum
şuan yarın memlekete gitmeye bile tırstım.. olmazsa bi doktoruma uğrayıp öyle gideyim. off ben normal sanıyordum netten araştırdım eğer pozisyon değiştirince geçiyosa normaldir diiyodu:( forumdaki bayanın da benim gibi başlamış ama açılması olmus 30. haftada :(

Bir de gittiğim hastane doğum paketleri yapmışlar,1 sene boyunca bebeğin %40 indirimli muayenesi,anne baba için bir kereye mahsus check-up,oda süslemesi,erkek bebek için ücretsiz sünnet,ücretsiz işitme testi,loğusa şerbeti,ücretsiz fotoğraf çekimi, ücretsiz kuaför gibi hizmetleri var. Bu şekilde 3 paket hazırlamışlar normalde 1.200 liraydı ocak ayında zamlanacak dediler 1.600 lira olacakmış en uygun paket,konuştuk 15-20 gün için sizden 1600 değil daha indirimli alırız dediler ama bilmiyorum tam fiyat belli olmamış daha sizde yeni yıl zamlarını sorun hanımlar ihmal etmeyin
Siz nerde yasiosunuz. Valla resmen bizim.buralar köy ya sinir oldum.... Burda ozel hast. Hafta ici mesai saati icinde dogum yapabiliyosun ayh bayilcam simdi

Back
X