- 22 Eylül 2009
- 1.216
- 1.234
- 333
39 u görürüz inşallah sorunsuz bir şekilde, sağlıkla gelsinleryok farketmemen mümkün değil semsert oluyo top gibi rsmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 u görürüz inşallah sorunsuz bir şekilde, sağlıkla gelsinleryok farketmemen mümkün değil semsert oluyo top gibi rsmen
Söyle ki gerçek kasılmalar ara verip verip giriyor canım öyle günde 2 kez filan değil. Günde iki kezse panik yapma. Ama takibini yap. Druna da şöyle mutlaka benimki neden söylemedin diye kızdı hattaen son 9 gün önce kontrolum vardı rahim ağzı kapalı dedi.
ama benım karnımın her yeri değil de kısım kısım oluyo
ve hergün olmuyo
o 20 kez oldugunda çokkk az su içmiştim ona bağladım![]()
Normal herhalde...çoğu kişide olduğuna göre son haftalarda hep olacak sanırım.çok yorulmamalı ama koşuşturma işte...ingilizce...senin?bende de oluyo mesajı görünce nasıl seviniyorum normal diye..
bu arada meslektaşız heralde hocam, branş ne :)
tamam mutlaka söyleyeceğimSöyle ki gerçek kasılmalar ara verip verip giriyor canım öyle günde 2 kez filan değil. Günde iki kezse panik yapma. Ama takibini yap. Druna da şöyle mutlaka benimki neden söylemedin diye kızdı hatta
aynen biçok kişide olduğunu duyunca rahatlıyorsun.Normal herhalde...çoğu kişide olduğuna göre son haftalarda hep olacak sanırım.çok yorulmamalı ama koşuşturma işte...ingilizce...senin?
inşallah ya inşallah39 u görürüz inşallah sorunsuz bir şekilde, sağlıkla gelsinler![]()
Önemli degil canım. Bende araştırdım nette bayagı kötü şeylerde yazıyorda ben takılmıyorum. Yok plesanta ayrılurmış falan... iyide bebek bayagı bir hareketli zaten.. ablamdan biliyorum doğum yakınken kasılmalar başladığında bebekde harekette azalıyor.... diyorum harekette ediyor prıblem yoktur herhalde...EVET EVET ÖYLE YAPACAĞIM.
GİDERİM ŞİMDİ BİDE 1 HAFTA KALACAĞIZ KENDIMI YERİM BEN ORDA
of büyük yazmışım çok pardon canım üşendim de silmeye :)
Öff en büyük korkum o işte benim şimdi akşam gitsem acilde alttanda bakarlar. İstemiyorum hiiiçç ... en büyük korkum o aletHaha aynı ben. İki damla kanla doktora kostum ve alttan muayene ile kaldım ki çok korktum :) normal yapamam ben diye gezdim ortalardakasılmalar var aramaya korkuyorum doktoru kesin gel der diye :)
İzmirde yaşıyorum ben,o nasıl şey anlamadım canım ya gece vakti yada hafta sonu başlarsa doğum ne olacak sen nerde yaşıyorsun canımSiz nerde yasiosunuz. Valla resmen bizim.buralar köy ya sinir oldum.... Burda ozel hast. Hafta ici mesai saati icinde dogum yapabiliyosun ayh bayilcam simdi
Canım kafası asagıda olması problem degilki. Zaten rahat olan pozisyonu o... benimde aşagı dönmüştü ama doğum kanalında degil merak etme. Rahatına düşkün erken dönmüş demişti doktor. Kasılmaları hissetmeme ihtimalin yok. Nasıl miden gaz dolu olup semsert olur. Öyle işte.. karnının bir yeri yada heryeri semsert oluyor geriliyor.Siz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidayditecrübesiz olmak çok kötü
![]()
Canım ben çok az su içiyorum günde 1bardak belki iyice abarttım buara.. Ve hiç ilaç kullanmıyorum ama çarpıntı olmuyo bende sadece baş dönmesi..selam geçmiş olsun .benimde gçn hafta başladı merdiven çıktıktan sonra başım döner kalp atışlarım baya bı hızlanırdı. kontrolde söledim doktoruma kan aldılar ...kansızlık çıktı ...önceleri gynno ferro demir hapı kullanırdım ...doktor demir hapımı değiştirdi küçük şişe şeklinde şurup oligofer fol verdi vişne tadında aç karına içiliyor daha etkiliymiş ... bakalım faydası olur inşallah
Canim o konuda ben de tecrubesizim ama dr.um sunu soylemisti ilk kizimda sancin olursa hehhh kesin sancim var dersinSiz yazdikca acaba bende kasiliyorum da farketmiyorum mu diye düşünmeye başladım. Zaten cuma gittiğimde bebeğin kafa asagidayditecrübesiz olmak çok kötü
![]()
Dr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acabaCanım kafası asagıda olması problem degilki. Zaten rahat olan pozisyonu o... benimde aşagı dönmüştü ama doğum kanalında degil merak etme. Rahatına düşkün erken dönmüş demişti doktor. Kasılmaları hissetmeme ihtimalin yok. Nasıl miden gaz dolu olup semsert olur. Öyle işte.. karnının bir yeri yada heryeri semsert oluyor geriliyor.
Zamanında sağlıkla gelsinler kuzum, herseyden tirsar oldumCanim o konuda ben de tecrubesizim ama dr.um sunu soylemisti ilk kizimda sancin olursa hehhh kesin sancim var dersin![]()
İlginç bebeklerin çoğu kafası aşagıda durur normal pozisyonu bu daha degişiklikde olur. Ama banada kafası asagıda deyince çok tesirgin olmuştum. 26. Haftaydı hemde.. problem yok kanala inerse problemdir demişti. İnş bişeycik olmaz bikaç haftada sabretseler yeter.. en azından şu 34 35 i geçsek ..Dr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acaba![]()
Beni ikna edemedi eşim henüz
Insallah canim hepimiz sağlıkla alalim kucaklarimizaİlginç bebeklerin çoğu kafası aşagıda durur normal pozisyonu bu daha degişiklikde olur. Ama banada kafası asagıda deyince çok tesirgin olmuştum. 26. Haftaydı hemde.. problem yok kanala inerse problemdir demişti. İnş bişeycik olmaz bikaç haftada sabretseler yeter.. en azından şu 34 35 i geçsek ..
Korkma yoksa bebisin de korkak olurZamanında sağlıkla gelsinler kuzum, herseyden tirsar oldum![]()
Simdiden benim gibi tembel zaten aman bi de korkak olmasınKorkma yoksa bebisin de korkak olurrahat ol bebegin de rahat bi bebek olsun