2016 Şubat Anneleri

Kızlar karnimin içi yara varmış gibi acıyo dunde oldu simdide çok aciyo.. Benim gibi olan var mi.. Normal mi??
ben varım. ama karnımın içi değil. deri kısmı. çok az kilo aldığım için yağlanma yok ve gerildikçe gerildi. bundan sanırım. zaten spor yapardım eskiden. iyice sıkıydı şimdi gerildikçe çok acıyor. özellikle göğüs altımdaki deri kısmı.

Yok canim hickirik degil o gecenlerde okudum bi de o dedigin karnin altinda oluyor bende gobek kisminda ve ya gobegin yanlarnda

Nasil yani kalbinin atmasi karnimdan hiss ediliyormu?

Ben mesajimda şey demek istedim .
Bende hep atım hissediyorum ama kalp olduğunu sanmıyorum dedim kalp daha hızlı atiyordur dedim . Hickiriktir dedim

ben nasip olursa normal doğumdan yanayım. ve evet korse kullanmayı düşünüyorum. bende bi korse var göğüsaltından kalça üstüne kadar. tam bel bölgesi için onu kullanmayı düşünüyorum. benim basen ve bacaklar ince zaten o yüzden bunu kullanırım diye düşünüyorum. birde göğüs altından başlayıp çıtçıtlı atlet tarzı olanlar var bence onlarda çok güzel..bu olmazsa ondan alcam bi tane
Çıtçıtlı ya da yapışan cırt cırtlılar var da bulamıyorum ben.biliyor musunuz alabileceğim bir site? Kopçalıları sevmiyorum.çok uğraşmalı.

Canim dikis olayindan korkma bendd gecen yil normal dogum yaptim 3,5 dikis vardi ama ertesi gun ayaktaydim ha biraz oturman falan zor oluyor ama o da normal..Iyi bakip kuru tutarsanda bi sure sonra kuruyup dokuluyor cok surmuyor.
Doğurmaktan değil en çok dikişten korkuyom. O çocuk bir şekilde çıkcak zaten. Çıkcak da ya sonrası:KK57: kimisi 40 ı çıkana kadar ağrı çekmiş. Yok iltihap kapmış falan filan uzayıp gidiyor. Ama her doğum kişiye özgü birşey. Kiminin çok iyi geçer kiminin çok kötü. Ben artık senin gibi iyi olanları dikkate almaya çalışıyorum:KK36:

Günaydın herkese..

Canım bu sertleşme bir yerdemiydi. Karnınmı sertti??

Ayy işte benim gibi olan çıktı sonunda... kafayı yiyecegim ya.. herkes bir yerim sertleşiyor diyor. Benim komple semsert.. hani 9. Ayımızda nasıl olur semsert.. bebegim 2 hafta önden gidiyordu. Daha bir kilomu aldı diyorum. Birde hareketleri kıpır kıpır. Ondan biraz rahatlıyorum. İlk hamileliğimde bunu son zamanlarda yaşamıştım. Bunda bukadar erken olunca korkuyor insan. Herhalde bebegin pozisyonundan kaynaklanıyordur diyorum. Seninde bebegin irimi canım? Yoksa normalmi?
O bir yeri bende pek anlayamıyorum yao_O bildiğin karnım taş gibi oluyor. Özellikle üst taraf komple sert oluyor daralıyorum ozaman.

günaydın kızlarr.. ya bir hesap yapmam lazım bana yardım eder misiniz?
şimdi yarın ben 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.. 17 iş günü iznim var 3 hafta +2 gün.. yani ben 35 hafta+2 gün olana kadaar izinli olacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım değil mi?
Canım amacın o günleri sona atmaksa fiilen çalıştığın süreler sona atılıyor. yani çalışabilir raporu alıp izin alırsan eğer fiilen çalışmadığın için atamıyorsun diye biliyorum dikkatli ol bu konuda

Merhaba arkadaşlar ,
Bu konuda şanslıyım desem mi bilemedim . Geçen hafta sonu kayın validem geldi .Tüm eşyaları , yıkadı , ütüledi . Bana sadece bebek odası geldiğinde yerleştirme işlemi kaldı.
Ama bilemedim açıkçası kendim yıkamak , ütülemek isterdim sonucunda bende hevesliyim bu konuda. Onu da kıramadım .
İlk çocuğun mu? İlkinde Ben de her şeyini kendim yapmak istemistim. Şimdi ise olsa da yapsa diyorum. :KK49::KK49:

Tabiki var..ama kaç tane attı bilmiyorum..zaten uyuşturmadi o anda canlı canlı attı zaten bilinirken bir acı cekiyorsun onu anlamiyorsun bile..
Valla ben hemen kucagima almıştım kızımi hemen iyileşiyor sezeryan gibi değil diye düşünüyorum.. :)
Evet uyuşturmuyorlarmış yada lokal olarak uyuşturuyorlar. Hayırlısı artık bakalım. Biz neler yaşıcaz

Arkadaşlar bu aylarda iştahsızlık normal mi.canım hiç birşey istemiyor kahvaltımı çok geç yapıyorm günlük iki öğün yiyorm acaba bebeği besleyemiyor muyum randevuma da var daha bazı günler temel besinleri almadığımda oluyor :(

Doğurmaktan değil en çok dikişten korkuyom. O çocuk bir şekilde çıkcak zaten. Çıkcak da ya sonrası:KK57: kimisi 40 ı çıkana kadar ağrı çekmiş. Yok iltihap kapmış falan filan uzayıp gidiyor. Ama her doğum kişiye özgü birşey. Kiminin çok iyi geçer kiminin çok kötü. Ben artık senin gibi iyi olanları dikkate almaya çalışıyorum:KK36:
Canim hic korkmayin dua edin kolay gecsin. Benim ilki sez.di ayilir ayilmaz yavas yavas kaldirdilar ilk basta azcik bas donmesi oldu sonra hic oturmak istemedim 2-3gun kadar da sadece kalkarken dikis yerinde az sanci oldu kalktiktan sonra hic sorun olmadi cok sukur. Insallah yapabilenler yapmak isteyenler saglikla normal dogursun geri kalanin da sez.i cok rahat gecsin

Arkadaşlar bu aylarda iştahsızlık normal mi.canım hiç birşey istemiyor kahvaltımı çok geç yapıyorm günlük iki öğün yiyorm acaba bebeği besleyemiyor muyum randevuma da var daha bazı günler temel besinleri almadığımda oluyor :KK43:
Bende de istahsizlik var ama bilincsiz bi sekilde yiyorum izne ayrildim evde bos kaldikca sirf zaman doldurmak icin yiyorum ise vereyim kendimi diyorum hemen nefes nefese kaliyorum yerimden kalkmak bile cok zor oldugundan kizimi uyutur uyutmaz tepsiyi doldurup oturuyorum bi daha kalkmiyorum :KK48:

Evet uyuşturmuyorlarmış yada lokal olarak uyuşturuyorlar. Hayırlısı artık bakalım. Biz neler yaşıcaz

Ben bile tedirginlik nasıl olacak diye..son doktora gittiğimde dönmemişti..inşallah şimdi donmuştur..zaten tekneleri yukarıda hissediyorum eskiden tam kasıklarda hissediyordum..

Ben bide İzmir deyim..hangi anne ile konuşsan hep sezeryan olmuş..buradaki doktorlar biraz sezeryan yanlısı.. (İlk doğum İstanbulda oldu sonra izmir'e taşındık) o yüzden biraz acaba soruları var kafamda..
Benim bi avantajını ilk doğumu normal yapmam..ama işte sancı ile mi gitcem suyunun gelmesi ile mi yoksa kanama ile mi o beni biraz dusunduruyor..allahtan yapı olarak panik değilim.. :)

Sağlıklı olsun da ve ocaktan sonra gelsin mümkünse.. Kayinvaldem gelecekte yılbaşından sonra o yüzden..

kızlar benım sabahtan berı göbegımden asagıya dogru kasıklarıma dogru agrım var tuvaletten cıkmama ragmen sankı yapmamıs gıbı kasıklarım sert ve altıma kacırcak gıbı oluyorum .acaba sancı mı bu

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bebeğime ana kucağı alıcam gündüzleri salonda yanımda olsun diye ama boyun destek yastığı almalı mıyım uyurken boynu yan kalmasın diye aşağıda ki gibi buldum kullanışlı oluyor mu deneyimli annişler o_O
Screenshot_2015-12-10-11-56-15.webp

Arkadaşlar bu aylarda iştahsızlık normal mi.canım hiç birşey istemiyor kahvaltımı çok geç yapıyorm günlük iki öğün yiyorm acaba bebeği besleyemiyor muyum randevuma da var daha bazı günler temel besinleri almadığımda oluyor :KK43:

Bende öyle canım hiç
İştahım yok doktora söyledim öğün atlama dedi ama azckk yememe ragmen bebegın kilosu iyi bende bu ay 2 kilo almısım. Hiç değilse protein kalsiyum almaya özen göster canım.

kızlar benım sabahtan berı göbegımden asagıya dogru kasıklarıma dogru agrım var tuvaletten cıkmama ragmen sankı yapmamıs gıbı kasıklarım sert ve altıma kacırcak gıbı oluyorum .acaba sancı mı bu
Üşüttün mü acaba canım ? Benim bebişim de mesaneme baskı yapınca altıma kaçırcakmış gibi hissediyorum ama biraz yürüyünce geçiyor

Canım doktorunu aradın mı? aşağıya dogru çeken bir Ağrı'mı

Canım amacın o günleri sona atmaksa fiilen çalıştığın süreler sona atılıyor. yani çalışabilir raporu alıp izin alırsan eğer fiilen çalışmadığın için atamıyorsun diye biliyorum dikkatli ol bu konuda
evet canım bende okudum dediğini, ama aynı birimde çalıştığım 2 kişiye yapıldı bu nöbet izinleri hatta onlar nöbet+yıllık izin kullandılar.

Back
X