Ben de bıktım yaa uffbendede aynı dert birde eşim yemek seçer ... eşillik yemez sormabende bıktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bıktım yaa uffbendede aynı dert birde eşim yemek seçer ... eşillik yemez sormabende bıktım
Rabbim büyük canım belli olmaz bakarsın bebekle birlikte geçer astımım mız öyle olan çok olmuşİlacı bırakmak gibi bir durumum yok malesef mecbur kullancam. Kullanmazsam daha kötü olurum. Gebelikte ve emzirmede bir sakıncası yok zaten
Ana kucaginda 1.5 saatten fazla oturtmayin dendigi icin uyutmadim ben mutfaktayken oyalamak icin oturtturuyordum uyuturken mutlaka yatagina yatiriyordum ana kucaklari icin ayri minder oluyor o yeterli degil miymisEmzirme yastığına göre daha küçük bu canım boyun destek yastığı diye geçiyor gündüzleri falan ana kucağında uyuttun mu peki sen kızını ? Bazıları gözümü korkuttu iyice boynuna çok zararlı uyanıkken dursun bakınsın ama ana kucağında sakın uyutma diye
birde haftalar geçtikce ağırlaşıyorum tembelleşiyorum ... temizlik ev işleri ayyakabı giymek çorap giymek eğilmek sorun oldu git gide zorlşıyor gelecek ay nasıl olcak bilmemBen de bıktım yaa uff
Bende de ayni durum var ama ikiz olduklari icin fazladan bi kac seyi almamiz gerek artikmerhaba herkese ne isim buldum kızıma ne alışverişe başladım 2. çocuk rahatlığı sanırım
Sacla ilgisi yok canim kizim upuzun sacla dogmustu ama son aylarimda en ufak yanma olmamisti. Sanirim bazi bebekler mideye baski yapiyor ondan oluyor bazisi daha asagida yer ediniyor onlar da mide yanmasi olmaz tabi baska bi suru sebebi olabilirKızlar ara sıra şu son 3 gündür mide yanmasını nasıl yaşıyorsak boğazımda aynı yanma oluyor. Birden artıp birden hafifliyo sizde de oluyor mu ? Saçlarından dolayı diyorlar ama bu haftalar mı oluyor bu bilmiyorum birde boğazımda yani.. Garip değil mi![]()
0,5 miiki gündür unutuyorum hastaheneye gideceğim diye 0,5 lt pet şişe aldım daha az önce bitti
ben instagramdan almıştım, 2-3 gün sonra kargoya verdiler bi sıkıntı olmadı kapı süsüm bitmek üzere sıra şekerlerde inşAllah vakit bulursam başlıcam
0.5den sonra 1.5kulağa daha hoş geliyor elbette :)1.5 zar zor![]()
Mide ynması normal. Eakiden saç yapıyor derlermiş ama şimdi saçlı da saçsız da olsa yanma oluşuyor :)Kızlar ara sıra şu son 3 gündür mide yanmasını nasıl yaşıyorsak boğazımda aynı yanma oluyor. Birden artıp birden hafifliyo sizde de oluyor mu ? Saçlarından dolayı diyorlar ama bu haftalar mı oluyor bu bilmiyorum birde boğazımda yani.. Garip değil mi![]()
Maşallah Allah razı olsun onlardan :)Kızlar iki koli eşya geldi kv ve kp'den.. Bende güya alışverişe çıkıcaktım Allahtan çıkmamışım, magnetleri bitiricem diye telef etmekle meşguldüm kendimi bu arada çoğu bitti sayılır.. Yarın bir kaç malzeme alıp kapı süsünüde bitiricem kısmetse.. Amaaaa bittim şuan yorgunluktan sinirlerim had safhada, açta kaldım, ortalıkta dağınık kolileri açınca paketler poşetler etrafa savruldu haliyle... Daha bu kadar eşyayı yıkamak var... Havlusuydu, yatak takımıydı, pikesi, battaniyesi, üstü başıydı herşeyi düşünmüşler sağolsunlarr, en çok sevindiğimse babyphone oldu..Birsürü eksik vardı sağolsunlar benim annemin babamın yapmadığını yaptılarAllaha şükür durumumuz kötü değil ama böyle günlerde insan destek arıyor.. Sağolsunlar, çok düşünceliler
![]()
Ben de ben de cok agirlastim ustelik evde bi cocuk daha var 2yasinda ustune bi de annem rahatsizlandi bizde kaliyor dun bi de kv geldi orucluymus iftarini hazirladim esim ev hastaneye dondu bu ne yaa diyor butun gun disarda oldugu haldebirde haftalar geçtikce ağırlaşıyorum tembelleşiyorum ... temizlik ev işleri ayyakabı giymek çorap giymek eğilmek sorun oldu git gide zorlşıyor gelecek ay nasıl olcak bilmem![]()
Nohut veya fasulyeYa bu her gün ne yemek yapacağım derdi beni de sinir ediyor aklıma birsey gelmiyor fenalık basıyor o yüzden de gün geliyo saçma sapan besleniyorum uff mesela yarın ne yemek yapcaz var mı fikri olan![]()
Astım geçen bir hastalık değil ama semptomları azalıyor. İnşallah öyle olur.Rabbim büyük canım belli olmaz bakarsın bebekle birlikte geçer astımım mız öyle olan çok olmuş
Medifema da ayşe hocayaBenim ayağıma kramp giriyordu onun için istedim çok olmuyorsa gerek yok dedi. Muz ye soda iç dedi. Bem sadece kan hapı birde imom içiyorum omega3. Hangi doktora gidiyosun cnm?
Bol su , muz ve maden suyu kontrolune kadar bunlari dene biraz rahatlatir seni canim. Allah yardimcin olsunHanimlar bacagim cok agriyo yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum kramplardn kasilip kaliyorum 15 inde konturolum var valla zor durumdayim![]()
Ayşe inmez evet biliyorum. Bana soğuk gelmişti o kadın ama ordaki doktorlardan en iyisi en azından. Doğumda orda olcak ozaman. Hayırlısı olsunMedifema da ayşe hocaya
Kızlar iki koli eşya geldi kv ve kp'den.. Bende güya alışverişe çıkıcaktım Allahtan çıkmamışım, magnetleri bitiricem diye telef etmekle meşguldüm kendimi bu arada çoğu bitti sayılır.. Yarın bir kaç malzeme alıp kapı süsünüde bitiricem kısmetse.. Amaaaa bittim şuan yorgunluktan sinirlerim had safhada, açta kaldım, ortalıkta dağınık kolileri açınca paketler poşetler etrafa savruldu haliyle... Daha bu kadar eşyayı yıkamak var... Havlusuydu, yatak takımıydı, pikesi, battaniyesi, üstü başıydı herşeyi düşünmüşler sağolsunlarr, en çok sevindiğimse babyphone oldu..Birsürü eksik vardı sağolsunlar benim annemin babamın yapmadığını yaptılarAllaha şükür durumumuz kötü değil ama böyle günlerde insan destek arıyor.. Sağolsunlar, çok düşünceliler
![]()
Suan esime koptum almis eline cekirdegi tertemiz salonumda cit citt liyioooosinir etti beni
![]()
Ne güzel Canım ya helal olsun biz daha kv den mendil görmedik![]()